Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

γεια σου αγαπημενη μου...το κλωσημα καλα κρατει αγαπη μου...απλα δεν περιμενω πια...για τιποτα...δεν ειναι απαισιοδοξο αυτο που λεω...απλα λεω οτι δεν θα σκεφτομαι οτι γινεται για αυτο το λογο...ειπαμε μονο απολαυση απο εδω και μπρος...δυναμικα και συστηματικα....και οταν ειναι να ερθει θα ερθει...για την ωρα ηρεμει το πνευμα μου,.,,οχι ομως και το κορμι μου,....χααχαχα...ουτε τα αυγουλακια μου...του δινουμε και καταλαβαινει...ναι νομιζω την αλλη εβδομαδα ειναι οι γονιμες φουλ...ακομα ειμαι στην εννατη μερα....θα δειξει....

Γλυκούλα μου να κάνεις ότι σε ηρεμεί! Πρέπει να είμαστε χαλαρές και να το διασκεδάζουμε! Αλλιώς θα καταντήσει και το σεξ μία απλή διαδικασία. Μη χάσουμε και την ουσία!!! Δε λέμε πάλι καλά που η τεκνοποίηση γίνεται με αυτόν τον απολαυστικό τρόπο και όχι με κάποιον άλλο τρόπο βασανιστικό? χαχαχα!! Καλά, εμένα να δείτε τώρα, με μαλλιά κοτσο ένα φουστανάκι για τις δουλειές, να μυρίζω αζαξ, πιθανόν το πιο αντισεξουαλικό πλάσμα σε όλον τον πλανήτη!!!!!

γεια σας κοριτσαρες μου.... τι κανετε?

σημερα τελευταια μερα αδειας.σνιφ σνιφ σνιφ.......

με ρωτησατε πως περναω στην αδεια μου...ετυχε στην εβδομαδα αυτη να ειναι η εβδομαδα των ζουζουνιων..... οποτε το δωσαμε και καταλαβε.....χιχιχι.

ευαγγελια και μενα η γιατρος μου ειπε οι ζουζουνιες μερα παρα μερα για να ειναι πιο δυνατο το σπερμα.......

Και πολύ καλά κάνατε!! Απο Δευτέρα δουλειά αλλά με ωραίες αναμνήσεις!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ναι ναι...γεματες οι μπαταριες μου.......

ξεχασα να σας πω οτι περα απο τις ζουζουνιες καναμε και γουρουνιες ολη την εβδομαδα..... δεν πειραζει.....η εβδομαδα θα τελειωσει πανηγυρικα με fridays......γιαμ γιαμ γιαμ......αχ περιμενω με ανυπομονησια να περασει η ωρα να παμε

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

ναι ναι ναι...γεματες οι μπαταριες μου.......

ξεχασα να σας πω οτι περα απο τις ζουζουνιες καναμε και γουρουνιες ολη την εβδομαδα..... δεν πειραζει.....η εβδομαδα θα τελειωσει πανηγυρικα με fridays......γιαμ γιαμ γιαμ......αχ περιμενω με ανυπομονησια να περασει η ωρα να παμε

Αχ Μαράκι τι μου κάνεις τώρα!! Τα fridays ευθύνονται για κάποια από τα κιλά που έχω πάρει!!!!! Αλλά είναι φοβερά!!! Εγώ εκτός από το φαγητό, πίνω και τις τεράστιες μαργαρίτες που έχει!!!

Να περάσετε όμορφα!!!!!

Αχ Μαράκι τι μου κάνεις τώρα!! Τα fridays ευθύνονται για κάποια από τα κιλά που έχω πάρει!!!!! Αλλά είναι φοβερά!!! Εγώ εκτός από το φαγητό, πίνω και τις τεράστιες μαργαρίτες που έχει!!!

Να περάσετε όμορφα!!!!!

ευχαριστουμε πολυ...... δεν εχει τυχει ποτε να παμε για ποτο... παμε μονο για φαγητο...το οποιο και ειναι τελειο......... ασε για τα γλυκα........:-P:razz::-P:razz: μιαμ μιαμ μιαμ

NKQXp2.png

Να περάσετε όμορφα!!!!!

τι ειναι τα fridays βρε κοριτσια......εγω γιατι δεν τα ξερω????

εγω παλι δεν βλεπω την ωρα να πιω hot gluhwein. ενταξει λιωμα θα ειμαι ολες τις μερες στη Βιεννη.....!!! απλα το λατρευω...πρωτη φορα το ηπια στην Πραγα και περυσι που το βρηκα στο χκ καλαβρυτα του αλλαξα τα φωτα. ειναι ομως πολυ χριστουγεννιατικο ποτο.

