Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα μου ηρθε στις 15/2 οποτε εχω καιρο ακομα...τεταρτη παω για υπερηχο να μου πει ποτε να κανω την ενεση...και μετα πολυ σεξ!!

γιατι κανεισ ενεση ? εχει θεμα? ή μπορει να κανει οποιαδηποτε κοπελα?

αυτο εινια για καποια ποθυ εχει πολυκυσ.ωοθηκεσ μηπωσ?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

katalava ti les!!! einai thema proswpikhs epiloghs!!! eyxomai olopsyxa na pan ola kala pou tha pan dhladh. sygnwmh gia ta greekenglish eimai sth doyleia kai to pc den allazei th glwssa. afairesh inomiomatos poy aneferes prin ti akrivos einai kai pws to entopises??? kai pali soy zhtw sygnwmh an se koyrazv me tis erwthseis fovamai mhpws eprepe na kanw kati parapanw kai den to ekana gt h alitheia einai den eixa pote enoxliseis se olh moy th zwh mia kolpitida perasa. kai fovamai pws den exw psatei swsta!!

γιατι κανεισ ενεση ? εχει θεμα? ή μπορει να κανει οποιαδηποτε κοπελα?

αυτο εινια για καποια ποθυ εχει πολυκυσ.ωοθηκεσ μηπωσ?

αυτη ειναι η θεραπεια! κλομιφεν για 5 μερες και μετα αναλογα με τον υπερηχο ενεση..δεν εχω πολυκυστικες..ολες οι κοπελες μπορουν να την κανουν..απαραιτητη προυποθεση ιατρικη παρακολουθηση

lGd9p2.png

katalava ti les!!! einai thema proswpikhs epiloghs!!! eyxomai olopsyxa na pan ola kala pou tha pan dhladh. sygnwmh gia ta greekenglish eimai sth doyleia kai to pc den allazei th glwssa. afairesh inomiomatos poy aneferes prin ti akrivos einai kai pws to entopises??? kai pali soy zhtw sygnwmh an se koyrazv me tis erwthseis fovamai mhpws eprepe na kanw kati parapanw kai den to ekana gt h alitheia einai den eixa pote enoxliseis se olh moy th zwh mia kolpitida perasa. kai fovamai pws den exw psatei swsta!!

εγω το ανακαλυψα δυστυχωσ πολυ μεγαλο πια...11 εκατοστα ηταν!

αυτο φαινεται με υπερηχο ..

εσυ εφοσον κανεισ υπερηχο στο γιατρο σου ..δεν εχεισ φοβο..

εμενα ειναι μπερδεμενη ιστορια την οποια δεν λεω τωρα...βαριεμαι

δεν το ηξερα απο μ@@@@@ κια μου ...:confused:

τεσπα..εκανε την καισαρικη μου ..!!! και ησυχασα..

ευχομαι την επομενη φορα που θα κανω χειρουργειο να ειναι γι ανα γεννησω ...

Διαφημίσεις

αυτη ειναι η θεραπεια! κλομιφεν για 5 μερες και μετα αναλογα με τον υπερηχο ενεση..δεν εχω πολυκυστικες..ολες οι κοπελες μπορουν να την κανουν..απαραιτητη προυποθεση ιατρικη παρακολουθηση

μαλιστα...και γιατι την κανεισ τοτε?

γι ανα παραγεισ ωαρια? δεν παραγεισ?

ή για πιο σιγουρια? δεν ξερω?

μαλιστα...και γιατι την κανεισ τοτε?

γι ανα παραγεισ ωαρια? δεν παραγεισ?

ή για πιο σιγουρια? δεν ξερω?

την κλομιφεν την παιρνεις για να παραγεις πανω απο ενα ωαριο και η πρεγνυλ ειναι στην ουσια χοριακη και την παιρνεις για βοηθεια

lGd9p2.png

την κλομιφεν την παιρνεις για να παραγεις πανω απο ενα ωαριο και η πρεγνυλ ειναι στην ουσια χοριακη και την παιρνεις για βοηθεια

κοστοσ??? για ολα η ενα ενα? πανω κατω?

