Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

κ εμφυτευση να ειναι ..που λεει ο λογος ..δεν θα δειξει νομιζω χοριακη ...

δεν παιρνω και ορκο ε?

ποτε φευγεισ απο αθηνα? οταν ειναι να φευγεισ ..κανε την προηγ., μερα ...πρωι ..μια ΧΟΡΙΑΚΗ ετσι ωστε να προλαβεις να την παρεις απογευμα ...

και την επομενη ν αφυγεις...για να μην σε φαει η αγωνια....

τωρα αν θες να περιμενεις μεχρι σαββατο ...περιμενε ..αλλα επειδη ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ (ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ,ΘΑ ΜΕ ΕΤΡΩΓΕ Η ΑΓΩΝΙΑ)... σου προτεινω να κανεις αυτο...

ευχομαι να ειναι σημαδι εγκυμοσυνης το ολο.. το θεματακι σου!!!:P

Στην Αθήνα θα είμαι 2 εβδομάδες.Εγώ προσωπικά θα περιμένω να περάσει όχι μόνο το Σάββατο αλλά και η Καθαρά Δευτέρα και βλέπουμε.Δεν βιάζομαι αυτή τη φορά.Την προηγούμενη που βιάστηκα,την πάτησα!Μου φτάνει που σας διαβάζω κ έχω παρέα.Σε άλλη περίπτωση, θα ήμουν χειρότερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην Αθήνα θα είμαι 2 εβδομάδες.Εγώ προσωπικά θα περιμένω να περάσει όχι μόνο το Σάββατο αλλά και η Καθαρά Δευτέρα και βλέπουμε.Δεν βιάζομαι αυτή τη φορά.Την προηγούμενη που βιάστηκα,την πάτησα!Μου φτάνει που σας διαβάζω κ έχω παρέα.Σε άλλη περίπτωση, θα ήμουν χειρότερα!

αμα εχεις ..αντοχες ...σαφως και περιμενε ...μπραβο!!!;)

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Στον 2ο μήνα είμαι.Δεν είναι πολύ.Αλλά τον προηγούμενο μήνα ενώ ήμουν σίγουρη,έμεινα με το αρνητικό τεστ στο χέρι.

αααχχχχχ...αυτος ο πρωτος μηνας ειναι ισως ο πιο απογοητευτικος......μα τι παθαινουμε ολες τον πρωτο μηνα βρε κοριτσια????? ολα τα συμπτωματα εχουμε και τελικα......ερχεται η περιοδος και μας παγωνει....!!!!

παντως ενα εχω να πω....ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΑΣ, ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, στην τυχη δεν γινεται τιποτα απο μονο του.....κι οπως και να εχει με τον εναν η τον αλλο τροπο εγκυες θα μεινετε και ΟΛΕΣ θα νιωσετε αυτην την μαγεια.....!!!!!!

εγω νομιζετε δεν ειχα αγχος????? δεν μετραγα τις μερες μια μια να δω ποτε θα εχω ωορρηξια??? η μηπως δεν το ειχα συνεχεια στο μυαλο μου???? κι ομως εγκυος εμεινα....

πιστη να εχετε και μερικες λιγο υπομονη και ολα θα ερθουν.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αααχχχχχ...αυτος ο πρωτος μηνας ειναι ισως ο πιο απογοητευτικος......μα τι παθαινουμε ολες τον πρωτο μηνα βρε κοριτσια????? ολα τα συμπτωματα εχουμε και τελικα......ερχεται η περιοδος και μας παγωνει....!!!!

παντως ενα εχω να πω....ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΑΣ, ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, στην τυχη δεν γινεται τιποτα απο μονο του.....κι οπως και να εχει με τον εναν η τον αλλο τροπο εγκυες θα μεινετε και ΟΛΕΣ θα νιωσετε αυτην την μαγεια.....!!!!!!

εγω νομιζετε δεν ειχα αγχος????? δεν μετραγα τις μερες μια μια να δω ποτε θα εχω ωορρηξια??? η μηπως δεν το ειχα συνεχεια στο μυαλο μου???? κι ομως εγκυος εμεινα....

πιστη να εχετε και μερικες λιγο υπομονη και ολα θα ερθουν.

