Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καταρχην μπραβο....απο εκει πρεπει να ξεκινας..ειναι η πιο απλη εξεταση...ευχομαι καλα αποτελεσματα

καταδευτερον κι εμεις περιπου 40 πληρωσαμε...οποτε καλα το βλεπω..

να ξερεις θελει αποχη 3 μερες ουτε λιγοτερο ουτε παραπανω!!

κανατε και καλλιεργεια εσεις? ηταν οκ ?

τι να με περιμενει?

βρισκουν τπτ ..? μου λεγε για χλαμυδια και κατι αλλα δεν καταλαβα ...

βρισκουν ολο και κατι ?

να αγχωθω???

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εγω παντως πιστευω οτι αυτο το μηνα θα μεινω εγκυος!!!μακαρι παναγια μου!!!

δεν ξερω γιατι...απλα ετσι νομιζω

μακαρι αντζι μου κ να μαι εγω η επομενη !!!!

μακαρι !!!!!!!!!:rolleyes::idea:

κανατε και καλλιεργεια εσεις? ηταν οκ ?

τι να με περιμενει?

βρισκουν τπτ ..? μου λεγε για χλαμυδια και κατι αλλα δεν καταλαβα ...

βρισκουν ολο και κατι ?

να αγχωθω???

που τα σκεφτηκε τα χλαμυδια?καποιος του ειπε κατι!!

εμας καλο ηταν

τα χλαμυδια ειναι σμν και επικινδυνα

αν τυχον εχει (που το απευχομαι) πρεπει να τσεκαριστεις και μετα να δεις που τα κολλησε!!

lGd9p2.png

που τα σκεφτηκε τα χλαμυδια?καποιος του ειπε κατι!!

εμας καλο ηταν

τα χλαμυδια ειναι σμν και επικινδυνα

αν τυχον εχει (που το απευχομαι) πρεπει να τσεκαριστεις και μετα να δεις που τα κολλησε!!

οχι βρε..

εγω ρωτησα τι διαφορά εχει το απλο απ την καλλιεργεια και μου ειπε ο μικροβιολογοσ οτικοιταμε χλαμυδια και κατι αλλα που δεν θυμαμαι ...

αυτο που εγραψες τι εινια ?? "τα χλαμυδια ειναι σμν" ?

Διαφημίσεις

οχι βρε..

εγω ρωτησα τι διαφορά εχει το απλο απ την καλλιεργεια και μου ειπε ο μικροβιολογοσ οτικοιταμε χλαμυδια και κατι αλλα που δεν θυμαμαι ...

αυτο που εγραψες τι εινια ?? "τα χλαμυδια ειναι σμν" ?

σεξουαλικως μεταδιδομενο νοσημα....

εμεις καναμε και την καλλιεργια!!!τοσα λεφτα χαλαμε απο δω κι απο κει στα 40 θα κολλησουμε

lGd9p2.png

καλημέρα κορίτσια!!η εβδομάδα ξεκίνησε μ ενα υπεροχο νέο..την εγκυμοσήνη της Χαρας(πολλα συγχαρητηρια!!ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσηνη)..λοιπον..ας παρουμε ολες τα πανω μας κι ας σκεφτουμε πως μια μια θα βγαινει απο την λιστα και θα πετυχει τον πολυποθητο στοχο της..να γινει μανουλα!!!!σας στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια και ολη μου την αγαπη!!!!!!καλη εβδομαδα!!!!!!!!!

σεξουαλικως μεταδιδομενο νοσημα....

εμεις καναμε και την καλλιεργια!!!τοσα λεφτα χαλαμε απο δω κι απο κει στα 40 θα κολλησουμε

να σου πω....και το HPV που ξερω..μεταδιδεται αλλα εχω διαβασει οτι μπορει κι απο μονοσ του ο οργανισμοσ να το βγαλει ...στισ γυναικεσ μπορει να εμφανιστει και στην εγκυμοσυνη..

να σου πω....και το HPV που ξερω..μεταδιδεται αλλα εχω διαβασει οτι μπορει κι απο μονοσ του ο οργανισμοσ να το βγαλει ...στισ γυναικεσ μπορει να εμφανιστει και στην εγκυμοσυνη..

δεν εχω γνωμη γι αυτο...αλλα μην αρχιζεις ολα τα αρνητικα...γιατι δεν σκεφτεσαι οτι ολα θα βγουν καλα???

lGd9p2.png

ναι ...δεν εχουμε κανει κατι τωρα τελευταιεσ μερεσ...εκτοσ ...κι αν το εκανε μονοσ του και δεν μου το πε!!!!:tongue::tongue::tongue:

χααχχα

μας ειπε και ο μικροβιολ. ολο το σπερμα μεσα σε ουροσυλλεκτη ...που να σημαδεψει ρε παιδια ...? το ..σκεφτομαι και γελαω ..τι να κανω...

επισης απο την ωρα της ληψης σε 15 λεπτα πρεπει να το εχει παει...οποτε φτεραααα!!!

lGd9p2.png

Διαφημίσεις

εεεε....και εγω θελω μαζι σας αυτο το μηνααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

επισης απο την ωρα της ληψης σε 15 λεπτα πρεπει να το εχει παει...οποτε φτεραααα!!!

εμενα μεσα σε 1 ωρα μου ειπε ...αλλα και παλι προλαβαινω να πεταχτω με μηχανη διπλα ειναι ..

εεεε....και εγω θελω μαζι σας αυτο το μηνααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εξαρταται...ποσο χρονων εισαι?ειπαμε η σαρα πρωτα και μετα οι αλλες...χαχαχα

αντε θα σε παρουμε κι εσενα!!!!

lGd9p2.png

ΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ.ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ .

ΔΩΣΑΜΕ 130 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ.

δεν εχω γνωμη γι αυτο...αλλα μην αρχιζεις ολα τα αρνητικα...γιατι δεν σκεφτεσαι οτι ολα θα βγουν καλα???

ελπιζω να ειναι ολα καλα...σκεφτομαι λιγο και το ..επαγγελμα του ...εχει να κανει με ηλεκτροδιο πολυ ...αφου και εκεινοσ μου το εχει πει ...

γι αυτ ο αγχωνομαι ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...