Καλημέρα κορίτσια, αν εννοείται για την pregnyl εγώ την είχα κάνει αυτό το μήνα χωρίς άλλα χάπια πριν. Απλά μου έδωσε μια βιταμίνη, την οποία θα την παίρνω συνέχεια. Πήγα για υπέρηχο, είδε ότι έχω καλό ωάριο και ενδομήτριο και μου είπε πότε ακριβώς να την κάνω. Αυτή η ένεση προγραμματίζει την ωορρηξία ακριβώς 34-36 ώρες μετά, ο λόγος που την κάναμε αν και έκανα ωορρηξία και πριν από μόνη μου ήταν για να είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει σωστά, γιατί μου είχε εξηγήσει οτι ναι μεν μπορείς από μόνη σου να έχεις ωορρηξία αλλά μπορεί η ορμόνη που την προκαλεί να αυξηθεί αλλά να μην φτάσει μέχρι το πιο ψηλό σημείο και αυτό παίζει ρόλο στη σύλληψη. Βέβαια αδιαθέτησα τελικά, αλλά αυτό το μήνα θα την ξανακάνω.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

η ένεση είναι πολύ φθηνή 3 και κάτι ευρώ κάνει. Είναι ότι πιο ελαφρύ μπορείς να κάνεις, συγκεκριμένα επειδή εγώ γενικά δεν ήθελα να πάρω ορμόνες, μου είπε οτι όση ορμόνη παίρνω από ένα κομμάτι κοτόπουλο αγοραστό, τόσο παίρνεις και από την ένεση. Ετσι και την έκανα.

HvAnp3.png

Καλημέρα κορίτσια, αν εννοείται για την pregnyl εγώ την είχα κάνει αυτό το μήνα χωρίς άλλα χάπια πριν. Απλά μου έδωσε μια βιταμίνη, την οποία θα την παίρνω συνέχεια. Πήγα για υπέρηχο, είδε ότι έχω καλό ωάριο και ενδομήτριο και μου είπε πότε ακριβώς να την κάνω. Αυτή η ένεση προγραμματίζει την ωορρηξία ακριβώς 34-36 ώρες μετά, ο λόγος που την κάναμε αν και έκανα ωορρηξία και πριν από μόνη μου ήταν για να είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει σωστά, γιατί μου είχε εξηγήσει οτι ναι μεν μπορείς από μόνη σου να έχεις ωορρηξία αλλά μπορεί η ορμόνη που την προκαλεί να αυξηθεί αλλά να μην φτάσει μέχρι το πιο ψηλό σημείο και αυτό παίζει ρόλο στη σύλληψη. Βέβαια αδιαθέτησα τελικά, αλλά αυτό το μήνα θα την ξανακάνω.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ??

εφοσον δεν εχετε θεμα με πολυκ.ωοθηκεσ κλπ...

γιατι κανετε ενεσεις ετσι ? και δεν ..περιμενετε να δειτε μηπως συλλαβεται φυσιολογικα?

δλδ...αυτες οι ουσιες που σας δινουν οι ενεσιμες ...κανουν καλο μεν για περισσ. ποσοστα συλληψης ...και η εξωσωμ.,κανεισ παιδια ..αλλα γενικα ..."μπουκωνεται " η γυναικα αρκετα πριν ..με διαφορα..

δεν ρωταω μονο εσενα μαρια ..αλλα γενικα ολα τα κοριτσια...

η ένεση είναι πολύ φθηνή 3 και κάτι ευρώ κάνει. Είναι ότι πιο ελαφρύ μπορείς να κάνεις, συγκεκριμένα επειδή εγώ γενικά δεν ήθελα να πάρω ορμόνες, μου είπε οτι όση ορμόνη παίρνω από ένα κομμάτι κοτόπουλο αγοραστό, τόσο παίρνεις και από την ένεση. Ετσι και την έκανα.

το κοστος δεν ειναι τπτ απλα δεν θα το κανεις μονη σου στο ξαναλεω

lGd9p2.png

γιατι κανετε ενεσεις ετσι ? και δεν ..περιμενετε να δειτε μηπως συλλαβεται φυσιολογικα?

δλδ...αυτες οι ουσιες που σας δινουν οι ενεσιμες ...κανουν καλο μεν για περισσ. ποσοστα συλληψης ...και η εξωσωμ.,κανεισ παιδια ..αλλα γενικα ..."μπουκωνεται " η γυναικα αρκετα πριν ..με διαφορα..

δεν ειναι κατι ιδιαιτερο απλα σιγουρευεσαι για τις μερες!!

lGd9p2.png

Εγώ την έκανα γιατί προσπαθούμε 1,5 χρόνο μόνοι μας, τους 3 τελευταίους μήνες πριν την ένεση πήγαινα για υπέρηχο και μου έλεγε πότε να κάνουμε και πάλι τίποτα, αλλά το χειρότερο είναι ότι λόγω ινομυωμάτων έκανα 2 καισαρικές ήδη και είμαι 34 χρονών, οπότε ο γιατρός μου φοβάται μην ξαναβγάλω και θέλει να τρέξουμε.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...