Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Ζουζουνάκι δεν ξέρω να σου πω! Δε νομίζω όμως ότι θα αδιαθετήσεις τόσο νωρίς!! Προσπάθησε να το βγάλεις όμως από το μυαλό σου! Ότι είναι να γίνει, θα γίνει! Απλά κάνε υπομονή λίγες μέρες!!

Λινάκι μου γλυκό και φοβερό, καπουτσίνο? Μια χαρά σε βρήκα!! Εγώ ΔΕΗ πλήρωσα, με πολύ πόνο, την Δευτέρα!! Κλαψ..

Μαράκι μου και εγώ βαριέμαι αφόρητα! Σήμερα κάναμε τα ΓΕΜΗ. Με πολύ φόβο έχω να πω! Άσε που έπεσε δύο φορές το σύστημα και τα ξαναέκανα από την αρχή! Νευρα και πάλι νευρα!

Γειά σου Ντίνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζουζουνάκι δεν ξέρω να σου πω! Δε νομίζω όμως ότι θα αδιαθετήσεις τόσο νωρίς!! Προσπάθησε να το βγάλεις όμως από το μυαλό σου! Ότι είναι να γίνει, θα γίνει! Απλά κάνε υπομονή λίγες μέρες!!

Λινάκι μου γλυκό και φοβερό, καπουτσίνο? Μια χαρά σε βρήκα!! Εγώ ΔΕΗ πλήρωσα, με πολύ πόνο, την Δευτέρα!! Κλαψ..

Μαράκι μου και εγώ βαριέμαι αφόρητα! Σήμερα κάναμε τα ΓΕΜΗ. Με πολύ φόβο έχω να πω! Άσε που έπεσε δύο φορές το σύστημα και τα ξαναέκανα από την αρχή! Νευρα και πάλι νευρα!

Γειά σου Ντίνα!

γιωτα η βαρεμαρα συνεχιζει ακαθεκτη......

τα εχω κανει ολα σημερα, μισθοδοσιες,γεμη,καταχωρηση αλλα εννοειται βαριεμαι να τα κανω χιχι

γιατι τα εκανες με φοβο?αν θες βοηθεια πες μου....εχω παρει μαστερ.εχω κανει προς το παρον 15 γεμη

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

γιωτα η βαρεμαρα συνεχιζει ακαθεκτη......

τα εχω κανει ολα σημερα, μισθοδοσιες,γεμη,καταχωρηση αλλα εννοειται βαριεμαι να τα κανω χιχι

γιατι τα εκανες με φοβο?αν θες βοηθεια πες μου....εχω παρει μαστερ.εχω κανει προς το παρον 15 γεμη

Με φόβο, γιατί μου έπεφτε το συστημα τους, και δεν ήξερα αν τα έπαιρνε σωστά, γύρναγα συνέχεια πίσω βήματα! Ευχαριστώ Μαράκι μου όμως!! είχα και τις οδηγίες μπροστά μου βέβαια και τις συμβουλευόμουν!!

Εγώ πάλι σήμερα όλο χάζευα από το παράθυρο που βρέχει!! Καμία αυτοσυγκέντρωση!!

Με φόβο, γιατί μου έπεφτε το συστημα τους, και δεν ήξερα αν τα έπαιρνε σωστά, γύρναγα συνέχεια πίσω βήματα! Ευχαριστώ Μαράκι μου όμως!! είχα και τις οδηγίες μπροστά μου βέβαια και τις συμβουλευόμουν!!

Εγώ πάλι σήμερα όλο χάζευα από το παράθυρο που βρέχει!! Καμία αυτοσυγκέντρωση!!

σε νιωθω......σημερα ολη την ημερα σκεφτομουν πως να κανω το κοτοπουλο που πηρα. ειναι πρωτη φορα που παιρνω να κανω ολοκληρο κοτοπουλο... σοβαρα προβληματα......

NKQXp2.png

καλησπερα κοριτσια μου.

Γιωτουλα μου μια χαρα ειμαι αγαπη μου, απλα ημουν λιγο βιαστικη οταν μπηκα. μπηκα εδωσα το παρον στα γρηγορα και βγηκα....:D

τι νεα απο χαμηλα?????? ημερα του τεστ η σημερινη........λεγε ντεεεεεεεεεεε......πες μας κατι.....τι νιωθεις? πως εισαι? καμια αλλαγη? κατι ασυνηθιστο???? εεεεε πες μας χρυσο μου με το τσιγκελι θα στα βγαζω?

Μαρακι (κρητικο) σιγουρα ειναι πολυ νωρις για να αδιαθετησεις. αυτα τα πονακια μπορει να ειναι και θετικα σημαδια ομως για να μη σε ξεμυαλιζω μπορει απλα να ειναι συνηθισμενα πονακια που τωρα τα καταλαβες ενω αλλες φορες δεν εδινες σημασια. υπομονη γλυκια μου, το ξερω πως υπαρχει ανυπομονησια και ειναι λογικο.

