Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε...και ο βαφτησιμιος μου ετσι ηταν και η κουμπαρα μου ηταν πολυ στεναχωρεμενη..αλλα ολα πηγαν καλα.ο γιατρος ειχε πει οτι στα αγορακια ειναι λιγακι διαφορετικα απο τα κοριτσακια..και βγηκε ο κουκλος μου μια χαρα και υγειης..dont worry...

τωρα ειμαι πιο ηρεμη...ο χρονος στο θεμα του μπεμπε δεν μας μπηκε καλα και ημουν παρα πολυ χαλια, γιατι ακομα και με τις ορμονες δεν εκανα ωορριξια...ειδικα την τελευταια φορα ημουν χαλια.δεν πηγα στη δουλεια για μερες και ημουν σπιτι κλεισμενη και εκλαιγα..ΤΩΡΑ ομως γεμισα τις μπαταριες μου και ειμαι πιο θετικη

μαριω μου να μη σε περνει απο κατω....οσο δυσκολο κι αν ειναι....πρεπει να εισαι αισιοδοξη και θα ερθει το θαυματακι. οσο καταπονεις τον ευατο σου δεν ειναι καλο. να δεις που οταν "ηρεμησεις" θα ερθει και δεν θα το καταλαβεις. σε ολες μας ετσι γινεται. κι εγω τον μηνα που εμεινα εγκυος δεν πιστευα οτι θα ημουν εγκυος....κι ομως ειχα ενα θετικοτατο τεστακι και μια φανταστικη χοριακη.

θελει υπομονη....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαριω μου να μη σε περνει απο κατω....οσο δυσκολο κι αν ειναι....πρεπει να εισαι αισιοδοξη και θα ερθει το θαυματακι. οσο καταπονεις τον ευατο σου δεν ειναι καλο. να δεις που οταν "ηρεμησεις" θα ερθει και δεν θα το καταλαβεις. σε ολες μας ετσι γινεται. κι εγω τον μηνα που εμεινα εγκυος δεν πιστευα οτι θα ημουν εγκυος....κι ομως ειχα ενα θετικοτατο τεστακι και μια φανταστικη χοριακη.

θελει υπομονη....

τωρα ηρεμησα...

απλα σοκαριστικα γιατι οκ τις αλλες φορες τα αυγουλακια ηταν μια χαρα και καναμε τις προσπαθειες..ελεγα απλα δεν εγινε αυτον τον μηνα..οταν μετα ουτε τα αυγουλακια δεν μεγαλωναν με τριπλη δοση παρακαλω εκει τρελαθηκα...εχασα τον κοσμο...ηταν σαν να μου ελεγαν και να κανεις προσπαθεια ειναι περιττο..anyway, τελος......

ειπαμε αυτον τον μηνα θα κανουμε τις ζουζουνιες μας χωρις παρακολουθηση, χωρις ορμονες χωρις τιποτα..να μην ξερω τιποτα...ετσι κι αλλιως τον αλλο μηνα θα κανουμε την σπερματεγχυση

το μονο που θα κανουμε ειναι ζουζουνιες....:oops::oops::oops::oops::oops:

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

τωρα ηρεμησα...

απλα σοκαριστικα γιατι οκ τις αλλες φορες τα αυγουλακια ηταν μια χαρα και καναμε τις προσπαθειες..ελεγα απλα δεν εγινε αυτον τον μηνα..οταν μετα ουτε τα αυγουλακια δεν μεγαλωναν με τριπλη δοση παρακαλω εκει τρελαθηκα...εχασα τον κοσμο...ηταν σαν να μου ελεγαν και να κανεις προσπαθεια ειναι περιττο..anyway, τελος......

ειπαμε αυτον τον μηνα θα κανουμε τις ζουζουνιες μας χωρις παρακολουθηση, χωρις ορμονες χωρις τιποτα..να μην ξερω τιποτα...ετσι κι αλλιως τον αλλο μηνα θα κανουμε την σπερματεγχυση

το μονο που θα κανουμε ειναι ζουζουνιες....:oops::oops::oops::oops::oops:

και ειναι το καλυτερο που θα κανετε....:D

οσο πιο πολλες μπορειτε.

χαρειτε ο ενας τον αλλον και θα δεις που και το μπεμπε θεμα χρονου ειναι.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

οσο πιο πολλες μπορειτε.

