Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Βρε Μαρακι μου ειναι παρα πολυ νωρις ακομα για να εχεις το οποιοδηποτε σημαδι. μην το σκεφτεσαι, γιατι οσο το σκεφτεσαι καθε τι που θα νιωθεις θα το ερμηνευεις σε εγκυμοσυνη και κανεις κακο ετσι.

αν εισαι 11 μερες πριν την περιοδο δεν υπαρχει καμια περιπτωση ο πονος αυτος στο στηθος να ειναι απο κυηση. ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ουτε καν η εμφυτευση δεν θα εχει γινει.

ολα αυτα ειναι πρωτογνωρα για μενα...τον προηγουμενο μηνα καταλαβα την ωορριξια που σπανιες φορες το καταλαβαινα...τωρα εχω αυτο.....τον πονο στο στηθος το ειχα σχεδον παντα, ετσι καταλαβαινα οτι θα μου ερθει περιοδος..απλα οχι τοσο νωρις.συνηθως ο πονος ξεκινηνουσε 3-4 μερες πριν την περιοδο και την ημερα που σταματουσε ο πονος τοτε ερχοταν.τι να πω...μαζευω καινουργιες εμπειριες

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολα αυτα ειναι πρωτογνωρα για μενα...τον προηγουμενο μηνα καταλαβα την ωορριξια που σπανιες φορες το καταλαβαινα...τωρα εχω αυτο.....τον πονο στο στηθος το ειχα σχεδον παντα, ετσι καταλαβαινα οτι θα μου ερθει περιοδος..απλα οχι τοσο νωρις.συνηθως ο πονος ξεκινηνουσε 3-4 μερες πριν την περιοδο και την ημερα που σταματουσε ο πονος τοτε ερχοταν.τι να πω...μαζευω καινουργιες εμπειριες

Μαράκι μου, σου εύχομαι πραγματικά να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες και να είσαι σύντομα εγκυούλα! Μην ξεχνάς ότι, επειδή παίρνεις ορμόνες, το σώμα σου ανταποκρίνεται διαφορετικά! Γι' αυτό θα βλέπεις πολλά διάφορα συμπτώματα. Η πραγματικότητα είναι, ότι η μόνη απόδειξη εγκυμοσύνης είναι η καθυστέρηση που την ακολουθεί το θετικό τεστ. Εγώ να φανταστείς, έχω υπάρξει πολλές φορές κατά φαντασίαν έγκυος. Αλλά ερχόταν η περίοδος και με προσγείωνε. Έντεκα μήνες τώρα τα έχω πάθει όλα! Ελπίζω σύντομα να τελειώσουν τα βασανά μας!!!

Μαράκι μου, σου εύχομαι πραγματικά να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες και να είσαι σύντομα εγκυούλα! Μην ξεχνάς ότι, επειδή παίρνεις ορμόνες, το σώμα σου ανταποκρίνεται διαφορετικά! Γι' αυτό θα βλέπεις πολλά διάφορα συμπτώματα. Η πραγματικότητα είναι, ότι η μόνη απόδειξη εγκυμοσύνης είναι η καθυστέρηση που την ακολουθεί το θετικό τεστ. Εγώ να φανταστείς, έχω υπάρξει πολλές φορές κατά φαντασίαν έγκυος. Αλλά ερχόταν η περίοδος και με προσγείωνε. Έντεκα μήνες τώρα τα έχω πάθει όλα! Ελπίζω σύντομα να τελειώσουν τα βασανά μας!!!

απο το στομα σου και στου θεου το αυτι κοπελα μου.μακαρι........