εγω κοιλοπονω κοριτσια μου. δευτερη μερα σημερα εχω πεθανει. υπολογιζω τις μερες για την επομενη περιοδο και λογικα θα ερθει κατα τις 09/12. οποτε ισα ισα θα τελειωνει οταν φυγουμε και δεν θα με ταλαιπωρησει στις διακοπες.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

τι ειναι τα fridays βρε κοριτσια......εγω γιατι δεν τα ξερω????

εγω παλι δεν βλεπω την ωρα να πιω hot gluhwein. ενταξει λιωμα θα ειμαι ολες τις μερες στη Βιεννη.....!!! απλα το λατρευω...πρωτη φορα το ηπια στην Πραγα και περυσι που το βρηκα στο χκ καλαβρυτα του αλλαξα τα φωτα. ειναι ομως πολυ χριστουγεννιατικο ποτο.

εγω κοιλοπονω κοριτσια μου. δευτερη μερα σημερα εχω πεθανει. υπολογιζω τις μερες για την επομενη περιοδο και λογικα θα ερθει κατα τις 09/12. οποτε ισα ισα θα τελειωνει οταν φυγουμε και δεν θα με ταλαιπωρησει στις διακοπες.

ευχομαι στον ιδιοκτητη των fridays να ειναι παντα καλα και να εχει την υγεια του να μας χαριζει τετοιες γευσεις....αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ειναι εστιατοριο αμερικανικου τυπου με burgers,μακαροναδες,μπριζολες κτλ.... μπορεις να φανταστεις.ειναι κολασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

νομιζω οτι τα fridays θα επρεπε να με παρουν για διαφημιστρια τους εχω στειλει πολυ κοσμο εκει.χιχιχι..αν τυχει να πας παλι αθηνα η σαλονικα αξιζει να περασεις μια βολτα...θεικα

NKQXp2.png

Καλημέρα!!!καλό σαβ/κυριακο σε όλα τα κοριτσακια!!!τι κάνετε;;εμένα βρε κορίτσια μου είχε πει ο γιατρος επαφη χθες,αλλα ο δικός μου πήγε σε ένα μπατσελορ πάρτυ κ δεν έγινε τίποτα!!!λέτε να το προλάβω σήμερα το αυγουλακι η μου την εσκασε πάλι;;;χαχαχαχαχ

Μπονζουρ!!

Ευαγγελία μου δεν πειράζει!! Κάνε σήμερα την προσπάθεια σου!! Ποτέ δεν ξέρεις! Κάθε εμπόδιο για καλό, δε λένε? Προχώρα ακάθεκτη!!

Κοριτσάκια μου εγώ σήμερα είμαι έτσι και έτσι!!

ξύπνησα στις έξι παρά με έναν δυνατό πόνο στην κοιλιά, μα τι πόνος ήταν αυτός Θεέ μου!! Σηκώθηκα και πήρα μπουσκοπάν!! Και ενώ ξύπνησα καλύτερα, τώρα που ξανά άρχισα δουλειές άρχισε πάλι να πονάει! Εντάξει, μάλλον αυτό το αχούρι δεν θέλει να γίνει σπίτι!! χιχιχι!!

καλησπερα κοριτσακια μου.

Ευαγγελια μου κανε σημερα τις ζουζουνιες σου. η αληθεια ειναι οτι οριακα το προλαβαινεις. γιατι αν προχτες ηταν ετοιμο να σκασει τοτε σημαινει οτι εχτες ηταν η μερα ωορρηξιας . ομως σε περιπτωση που ζει εως 48 ωρες το ωαριο τοτε μπορει και να το προλαβεις σημερα.

Γιωτουλι μου γιατι τετοιος πονος???? και γιατι πηρες μπουσκοπαν ?????????? χαθηκαν τα ντεπονακια??? δεν πινουμε δυνατα φαρμακα τετοιες ημερες του κυκλου ζουζου......! εισαι καλυτερα τωρα?

Λινακι μου εσυ καλα εισαι?

Μαρακι μου εσυ?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες μου...σημερα δεν πολυ μπηκα γιατι ειχαμε δουλιτσες με τον αντρουλη μου και μετα ετρεχα με την παρασταση με κλειστους δρομους...χαμος...ολα καλα παντως...απο καθε αποψη...δεν σκαω για τιποτα και για καμια δουλεια...οπως ερθουν τα πραγματα...σε ολα...και με τις δουλειες και με τα μωρα μας...ολα θα ερθουν στον καιρο τους...

