Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

αχ.....εγω παρολο που ειμαι ακομα πολυ αρχη εχω καταλαβει οτι καθε μηνας κ χειροτερα.....η ψυχολογια με καθε περιοδο που ερχεται πεφτει ολο κ περισσοτερο....να φανταστειτε οτι εγω ουσιαστικα δυο περιδους εχω περασει κ περιμενω την τριτη σε λιγες μερες (που να μην ερθει παναγιτσα μου)κ το αγχος στα φουλ του..... καταληγω λοιπον να λεω....ας το απολαυσουμε βρε κοριτσια και θα ερθει....τι κ αν αγχωνομαστε? τι κ αν μετραμε μερες? τι κ αν κλαιμε με την πρωτη σταγονα περιοδου? το μωρακι μας θα ερθει οταν ειναι γραφτο να ερθει..... ( τα γραφω για να τα διαβαζω κ εγω.....)

το πιστευω παντως ακραδαντα....το 2012 ειναι η χρονια του φορουμ μας!!!!!!!!!!!!!! χιχιιχιχχιιχιχ

we ll HOPE...!!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι από τότε που άρχισα να γράφω εδώ,είμαι πολύ καλύτερα.Ασχολούμαι περισσότερο με τι συμβαίνει στα υπόλοιπα κορίτσια.

η αληθεια ειναι οτι απο το φορουμ παιρνεις κουραγιο διαβαζοντας το ευτυχες τελος πολλων περιπτωσεων.....ασχολεισαι κ σκεφτεσαι τις αλλες κοπελες.....μαθαινεις.....ελπιζεις...... για αυτο αλλωστε ειμαστε εδω ολες μας!!!!!! χιχιχιχιχιιχιχιχιιχ.....

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

we ll HOPE...!!!!

πολυ σωστα..... WE WILL ALWAYS HOPE..... παντα θα ελπιζουμε οτι κ γινει.....κ αν δεν ειναι αυτος ο μηνας θα ειναι ο επομενος....χιχιχιιχιχ

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

wSStp3.png

πολυ σωστα..... WE WILL ALWAYS HOPE..... παντα θα ελπιζουμε οτι κ γινει.....κ αν δεν ειναι αυτος ο μηνας θα ειναι ο επομενος....χιχιχιιχιχ

εγω λεω θα ειμαστε κοντα εμεις οι 3 ...

εγω εσυ και η αντζι ..

Διαφημίσεις

εγω λεω θα ειμαστε κοντα εμεις οι 3 ...

εγω εσυ και η αντζι ..

αχ.....λες????? μακαρι....να ειμαστε κοντα κοντα και να γραφουμε καθε μερα τι νιωθουμε και πως ειναι το σπορακι....πως απο σπορακι γινεται μωρακι και μετα ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ!!!!!! χιχιιχιχι

αχ....αν κ αυτος ο μηνας για εμενα νομιζω οτι εχει παει χαμενος......δεν νιωθω τιποτα διαφορετικο απο οτι νιωθω παντα 6 - 7 μερες πριν την περιοδο.....δεν πειραζει ομως....ειπαμε....εμεις κοντα κοντα!!!!!!!χιχιιχιχιχ

T4YJp2.png

wSStp3.png

Κοριτσακια μου υπομονή!!!!!!σε όλες μας!!!εγω δεν εχω αδιαθετησει ακόμα....όλο το νιώθω όμως ότι έρχεται......εδώ κ 4 μερες φοραω σερβιετες γιατί λέω να τη καταφθάνει κ τίποτα!!!εχω οοοολλαααα τα συμπτώματα της περιοδου κ ακόμα πιο έντονα!!!!αύριο θα ειναι η 28 μερα!!!αν δεν αδιαθετησω μέχρι αύριο βράδυ θα πάω μεθαύριο για χοριακη!!!κ έκανα κ τεστ τη Παρασκευή αρνητικό!!!

Κοριτσακια μου υπομονή!!!!!!σε όλες μας!!!εγω δεν εχω αδιαθετησει ακόμα....όλο το νιώθω όμως ότι έρχεται......εδώ κ 4 μερες φοραω σερβιετες γιατί λέω να τη καταφθάνει κ τίποτα!!!εχω οοοολλαααα τα συμπτώματα της περιοδου κ ακόμα πιο έντονα!!!!αύριο θα ειναι η 28 μερα!!!αν δεν αδιαθετησω μέχρι αύριο βράδυ θα πάω μεθαύριο για χοριακη!!!κ έκανα κ τεστ τη Παρασκευή αρνητικό!!!

