Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

γιαννα μου κ εσυ εχεις υγρα ε?? κιτρινα εχω εγω κ πολλα...κ πονους...

καλημερα σε ολες τις κουκλες (καλησπερα βασικα τετοια ωρα που ειναι)

μαριαειρηνη, κι εγω εχω πονακια που με πιανουν σε ολη τη διαρκεια της μερας και φυσικα πολλα υγρα...κιτρινα οπως λες κι εσυ...στην αρχη ειχα ψιλο φοβηθει μεχρι που με καθυσηχασε ο γιατρος μου αλλα και πολλες γνωστες μου μανουλες που ειχαν προσφατες εγκυμοσυνες και τις ρωτησα να δω απο περιεργεια αν τους συνεβαιναν αυτα που εχω εγω τωρα.....

σημερα δεν ειμαι και πολυ καλα....εχω ταση για εμετο απο το πρωι που ξυπνησα .....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ.

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Η ΟΧΙ.ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ?ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝΝ

ξερεις ...δεν μπαινω στο τρυπακι ακομα ..και μονο να παω σε μικροβ. και να πω ..ποτε ειχα τελευταια περιοδο και να τησ πω ...οτι μου ηρθε αλλα ..δεν κρατησε πολυ κλπ ..θ αμου πει ..Ε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ..Ε ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ...ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΗ ...

γιατι ειναι αναγκη να της πεις οτι ειχες περιοδο? πες της την προηγουμενη...κοιτα που κολλας!!

lGd9p2.png

ΑΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ.

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Η ΟΧΙ.ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ?ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝΝ

ΞΕΡΕΙΣ ..ΘΕΩΡΩ ..ΧΑΖΟΜΑΡΑ ..ΝΑ ΑΠΩ ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ...ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ...ΕΓΩΩΩΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΑΖΙ !

λεω πααααλι ονειροπολα που ειμαι,και θα φαω ...φολα ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Γεια σας κοριτσια θέλω κι εγώ να μπω στην λίστα σας!!!Σας παρακαλουθώ και βλέπω ότι είστε πολύυυυυυυυ γουρλίδικες!!! Ευχομαι αυτη η λίστα να μην υπάρχει τον άλλο μηνα, να σβηστούν ολα τα ονόματα! :)

Διαφημίσεις

ΞΕΡΕΙΣ ..ΘΕΩΡΩ ..ΧΑΖΟΜΑΡΑ ..ΝΑ ΑΠΩ ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ...ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ...ΕΓΩΩΩΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΑΖΙ !

λεω πααααλι ονειροπολα που ειμαι,και θα φαω ...φολα ...

και φολα να φας...θα ξερεις αντε κουνησου...

lGd9p2.png

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ.

ΤΙ ΕΙΧΑ ΤΙ ΕΧΑΣΑ.20 ΕΥΡΩ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΑΛΙ ΣΕΡΠΑΦΑΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.

ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ.ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ.

ΦΙΛΑΚΙΑ

μα περα απ την μεση μου δεν ποναει κατι αλλο ...

εχω κατιτισ εκει στην κοιλια ...οχι εντερο ομως ...αλαλ και παλι .με λιγο πονο και αμεσωσ χοριακη ? ειναι λιγο ..τραβηγμενο..

ουτε στηθοσ ποναει ..τπτ ...

αφηστε ..δεν παιρνω αερα..αν με το ..καλο εχω κανα συμπτωμα ..που υποτιθεται αν ειμαι ...ε ολο και κατι πρεπει αν εχω πια ...η στω τισ επομενεσ ημερεσ...

του ...(φ)ουστη δλδ !!!!!

ath κ εγω λεω να κανεις χοριακη... !!!!!!!!!!ποτε θα την κανεις οταν αρχισεις να φουσκωνεις???

εγω παλι λεω να μην κανει κατι ακομα....

το οτι ειχε λιγες μερες περιοδο δεν μου λεει κατι....μπορει να ειναι απο την στεναχωρια της που δεν ηταν εγκυος και αδιαθετησε...μπορει να ειναι ανωμαλια του κυκλου....μπορει να ειναι απο αγχος που ο φιλος της θα παει για σπερμοδιαγραμμα.....μπορει να ειναι πολλα....

βεβαια η ελπιδα λενε πως πεθαινει παντα τελευταια...αλλα δεν μπορω να της δημιουργω τωρα ψευδεσθησεις και να παει να φαει και αλλη ηττα...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ....αλλα καλυτερα να περιμενει παρα να βουτηξει την μικροβιολογο οπως ανεφερε παραπανω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα τσουπρες!!!πήρα σήμερα τα αποτελέσματα τις χοριακης μου.117 μονάδες πρέπει να την ξανακανω Παρασκευή!!!