2kMip2.png

κοριτσάκια μου εμείς μόλις γυρίσαμε από τους κουμπάρους μας!! Περάσαμε πολύ καλά και περιμένουμε πώς και πως το Πήλιο σε δύο εβδομάδες!

Γιαννούκο μου έχεις πολλά δίκια αλλά τα ξημερώματα μη νομίζεις ότι ο εγκέφαλος δουλεύει! Ξύπνησα από τον πόνο, λέω έντερο θα είναι και τσουπ.. πήρα το μπουσκοπάν! Δεν πειράζει! Έτσι και αλλιώς έχω τέτοιους πόνους περιόδου και αυτά τα υγρά πριν την περίοδο που την περιμένω κανονικότατα! Εσύ καλά μου είσαι?

Λινάκι μου, είπαμε, ηρεμία και ψυχραιμία! Όλα θα έρθουν στην ώρα τους!! Αλλά, να, βρε παιδί μου άν μπορούσαμε να πειράξουμε λίγο τους δείκτες του ρολογιού! χαχαχα!!

Γεια σου Ζουζουνάκι!

κοριτσάκια μου εμείς μόλις γυρίσαμε από τους κουμπάρους μας!! Περάσαμε πολύ καλά και περιμένουμε πώς και πως το Πήλιο σε δύο εβδομάδες!

Γιαννούκο μου έχεις πολλά δίκια αλλά τα ξημερώματα μη νομίζεις ότι ο εγκέφαλος δουλεύει! Ξύπνησα από τον πόνο, λέω έντερο θα είναι και τσουπ.. πήρα το μπουσκοπάν! Δεν πειράζει! Έτσι και αλλιώς έχω τέτοιους πόνους περιόδου και αυτά τα υγρά πριν την περίοδο που την περιμένω κανονικότατα! Εσύ καλά μου είσαι?

Λινάκι μου, είπαμε, ηρεμία και ψυχραιμία! Όλα θα έρθουν στην ώρα τους!! Αλλά, να, βρε παιδί μου άν μπορούσαμε να πειράξουμε λίγο τους δείκτες του ρολογιού! χαχαχα!!

Γεια σου Ζουζουνάκι!

αχ αυτα τα ρολογια....για καλο τα ανακαλυψαν????χαχαχαχαχα...καλημερες πολλες κουκλαρα μου!!!

2kMip2.png

καλησπερα κοριτσακια μου.

Ευαγγελια μου κανε σημερα τις ζουζουνιες σου. η αληθεια ειναι οτι οριακα το προλαβαινεις. γιατι αν προχτες ηταν ετοιμο να σκασει τοτε σημαινει οτι εχτες ηταν η μερα ωορρηξιας . ομως σε περιπτωση που ζει εως 48 ωρες το ωαριο τοτε μπορει και να το προλαβεις σημερα.

Γιωτουλι μου γιατι τετοιος πονος???? και γιατι πηρες μπουσκοπαν ?????????? χαθηκαν τα ντεπονακια??? δεν πινουμε δυνατα φαρμακα τετοιες ημερες του κυκλου ζουζου......! εισαι καλυτερα τωρα?

Λινακι μου εσυ καλα εισαι?

Μαρακι μου εσυ?

καλημερα αγαπημενη μου γλυκια μου υπαρξη.....ειμαι καλα ψυχουλα μου...εδω παλευουμε με τα επαγγελματικα μας και το πως θα παμε θεσσαλονικη με τον καλυτερο δυνατο τροπο και τον πιο ανωδυνο...μερικες φορες σκεφτομαι αν ειναι οντως καλες οι συνθηκες η αν μας καθοδηγει ο εγωισμος μας...του στυλ γιατι αυτος η αυτη να παιρνει περισσοτερα και οχι εμεις....αλλα και παλι ...νομιζω πως μας αδικουν πολυ....ωστοσο δεν ειναι και ασχημα να γυρισεις μετα απο 3 εβδομαδες με 1500 ευρουδακια στην τσεπη....για να δουμε...παντως πρεπει να διαμαρτυρομαστε που και που για τα δικαιωματα μας αλλιως την πατησαμε φιλεναδα...θα μας κανουν οτι μα οτι θελουν και μετα θα λεμε μα γιατι εγινε ετσι ο χωρος μας ....???να γιατι/...γιατι αφησαμε να γινουν ετσι τα πραγματα....κατα τα αλλα ηρεμα και ομορφα....παλευουμε για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα....χιχιχιχιιχ....missing you,....

2kMip2.png

Γεια σου Ζουζουνάκι!

Μπουμπουκα μου...δεν κοιμασαι;;;

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...