Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

ΚΑΛΥΣΠΕΡΑ!!!ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!..GIANNA_P ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙΤΟΙ ΥΠΟΛΥΠΕΣ;;ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;

καλημερα ζουζουνακι.

φυγαμε απο το θεμα γιατι γινεται πανικος....μπηκε πολυς λαος και χασαμε τα αυγα και τα πασχαλια.

πλεον με τα κοριτσια τα λεμε μονο μεσω facebook σε μια σελιδα που καναμε . αν εχεις κι εσυ facebοok σε περιμενουμε.:D

Γεια σας κοριτσαρες μου...σημερα δεν πολυ μπηκα γιατι ειχαμε δουλιτσες με τον αντρουλη μου και μετα ετρεχα με την παρασταση με κλειστους δρομους...χαμος...ολα καλα παντως...απο καθε αποψη...δεν σκαω για τιποτα και για καμια δουλεια...οπως ερθουν τα πραγματα...σε ολα...και με τις δουλειες και με τα μωρα μας...ολα θα ερθουν στον καιρο τους...

αααχχχ εγω κοριτσια να σας πω την αμαρτια μου αυτο το μηνα δεν θα κανω καμια αποπειρα για εγκυμοσυνη. δεν ξερω αν ειναι σωστο η οχι που το λεω κι αν θα με τιμωρησει ο Θεος αλλα αυτο το μηνα δεν θα προσπαθησω καν. ο λογος ειναι ασημαντος. κυριως το κανω λογω του ταξιδιου. για να ειμαι ηρεμη και να μην φοβαμαι. να μπορω κι εγω να το χαρω και ΚΥΡΙΩΣ να μην χαλασω την διαθεση κανονος στο ταξιδι, μιας και το αλλο ζευγαρι κρεμεται απο εμας σε αυτο το ταξιδι. δεν μιλουν καθολου αγγλικα και οπως εχω ξανα πει εχω αναλαβει χρεη ξεναγου-μεταφραστη.

το σκεφτηκα και κατεληξα στο συμπερασμα οτι δεν πειραζει αν αφησω κι ενα μηνα να παει χαμενος. θα απολαυσω τις διακοπες μου οσο πιο πολυ μπορω και θα γυρισω με γεμισμενες μπαταριες. αν ηξερα οτι αν εμενα εγκυος θα ημουν μια χαρα και δε θα ειχα ζαλαδες-εμετους δεν θα το συζηταγα καν.....αλλα δεν το ξερω. δεν μπορω λοιπον να το ρισκαρω. κι επειδη αν εμενα εγκυος θα ημουν στη 5η εβδομαδα κυησης το διαστημα της Βιεννης, ενας παραπανω λογος να μην θελω να προσπαθησω. γιατι φανταστειτε να εμενα εγκυος και να γινοταν κατι στη Βιεννη ασχημο......θα χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο μετα ναι ή οχι????

κοριτσάκια μου εμείς μόλις γυρίσαμε από τους κουμπάρους μας!! Περάσαμε πολύ καλά και περιμένουμε πώς και πως το Πήλιο σε δύο εβδομάδες!

Γιαννούκο μου έχεις πολλά δίκια αλλά τα ξημερώματα μη νομίζεις ότι ο εγκέφαλος δουλεύει! Ξύπνησα από τον πόνο, λέω έντερο θα είναι και τσουπ.. πήρα το μπουσκοπάν! Δεν πειράζει! Έτσι και αλλιώς έχω τέτοιους πόνους περιόδου και αυτά τα υγρά πριν την περίοδο που την περιμένω κανονικότατα! Εσύ καλά μου είσαι? !

καλα ειμαι κοριτσακι μου. απο πανω και τα νεα μου.

εχτες κοντεψαμε να πνιγουμε απο τη βροχη. εβρεχε τοσο πολυ και τοσο δυνατα που ειχε ανεβει η σταθμη του νερου στην αυλη και κοντευε να μπει μεσα στο σπιτι. για 3 ποντους την γλιτωσαμε. τα φρεατια δεν προλαβαιναν να κατεβαζουν το νερο....φαντασου. βγηκαμε εξω και ευτυχως ο αντρας μου εβαλε κατι σαν μηχανακι με λαστιχο και πεταγαμε τα νερα απο την αυλη στο διπλανο χωραφι. ευτυχως αλλιως θα γινομασταν βενετια. ειχαμε τρεχαματα εχτες. και ολο το βραδυ σουρωνα στο αιμα....γιατι ειχα βγει ξυπολητη εξω με τα νερα(εφταναν μεχρι πανω τον αστραγαλο μου) και τα εσπρωχνα προς το φρεατιο. παγωσαν τα ποδια μου και μετα λογικο υπεφερα με την κοιλια μου. μιλαμε για ποοοονο οχι αστεια.