απλα μου κανει εντυποωση..δεν ειναι η πρωτη φορα που παιρνω ορμονες.7 χρονια ορμονες παιρνω....μεχρι και κλομιφαινη εχω παρει αλλα τιποτα απο αυτα δεν ειχα.οι πονοι που ειχα ηταν "τεχνητοι" αν μπορω να τους πω ετσι

NKQXp2.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου!τι κάνετε;είστε όλες καλα;δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νεακια σας μπαίνω βιαστηκα γιατί το Ίντερνετ όλη την ώρα με πατάει έξω!Γιαννουλα μου να σου πω κ εγω τη γνώμη μου;εγω λέω να μην σταματήσεις την προσπάθεια αυτο το μήνα!!μια χαρα θα είσαι κ εγγυουλα στο ταξίδι κ όλα θα πανε καλα!!!τίποτα κακό δεν θα γίνει!εμείς αυτο το μήνα τελικά δε καναμε τίποτα!προσπάθεια μηδέν!μια το ένα μια το άλλο πέρασαν οι μερες!δε πειράζει πάμε για τον επόμενο!

Διαφημίσεις

Φιλες μου αγαπημενες χαθηκα σημερα απο την παρεα αλλα απο τις 8 μεχρι τωρα ειμαι στο ποδι...λοιπον τα δικα μου νεα...με ξυπνησε οξυς πονος στο δοντι μου...πηγα οδοντιατρο και αυριο παω για απονευρωση...συνηθησμενο το βουνο στο χιονι...μετα τον οδοντιατρο πηγα και εκλεισα δουλεια για μαρτιο μεχρι πασχα και ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ειναι οι συνθηκες και τα οικονομικα απλα τελειααααααααα.....μετα καναμε την πρωτη μας συναντηση με τον καινουργιο θιασο και μετα πηγα στους γονεις να τους δω...πριν λιγο μπηκα σπιτι και η πρωτη δουλεια που εκανα ηταν να μπω να σας δω...να μαθω νεα σας...γιαννουλα μου γιατρινα μου αγαπημενη κανε αυτο που λεει η καρδουλα σου...αν ειναι να εισαι μεα στην αγωνια οταν εισαι στο ταξιδακι σας τοτε καλα κανεις...αν και εγω πιστευω πως τωρα ειναι που θα σας κατσει..εκιε που δεν το σκεφτεσαι και δεν το περομενεις...τοσα τρανταχτα παραδειγματα που ειχα αυτον τον καιρο απο φιλες που προσπαθουσαν και δυο χρονια κι οταν ειπαν αστο μωρε οχι τωρα τελικα τοτε εκατσε....ουουου...πολλα...λες και τα ειχα κανει παραγγελια για να με καθησυχασουν...οποτε κανε αυτο που λεει η καρδουλα σου...μαρακι μου εννοειται πως δεν πρεπει να αρχισεις να μπαινεις απο τωρα σε αυτη τη διαδικασια αγχους γιατι θα τρελαθεις μεχρι να παερασουν οι μερες....οτι κανατε κανατε και τωρα απλα ονειρεψου το θετικο αποτελεσμα...χωρις αγωνιες...ολα θα γινουν....ευαγγελια μου ομορφη προχωρα δυναμικα για τον επομενο μηνα....και θα δεις ποσο γρηγορα θα ερθει...γιωτουλα μου εδω ειμαι...τρελαμενη αλλα ευτυχισμενη..και λιγο πονεμενη...αυριο ομως θα γινει καλα και το δοντακι μου...με τη θεσσαλονικη ακομα δεν ξερουμε τι θα κανουμε...το αιτημα μας εχει τεθει και περιμενουμε απαντηση...σιγουρα δεν ειναι λιγα τα χρηματα αλλα οταν μπορεις να παρεις αυτα που οριζει ο νομος τοτε πρεπει να τα διεκδικεις παση θυσια...αλλιως μετα στρωνεις λαθος το δρομο σου για την επομεμη δουλεια...μου αρεσε πολυ αυτο με την κουνια και την αλλαξιερα....χαχαψα...γεια σου ζουζουνακι γλυκο...

