Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντινακι μου έμαθα τα :-( δεν πειράζει όμως, αυτο σημαίνει Ότι Έχεις δικαιολογία κ αυτο το μήνα για άφθονο sex..

Όλα Καλα θα πανε!!!!

Καλησπέρα κ σε όλα τα υπόλοιπα Κορίτσια!!!

Γιάννα πως είναι το σπορακι σου;;; Καλα, άσχετο βέβαια Αλλά το καλοκαίρι επισκέφτηκα το νησί σου,Πρώτη φορα!!!! Απλά δεν υπάρχει!!! Είσαι πολυ τυχερή που ζεις εκει!!!

δεν το κουνω απ ε πα ε ......χαχαχχαχαχαχα...ειναι θεικο το νησι μας!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ΑΧ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ

μπραβο μπραβο μπραβο.....να εχω κι εγω παρεουλα.....πολυ χαρηκα...!!! ακτε κοριτσια να περνετε σειρα και οι υπολοιπες , ενταξει?????

τρεχα για χοριακη τωρα ,μην το αφηνεις και σε 2 μερες επανελαβε την , πρεπει να εχει διπλασιαστει....δεν μας νοιαζουν οι μοναδεσ...αρκει να διπλασιαζονται ανα 48 ωρες.....φιλακια

λοιπον κοριτσια εγω ξερετε τι συμπτωματα εχω?

ταχυκαρδια

δυσπνοια οταν μιλαω πολυ ωρα

ανακατωσουρες

ζαλαδες που και που

οταν ειμαι καθιστη και σκυψω μπροστα νιωθω σαν βαρος στη κοιλια και

με πονανε πολυ η θηλες αυτα

εγω παλι ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα με της περιοδου...μονο που ξεκινησαν μια εβδομαδα πριν την αναμ.περιοδο η οποια βεβαια δεν ηρθε. πρησμενο στηθος - πονοι στην κοιλια-ενοχλησησ στη μεση

τωρα κανα 2-3 μερες αν θυμαμι καλα σηκωνομαι το πρωι κι εχω μια απαισια γευση στο στομα σαν να εχω μασησει σιδερο? πολυ αηδιαστιικη και μια καουρα στο στομαχι η οποια ομως μολις φαω περναει. επισης πολλα υγρα .

bhXOp3.png

ofRSp2.png

βρε κοριτσια ποναει η ουρα μου σημερα πολυ. γιατι????

logika...anoigei h lekanh sou...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

. + -

...θα μεινουμε !!!

:cool::rolleyes::eek::tongue::P:D:D:):D:D:D:D

Καλησπέρα κι από μένα.Σε σκεφτόμουνα χθες.Στενοχωρήθηκα που στενοχωριόσουν.Να σου προτείνω κάτι?Άσχετα με τις εξετάσεις του άντρα σου,εγώ προτείνω να κάνετε σεξ κάθε μέρα.(Μην φρικάρεις!) Αν τύχει κάποια μέρα να μην μπορείς για κάποιον λόγο(κούραση,δουλειά,διάθεση),δεν θα τρέχει και τίποτα γιατί θα έχεις κάνει τις γύρω γύρω.Χωρίς να ψάχνεις τις γόνιμες!Τουλάχιστον θα ξέρεις ό,τι έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς.

Καλησπέρα κι από μένα.Σε σκεφτόμουνα χθες.Στενοχωρήθηκα που στενοχωριόσουν.Να σου προτείνω κάτι?Άσχετα με τις εξετάσεις του άντρα σου,εγώ προτείνω να κάνετε σεξ κάθε μέρα.(Μην φρικάρεις!) Αν τύχει κάποια μέρα να μην μπορείς για κάποιον λόγο(κούραση,δουλειά,διάθεση),δεν θα τρέχει και τίποτα γιατί θα έχεις κάνει τις γύρω γύρω.Χωρίς να ψάχνεις τις γόνιμες!Τουλάχιστον θα ξέρεις ό,τι έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς.

γεια σου οντρι...

μα κ αυτον το μηνα καναμε παρα πολλες φορες....εκει .γονιμεσ κλπ..

δλδ σαν μερα το πετυχαμε ,γιατι δεν εκατσε δεν ξερω.,,,

προβληματιζομαι ...

ξερω ξερω ..ειναι 25% πιθανοτητα...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

γιατι 2 καισαρικες? και δεν το εβγαζεσ λαπαροσκοπικα ? ηταν μεγαλα? που ηταν? εμενα ενδοτοιχωματικο! το πιο δυσκολο:(

Δεν γινόταν, ήταν το ένα πάνω στο άλλο, το ανέφερα απλά επειδή ρώτησες γιατί αρχίζω τα φάρμακα. Τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω, γιατί με ρίχνουν, δεν θέλω να τα συζητάω. Ας χαρούμε για την Γιάννα και την Χαρά και να ελπίζουμε ότι σύντομα θα έρθει και η σειρά μας και ότι έγινε, έγινε!!!! εγώ Παρασκευή ή Τρίτη θα πάω να με δει, για να μου πει πότε θα κάνω την ένεση και ξεκινάμε από την αρχή :)

HvAnp3.png

γεια σου οντρι...

μα κ αυτον το μηνα καναμε παρα πολλες φορες....εκει .γονιμεσ κλπ..