Βαγγελιω τελεια η χοριακη σου.......πολυ καλη!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ATH εγω ειμαι στον τριτο μηνα προσπαθειων και στην πρωτη περιοδο απο πεντε μερες πηγε τεσσερις και στην δευτερη απο τεσσερις τρεις. (εγω βεβαια εχω πολυ αγχος γενικα). Αν ομως δεις καποια συμπτωματακια, εστω και μικρα μιλα με τον γιατρο σου και θα σε συμβουλεψει καταλληλα, δεδομενου οτι ειχες πιο παλια εγκυμοσυνη με περιοδο εχε το στο νου σου.

ath_gal1

angie77

audrey

maraki hope

koki

monicaa

nena38

eleftheria26

maria_v

KARIDA1981

elpidaa

liontarina28

τωρα και η φιλη μας η ....

mon amour

ATH εγω ειμαι στον τριτο μηνα προσπαθειων και στην πρωτη περιοδο απο πεντε μερες πηγε τεσσερις και στην δευτερη απο τεσσερις τρεις. (εγω βεβαια εχω πολυ αγχος γενικα). Αν ομως δεις καποια συμπτωματακια, εστω και μικρα μιλα με τον γιατρο σου και θα σε συμβουλεψει καταλληλα, δεδομενου οτι ειχες πιο παλια εγκυμοσυνη με περιοδο εχε το στο νου σου.

μιλαμε για 14 χρονια πριν ομοσ λιονταρινα μου ...οχι τωρα προσφατα...

παλι τον ιδιο γιατρο ειχα....

θα μου πει ..ναι οκ ..συμβαινει και αυτο ...δεν ειναι απαραιτητο οτι μπορει να μου ξανατυχει ..αλλα τπτ δεν ειναι σιγουρο

απ την αλλη ...οοοταν ειχε συμβει αυτο ,σας ειπα δεν ειχα συμπτωματα..ηταν και η δουλεια μου σε γρηγορση συνεχεια (δουλευα σε καφετερια),οποτε και να ειχα ..μια ζαλη που λεει ο λογοσ μπορει να το απεδιδα στο φορτο τησ δουλειασ ..εχουν περασει και τοσα χρονια ντε...

το μονο σιγουρο ειναι παντωσ και ξαναλεω οτι ειχα επαφη 22-23 δεκεμβρη ...28-29 αδιαθετησα ..και μετα που περιμενα για γεναρη δεν ηρθε ποτέ!

οι μονεσ επαφεσ που ειχα ηταν τοτε ..(22-23 δεκεμβρη) γιατι μετα εφυγε ο τοτε ..γκομενος ...για χωριο ...κ μεσα στο γεναρη επισησ ελειπε ,οπτε δεν υπηρχε επαφη ..

ε οταν το ανακαλυψα ..ημουν 7 εβδομαδων...

και αρχες φλεβαρη ,το ..σταματησα

μιλαμε για 14 χρονια πριν ομοσ λιονταρινα μου ...οχι τωρα προσφατα...

παλι τον ιδιο γιατρο ειχα....

θα μου πει ..ναι οκ ..συμβαινει και αυτο ...δεν ειναι απαραιτητο οτι μπορει να μου ξανατυχει ..αλλα τπτ δεν ειναι σιγουρο

απ την αλλη ...οοοταν ειχε συμβει αυτο ,σας ειπα δεν ειχα συμπτωματα..ηταν και η δουλεια μου σε γρηγορση συνεχεια (δουλευα σε καφετερια),οποτε και να ειχα ..μια ζαλη που λεει ο λογοσ μπορει να το απεδιδα στο φορτο τησ δουλειασ ..εχουν περασει και τοσα χρονια ντε...

το μονο σιγουρο ειναι παντωσ και ξαναλεω οτι ειχα επαφη 22-23 δεκεμβρη ...28-29 αδιαθετησα ..και μετα που περιμενα για γεναρη δεν ηρθε ποτέ!

οι μονεσ επαφεσ που ειχα ηταν τοτε ..(22-23 δεκεμβρη) γιατι μετα εφυγε ο τοτε ..γκομενος ...για χωριο ...κ μεσα στο γεναρη επισησ ελειπε ,οπτε δεν υπηρχε επαφη ..

ε οταν το ανακαλυψα ..ημουν 7 εβδομαδων...

και αρχες φλεβαρη ,το ..σταματησα

εγω λεω να μην τη ζαλιζουμε αλλο...μεγαλο κοριτσι ειναι και ξερει...ετσι κι αλλιως οτι και να κανει θα το μαθουμε χαχαχαχαχ

lGd9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...