το καρφακι αυτο το τελευταιο ...ελπιζω για μενα ειναι ε???????????

αχχχχχχχχ..δεν θα σε δω??? θα σε βουτηξω!!!!:tongue:

Κοριτσακια μου υπομονή!!!!!!σε όλες μας!!!εγω δεν εχω αδιαθετησει ακόμα....όλο το νιώθω όμως ότι έρχεται......εδώ κ 4 μερες φοραω σερβιετες γιατί λέω να τη καταφθάνει κ τίποτα!!!εχω οοοολλαααα τα συμπτώματα της περιοδου κ ακόμα πιο έντονα!!!!αύριο θα ειναι η 28 μερα!!!αν δεν αδιαθετησω μέχρι αύριο βράδυ θα πάω μεθαύριο για χοριακη!!!κ έκανα κ τεστ τη Παρασκευή αρνητικό!!!

μην εχεις κ πολυ εμπιστοσυνη στο τεστ....εγω το εκανα με 3 μερες καθυστερηση κβγηκε αρνητικο ενω η χοριακη μου ηταν 314....

αυτο που λες με την περιοδο.....μμμμ κατι μου κανει....κι εγω ετσι ημουν μια εβδομαδα πριν την περιοδο ειχα αρχισει να εχω τα συμπτωματα της αλλαααααα....της την εσκασα...:D:D:D:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

το καρφακι αυτο το τελευταιο ...ελπιζω για μενα ειναι ε???????????

αχχχχχχχχ..δεν θα σε δω??? θα σε βουτηξω!!!!:tongue:

κανενα καρφακι....δεν εχω και λογο καλε να σου κρυβομαι....:tongue::tongue::tongue: ηταν να μη σε μαθω.....τωρα που σε εμαθα...την πατησες...:D

αααααα και περιττο να σου πω πως για καφε οταν παμε δεν θα καπνισεις.....αυτο εννοειτε.....αλλιως καφε δεν εχει....:wink:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κανενα καρφακι....δεν εχω και λογο καλε να σου κρυβομαι....:tongue::tongue::tongue: ηταν να μη σε μαθω.....τωρα που σε εμαθα...την πατησες...:D

αααααα και περιττο να σου πω πως για καφε οταν παμε δεν θα καπνισεις.....αυτο εννοειτε.....αλλιως καφε δεν εχει....:wink:

θα εχω το ηλεκτρονικο μαζι ...αυτο ..ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ..μην μ αρχισεις ε???

Αν όντως έχεις ηλεκτρονικό,πρόσεχε.Άκουσα για ένα ατύχημα προχτές από ελαττωματικές μπαταρίες....

Αν όντως έχεις ηλεκτρονικό,πρόσεχε.Άκουσα για ένα ατύχημα προχτές από ελαττωματικές μπαταρίες....

ναι ...για την εκρηξη ,,το ακουσα κι εγω...

αλλη μ....κια αυτη..... ειδες στις ειδησεις τι επαθε ο αλλος που του σκασε το ηλεκτρ.τσιγαρο στο στομα??????

ελεος μαρηηηηηηη.....κοψτον τον διαολο που βαζεις στο στομα σου

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

αλλη μ....κια αυτη..... ειδες στις ειδησεις τι επαθε ο αλλος που του σκασε το ηλεκτρ.τσιγαρο στο στομα??????

ελεος μαρηηηηηηη.....κοψτον τον διαολο που βαζεις στο στομα σου

εγω ξερω οτι παλι νιωθω αυτο το ..φουντωμα..στο κεφαλι και την ψιλοζαλαδα....

τωρα που εχω περιοδο ..υποτιθεται επειδη χανω αιμα ...θα εχει πεσει η πιεση μου ...θελω να μετρηθω αν δω τι γινεται ..δεν ξερω τι ειναι ...κ ανυσηχω,.:confused:

νιωθω την κοιλια μου τουμπανο...δεν εχω πολυ αιμα να πω την αληθεια ...νιωθω κατι σαν εξαψη ...δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι ..

εχω λιγο αστιγματισμο ..κ σκεφτομαι μην εχει ανεβει ..και μου προκαλει ζαλαδεσ..

