Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

που ειστε βρε κοριτσακια ...που χαθηκατε απο δω?

heeello και απο μενα... τι κανεις?πως τα περασες στις γιορτες?

χαθηκαμε......

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε βρε βρε......χρονια κ ζαμανια.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. μα ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε????? χαχαχαχαχαχαχαχα

αγαπουλααααααααααααααααα μου εσυ...πολλυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο εεεεεεεεεεεεεεεε?????

2kMip2.png

αντε να μαζευτουμε παλι ντε!!!!!!!που ειστε χαμενες???

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

γεια σας και χαρα σας, τι κανετε? πως ειστε?

μαρακι τι κανεις?

χαθηκαμε τελειως . πως πανε τα πραγματα?

εγω οπως βλεπεις ειμαι στην 14η εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου.

με το καλο και στις υπολοιπες.:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας και χαρα σας, τι κανετε? πως ειστε?

μαρακι τι κανεις?

χαθηκαμε τελειως . πως πανε τα πραγματα?

εγω οπως βλεπεις ειμαι στην 14η εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου.

με το καλο και στις υπολοιπες.:D

αααααααχχχ πρωι πρωι με συγκινησες.....να σου πω την αληθεια δεν παρατηρησα την εικονα απο κατω...(τζαμπα τα φοραω τα γυαλια)ΜΠΡΑΑΑΒΟΟΟ!!!!!χαρηκα παρα πολυ...αντε με το καλο και με ενα πονο

καλα ειμαι.θα στα πω γρηγορα για να μην πολυλογω,ο καλος μου αρχες του χρονου βρηκε δουλεια και καλυτερη απο την τελευταια..

03-06 παντρευομαστε

α!!εχθες ειχα και καλα νεα γιατι εκανα σαλπιγγογραφια και βγηκαν ολα πολυ καλα..

NKQXp2.png

αααααααχχχ πρωι πρωι με συγκινησες.....να σου πω την αληθεια δεν παρατηρησα την εικονα απο κατω...ΜΠΡΑΑΑΒΟΟΟ!!!!!χαρηκα παρα πολυ...αντε με το καλο και με ενα πονο

καλα ειμαι.θα στα πω γρηγορα για να μην πολυλογω,ο καλος μου αρχες του χρονου βρηκε δουλεια και καλυτερη απο την τελευταια..

03-06 παντρευομαστε

α!!εχθες ειχα και καλα νεα γιατι εκανα σαλπιγγογραφια και βγηκαν ολα πολυ καλα..

η ωρα η καλη να ειναι μαρακι μου. αντε πλησιαζουν οι μερες του γαμου. πως νιωθεις? πως πανε οι ετοιμασιες?

εκανες σαλπιγγογραφια και ειχες τελεια νεα? μπραβο κοριτσι μου. εκλεισε τωρα ο κυκλος των εξετασεων σου ή εχεις και τιποτα αλλο?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

η ωρα η καλη να ειναι μαρακι μου. αντε πλησιαζουν οι μερες του γαμου. πως νιωθεις? πως πανε οι ετοιμασιες?

εκανες σαλπιγγογραφια και ειχες τελεια νεα? μπραβο κοριτσι μου. εκλεισε τωρα ο κυκλος των εξετασεων σου ή εχεις και τιποτα αλλο?

ξεχασα να αναφερω οτι παντρευομαστε με πολιτικο γαμο..οποτε δεν εχει πολλες ετοιμασιες...οτι ηταν να κανουμε το καναμε..απλα τωρα περιμενουμε μια απαντηση απο το δημαρχειο γιατι θελουμε να γινει στις 03-06 που εχουμε επετειο 10 χρονια..πεφτει μερα δευτερα και οι γαμοι γινονται καθε τεταρτη και επισης δεν θελουμε στο δημαρχειο θελουμε σε ενα νεοκλασικο.οποτε περιμενουμε απαντηση..

ο κυκλος των εξετασεων εκλεισε.απλα ο καλος μου πρεπει να κανει αλλη μια φορα σπερμοδιαγραμμα..

τον επομενο μηνα με το καλο θα κανω σπερματεγχυση και ο εοππυ για να το εγκρινει θελει σαλπιγγογραφια και 2 σπερμοδιαγραμματα...αυτα...

