Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολες!

τι κανετε κοριτσακια?

εγω καλα!!!!

φυγανε ζαλαδες...

πηγα οφθαλμιατρο ,με εξετασε και δεν ειχα τιποτα..

δεν συνεχισα σε ωριλα και παθολογο ...

απλα φυγανε ...

υποθετω οτι ηταν ορμονικο ...

πλακα πλακα ...μετα την ωορηξια ...σταματησαν ...

ε αυτα ...

εσεισ πωσ πατε...???

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑ Μ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ Μ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΓΚΝΥΛ!!ΕΣΥ;;;

εγω τα παιρνω ολα.δεν μου εχει δωσει ομως τα pregnyl...αν επιτρεπεται θα κανεις εξωσωματικη?

απ΄οτι εχω καταλαβει τα cyclacur τα παιρνουν για πολλους και διαφορους λογους....το εψαξα και ειδα οτι αλλες κοπελες το πηραν μετα απο αποβολη, μετα απο επεμβασεις,για εξωσωματικες,για ρυθμιση κυκλου κτλ....

το κοινο ειναι οτι ο λογος που το παιρνουν ειναι για να παχυνει το ενδομητριο και ετσι ελαχιστοποιουνται οι πιθανοτητες αποβολης.....

εγω τα παιρνω ολα και κανουμε προσπαθειες για φυσιολογικη συλληψη.τουλαχιστον προς το παρον...δεν τα παιρνω πολυ καιρο.ειναι ο δευτερος μηνας τωρα....

αντε μακαρι να δημιουργησεις το σπορακι σου συντομα

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠ ΟΤΙ Μ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Μ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΧΥΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ Μ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ "ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ"!!!Η ΠΡΕΓΚΝΥΛ (ΕΝΕΣΗ) Μ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΟΡΙΞΙΑ!!ΠΗΡΑ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΣΕΡΠΑΦΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Μ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΩΑΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠ ΟΤΙ Μ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Μ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΧΥΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ Μ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ "ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ"!!!Η ΠΡΕΓΚΝΥΛ (ΕΝΕΣΗ) Μ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΟΡΙΞΙΑ!!ΠΗΡΑ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΣΕΡΠΑΦΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Μ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΩΑΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!

μακαρι.στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου...

και γω αν δεν εχω τα ευχαριστα αυτον τον μηνα θα αλλαξω τις ορμονες θα μου δωσει αλλες...

NKQXp2.png

καλημερα κι απο εμενα.....

εισαστε καλα ολες?

Ευαγγελια μου παει και αυτος ο μηνας ε? δηλαδη καμια ελπιδα??? αχ αυτο το μπαρτσελοτ .......!

Λινακι μου καινουργια δουλιτσα? περιμενω λεπτομεριες. πως παει το δοντι σημερα ?

τα φιλια μου και στις υπολοιπες........:D

φιλεναδα μου ναι καινουργια δουλιτσα για την επομενη σαιζον...απο μαρτιο μεχρι πασχα....πολυ καλα ολα...ετυχως που εκατσε και αυτο για να ρεφαρουμε λιγο οικονομικα και ολα τα αλλα ερχονται....αμα υπαρχει χαμογελο και ηρεμια ψυχικη ολα ερχονται....και τα οσμιζομαι να ερχονται....ειναι μπροστα μας....τα βλεπω...χαχαχαχαχαχα....το δοντακι μου το εφτιαξα σημερα....4 ριζες απονευρωση....ο γιατρος αυτος ειναι φοβερος....δεν καταλαβα τιποτα...και επιτελους δεν θα ποναω αλλο πια...μου ειπε να τα προσεχω πολυ τα δοντια μου...και καλο βουρτσισμα και νημα...εχω βεβαια και οχι τοσο καλη παστα αλλα ενα παραπανω...πρεπει να ειμαι πιο σχολαστικη...ολα καλα φιλη μου...ανυπομονω να πατε ταξιδακι σας να μου δειξεις φωτος και χαμογελαααααααααααααααααα......