καλημερα αγαπημενη μου γλυκια μου υπαρξη.....ειμαι καλα ψυχουλα μου...εδω παλευουμε με τα επαγγελματικα μας και το πως θα παμε θεσσαλονικη με τον καλυτερο δυνατο τροπο και τον πιο ανωδυνο...μερικες φορες σκεφτομαι αν ειναι οντως καλες οι συνθηκες η αν μας καθοδηγει ο εγωισμος μας...του στυλ γιατι αυτος η αυτη να παιρνει περισσοτερα και οχι εμεις....αλλα και παλι ...νομιζω πως μας αδικουν πολυ....ωστοσο δεν ειναι και ασχημα να γυρισεις μετα απο 3 εβδομαδες με 1500 ευρουδακια στην τσεπη....για να δουμε...παντως πρεπει να διαμαρτυρομαστε που και που για τα δικαιωματα μας αλλιως την πατησαμε φιλεναδα...θα μας κανουν οτι μα οτι θελουν και μετα θα λεμε μα γιατι εγινε ετσι ο χωρος μας ....???να γιατι/...γιατι αφησαμε να γινουν ετσι τα πραγματα....κατα τα αλλα ηρεμα και ομορφα....παλευουμε για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα....χιχιχιχιιχ....missing you,....

φιλεναδα οπως ακριβως τα λες ειναι.....αν δεν διαμαρτυρηθεις για αυτο που σου ανηκει κι αν δεν παλεψεις δεν βγαζεις ακρη. στο κατω κατω αν ολοι λεγαμε εεε δεν πειραζει μωρε υπαρχει κριση και δεν πειραζει αν κανω και λιγο τον μ@λ@κ@ τοτε θα ειμασταν αξιοι της μοιρας μας. παντως εδω που τα λεμε 1500 ευρω για 3 εβδομαδες δεν ειναι και λιγα.....αν σκεφτεις οτι αλλοι κανουν 3 μηνες να τα βγαλουν και δουλευουν καθε μερα οχταωρα και δεκαωρα. δες κι αυτη την πλευρα....;)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

πρωτη μερα στη δουλεια μετα την αδεια......εχω κεφακια γιατι εχω γεμισει τις μπαταριες.ελπιζω να μην μου το χαλασουν

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

πρωτη μερα στη δουλεια μετα την αδεια......εχω κεφακια γιατι εχω γεμισει τις μπαταριες.ελπιζω να μην μου το χαλασουν

καλημερα μαρια μου. καλη δουλιτσα. μην αφησεις κανεναν να χαλασει την διαθεση σου και ειδικα να ξεφορτωσει τις μπαταριες σου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα μαρια μου. καλη δουλιτσα. μην αφησεις κανεναν να χαλασει την διαθεση σου και ειδικα να ξεφορτωσει τις μπαταριες σου.

τι κανεις γιαννα μου? ετοιμαζεσαι και συ σιγα σιγα?

NKQXp2.png

τι κανεις γιαννα μου? ετοιμαζεσαι και συ σιγα σιγα?

καλα ειμαι....ναι Μαρακι ετοιμαζομαι σε 24 μερες ξεκιναει και εμενα η αδειουλα μου.....αααχχχ αντε γιατι δεν μπορω αλλο θελω επειγοντως διακοπες.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλιά! Τι κάνετε?

Μαράκι επιστροφή στο γραφείο? Χαλαρά σήμερα να είσαι! Μην είναι απότομη η αλλάγή!!

Λινάκι μου δεν κοιμόμουν αλλά έβλεπα το ντάνσινγκ και είχα ξεχάσει το λάπτοπ ανοικτό! Όλα καλά ζουζούνα? Επειδή δεν κατάλαβα, τελικά θα πας Θεσσαλονίκη ή ακόμα δεν έχετε αποφασίσει? Η αλήθεια είναι, πως σε μία πιο παλιά εποχή, τα οικονομικά θα ήταν καλύτερα, αλλά και τα 1.500 δεν είναι λίγα, παίρνεις κούνια αλαξιέρα και τέτοια!

Γιαννούκο μετράς ανάποδα? Πολύ πολύ τέλεια! εδώ εμείς μετράμε για το Πήλιο! Περιμένω πολλές πολλές φωτογραφίες!! Καλά κάνεις και απέχεις αυτόν τον μήνα, και εγώ νομίζω αυτό θα έκανα, ένας μήνας δεν λέει και τίποτα, άστον να περάσει!