Λινα μου ουτε σημερα δεν καταφεραμε να μιλησουμε.....μα εισαι τρελοκαμπερο......αφου μαρη σου λεω δεν εχω καρτα.....τι μου στελνεις μυνημα και με ρωτας κιολας να σου απαντησω....?????? χαχαχαχαχχαχαχαχχα πως να το κανω πες μου?????χαχχαχαχαχαχχαχαχαχ θα σε παρω αυριο απο το γραφειο.

Μαρακι (θεσ/νικιο) κι εγω σημερα ειχα τρελη βαρεμαρα...αλλα επρεπε να κανω τις δουλιτσες μου να τις σημαζευω σιγα σιγα γιατι δεν παει αλλο. βουνο εχει μαζευτει το αρχειο και οι καταχωρησεις.....ππππφφφφ .

Ντινα μου ολα καλα?

Ευαγγελια μου που εισαι εσυ ομορφοκοριτσο μας?

κοριτσια θα σας δειξω 2 ξενοδοχεια να μου πειτε τη γνωμη σας σε ποιο θα μενατε......βοηθηστε λιγο γιατι εχουμε μπλοκαρει. ειχα κανει κρατηση σε ενα αλλα το ακυρωσαμε. λοιπον τα βλεπετε και μου λετε οκ?

http://www.booking.com/hotel/at/eurostars-vienna.el.html?aid=311101;label=hotel-70546-at-54HbXhRX3ujdzUiQmfCsZgS13450794737:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CLW_8rH_4LMCFczHtAodejQAaw

http://www.booking.com/hotel/at/artis-wien.el.html?aid=311101;label=hotel-70590-at-OyNb4cnQ80lUWFI0glcLEQS3111801317:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CLqUm8L_4LMCFXDLtAoddEEASw

εγω κλεινω περισσοτερο στο δευτερο.....εσεις τι λετε?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου.

Γιωτουλα μου μια χαρα ειμαι αγαπη μου, απλα ημουν λιγο βιαστικη οταν μπηκα. μπηκα εδωσα το παρον στα γρηγορα και βγηκα....:D

τι νεα απο χαμηλα?????? ημερα του τεστ η σημερινη........λεγε ντεεεεεεεεεεε......πες μας κατι.....τι νιωθεις? πως εισαι? καμια αλλαγη? κατι ασυνηθιστο???? εεεεε πες μας χρυσο μου με το τσιγκελι θα στα βγαζω?

Μαρακι (κρητικο) σιγουρα ειναι πολυ νωρις για να αδιαθετησεις. αυτα τα πονακια μπορει να ειναι και θετικα σημαδια ομως για να μη σε ξεμυαλιζω μπορει απλα να ειναι συνηθισμενα πονακια που τωρα τα καταλαβες ενω αλλες φορες δεν εδινες σημασια. υπομονη γλυκια μου, το ξερω πως υπαρχει ανυπομονησια και ειναι λογικο.

Λινα μου ουτε σημερα δεν καταφεραμε να μιλησουμε.....μα εισαι τρελοκαμπερο......αφου μαρη σου λεω δεν εχω καρτα.....τι μου στελνεις μυνημα και με ρωτας κιολας να σου απαντησω....?????? χαχαχαχαχχαχαχαχχα πως να το κανω πες μου?????χαχχαχαχαχαχχαχαχαχ θα σε παρω αυριο απο το γραφειο.

Μαρακι (θεσ/νικιο) κι εγω σημερα ειχα τρελη βαρεμαρα...αλλα επρεπε να κανω τις δουλιτσες μου να τις σημαζευω σιγα σιγα γιατι δεν παει αλλο. βουνο εχει μαζευτει το αρχειο και οι καταχωρησεις.....ππππφφφφ .

Ντινα μου ολα καλα?

Ευαγγελια μου που εισαι εσυ ομορφοκοριτσο μας?

κοριτσια θα σας δειξω 2 ξενοδοχεια να μου πειτε τη γνωμη σας σε ποιο θα μενατε......βοηθηστε λιγο γιατι εχουμε μπλοκαρει. ειχα κανει κρατηση σε ενα αλλα το ακυρωσαμε. λοιπον τα βλεπετε και μου λετε οκ?

http://www.booking.com/hotel/at/eurostars-vienna.el.html?aid=311101;label=hotel-70546-at-54HbXhRX3ujdzUiQmfCsZgS13450794737:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CLW_8rH_4LMCFczHtAodejQAaw

http://www.booking.com/hotel/at/artis-wien.el.html?aid=311101;label=hotel-70590-at-OyNb4cnQ80lUWFI0glcLEQS3111801317:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CLqUm8L_4LMCFXDLtAoddEEASw

εγω κλεινω περισσοτερο στο δευτερο.....εσεις τι λετε?

εχεις δικιο μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...ολο το ξεχναω....αγαπουλα μου....παρε παρε....θα το ακουσω αυτη τη φορα...και θα το σηκωσωωωωωωωωωωωω....χααχαχαχαχα....λαβ γιου!!!!