δλδ σαν μερα το πετυχαμε ,γιατι δεν εκατσε δεν ξερω.,,,

προβληματιζομαι ...

ξερω ξερω ..ειναι 25% πιθανοτητα...

Δεν έχεις και άδικο.Αυτό σκέφτομαι κι εγώ ώρες ώρες και λέω γιατί να είμαι εγώ αυτή η τυχερή του 25%?Μου το χρώσταγε?

Δεν έχεις και άδικο.Αυτό σκέφτομαι κι εγώ ώρες ώρες και λέω γιατί να είμαι εγώ αυτή η τυχερή του 25%?Μου το χρώσταγε?

ε ναι λοιπον μας το χρωσταει!!πιστεψτε το!!!

lGd9p2.png

ε ναι λοιπον μας το χρωσταει!!πιστεψτε το!!!

Μακάρι!Να,την προηγούμενη βδομάδα η Γιάννα,σήμερα η Χαρά,την άλλη βδομάδα ποιος ξέρει?Αν μας πάρει μια μια,κάποια στιγμή θα τύχει σε όλες.:wink:

Καλησπέρα κορίτσια. καταρχήν συγχαρητήρια στην κοπέλα (Χαρά25) για την εγκυμοσύνη της. Εύχομαι σε λίγο καιρό όλες οι κοπέλες του forum να είναι όλες έγκυες!! Θέλω λίγο την γνώμη σας.. Μέχρι το καλοκαίρι πήγαινα σε έναν γυναικολόγο, δεν είχα κανένα παράπονο, και τα έβγαζε όλα οκ. Ακόμα και το καλοκαίρι, που είχα βγάλει ένα αιμάτωμα (έφυγε με την περίοδο) με δύο υπερήχους στο ιασώ μου είπε ότι όλα είναι καλά, και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επειδή όμως ήταν μακρυά, άλλαξα γιατρό και πήγα στον γιατρό μιας φίλης μου. Πριν δυο μήνες μου είπε ότι η μια ωοθήκη είναι πολυκυστική. Γίνεται έτσι ξαφνικά? Να σημειώσω ότι στον υπέρηχο πριν ένα μήνα ήταν πάλι όλα καλά. Επίσης έχω πάντα σταθερό κύκλο, 25 ημερών. Μηπως κάτι δεν πάει καλά?

Διαφημίσεις

Μακάρι!Να,την προηγούμενη βδομάδα η Γιάννα,σήμερα η Χαρά,την άλλη βδομάδα ποιος ξέρει?Αν μας πάρει μια μια,κάποια στιγμή θα τύχει σε όλες.:wink:

εσυ ποσο καιρο προσαπθεις??

lGd9p2.png

Στον 2ο μήνα είμαι.Δεν είναι πολύ.Αλλά τον προηγούμενο μήνα ενώ ήμουν σίγουρη,έμεινα με το αρνητικό τεστ στο χέρι.

καλα ολες το εχουμε παθει αυτο...ειναι συμπτωμα της παθησης μας

lGd9p2.png

αχ.....εγω παρολο που ειμαι ακομα πολυ αρχη εχω καταλαβει οτι καθε μηνας κ χειροτερα.....η ψυχολογια με καθε περιοδο που ερχεται πεφτει ολο κ περισσοτερο....να φανταστειτε οτι εγω ουσιαστικα δυο περιδους εχω περασει κ περιμενω την τριτη σε λιγες μερες (που να μην ερθει παναγιτσα μου)κ το αγχος στα φουλ του..... καταληγω λοιπον να λεω....ας το απολαυσουμε βρε κοριτσια και θα ερθει....τι κ αν αγχωνομαστε? τι κ αν μετραμε μερες? τι κ αν κλαιμε με την πρωτη σταγονα περιοδου? το μωρακι μας θα ερθει οταν ειναι γραφτο να ερθει..... ( τα γραφω για να τα διαβαζω κ εγω.....)

το πιστευω παντως ακραδαντα....το 2012 ειναι η χρονια του φορουμ μας!!!!!!!!!!!!!! χιχιιχιχχιιχιχ

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

αχ.....εγω παρολο που ειμαι ακομα πολυ αρχη εχω καταλαβει οτι καθε μηνας κ χειροτερα.....η ψυχολογια με καθε περιοδο που ερχεται πεφτει ολο κ περισσοτερο....να φανταστειτε οτι εγω ουσιαστικα δυο περιδους εχω περασει κ περιμενω την τριτη σε λιγες μερες (που να μην ερθει παναγιτσα μου)κ το αγχος στα φουλ του..... καταληγω λοιπον να λεω....ας το απολαυσουμε βρε κοριτσια και θα ερθει....τι κ αν αγχωνομαστε? τι κ αν μετραμε μερες? τι κ αν κλαιμε με την πρωτη σταγονα περιοδου? το μωρακι μας θα ερθει οταν ειναι γραφτο να ερθει..... ( τα γραφω για να τα διαβαζω κ εγω.....)

το πιστευω παντως ακραδαντα....το 2012 ειναι η χρονια του φορουμ μας!!!!!!!!!!!!!! χιχιιχιχχιιχιχ

Εγώ πάλι από τότε που άρχισα να γράφω εδώ,είμαι πολύ καλύτερα.Ασχολούμαι περισσότερο με τι συμβαίνει στα υπόλοιπα κορίτσια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...