μακαρι να μην σου ερθειιιιιι κα να πας για χοριακη και να ειναι ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟ μεγαληηηηη!!!!!! αλλα κ αν ερθει...ειπαμε δεν πειραζει....τον επομενο!!!!!

T4YJp2.png

wSStp3.png

ΕΣΥ ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ..ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ...!!!

ετσι το κοβω.....;)

Διαφημίσεις

Κορίτσια,πρέπει να μοιραστώ κάτι.Ήρθα σήμερα από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα στους δικούς μου, ο άντρας μου είναι Θεσ/κη,στη μαμά μου κ στην αδερφή μου δεν θέλω να πω ακόμα τίποτα.Το Σάββατο είχα λίγα ροζ ανοιχτά υγρά στο σκούπισμα 1 φορά και τώρα που πήγα τουαλέτα ήταν πολύ περισσότερα και πιο έντονο ροζ.Περίοδο περιμένω το ΣάβΒατο.Φοβάμαι και να το σκεφτώ!Δεν θέλω να καταλήξω πάλι φαντασιόπληκτη!

ΕΣΥ ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ..ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ...!!!

ετσι το κοβω.....;)

Λες ρε κοριτσάκι;χλωμο το βλέπω....θα ρθει το νιωθωωωωωω!!!!κ τώρα που σου γράφω νιώθω ότι ειναι στο τσακ!!!!!κ να έρθει δε πειράζει,τον επόμενο μήνα θα το προσπαθήσω περισσότερο!

Κορίτσια,πρέπει να μοιραστώ κάτι.Ήρθα σήμερα από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα στους δικούς μου, ο άντρας μου είναι Θεσ/κη,στη μαμά μου κ στην αδερφή μου δεν θέλω να πω ακόμα τίποτα.Το Σάββατο είχα λίγα ροζ ανοιχτά υγρά στο σκούπισμα 1 φορά και τώρα που πήγα τουαλέτα ήταν πολύ περισσότερα και πιο έντονο ροζ.Περίοδο περιμένω το ΣάβΒατο.Φοβάμαι και να το σκεφτώ!Δεν θέλω να καταλήξω πάλι φαντασιόπληκτη!

κ εμφυτευση να ειναι ..που λεει ο λογος ..δεν θα δειξει νομιζω χοριακη ...

δεν παιρνω και ορκο ε?

ποτε φευγεισ απο αθηνα? οταν ειναι να φευγεισ ..κανε την προηγ., μερα ...πρωι ..μια ΧΟΡΙΑΚΗ ετσι ωστε να προλαβεις να την παρεις απογευμα ...

και την επομενη ν αφυγεις...για να μην σε φαει η αγωνια....

τωρα αν θες να περιμενεις μεχρι σαββατο ...περιμενε ..αλλα επειδη ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ (ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ,ΘΑ ΜΕ ΕΤΡΩΓΕ Η ΑΓΩΝΙΑ)... σου προτεινω να κανεις αυτο...

ευχομαι να ειναι σημαδι εγκυμοσυνης το ολο.. το θεματακι σου!!!:P

Λες ρε κοριτσάκι;χλωμο το βλέπω....θα ρθει το νιωθωωωωωω!!!!κ τώρα που σου γράφω νιώθω ότι ειναι στο τσακ!!!!!κ να έρθει δε πειράζει,τον επόμενο μήνα θα το προσπαθήσω περισσότερο!

μονο ...ποσιτιβ ( :P:p:p:p ) να σκεφτεσαι ...οχι νεγκατιβ (:-()

Καλησπέρα κι από μένα.Σε σκεφτόμουνα χθες.Στενοχωρήθηκα που στενοχωριόσουν.Να σου προτείνω κάτι?Άσχετα με τις εξετάσεις του άντρα σου,εγώ προτείνω να κάνετε σεξ κάθε μέρα.(Μην φρικάρεις!) Αν τύχει κάποια μέρα να μην μπορείς για κάποιον λόγο(κούραση,δουλειά,διάθεση),δεν θα τρέχει και τίποτα γιατί θα έχεις κάνει τις γύρω γύρω.Χωρίς να ψάχνεις τις γόνιμες!Τουλάχιστον θα ξέρεις ό,τι έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς.

συμφωνω απολυτα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...