Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

αντζι και το καλοκαιρι του 2010 που εειχα 13 μερες αιμα ... μετα απ περιοδο ...(μετα δλδ απο μια εβδομαδα) μου ειπε ..ε,δεν ειναι τπτ μια ανωμαλια...καλοκαιρι ..μπανια κλπ..μολισ τελιωσει το αιμα ..ελα να σε δω...

εγω πιστευα οτι ειμαι ..εγκυος καθωσ κανουμε ελευθερα απ οτι εχω πει ...και τελικα .πηγα..και ηταν ..ο,τι ηταν ...

ε και χρειαστηκα χειρουργειο..

δεν ριχνω ευθυνες βεβαια στο γιατρουλι μου ...τι να εκανε ..διαγνωση απο τηλεφωνο??

ελεος!

ολο λεω ..τπτ δεν θα ναι ..και φοβαμαι ..αυτο..:-(

ασχετο..εννοειται οτι ειναι ανησυχητικο το να εχεις 13 μερες αιμα..αυτο που εχεις τωρα δεν ειναι τπτ..ειπαμε αλλο θεμα

lGd9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι γιατι τον πηρα χθες να του πω ότι ποναω στο ένα στηθος και αν πρεπει να ανησυχω και του είπα παραλληλα οτι ποναει η κοιλια μου αλλα δεν φανηκε να το εδωσε σημασια. Ομως χθες απλά του το ανεφερα δεν του ειπα ότι είναι ενοχλητικο. Ισως πρεπει να τον ξαναπαρω. Κανα depon φανταζομαι μπορω να παρω??

πρωτα ρωτα τον γιατρο σου και μετα πιες οτι ειναι να πιεις.

εχω ακουσει οτι κανει αλλα κανε μονο οτι σου πει ο γιατρος σου.

και μην φοβασαι για αυτα που εχεισ, ολα καλα θα σου πανε.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

οχι γιατι τον πηρα χθες να του πω ότι ποναω στο ένα στηθος και αν πρεπει να ανησυχω και του είπα παραλληλα οτι ποναει η κοιλια μου αλλα δεν φανηκε να το εδωσε σημασια. Ομως χθες απλά του το ανεφερα δεν του ειπα ότι είναι ενοχλητικο. Ισως πρεπει να τον ξαναπαρω. Κανα depon φανταζομαι μπορω να παρω??

πρωτα να παρεις το γιατρο και μετα depon..και τσαντιζομαι παρα πολυ οταν περνετε το γιατρο σας και δεν σας καλυπτει τις αποριες..θα ρωτατε μεχρι να καταλαβετε..δεν ειστε γιατροι..εχετε αποριες και ειναι λογικο..αμαν θυμωσα τωρα!!

lGd9p2.png

απο την μερα που σε γνωρισα, σε θυμαμαι να λες οτι ''φοβαμαι μην εχω τιποτα και φοβαμαι μην ειναι κατι κακο......''

συγνωμη ρε κοπελια αλλα στον γιατρο γιατι δεν πας????? οχι οτι πιστευω οτι εχεις κατι, αντιθετα νομιζω οτι εισαι περδικι....αλλα αυτο το πραγμα που κανεις ειναι οτι χειροτερο, καταβαλεις τον εαυτο σου και τον επιβαλεις να ζει σε ενα μονιμο αγχος. και στο κατω κατω βαλε καλα στο μυαλο σου οτι θες να γινεις μανα.....δεν μπορεις να θεωρεις οτι εχεισ κατι και ταυτοχρονα να προσπαθεις να μεινεις εγκυοσ. αν αισθανεσαι οτι δεν εισαι καλα για τον φι-χι-ψι λογο τρεχα στον γιατρο σου......εδω μεσα γνωματευση δεν μπορει καμια να σου δωσει....μονο ψυχολογικη υποστηριξη. πες οτι πας για εναν ελεγχο ρε παιδι μου, πως πηγαινουμεολες για ενα παπ εναν υπερηχο......ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ. ειλικρινα σε βλεπω ετσι και στεναχωριεμαι γιατι δεν αξιζει να το περνας ολο αυτο...το οποιο ξαναλεω το φανταζεσαι και το επιννοεις απο μονη σου. σου εχει μπει τωρα εσενα στο μυαλο οτι κατι εχεις και αντε να σου βγει......

για το καλο σου στα λεω...αν θεσ να με ακουσεισ ακουσε με...ουτε την εξυπνη θελω να κανω ουτε τιποτα....αυτο που θελω να καταλαβεισ ειναι οτι πρεπει να χαλαρωσεισ ...οχι αλλο αγχος ρε Ντινα....!!!

πηγα τελευταια τον οκτωβρη .,.ε και ημουν οκ ...

ουτε τεστ παπ δεν χρειαστηκε μου ειπε να κανω ...ημουν πεντακαθαρη ...

ειχα κανει πριν τον οκρωβρη που δεν μου εκανε ...τον μαρτιο μου φαινεται ..και ημουν οκ ...

τα υπολοιπα...μητρα κλπ ..ηταν οκ ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

μακαρονια με κιμα, κοτοπουλο φουρνου..ηηηη ενα τοστακι μια χαρα ειναι

μπριαμ θα κανω......κολοκυθακια-πατατουλες-μελιτζανουλα μια χαρα για το μπε-μπε.....:D:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ασχετο..εννοειται οτι ειναι ανησυχητικο το να εχεις 13 μερες αιμα..αυτο που εχεις τωρα δεν ειναι τπτ..ειπαμε αλλο θεμα

δεν το σχετιζω με την τοτε περιπτωση ...

απλα λεω τι συνεβει ...

Διαφημίσεις

πηγα τελευταια τον οκτωβρη .,.ε και ημουν οκ ...

ουτε τεστ παπ δεν χρειαστηκε μου ειπε να κανω ...ημουν πεντακαθαρη ...

ειχα κανει πριν τον οκρωβρη που δεν μου εκανε ...τον μαρτιο μου φαινεται ..και ημουν οκ ...

τα υπολοιπα...μητρα κλπ ..ηταν οκ ...

να ξανα πας.......

καλα καλα θα τα πουμε το απογευμα απο το σκαιπ γιατι με εχεις σκασει.............ετοιμασου για κατσαδα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ναι κι εγω τα ιδια ελεγα πριν λιγες μερες και τωρα παρε τους πονους για μαθεις.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΕΝΑ!!!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΠΕΜΠΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΜΩΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!!!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Η ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ.

να ξανα πας.......

καλα καλα θα τα πουμε το απογευμα απο το σκαιπ γιατι με εχεις σκασει.............ετοιμασου για κατσαδα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

:(:(:(:(

ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΕΝΑ!!!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΠΕΜΠΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΜΩΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!!!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Η ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ.

κι εγω τον παιρνω ....;);)

αλλα ολο στο ..θα δουμε ειναι ...και τελικα ..στραβωνομαστε ..δεν βλεπουμε και τπτ ...

με το κυαλι απο μακρυα ..και τπτ ...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...