εσυ? η εγκυμοσυνη σου πως ειναι?

NKQXp2.png

ξεχασα να αναφερω οτι παντρευομαστε με πολιτικο γαμο..οποτε δεν εχει πολλες ετοιμασιες...οτι ηταν να κανουμε το καναμε..απλα τωρα περιμενουμε μια απαντηση απο το δημαρχειο γιατι θελουμε να γινει στις 03-06 που εχουμε επετειο 10 χρονια..πεφτει μερα δευτερα και οι γαμοι γινονται καθε τεταρτη και επισης δεν θελουμε στο δημαρχειο θελουμε σε ενα νεοκλασικο.οποτε περιμενουμε απαντηση..

ο κυκλος των εξετασεων εκλεισε.απλα ο καλος μου πρεπει να κανει αλλη μια φορα σπερμοδιαγραμμα..

τον επομενο μηνα με το καλο θα κανω σπερματεγχυση και ο εοππυ για να το εγκρινει θελει σαλπιγγογραφια και 2 σπερμοδιαγραμματα...αυτα...

εσυ? η εγκυμοσυνη σου πως ειναι?

μαλιστα καταλαβα. καλα αποτελεσματα και συντομα να εχετε να ηρεμησετε κι εσεις.

α δεν γινονται ολες τις μερες οι γαμοι στο δημαρχειο? εχουν πολυ ουλεια οι δημαρχοι και δεν προλαβαινουνε? τους κακομοιρηδες μωρε....:evil:

ας σας τα στειλει ο Θεος ολα οπως τα επιθυμειτε.

εγω ε ενταξει πολυ αγχος στην αρχη να δω πως θα παει μεχρι την αυχενικη....ολα καλα εδειξε ο υπερηχος της αυχενικης αλλα θα κανω αμνιοπαρακεντηση τον αλλο μηνα γιατι η παππ α μου βγηκε λιγο υψηλου κινδυνου για συνδρομο και πρεπει να το δουμε.

στεναχωρηθηκα επεσα στα πατωματα αλλα πιστευω πως ολα καλα θα ειναι. το πιο δυσκολο ειναι που πρεπει να περιμενω μεχρι 20 μαιου να την κανω γιατι πρεπει να ειμαι στην 18η εβδομαδα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μαλιστα καταλαβα. καλα αποτελεσματα και συντομα να εχετε να ηρεμησετε κι εσεις.

α δεν γινονται ολες τις μερες οι γαμοι στο δημαρχειο? εχουν πολυ ουλεια οι δημαρχοι και δεν προλαβαινουνε? τους κακομοιρηδες μωρε....:evil:

ας σας τα στειλει ο Θεος ολα οπως τα επιθυμειτε.

εγω ε ενταξει πολυ αγχος στην αρχη να δω πως θα παει μεχρι την αυχενικη....ολα καλα εδειξε ο υπερηχος της αυχενικης αλλα θα κανω αμνιοπαρακεντηση τον αλλο μηνα γιατι η παππ α μου βγηκε λιγο υψηλου κινδυνου για συνδρομο και πρεπει να το δουμε.

στεναχωρηθηκα επεσα στα πατωματα αλλα πιστευω πως ολα καλα θα ειναι. το πιο δυσκολο ειναι που πρεπει να περιμενω μεχρι 20 μαιου να την κανω γιατι πρεπει να ειμαι στην 18η εβδομαδα.

μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε...και ο βαφτησιμιος μου ετσι ηταν και η κουμπαρα μου ηταν πολυ στεναχωρεμενη..αλλα ολα πηγαν καλα.ο γιατρος ειχε πει οτι στα αγορακια ειναι λιγακι διαφορετικα απο τα κοριτσακια..και βγηκε ο κουκλος μου μια χαρα και υγειης..dont worry...

τωρα ειμαι πιο ηρεμη...ο χρονος στο θεμα του μπεμπε δεν μας μπηκε καλα και ημουν παρα πολυ χαλια, γιατι ακομα και με τις ορμονες δεν εκανα ωορριξια...ειδικα την τελευταια φορα ημουν χαλια.δεν πηγα στη δουλεια για μερες και ημουν σπιτι κλεισμενη και εκλαιγα..ΤΩΡΑ ομως γεμισα τις μπαταριες μου και ειμαι πιο θετικη

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...