Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hallooooooo!!!!!!!!!!τι κανετε κοριτσια μου?

ζουζουνακι περαστικα σου.ελπιζω να μην εχεις πλεον καουρα.....

γιωτουλα μου μ΄αρεσεις που εισαι τοσο θετικος ανθρωπος.....οπως ειπες θα μπουμε στον πιο θετικο μηνα του χρονου.θα ειμαστε ολες μαζι και θετικες........

λοιπον θα σας πω τι επαθα εχθες...ηθελα να κανω γεμιστα,πηρα ολα τα συστατικα,εκανα τον κιμα,εβαλα το ρυζι γεμισα τις πιπεριες και τις ντοματες και εβαλα το ταψι στο φουρνο....μετα απο λιγη ωρα καταλαβα οτι ο φουρνος δεν δουλευει...(ξεχασα να αναφερω οτι το πρωι ειχαμε διακοπη ρευματος)

anyway,λεω στην αγορινα μου να παει το ταψι στην πεθερα μου που μενει πολυ κοντα....αλλα μας λεει οτι ουτε ο δικος της φουρνος δουλευει μονο τα ματια.... να μην πολυλογω τα πηγαμε στη μαμα μου και τα εφτιαξα εκει...

ξερετε γιατι δεν λειτουργουσαν οι φουρνοι?επρεπε να φτιαξουμε το ρολοι τις κουζινας.αν δεν το κανεις δεν λειτουργει ο φουρνος...ειχε μηδενιστει απο την διακοπη και δεν το καναμε....

εσεις το ξερατε αυτο?τα γεμιστα μου κανανε βολτουλα πριν φαγωθουν

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

hallooooooo!!!!!!!!!!τι κανετε κοριτσια μου?

ζουζουνακι περαστικα σου.ελπιζω να μην εχεις πλεον καουρα.....

γιωτουλα μου μ΄αρεσεις που εισαι τοσο θετικος ανθρωπος.....οπως ειπες θα μπουμε στον πιο θετικο μηνα του χρονου.θα ειμαστε ολες μαζι και θετικες........

λοιπον θα σας πω τι επαθα εχθες...ηθελα να κανω γεμιστα,πηρα ολα τα συστατικα,εκανα τον κιμα,εβαλα το ρυζι γεμισα τις πιπεριες και τις ντοματες και εβαλα το ταψι στο φουρνο....μετα απο λιγη ωρα καταλαβα οτι ο φουρνος δεν δουλευει...(ξεχασα να αναφερω οτι το πρωι ειχαμε διακοπη ρευματος)

anyway,λεω στην αγορινα μου να παει το ταψι στην πεθερα μου που μενει πολυ κοντα....αλλα μας λεει οτι ουτε ο δικος της φουρνος δουλευει μονο τα ματια.... να μην πολυλογω τα πηγαμε στη μαμα μου και τα εφτιαξα εκει...

ξερετε γιατι δεν λειτουργουσαν οι φουρνοι?επρεπε να φτιαξουμε το ρολοι τις κουζινας.αν δεν το κανεις δεν λειτουργει ο φουρνος...ειχε μηδενιστει απο την διακοπη και δεν το καναμε....

εσεις το ξερατε αυτο?τα γεμιστα μου κανανε βολτουλα πριν φαγωθουν

εεεεε ενταξει αυτο που λες ειναι απιστευτο...προχθες επαθα ακριβως το ιδιο μονο που εγω το εφτιαξα το ρολοι και ψηθηκε το φαγητο...το αστειο δεν ειναι αυτο...αλλα το φαγητο....τι νομιζεις οτι εψηνα;;;;;ΓΕΜΙΣΤΑ.....χαχαχαχα....

2kMip2.png

εεεεε ενταξει αυτο που λες ειναι απιστευτο...προχθες επαθα ακριβως το ιδιο μονο που εγω το εφτιαξα το ρολοι και ψηθηκε το φαγητο...το αστειο δεν ειναι αυτο...αλλα το φαγητο....τι νομιζεις οτι εψηνα;;;;;ΓΕΜΙΣΤΑ.....χαχαχαχα....

χαχαχαχαχαχα!!!!πλακα κανεις.....

εσυ το ηξερες ή τυχαια το εφτιαξες το ρολοι?

αχ ακομα γελαω.χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

χαχαχαχαχαχα!!!!πλακα κανεις.....

εσυ το ηξερες ή τυχαια το εφτιαξες το ρολοι?

αχ ακομα γελαω.χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

το ηξερα το ηξερα....χαχαχαχα.....καλημερα κοριτσι μου!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

γλυκούλες μου!

Έχω να κάνω πολλές δουλειές, αλλά είπα να μπω στα γρήγορα να σας πω ότι αδιαθέτησα! Και ευτυχώς λέω, γιατί από την στιγμή που δεν είμαι έγκυος κάθε περαιτέρω καθυστέρηση θα μου χάλαγε το Πήλιο! Ολα καλά λοιπόν!

γλυκούλες μου!

Έχω να κάνω πολλές δουλειές, αλλά είπα να μπω στα γρήγορα να σας πω ότι αδιαθέτησα! Και ευτυχώς λέω, γιατί από την στιγμή που δεν είμαι έγκυος κάθε περαιτέρω καθυστέρηση θα μου χάλαγε το Πήλιο! Ολα καλά λοιπόν!

οποτε ντουρα στο πηλιο αγαπουλα μου...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελαρες ομορφες....σημερα παρολο που δεν θα μπορουσατε να το ξερετε ειναι η ονομαστικη μου εορτη...του αγιου στυλιανου....ωωωωω ναι ...στυλιανη με βαφτισανε...και ναι δεχομαι ομορφες ευχες.....χαχαχχχ....

2kMip2.png

λινάκι μουυυυ χρόνια σου πολλά τότε...ευχομαι,ενόψει και της χαρης του αγιου του ονοματος σου,σύντομα μα πολύ συντομα να γίνεις μανουλα....και όταν λέμε συντομα εννοουμε αυτό τον μήνα...ναι ναι καλά άκουσες και διάβασες....οπότε βουρρρρρρρρρ.....

να είσαι άντα γερή,ευτυχισμένη και αγαπημένη με το αντράκι σου!!!!!:D

ttc.png

W6Qpp3.png

A3Prp3.png

λινάκι μουυυυ χρόνια σου πολλά τότε...ευχομαι,ενόψει και της χαρης του αγιου του ονοματος σου,σύντομα μα πολύ συντομα να γίνεις μανουλα....και όταν λέμε συντομα εννοουμε αυτό τον μήνα...ναι ναι καλά άκουσες και διάβασες....οπότε βουρρρρρρρρρ.....

να είσαι άντα γερή,ευτυχισμένη και αγαπημένη με το αντράκι σου!!!!!:D

αγαπουλα μου εσυ σε ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ...ευχομαι η ευχη σου να γινει αμεσα πραγματοποιησιμη....και εννοω αμεσα...χιχιχιχιχ.....ας ειμαστε καλα και ολα θα γινουν...βλεπω πλησιαζει και ο καιρος της μεγαλης μερας και για εσενα αγαπουλα μου...με το καλο...να ζησεις την καθε στιγμη του μυστηριου και της ολης ημερας....μην το ξεχασεις αυτο που σου λεω...ειναι πολυ σημαντικο....μετα θα θυμαασαι τα παντα και θα εισαι πολυ χαρουμενη που θα τα θυμασαι....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...