2kMip2.png

Χελόου!!!!

Γιαννούκο μου και τα δύο ωραία είναι!! Όποιο σου κάνει κλικ!! Αν και νομίζω ότι το δεύτερο έιναι σε καλύτερη τοποθεσία (διάβασα και τα σχόλια) .

Με ρώτησες αν έχω τίποτα ασυνήθιστο? χαχαχα!! Όλα μοιάζουν με μέρες πριν την περίοδο! Νομίζω ότι θα έρθει κανονικότατα! Εχω πολλούς πόνους περιόδου, πρήξιμο, μια από τα ίδια! Αλλά οκ! Σιγά το πράγμα! Κάποια στιγμή θα κάτσει! Και όταν λέω κάποια στιγμή, εννοώ ότι με το που μπει το νέο έτος θα το κάνω να κάτσει με το ζόρι!! Θα αρχίσω με έλεγχο ωορρηξίας και βλέπουμε! Έχω έτοιμο το πλάνο!

καλημερα κοριτσαρες μου. τι μου κανετε?

Γιωτουλι οσο δε τη βλεπουμε ελπιζουμε....κι ας νομιζουμε οτι θα ερθει....θυμησου τα δικα μου ετσι νομιζα κι εγω....αλλα ....!!!

θα το κανω λεει με το ζορι να κατσει.......χχαχαχαχχαχαχ σε ακουω αποφασισμενη.

για το δευτερο λεω κι εγω.......λογω τοποθεσιας κυριως.

Λινα μου θα σε παρω πιο μετα γιατι τωρα φανταζομαι θα κοιμασαι......χαχαχαχα.

φιλια πολλα και στις υπολοιπες.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα κοριτσαρες μου. τι μου κανετε?

Γιωτουλι οσο δε τη βλεπουμε ελπιζουμε....κι ας νομιζουμε οτι θα ερθει....θυμησου τα δικα μου ετσι νομιζα κι εγω....αλλα ....!!!

θα το κανω λεει με το ζορι να κατσει.......χχαχαχαχχαχαχ σε ακουω αποφασισμενη.

για το δευτερο λεω κι εγω.......λογω τοποθεσιας κυριως.

Λινα μου θα σε παρω πιο μετα γιατι τωρα φανταζομαι θα κοιμασαι......χαχαχαχα.

φιλια πολλα και στις υπολοιπες.

Καλημερα μπουμπου μου...κοιτα εμενα μου αρεσει το πρωτο ξενοδοχειο αλλα αν ειναι πιο βολικο το δευτερο οκ....καλο ειναι....

2kMip2.png

καλημερα στα κοριτσια μου.......εννοειται οτι και σημερα βαριεμαι...αλλα τουλαχιστον θα βγω εξω σημερα θα παω σε κατι πελατες οποτε θα περασει η ωρα.....

φιλακιαααααα

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

i am back........

καλα απο τη βαρεμαρα μου ματιαξα τον υπολογιστη...χαλασε η οθονη μου.θελει καινουργια καρτα γραφικων.δουλευω τωρα απο αλλον υπολογιστη

αντε 3 ωρουλες εμειναν..

εσεις τι κανετε?

NKQXp2.png

Αχ πρωί εσείς, βράδυ εγώ!! Είμαι σε εξωτερικές δουλειές και το απογευματάκι χαλαρώνω! Όλα καλά!

Γιαννούκο μου δεν την βλέπουμε αλλά την νιώθουμε! Μακάρι να είναι όπως τα λες αλλά δε το πολυκόβω! Και ναι, είμαι αποφασισμένη.. Με το που μπει ο Γενάρης ξεκινάει η ιατρική ενίσχυση! Λιοντάρι βλέπεις!!!!

Εσύ καλά? Φαντάζομαι την προσμονή για το ταξίδι!!

Λινάκι μου όλα καλά? Σε φιλω.. ματς μουτς!

Βρε Μαράκι τον μάτιασες τον υπολογιστή! χαχαχα!!! Το στήθος πονάει ακόμα?

Ζουζουνάκι, που είσαι και από την όμορφη Κρήτη, όλα καλά? Εσένα η κοιλίτσα πέρασε?

Ευαγγελία μου όμορφη, που είσαι? Να περνάς όμορφα εύχομαι!!

Πάω σινεμά με τον σύζυγο, τζέιμς μποντ, σειρά του να διαλέξει βλέπετε..

Την άλλη εβδομάδα, θα δούμε το Αν! Του Παπακαλιάτη!

Σήμερα ήπια καφεδάκι ζεστό στη καφετέρια που πηγαίνω, και ήταν στολισμένη! Αχ κορίτσια μου τι καλά που ήταν.. Σα να ζεστάθηκε η καρδιά μου! Ερχονται Χριστούγεννα.. ας ελπίσουμε να πιάσουν οι ευχούλες μας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...