2kMip2.png

Φιλες μου αγαπημενες χαθηκα σημερα απο την παρεα αλλα απο τις 8 μεχρι τωρα ειμαι στο ποδι...λοιπον τα δικα μου νεα...με ξυπνησε οξυς πονος στο δοντι μου...πηγα οδοντιατρο και αυριο παω για απονευρωση...συνηθησμενο το βουνο στο χιονι...μετα τον οδοντιατρο πηγα και εκλεισα δουλεια για μαρτιο μεχρι πασχα και ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ειναι οι συνθηκες και τα οικονομικα απλα τελειααααααααα.....μετα καναμε την πρωτη μας συναντηση με τον καινουργιο θιασο και μετα πηγα στους γονεις να τους δω...πριν λιγο μπηκα σπιτι και η πρωτη δουλεια που εκανα ηταν να μπω να σας δω...να μαθω νεα σας...γιαννουλα μου γιατρινα μου αγαπημενη κανε αυτο που λεει η καρδουλα σου...αν ειναι να εισαι μεα στην αγωνια οταν εισαι στο ταξιδακι σας τοτε καλα κανεις...αν και εγω πιστευω πως τωρα ειναι που θα σας κατσει..εκιε που δεν το σκεφτεσαι και δεν το περομενεις...τοσα τρανταχτα παραδειγματα που ειχα αυτον τον καιρο απο φιλες που προσπαθουσαν και δυο χρονια κι οταν ειπαν αστο μωρε οχι τωρα τελικα τοτε εκατσε....ουουου...πολλα...λες και τα ειχα κανει παραγγελια για να με καθησυχασουν...οποτε κανε αυτο που λεει η καρδουλα σου...μαρακι μου εννοειται πως δεν πρεπει να αρχισεις να μπαινεις απο τωρα σε αυτη τη διαδικασια αγχους γιατι θα τρελαθεις μεχρι να παερασουν οι μερες....οτι κανατε κανατε και τωρα απλα ονειρεψου το θετικο αποτελεσμα...χωρις αγωνιες...ολα θα γινουν....ευαγγελια μου ομορφη προχωρα δυναμικα για τον επομενο μηνα....και θα δεις ποσο γρηγορα θα ερθει...γιωτουλα μου εδω ειμαι...τρελαμενη αλλα ευτυχισμενη..και λιγο πονεμενη...αυριο ομως θα γινει καλα και το δοντακι μου...με τη θεσσαλονικη ακομα δεν ξερουμε τι θα κανουμε...το αιτημα μας εχει τεθει και περιμενουμε απαντηση...σιγουρα δεν ειναι λιγα τα χρηματα αλλα οταν μπορεις να παρεις αυτα που οριζει ο νομος τοτε πρεπει να τα διεκδικεις παση θυσια...αλλιως μετα στρωνεις λαθος το δρομο σου για την επομεμη δουλεια...μου αρεσε πολυ αυτο με την κουνια και την αλλαξιερα....χαχαψα...γεια σου ζουζουνακι γλυκο...

Αντε καλέ, που είσαι και σε έψαχνα??

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο εμενα.....

εισαστε καλα ολες?

Ευαγγελια μου παει και αυτος ο μηνας ε? δηλαδη καμια ελπιδα??? αχ αυτο το μπαρτσελοτ .......!

Λινακι μου καινουργια δουλιτσα? περιμενω λεπτομεριες. πως παει το δοντι σημερα ?

τα φιλια μου και στις υπολοιπες........:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Κ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!!!!!!

αληθεια? επιτελους βρηκα μια κοπελα που παιρνει τα cyclacur...τα παιρνεις ολα ή μονο τα λευκα?

NKQXp2.png

καλημερα κι απο εμενα.....

εισαστε καλα ολες?

Ευαγγελια μου παει και αυτος ο μηνας ε? δηλαδη καμια ελπιδα??? αχ αυτο το μπαρτσελοτ .......!

Λινακι μου καινουργια δουλιτσα? περιμενω λεπτομεριες. πως παει το δοντι σημερα ?

τα φιλια μου και στις υπολοιπες........:D

καλημερα γιαννα.......:-):smile::-):smile::-)

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...