Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα και απο μενα...σημερα τρεχω ακαι δεν φτανω.....μπηκα ισα ισα για να σας πω ενα γεια...

καλα ειστε?

ολα καλα μαρακι μου....εδω στη χειμωνιατικη θαλπωρη της αθηνας με πολυ πολυ αερααααααααααααααααααα....

2kMip2.png

γεια σας! τι κανετε?

εγω ολως ειπα εχω θεμα με μεση ..κοινωσ ..δισκοπαθεια...

πηρα σημερα τηλ στην δουλεια μου να δω τι εγινε που δεν πηγα...και μου ειπε ο ...τρομπασ οτι βρηκε αλλη κοπελα ! εκμεταλλευτηκε οτι εχω τη μεση μου και δεν περιμενε καν να γινω καλα !!!ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!

και ετσι ..ειμια παλι χωρις δουλεια ...

περιμενω σημερα και περιοδο ,ευτυχωσ-δυστυχωσ ,δεν μπορει να με ποναει περισσοτερο η μεση λογω περιοδου απο αυτο που ηδη νιωθω ...

ολα βαινουν καλωσ !!!!!!:cry::cry::cry:

χωρισ δουλεια και με προβλημα στη μεση ..

μα γιατι ξηγιουνται τοσο π@@στικα οι ανθρωποι ? γιατι με πουλησε ετσι ..??

φταιω εγω να του στειλω κανα σδοε και ικα? θα ειμια εγω η κακια????ΠΕΙΤΕ ΜΟΥΥΥΥ:roll::mad::sad:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

μπα ...δεν θα τον αφησω ετσι ...ηδη πηρα και εκλεισα τραπεζι για 8 ατομα .!!! που βεβαια ..ποτε δεν θα παει ....

και θα ακολουθησουν κι αλλα .! σταματαω να ειμαι η χαζοφιλοτιμη και η καλη ντινα ! να δινομαι παντα στη δουλεια ...γιατι και που το κανα ...και εδωσα παραπανω απ οτι μπορουσα ..παλι πηρα τα 3!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

γεια σας! τι κανετε?

εγω ολως ειπα εχω θεμα με μεση ..κοινωσ ..δισκοπαθεια...

πηρα σημερα τηλ στην δουλεια μου να δω τι εγινε που δεν πηγα...και μου ειπε ο ...τρομπασ οτι βρηκε αλλη κοπελα ! εκμεταλλευτηκε οτι εχω τη μεση μου και δεν περιμενε καν να γινω καλα !!!ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!

και ετσι ..ειμια παλι χωρις δουλεια ...

περιμενω σημερα και περιοδο ,ευτυχωσ-δυστυχωσ ,δεν μπορει να με ποναει περισσοτερο η μεση λογω περιοδου απο αυτο που ηδη νιωθω ...

ολα βαινουν καλωσ !!!!!!:cry::cry::cry:

χωρισ δουλεια και με προβλημα στη μεση ..

μα γιατι ξηγιουνται τοσο π@@στικα οι ανθρωποι ? γιατι με πουλησε ετσι ..??

φταιω εγω να του στειλω κανα σδοε και ικα? θα ειμια εγω η κακια????ΠΕΙΤΕ ΜΟΥΥΥΥ:roll::mad::sad:

γεια σου ντινα....καταρχας καλησπερα......

το αφεντικο σου σ΄εχει κανει προσληψη?αν ναι δε μπορει να σε απολυσει....ενα παραπανω αν εχεις χαρτι απο το γιατρο....

και πιστεψε με επειδη ξερω και τα βλεπω καθημερινα αυτα δεν εισαι καθολου κακια....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμεναααααααααααα...καλημερα σας...και καλη εβδομαδα να εχουμε...εχει πεσει απολυτη ησυχια στο καφε βλεπω...η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν πολυ μπαινω γιατι εχω ενα σωρο εκκρεμοτητες να κανονισω με την ανοδο μου στη θεσσαλονικη....αλλα ολα καλα κοριτσια μου....ησυχια ταξη και ασφαλεια....ζουζουνακι πες μας κανενα καλο νεο να σκασει το χειλακι λιγο παραπανω.....αντε...περιμενουμε...αληθεια πως ειναι το ονομα σου?????

2kMip2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΤΑ ΝΕΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΧΩ ΑΙΜΑ!ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΑΦΕ ΠΗΧΤΑ ΥΓΡΑ(ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΝ ΣΥΧΑΜΕΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ)ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ Μ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!ΔΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΩ!!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;ΑΑΑΑ!Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Μ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΤΑ ΝΕΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ!ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΧΩ ΑΙΜΑ!ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΑΦΕ ΠΗΧΤΑ ΥΓΡΑ(ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΝ ΣΥΧΑΜΕΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ)ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ Μ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!ΔΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΩ!!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;ΑΑΑΑ!Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Μ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!!!

κατερινα μου υπομονη..... θα προσπαθησετε και τον επομενο μηνα και μπορει να εχεις το πιο ωραιο χριστουγεννιατικο δωρο.....μην απελπιζεσαι....ολα θα γινουν οπως θελουμε...λιγη υπομονη ακομα

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...