Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΛΛΑΞΑ 4 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΥΝΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΗΞΕΡΕ ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Διαφημίσεις

ΑΛΛΑΞΑ 4 ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΥΝΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΗΞΕΡΕ ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ!

ΤΕΛΙΚΑ ΝΤΙΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΟΣ!!!

ειμαστε ...ειμαστε...κοριτσια ..μπηκα στην πριζα..!!!

οταν παω σπιτι θα κανω ..τεστ ωορηξιασ να δω αν θα δειξει κατι ..

λεω γω τωρα ...θα μου πειτε γιατι ...ετσι μου ρθε!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΝΑ 1000

ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ 150 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΑΡΙΟ +++ΠΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ+ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ+ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΑΘΗΚΑ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ.ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΤΗΝ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ

αχ εμεις τις πετυχαμε αυτο το μηνα τις μερες με το τεστ ωορρηξιας και του δωσαμε να καταλαβει....εγω βεβαια παλι νομιζω πως θα τον χασουμε και αυτο το μηνα αλλα συνεχιζω και χαμογελαω.....για να δουμε....

2kMip2.png

ειμαστε ...ειμαστε...κοριτσια ..μπηκα στην πριζα..!!!

οταν παω σπιτι θα κανω ..τεστ ωορηξιασ να δω αν θα δειξει κατι ..

λεω γω τωρα ...θα μου πειτε γιατι ...ετσι μου ρθε!

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΟΤΙ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ? ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΥΠΟΨΙΑ !

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ.....ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ:cool:!

Διαφημίσεις

να την κανουμε οντως και απλα να παραμενουμε για να βλεπουμε να την κανουν και οι υπολοιπες......σωστηηηηηηηηηηηηηη????χαχαχαχαχα...αχ μου φτιαχνετε το κεφι κοριτσια...ειμαι χαρουμενη που μπηκα στην παρεα σας....χαχαχαχ

2kMip2.png

αχ εμεις τις πετυχαμε αυτο το μηνα τις μερες με το τεστ ωορρηξιας και του δωσαμε να καταλαβει....εγω βεβαια παλι νομιζω πως θα τον χασουμε και αυτο το μηνα αλλα συνεχιζω και χαμογελαω.....για να δουμε....

ΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΝΗΣΗ?:rolleyes:?ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ...ΠΟΤΕ (ΔΕΝ) ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!ΟΤΙ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ? ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΥΠΟΨΙΑ !

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ.....ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ:cool:!

καταλαβεσ γιατι το λεω?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλησπερα κοριτσακια, χαιρομαι παρα πολυ που μπορω και συνομιλώ με ανθρώπους που έχουν τους ιδιους προβληματισμούς με εμενα!! Εμενα ο γιατρος μου ειναι σχετικα καινουργιος δεν το ξερω πολυ καλα, αλλα καλος μου φαινεται.. Μου ειπε να χαλαρώσω για κανα εξαμηνο και μετα βλεπουμε. Ειναι πολυ σημαντικο να εμπνέει εμπιστοσύνη ο γιατρος και να μην σε κοιταει σαν πορτοφολι..Βεβαια δεν εχω βρει ακομα το μαγικο ραβδακι που διωχνει το αγχος.. Αν βεβαια το βρει καμια σας... please.. δωστε το και σε μενα.. (ναι, ναι, βεβαια, ειμαι κι εγω κατα φαντασιαν εγκυος καθε μα καθε μηνα)

καλησπέρα κορίτσια εμένα που ήρθ πάντως η περίοδος να σας ρωτησω εσεις που ξέρετε λεω αυτο το μηνα να κανω τεστ ωορεξιας. ποτε πρεπει να το κανω; ειναι ακριβο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...