τωρα για να το γυρισω στην πλακα,

του ειπα παρε βιταμινες παρε οτι θες:P:p:p:p

μερα παρα μερα ζουζουνιες!!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω βεβαια να μην κανουμε μεγαλη αμαρτια που θα κανουμε ζουζουνιες και κατα τη διαρκεια της μ. εβδομαδας.....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

ουου!!!!!!!!!τι κανετε?

η γκαστρουλα πως ειναι σημερα?

ντινα μου εσυ τι νεα?

μια χαρα!!! εδω σπιτι ...αυριο δουλεια...

ποια ειναι η γκαστρουλα ???????????????

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

μαλιστα καταλαβα. καλα αποτελεσματα και συντομα να εχετε να ηρεμησετε κι εσεις.

α δεν γινονται ολες τις μερες οι γαμοι στο δημαρχειο? εχουν πολυ ουλεια οι δημαρχοι και δεν προλαβαινουνε? τους κακομοιρηδες μωρε....:evil:

ας σας τα στειλει ο Θεος ολα οπως τα επιθυμειτε.

εγω ε ενταξει πολυ αγχος στην αρχη να δω πως θα παει μεχρι την αυχενικη....ολα καλα εδειξε ο υπερηχος της αυχενικης αλλα θα κανω αμνιοπαρακεντηση τον αλλο μηνα γιατι η παππ α μου βγηκε λιγο υψηλου κινδυνου για συνδρομο και πρεπει να το δουμε.

στεναχωρηθηκα επεσα στα πατωματα αλλα πιστευω πως ολα καλα θα ειναι. το πιο δυσκολο ειναι που πρεπει να περιμενω μεχρι 20 μαιου να την κανω γιατι πρεπει να ειμαι στην 18η εβδομαδα.

ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

οσο πιο πολλες μπορειτε.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ βρε ζουζουνα μου ....τι χαρα που πηρα!!!!!!

δεν μας εγραψες τοσο καιρο ...περιμενες να ...δεσει ε?????

διαβασα τι εγραψες...πας για αυχενικη ??? παντωσ να ξερεισ οτι η αδερφη τησ κολλητησ μου ...τησ βγαλανε νουμερα με πιθανοτητεσ συνδρομου και κλασσικα εκανε (την στειλανε) για αμν./ση και ηταν μια χαρα....!!!!!

ισα ισα για να σκασει τα 500 ευρω 1000 δεν ξερω ποσο εχει για να τησ τα παρουνε ..

τελικα γεννισε ενα υγιεστατο μωρακι..!!!!

γι αυτο ...μην αγχωνεσαι κουκλα μου ...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ βρε ζουζουνα μου ....τι χαρα που πηρα!!!!!!

δεν μας εγραψες τοσο καιρο ...περιμενες να ...δεσει ε?????

διαβασα τι εγραψες...πας για αυχενικη ??? παντωσ να ξερεισ οτι η αδερφη τησ κολλητησ μου ...τησ βγαλανε νουμερα με πιθανοτητεσ συνδρομου και κλασσικα εκανε (την στειλανε) για αμν./ση και ηταν μια χαρα....!!!!!

ισα ισα για να σκασει τα 500 ευρω 1000 δεν ξερω ποσο εχει για να τησ τα παρουνε ..

τελικα γεννισε ενα υγιεστατο μωρακι..!!!!

γι αυτο ...μην αγχωνεσαι κουκλα μου ...

ευχαριστω πολυ :D

ναι ειμαι εγκυος στη 14η βδομαδα.

και στα δικα σου με το καλο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• 2 months later...

να μαι παλι εδω!!! τελικα ..επιασε η ευχη σου γιαννα μου ..!!!! και στα δικα μου λοιπον ...και σε ολα τα κοριτσια!!!!!βεβαια ειναι πολυ νωρις για μενα ...εχω πολυ δρομο ακομα!!!!

να μαι παλι εδω!!! τελικα ..επιασε η ευχη σου γιαννα μου ..!!!! και στα δικα μου λοιπον ...και σε ολα τα κοριτσια!!!!!βεβαια ειναι πολυ νωρις για μενα ...εχω πολυ δρομο ακομα!!!!

Ντινάκι συγχαρητήρια!

Μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...