Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Βρε Κατερινιω δεν πας να παιξεις κανενα τζοκερ ????????

φτου φτου φτου μην σε ματιασουμε......γουρλου μας εσυ...!!!!:P

ΛΕΣ ΓΙΑΝΝΑ???ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΛΟΥΣΙΑ???ΧΑΧΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για αλλη μια φορα θα πω οτι ειχα πονους περιοδου με ολα τα συμπτωματα μια εβδομαδα πριν την περιοδο....τελικα πηγα για χοριακη και εδειξε 133 μοναδες.....!!!!!

ευχαριστω gianna για την πληροφορια, οπότε δεν εχω αδικα υποψιες, ας ελπίσουμε να έχω το ίδιο αποτέλεσμα με σενα τέλος της εβδομαδας.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αχ τι καλά κάθε μέρα μπαίνω στο forum και διαβάζω για κάποια που τα καταφερέ συγχαρητηρια ΜαρίαΕιρήνη!!!!!! ολα να πάνε κατευχήν μακάρι να έρθει η σειρά μου και να γράψω και εγω οτι τα κατάφερα!!! κορίτσια καλή δυναμη σε ολες μας!!!!!!!!!!!

ευχαριστω gianna για την πληροφορια, οπότε δεν εχω αδικα υποψιες, ας ελπίσουμε να έχω το ίδιο αποτέλεσμα με σενα τέλος της εβδομαδας.

Να σε ρωτήσω τι άλλα συμπτώματα έχεις?

κι εγω ετσι ελεγα...οτι δεν μου εχει ξανα συμβει να ποναω απο τοσο νωρις πριν την περιοδο.....και μου λεγαν οτι το φανταζεσαι και δεν εισαι και νομιζεις οτι δεν το εχεις ξανα νιωσει...μεχρι που πειστηκα τοσο πολυ που ημουν απολυτως σιγουρη οτι δεν ειμαι και οτι απο στιγμη σε στιγμη θα μου ερχοταν......τετοια αρνητικοτητα δεν ξερω που την βρηκα....αλλα σου ειπα 133 μοναδες παρακαλω.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

αχ τι καλά κάθε μέρα μπαίνω στο forum και διαβάζω για κάποια που τα καταφερέ συγχαρητηρια ΜαρίαΕιρήνη!!!!!! ολα να πάνε κατευχήν μακάρι να έρθει η σειρά μου και να γράψω και εγω οτι τα κατάφερα!!! κορίτσια καλή δυναμη σε ολες μας!!!!!!!!!!!

καλα εγω για σενα ειμαι παρα πολυ σιγουρη...δεν ξερω γιατι...αλλα εχω απιστευτη σιγουρια....!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ!!!!!!παρεπιπτοντως κατερινα με λενε!!!:Pπολυ χαιρομαι οταν πιανουν οι ευχές μου....συγκινούμαι!!!!ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!:lol:

κι εγω κυρια-κυρια !!!

αυτο το μηνα δεν με επιασε η ευχη σου ..επιασε την γιαννα ,την χαρα και την μαριαειρηνη !

ευχομαι ενδιαμεσα κ την νενα .

εμας ..τον επομενο μηνα...

ath gal αντζι,μαρακι χοπ!!!

φυσηξε μας λιγακι κοκι μου...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλα εγω για σενα ειμαι παρα πολυ σιγουρη...δεν ξερω γιατι...αλλα εχω απιστευτη σιγουρια....!!!

χαχαχχαχαχα !!!!:lol:

μακαρι να γίνει γιατί και ο σκοπόσ του είναι ιερός βλέπεισ η πεθερά μου είναι άρρωστη και θέλουμε να προλάβει να δει εγγόνι!!! πριν ένα μήνα πίστευα ότι είναι πολύ απλό τώρα κατάλαβα.... ααα και στο νησί σου με τον άντρα μου ζήσαμε τισ ποιο όμορφεσ διακοπέσ τισ ζώησ μας!!!! στείλε μασ όλες τι ευχές σου με τν θετική αύρα τησ Σαντορίνης!!

κι εγω κυρια-κυρια !!!

αυτο το μηνα δεν με επιασε η ευχη σου ..επιασε την γιαννα ,την χαρα και την μαριαειρηνη !

ευχομαι ενδιαμεσα κ την νενα .

εμας ..τον επομενο μηνα...

ath gal αντζι,μαρακι χοπ!!!

φυσηξε μας λιγακι κοκι μου...

ΛΙΓΟ?ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ?ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΣΗΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ :-PΜΗΝΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΕΥΧΗ ΜΟΥ!!!!ΦΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!

χαχαχχαχαχα !!!!:lol:

μακαρι να γίνει γιατί και ο σκοπόσ του είναι ιερός βλέπεισ η πεθερά μου είναι άρρωστη και θέλουμε να προλάβει να δει εγγόνι!!! πριν ένα μήνα πίστευα ότι είναι πολύ απλό τώρα κατάλαβα.... ααα και στο νησί σου με τον άντρα μου ζήσαμε τισ ποιο όμορφεσ διακοπέσ τισ ζώησ μας!!!! στείλε μασ όλες τι ευχές σου με τν θετική αύρα τησ Σαντορίνης!!

μονο την θετικη αυρα της Σαντορινης??????? καλε ολων των κυκλαδων σου στελνω....!!!!!:D:D:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Να σε ρωτήσω τι άλλα συμπτώματα έχεις?

Τιποτα αλλο, απο χθες το μεσημερι η κοιλια μου πονουσε, στον υπνο με περασε και αρχισε ξανα 2 ωρες μετα το πρωινο ξυπνημα. Ενα δυνατό πονο ειχα σημερα το πρωι που ηταν σαν να σφιχτηκε όλη η αριστερη πλευρα της μητρας. Αλλα γενικα οι πονοι ειναι πολυ ανεκτοι αλλα συναμα ενοχλητικοι. Ποναει και το ένα μου στηθος... ναι καλά διαβασες το ένα πολυ! και το αλλο πολυ λιγοτερο. Φοβηθηκα μηπως ειναι κατι κακο με το στηθος επειδη ποναει το ενα και ρωτησα τον γιατρο μου αλλα μου ειπε να μην ανήσυχώ διοτι ειναι ορμονικα ειτε αδιαθετήσω ειτε είμαι εγκυος. Σε γενικες γραμμες τίποτα το ιδιαιτερο μόνο η κοιλιά μου ήταν το παραξενο για μένα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Γιάννα από τη Σαντορίνη είσαι.Τώρα το πήρα χαμπάρι εγώ.Αλλού ντα αλλού.Το αγαπημένο μου νσηι.Εκει έκανα τις πρώτες διακοπές με τον άντρα μου οπότε καταλαβαίνεις....ΟΙ καλύτερες αναμνήσεις γεμάτες όνειρα....

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Γιάννα από τη Σαντορίνη είσαι.Τώρα το πήρα χαμπάρι εγώ.Αλλού ντα αλλού.Το αγαπημένο μου νσηι.Εκει έκανα τις πρώτες διακοπές με τον άντρα μου οπότε καταλαβαίνεις....ΟΙ καλύτερες αναμνήσεις γεμάτες όνειρα....

:D:D:D:D:D:D:D:D τυχαια λες να βγηκε πρωτο στον κοσμο????????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...