2kMip2.png

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑΣ!!!!!!!ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΙΚΛΑΚΟΥΡ Σ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΓΙΑΤΡΟΣ Σ;;;

προς το παρον μονο αυτα....ειπαμε να ξεκινησουμε σιγα σιγα....αν δεν πετυχει αυτο θα κανω παρακολουθηση ωορριξιας σε συνδιασμο με καποιες ορμονες (δεν θυμαμαι να πω την αληθεια πως λεγονται) και αν δεν πετυχει ουτε αυτο τοτε θα κανουμε σπερματεχυση...βεβαια ελπιζουμε να παμε καθολου στο δευτερο σταδιο....να εχουμε τα καλα νεα μονο με τα cyclacur..

σε ρωταω γιατι στην αρχη αγχωθηκα οτι δεν θα ειναι αρκετα μονο αυτα.αλλα μου το εξηγησε η γιατρος και ο φαρμακοποιος μου ο οποιος ειναι και αυτος εμπιστοσυνης

NKQXp2.png

φιλεναδα μου ναι καινουργια δουλιτσα για την επομενη σαιζον...απο μαρτιο μεχρι πασχα....πολυ καλα ολα...ετυχως που εκατσε και αυτο για να ρεφαρουμε λιγο οικονομικα και ολα τα αλλα ερχονται....αμα υπαρχει χαμογελο και ηρεμια ψυχικη ολα ερχονται....και τα οσμιζομαι να ερχονται....ειναι μπροστα μας....τα βλεπω...χαχαχαχαχαχα....το δοντακι μου το εφτιαξα σημερα....4 ριζες απονευρωση....ο γιατρος αυτος ειναι φοβερος....δεν καταλαβα τιποτα...και επιτελους δεν θα ποναω αλλο πια...μου ειπε να τα προσεχω πολυ τα δοντια μου...και καλο βουρτσισμα και νημα...εχω βεβαια και οχι τοσο καλη παστα αλλα ενα παραπανω...πρεπει να ειμαι πιο σχολαστικη...ολα καλα φιλη μου...ανυπομονω να πατε ταξιδακι σας να μου δειξεις φωτος και χαμογελαααααααααααααααααα......

καλησπερα λινακι μου..περαστικα για το δοντακι.....

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα λινακι μου..περαστικα για το δοντακι.....

γεια σου μαρακι σαλονικακι με τις αγωνιες σου....ολα καλα θα πανε καλη μου....οταν ο κοσμος παει στραβα εμεις δεν αρμενιζουμε μαζι του....παμε αντιθετα και τα βλεπουμε ολα τελεια....και ροδινα...και παραγωγικαααααααααααα.....

2kMip2.png

ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ Κ ΤΑ ΓΛΟΥΚΟΦΑΖ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ!!!!

και γω τα επαιρνα για δυο χρονια... και γω εχω πολυκυστικες αλλα δεν τα επαιρνα γι΄αυτο το λογο...εχω ενα θεματακι με την ινσουλινη μου ο οργανισμος μου παραγει παραπανω απ΄οτι πρεπει.... με αυτα ηταν η μοναδικη φορα που μου ερχοταν περιοδος φυσιολογικα....αφου να φανταστεις οταν μου ειπαν οτι πρεπει να τα σταματησω εγω δεν ηθελα γιατι ελεγα δεν θα μου ερθει αλλιως περιοδος...

ομως ειναι πολυ καλα και πολλες κοπελες που επαιρναν τα glucophase επιασαν το σπορακι τους μονο με αυτα...

NKQXp2.png

γεια σου μαρακι σαλονικακι με τις αγωνιες σου....ολα καλα θα πανε καλη μου....οταν ο κοσμος παει στραβα εμεις δεν αρμενιζουμε μαζι του....παμε αντιθετα και τα βλεπουμε ολα τελεια....και ροδινα...και παραγωγικαααααααααααα.....

power ειμαι λινα μου..απλα υπαρχουν στιγμες που πεφτω...αλλα ομως ειμαι οκ...

χιχι...απ΄ οτι καταλαβα δεν θ΄ανεβεις επανω?ή ακομα υπαρχει πιθανοτητα ν΄ανεβεις?

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...