Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κανεις δεν τα θεωρει αλανθαστα..απλα δεν εχεις αλλο τροπο..κανεις οτι μπορεις να κανεις!!

γιατι η εγκυμοσυνη δεν ξερεις ποτε εχει πρκυψει αντζι ..κ να αρχισει να αυξανεται η ορμονη ...

ενω με τα τεστ ωορηξιασ ..δεν μπορει ..καθε μερα να εχεις ωορηξια ..δλδ να ανεβαινει η ορμονη lh...

κ το εγκυμοσυνησ παιζει ποτε εχει γινει η συλληψη ..και ποσο ..γρηγορα παραγεται στον οργανισμο ...

στα ωορ. δεν θα το πετυχεισ την μια μερα θα το πετυχεισ την αλλη ..

ειναι διαφορετικα...

γνωμη μου ..μπορει να κανω κ λαθοσ...τι να πω...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Έχεις δίκιο απλά να θέσω ένα γενικότερο ερώτημα.Πώς θεωρείτε τα τεστ εγκυμοσύνης αναξιοπιστα ενώ τα τεστ ωορηξίας αλάνθαστα???

για να δειξει ενα τεστ θετικο....ειτε ωορρηξιας ειτε εγκυμοσυνης...παει να πει οτι κατι ανιχνευσε. συνηθως αναξιοπιστο ειναι το αρνητικο....εχει τυχει για παραδειγμα σε πολλα κοριτσια να ειναι εγκυες και να εχουν αρνητικο τεστ, μεσα σε αυτες κι εγω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γιατι η εγκυμοσυνη δεν ξερεις ποτε εχει πρκυψει αντζι ..κ να αρχισει να αυξανεται η ορμονη ...

ενω με τα τεστ ωορηξιασ ..δεν μπορει ..καθε μερα να εχεις ωορηξια ..δλδ να ανεβαινει η ορμονη lh...

κ το εγκυμοσυνησ παιζει ποτε εχει γινει η συλληψη ..και ποσο ..γρηγορα παραγεται στον οργανισμο ...

στα ωορ. δεν θα το πετυχεισ την μια μερα θα το πετυχεισ την αλλη ..

ειναι διαφορετικα...

γνωμη μου ..μπορει να κανω κ λαθοσ...τι να πω...

καλα ρε μη βαρας...εγω με το μερος σου ειμαι...κλαψ!!!

lGd9p2.png

βεβαια να προσθεσω οτι ενα διατσημα τα τεστ predictor εβγαζαν ψευδο θετικο γιατι υπηρχε μια παρτιδα ελλατωματικη......

φανταζεστε πικρα με θετικο τεστ στο χερι σου ...και τελικα να μην εισαι?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Και αν είχε τότε καθυστερημένη ωορηξία ποιος της λέει ότι δεν έχει και τώρα και ότι οι γόνιμες της μέρες είναι άλλες από αυτές που νομίζει τώρα?:?::?::?:

αφου ειχα κανει τεστ ωορ. και ειχε βγει ..

τι να πω ..ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΠΙΑ @@ΜΩ ΤΗΝ Π@@ ΝΑ ΜΟΥ ???

Κοριτσάκια μου, συγχαρητήρια σε όλες τις εγκυούλες και ότι καλυτερο σε όλες εμάς που προσπαθούμε για μωράκι. Να έρθει γρήγορα η στιγμή που θα το κρατησουμε στην αγκαλιά μας. Θα μπορούσατε να με βάλετε και εμένα στη λίστα?

αφου ειχα κανει τεστ ωορ. και ειχε βγει ..

τι να πω ..ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΠΙΑ @@ΜΩ ΤΗΝ Π@@ ΝΑ ΜΟΥ ???

ρε μην εξαπτεσαι...σας ειπα εγω να μην το συζητησουμε αλλο αφου τσιτωνει!!!

lGd9p2.png

καλα ρε μη βαρας...εγω με το μερος σου ειμαι...κλαψ!!!

ΔΕΝ ΣΕ ΔΕΡΝΩ ΜΩΡΕ ..!!!! ΑΜΑΝ !!!

απλα ..αν αρχιζω και πιστευω κατι τετοιο ..θα με πιασει παλι το ΤΡΕΛΛΟΟΟΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ και δεν θα μπορειτε να με συνεφερετε με τιποτα!

ΔΕΝ ΣΕ ΔΕΡΝΩ ΜΩΡΕ ..!!!! ΑΜΑΝ !!!

απλα ..αν αρχιζω και πιστευω κατι τετοιο ..θα με πιασει παλι το ΤΡΕΛΛΟΟΟΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ και δεν θα μπορειτε να με συνεφερετε με τιποτα!

ναι γιατι τωρα εισαι καλα εεε????

παμε αλλο θεμα...

πειναωωωω, βαριεμαι και θελω να φυγω να παω στο γιατρουλι μου!!!

lGd9p2.png

Διαφημίσεις

Βασικά μια κουκιδα ειναι!!!πριν μου κάνει κολπικο μου είπε ότι απο τόσο νωρίς μη περιμένεις να δούμε κάτι!μετα όμως μου λέει μπραβοοο το περίμενα μικρότερο!!!εντωμεταξυ ενώ είδε ότι δεν υπάρχει αποκόλληση επειδή του είπα ότι ποναω λες κ θα αδιαθετησω κ η μέση μου πολυ,μου έγραψε ουτρογκεσταν κ μια κολπικη κρέμα προγεστερονης!!!!!

EVAGGELIA ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΚΟ ΡΕ ΘΗΡΙΟ?????ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ!!!!ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!:-P

ath_gal1

angie77

audrey

maraki hope

koki

monicaa

nena38

eleftheria26

maria_v

KARIDA1981

elpidaa

liontarina28

mon amour

ευχομαι να σας προσθετω τζαμπα και να σβηστειτε γρηγορα!!!!

wannabemummy

ναι γιατι τωρα εισαι καλα εεε????

παμε αλλο θεμα...

πειναωωωω, βαριεμαι και θελω να φυγω να παω στο γιατρουλι μου!!!

προσ το παρον ειμαι ...

ακου να δεις ..το αγχος μου εμενα δεν ειναι τωρα...οτι μπορει να και να μαι εγκυος αλλα γιατι συνεβει ολο αυτο ..

...φοβαμαι ..να παω γιατρο ..απλα ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...