Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημερα κοπελαρες ομορφες....σημερα παρολο που δεν θα μπορουσατε να το ξερετε ειναι η ονομαστικη μου εορτη...του αγιου στυλιανου....ωωωωω ναι ...στυλιανη με βαφτισανε...και ναι δεχομαι ομορφες ευχες.....χαχαχχχ....

Με ταχυδρόμο την καρδιά,

τη σκέψη αεροπλάνο

Στέλνω ευχές, χρόνια πολλά, σε

φίλους που δε φτάνω.

Χρόνια πολλά λινακι μου!!!!!όλα τα όνειρα σου να πραγματοποιηθούν!!!!!!!:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοπελαρες ομορφες....σημερα παρολο που δεν θα μπορουσατε να το ξερετε ειναι η ονομαστικη μου εορτη...του αγιου στυλιανου....ωωωωω ναι ...στυλιανη με βαφτισανε...και ναι δεχομαι ομορφες ευχες.....χαχαχχχ....

χρονια πολλα κοπελα μου.....οτι επιθυμεις.....

ευχομαι πανω απ΄ολα υγεια και συντομα να εχουμε τα ευχαριστα....φιλακια:D:D:D:D:D

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Με ταχυδρόμο την καρδιά,

τη σκέψη αεροπλάνο

Στέλνω ευχές, χρόνια πολλά, σε

φίλους που δε φτάνω.

Χρόνια πολλά λινακι μου!!!!!όλα τα όνειρα σου να πραγματοποιηθούν!!!!!!!:D:D

ευχαριστω παααααααααααρα πολυ για το υπεροχο ποιηματακι....ομορφη μου εσυ.ανταποδιδω τις ευχες....

2kMip2.png

χρονια πολλα κοπελα μου.....οτι επιθυμεις.....

ευχομαι πανω απ΄ολα υγεια και συντομα να εχουμε τα ευχαριστα....φιλακια:D:D:D:D:D

να εισαι παντα καλα μαρακι μου γλυκο....μακαρι παναγιτσα μου...μακαρι για ολες μας τα πιο ευχαριστα νεα να ερθουν πολυ πολυ γρηγορα....

2kMip2.png

b.gife.gifs.gift.gif0.gifw.gifi.gifs.gifh.gife.gifs.gif

Να ευχηθώ στο Λινάκι μας, αν και τα είπαμε!!

Αγαπούλα μου, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υπέροχες στιγμές οικογενειακής ευτυχίας!!! Να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη!! Πολύ πολύ πολύ σύντομα να έρθει το δωράκι σου! Σ' αγαπώ πολύ, να ξέρεις!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ!!!!..ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΩΡΑ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΧΘΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ,ΕΙΧΑ ΜΕΤΑ ΚΑΦΕ Κ ΡΟΖ ΥΓΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ.ΛΕΩ,ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ!!Κ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!ΕΚΛΕΓΑ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΚΟΠΕΛΙ!!ΔΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΣΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΗΜΟΥΝ!!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝΕ Κ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΣΕ Κ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ!!ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΌΥΠΙΣΜΑ!!!ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;;

Καλησπέρα κοριτσακια τι κάνετε;ζουζουνακι σε ποια μέρα του κύκλου είσαι;κοιτά μπορεί κατα την επαφη να τραυματιστηκες,αλλα το πιο πιθανό που έχω ακούσει πολλές να το λένε σαν σύμπτωμα εγκυμοσυνης είναι ότι κατα την εμφυτευση του ωαριου μπορει να δεις λίγο ροζ η καφέ!!!μακάρι ζουζουνακι να είναι απο αυτο!!!:D:D

ΑΑΑΑΧ!!ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!!!!!ΘΑ ΤΡΟΖΑΘΩ ΑΜΑ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!

Ζουζουνακι μακάρι!!προσπαθουσατε πολυ καιρο ε;διάβασα την ιστορία σου,απλά θα σου πω ότι κ αν δεν είσαι μην στεναχωρηθεις!!!αυτο βέβαια μια κουβέντα είναι!!!στην διάρκεια των προσπαθειών σας πριν μάθεις ότι έχεις πολυκιστικες,έκανες ωοριξια;

Διαφημίσεις

ζουζουνακι συμφωνω με την ευαγγελια..και γω το εχω ακουσει οτι μπορει να ειναι και συμπτωμα εγκυμοσυνης..

μακαρι κοριτσακι μου.στο ευχομαι.......

εγω σημερα περιμενω περιοδο..ακομα αφαντη.....

NKQXp2.png

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!!!!ΜΑΡΑΚΙ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!

μακαρι τη δευτερα να εχεις τα καλυτερα νεα του κοσμου........

μην ανησυχεις

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...