τι αλλο ..:confused:

εγω ξερω οτι παλι νιωθω αυτο το ..φουντωμα..στο κεφαλι και την ψιλοζαλαδα....

τωρα που εχω περιοδο ..υποτιθεται επειδη χανω αιμα ...θα εχει πεσει η πιεση μου ...θελω να μετρηθω αν δω τι γινεται ..δεν ξερω τι ειναι ...κ ανυσηχω,.:confused:

νιωθω την κοιλια μου τουμπανο...δεν εχω πολυ αιμα να πω την αληθεια ...νιωθω κατι σαν εξαψη ...δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι ..

εχω λιγο αστιγματισμο ..κ σκεφτομαι μην εχει ανεβει ..και μου προκαλει ζαλαδεσ..

τι αλλο ..:confused:

δεν ειναι τιποτα καλε.....της ηλικιας ειναι αυτα......35 χρονων τι θες να εχεις δηλαδη???? ευεξια-νιοτη-και χαρα?????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σε φανταζομαι τωρα και λιωωωωωωνωωωωωωωωωωω....χαχχαχαχαχχαχα

εεε να μην σε πειραξω λιγο????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

δεν ειναι τιποτα καλε.....της ηλικιας ειναι αυτα......35 χρονων τι θες να εχεις δηλαδη???? ευεξια-νιοτη-και χαρα?????χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

χαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σε φανταζομαι τωρα και λιωωωωωωνωωωωωωωωωωω....χαχχαχαχαχχαχα

εεε να μην σε πειραξω λιγο????

νιωθω σαν ..ασταθεια να το πω? λες και ειμαι σε καραβι...ωρες ωρες ...επισης το στομαχι ..οχι αναγουλα ...αλλα κατι τισ...

με κουραζει η ολη μου κατασταση ..αληθεια

νιωθω απαισια..

λες και μου εχειε καθησει ενα ..τουβλο επανω στο μετωπο μπροστα απ τα ματια..

Ποτε προλαβατε να τα γραψετε όλα αυτα ρε σεις απο το πρωι που σας αφησα... δεν παιζεστε. Κι εγω που έγραψα στα κορίτσια στο άλλο θέμα ότι το σκεφτομαι να κάνω ένα πρόωρο τεστ τα ''άκουσα'' κανονικά. Εγώ που ημουν η πιο ψυχραιμη και πάντα έλεγα υπομονή αυτή τη φορά δεν ξερω τι έπαθα μάλλον η αναμονή μετά την σπερματεγχυση είναι πιο δύσκολη. Παω παλι στη δουλεια και τα λέμε το βραδακι αν μπειτε παλι.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αχ.....εγω παρολο που ειμαι ακομα πολυ αρχη εχω καταλαβει οτι καθε μηνας κ χειροτερα.....η ψυχολογια με καθε περιοδο που ερχεται πεφτει ολο κ περισσοτερο....να φανταστειτε οτι εγω ουσιαστικα δυο περιδους εχω περασει κ περιμενω την τριτη σε λιγες μερες (που να μην ερθει παναγιτσα μου)κ το αγχος στα φουλ του..... καταληγω λοιπον να λεω....ας το απολαυσουμε βρε κοριτσια και θα ερθει....τι κ αν αγχωνομαστε? τι κ αν μετραμε μερες? τι κ αν κλαιμε με την πρωτη σταγονα περιοδου? το μωρακι μας θα ερθει οταν ειναι γραφτο να ερθει..... ( τα γραφω για να τα διαβαζω κ εγω.....)

το πιστευω παντως ακραδαντα....το 2012 ειναι η χρονια του φορουμ μας!!!!!!!!!!!!!! χιχιιχιχχιιχιχ

κορίτσια θα είναι η χρονια μας φέτος...βέβαια εμένα δεν ξεκίνησε καλά αλλά τεσπά δεν θα το βάλω κάτω.

Κοριτσάκια μου γλυκά μεγάλη προσοχή και να μην χαζεύεται.εγώ όπως θα δείτε και στον άλλο τοπικ γλιστρησα επεσα και έπαθε ρωγμη ο δεξίς μου όνως.Ποναω και υποφέρω...την υγειά μας να έχουμε και όλα θα γίνουν:rolleyes:

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...