Καλά, βγήκες ξυπόλυτη εξω στα νερά?? Τώρα τι να πω? Θα πω μόνο να μην το ξανακάνεις! Τέτοια μπόρα εχτές? Εδώ ούτε σταγόνα! Αλλά λένε ότι θα ρίξει αυτήν την ενδομάδα!

Καλή εβδομαδα Κοριτσάκια μου!! Μια κρυα και χειμωνιάτικη εβδομάδα..!

κοριτσια μου να σας κανω μια ερωτηση..σας εχει τυχει ποτε να ποναει το στηθος σας 11 μερες πριν την περιοδο? απο την παρασκευη με εχει πεθανει...συνηθως εχω πονο στο στηθος αλλα οχι τοσες μερες πριν την περιοδο

NKQXp2.png

Καλημέρα κουκλιά! Τι κάνετε?

Μαράκι επιστροφή στο γραφείο? Χαλαρά σήμερα να είσαι! Μην είναι απότομη η αλλάγή!!

Λινάκι μου δεν κοιμόμουν αλλά έβλεπα το ντάνσινγκ και είχα ξεχάσει το λάπτοπ ανοικτό! Όλα καλά ζουζούνα? Επειδή δεν κατάλαβα, τελικά θα πας Θεσσαλονίκη ή ακόμα δεν έχετε αποφασίσει? Η αλήθεια είναι, πως σε μία πιο παλιά εποχή, τα οικονομικά θα ήταν καλύτερα, αλλά και τα 1.500 δεν είναι λίγα, παίρνεις κούνια αλαξιέρα και τέτοια!

Γιαννούκο μετράς ανάποδα? Πολύ πολύ τέλεια! εδώ εμείς μετράμε για το Πήλιο! Περιμένω πολλές πολλές φωτογραφίες!! Καλά κάνεις και απέχεις αυτόν τον μήνα, και εγώ νομίζω αυτό θα έκανα, ένας μήνας δεν λέει και τίποτα, άστον να περάσει!

Καλά, βγήκες ξυπόλυτη εξω στα νερά?? Τώρα τι να πω? Θα πω μόνο να μην το ξανακάνεις! Τέτοια μπόρα εχτές? Εδώ ούτε σταγόνα! Αλλά λένε ότι θα ρίξει αυτήν την ενδομάδα!

Καλή εβδομαδα Κοριτσάκια μου!! Μια κρυα και χειμωνιάτικη εβδομάδα..!

Γιωτουλι μουυυυυ....

βρε φιλεναδα καλα δε κανω? εχω λιγο τυψεις να πω την μαυρη μου αληθεια αλλα νομιζω οτι ειναι σωστη η επιλογη.

αν εβλεπες εχτες το τι γινοταν θα καταλαβαινες. εκεινη την ωρα δεν σκεφτηκα τιποτα....ουτε αν ημουν ξυπολητη ουτε κρυο ουτε βροχη.....τρομαξα αληθεια. αν συνεχιζε λιγο ακομα να βρεχει με τετοιο ρυθμο σιγουρα θα γεμιζε και το σπιτι νερα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοριτσια μου να σας κανω μια ερωτηση..σας εχει τυχει ποτε να ποναει το στηθος σας 11 μερες πριν την περιοδο? απο την παρασκευη με εχει πεθανει...συνηθως εχω πονο στο στηθος αλλα οχι τοσες μερες πριν την περιοδο

μπορει να ειναι κατι ορμονικο. αν ησουν πιο κοντα στην περιοδο δηλαδη 4 μερες για παραδειγμα τοτε θα ελεγα οτι μπορει να ειναι και σημαδι κυησης αλλα με 11 μερες μαλλον οι ορμονες κανουν κανενα παρτακι.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Γιωτουλι μουυυυυ....

βρε φιλεναδα καλα δε κανω? εχω λιγο τυψεις να πω την μαυρη μου αληθεια αλλα νομιζω οτι ειναι σωστη η επιλογη.

αν εβλεπες εχτες το τι γινοταν θα καταλαβαινες. εκεινη την ωρα δεν σκεφτηκα τιποτα....ουτε αν ημουν ξυπολητη ουτε κρυο ουτε βροχη.....τρομαξα αληθεια. αν συνεχιζε λιγο ακομα να βρεχει με τετοιο ρυθμο σιγουρα θα γεμιζε και το σπιτι νερα.

Να μην νιώθεις τύψεις! Νομίζω ότι κάνεις την πιο σωστή κίνηση, κανονίσατε ένα όμορφο ταξίδι, μία εγκυμοσύνη είναι πολύ ευχάριστο γεγονός αλλά έχει και δύσκολες μέρες! Φαντάζεσαι να είσαι στη Βιέννη και να μην μπορείς να βγεις από το δωμάτιο? Τύψεις για ένα μήνα? Όχι βέβαια! Άλλωστε με το πατήσετε το πόδι σας στη Βιέννη, θα ξεκινήσετε το σπορ!! Αυστραλέζικο μωρό!! χιχι, τι καλά!!

Μαράκι μου αυτά όλα είναι ορμονικά. Δεν ξέρω να σου πω, ίσως η γιατρίνα μας να ξέρει, αλλά μην το σκέφτεσαι, κάτσε να περάσουν οι δέκα μέρες και θα δούμε!! Μπορεί να είναι θετικό σημάδι!!

Διαφημίσεις

μπορει να ειναι κατι ορμονικο. αν ησουν πιο κοντα στην περιοδο δηλαδη 4 μερες για παραδειγμα τοτε θα ελεγα οτι μπορει να ειναι και σημαδι κυησης αλλα με 11 μερες μαλλον οι ορμονες κανουν κανενα παρτακι.

Εμένα πάντως, που οι ορμόνες μου με χορεύουν σάμπα, παθαίνω τέτοια κουλά συνέχεια!! Έλεος πια με αυτές τις ορμόνες!! Αχ, τι τραβάμε και εμείς οι γυναίκες!!

το εψαξα λιγακι και ειδα οτι μπορει να υπαρχει πονος στο στηθος απο την πρωτη κιολας εβδομαδα συλληψης.....δεν ξερω απο τη μια λεω οτι ειναι καλο σημαδι αλλα δεν θελω να προτρεχω...σιγουρα δεν θα κανω κανενα τεστ ειναι νωρις ακομα....θα δουμε σε λιγες μερες.....

NKQXp2.png

το εψαξα λιγακι και ειδα οτι μπορει να υπαρχει πονος στο στηθος απο την πρωτη κιολας εβδομαδα συλληψης.....δεν ξερω απο τη μια λεω οτι ειναι καλο σημαδι αλλα δεν θελω να προτρεχω...σιγουρα δεν θα κανω κανενα τεστ ειναι νωρις ακομα....θα δουμε σε λιγες μερες.....

Μαράκι μου, και τεστ να κάνεις δεν θα δείξει τίποτα, η ορμόνη (χοριακή) ανιχνεύεται στο αίμα περίπου 12 ημέρες μετά τη σύλληψη, αν θυμάμαι καλά. Και τα τεστ ούρων θέλουν ακόμα πιο πολύ. Μπορεί να είναι θετικό σημάδι, αλλά μέχρι να έρθει η κατάλληλη ημέρα, δεν μπορείς να το ξέρεις, οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις με υπομονή! Τι καλά που θα ήταν να το ξέραμε από την επόμενη και όλας ημέρα!! Φαντάζομαι ότι τα παιδιά μας (ή τα εγγόνια μας) θα έχουν αυτή την τύχη..!

Μαράκι μου, και τεστ να κάνεις δεν θα δείξει τίποτα, η ορμόνη (χοριακή) ανιχνεύεται στο αίμα περίπου 12 ημέρες μετά τη σύλληψη, αν θυμάμαι καλά. Και τα τεστ ούρων θέλουν ακόμα πιο πολύ. Μπορεί να είναι θετικό σημάδι, αλλά μέχρι να έρθει η κατάλληλη ημέρα, δεν μπορείς να το ξέρεις, οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις με υπομονή! Τι καλά που θα ήταν να το ξέραμε από την επόμενη και όλας ημέρα!! Φαντάζομαι ότι τα παιδιά μας (ή τα εγγόνια μας) θα έχουν αυτή την τύχη..!

καλα εννοειται οτι δεν θα κανω τεστ..δεν μπαινω σε αυτη την διαδικασια.γιατι μπορει να ειναι ευχαριστα τα νεα αλλα ειναι τοση νωρις που μπορει να βγει αρνητικο....υπομονη λοιπον.....

NKQXp2.png

Βρε Μαρακι μου ειναι παρα πολυ νωρις ακομα για να εχεις το οποιοδηποτε σημαδι. μην το σκεφτεσαι, γιατι οσο το σκεφτεσαι καθε τι που θα νιωθεις θα το ερμηνευεις σε εγκυμοσυνη και κανεις κακο ετσι.

αν εισαι 11 μερες πριν την περιοδο δεν υπαρχει καμια περιπτωση ο πονος αυτος στο στηθος να ειναι απο κυηση. ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ουτε καν η εμφυτευση δεν θα εχει γινει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...