Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημερα ομορφες μου πριγκιπεσσες.

ειστε ολες καλα?

Κοριτσια μου κλεισαμε και τα αεροπορικα μας και ειμαστε κομπλε τωρα. το μονο που μας μενει ειναι το ξενοδοχειο . μολις πληρωθω θα το κλεισω και αυτο εκτος κι αν μπορω να κανω την κρατηση με την καρτα μου(και φυσικα να μην χρεωθω πριν την αφιξη μου στο ξενοδοχειο.) εχτες ειχαμε παει στα ξαδελφια μας που θα ερθουν μαζι μας και ειχαμε ξεσηκωσει ολο το ιντερνετ......εκεινοι κι αν εχουν ξετρελαθει πρωτη φορα πανε εξωτερικο. εν το μεταξυ απο αγγλικα ειναι ολοι χαλια μαυρα......χαχαχαχαχαχα κι ετσι εχω αναλαβει χρεη ξεναγου και μεταφραστη......χαχαχχαχαχααχ θα πεσει πολυ γελιο το ξερουμε.

αααααααα αδιαθετησα σημερα πουρνο-πουρνο.....κυρια η περιοδουλα μου. μια μερα αργοπορημενη ωορρηξια ειχα, μια μερα αργοπορημενη ηρθε κι αυτη (στην ωρα της δηλαδη).

αυτα απο εμενα.....οπως αντολαμβανεστε ζω σε ενα αλλο πλανητη αυτες τις μερες πιο ευχαριστο και με πολυ ανυπομονησια.....:D:D:D

στα δικα σας τωρα......

Λινα μου αν νομιζεις οτι δεν σε συμφαιρει και απο πρακτικους λογους αλλα και απο οικονομικους τοτε αγαπουλα μου μην πας. οσο κριμα κι αν ειναι πρεπει να κοιταξεις το συμφερον σου. ειμαι σιγουρη οτι θα πραξεις το καλυτερο και το σωστοτερο.

Γιωτουλακι μου ομορφο εσυ τι κανεις?

Ευαγγελια μου 2 τεστακια σημερα ετσι? και λογικα θα πλησιαζει και το θετικο. να λαβεις υποψη σαν θετικο εκεινο που θα εχει κανονικη γραμμουλα και οχι αχνη.

Μαρακι.......αδειουχα μας εσυ....!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ομορφουλες μου!!!!!!τι κάνετε;;εμείς χθες βράδυ φάγανε πολυ..!!!είχε κ την εθνική ελλαδος κ έπεσα ξερη!άντε να με ξυπνησεις μετα!χαχαχαχχαχααχ!δε πειράζει..μου τελείωσαν τα τεστακια γαμ@@!νόμιζα ότι είχα περισσότερα,έκανα το πρωι ένα τελευταίο που είχε μείνει απο τα clear blue δε χαμογέλασε!για να μη δώσω πάλι 50? στο φαρμακείο,κ επειδή της home test κάνουν 3 μερες τουλάχιστον να έρθουν,κανονισα να πάω μια βολτιτσα απο του γιατρουλη μου το απόγευμα!θα σας πω το βραδάκι για το αυγό μου!!!!ελπίζω να είναι μεγαλουτσικο!!χαχαχχαχαχαχα!

Μα που είστε;;;ελπίζω να περνάτε καλα κ να κάνετε ζουζουνιες!λοιπόν πήγα στο γιατρο κ το αυγουλακι είναι 1.7 έτοιμο να σπάσει!μου είπε επαφη Αύριο!!!ΟΧΙ σήμερα το τόνισε!!του λέω μα γιατί;δεν είναι καλύτερα κ σήμερα κ αύριο;μου λέει όχι!!!κάθε δεύτερη μέρα!!!πολυ σημαντικό!!γενικά με βρήκε πολυ καλα,το ενδομητριο 1,07 τραχηλικη βλενη πολυ καλή!!είμαι έτοιμη!!τώρα ποτε θα έρθει θα το αποφασίσει το σπορακι!!χαχαχχχα!έλα βρε σπορακι αυτο το μήνα!!!!!!!:D:DΕλπίζω κ η άλλη πλευρά να είναι καλα!!!το σπερμα μας εννοώ!τη πρώτη φορα αποδείχτηκε δυνατό!!!τώρα βέβαια ξεκίνησε πάλι το κάπνισμα,ενώ το είχε κόψει δυο χρόνια!!!!

Διαφημίσεις

Γειά και χαρά και από εμένα!!

Πρωί πρωί πετάχτηκα στην εφορία, μετά πήγα να πάρω παραστατικά από έναν πελάτη, μετά να κάνω κάτι δουλειές στο γραφείο μετά να μαγειρέψω, μετά να φτιάξω την παπουτσοθήκη (επιτέλους) και σιγά σιγά να φτιάξω τις ντουλαπίτσες μου!!

Πλήρες ρεπόρτο!!!

Γιάννούκο μου τι έγινε? Βρήκατε ξενοδοχείο? Αχ τι καλά που θα πάτε ταξιδάκι!! Να περάσετε τέλεια τέλεια τέλεια!!

Λινάκι μου ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τα βρείτε με την παραγωγή!!

Κλώσησε το αυγουλάκι σου γλυκούλα μου!!!! Και μετά κάνε τον χαμό σου!! χαχαχα!!

Μαράκι απολαμβάνεις την άδεια? Τι καλά! Να περνάς όμορφα!!

Ευαγγελία μου μια χαρά σε βρίσκω!! Αυτό που σου είπε ο γιατρός (για αυρίο) είναι ανάλογα τον γιατρό. Άλλοι λένε κάθε μέρα άλλοι μέρα παρα μέρα. Κάνε αυτό που εσύ νιώθεις σωστό!!! Και καλή επιτυχία!!!!!

Μα που είστε;;;ελπίζω να περνάτε καλα κ να κάνετε ζουζουνιες!λοιπόν πήγα στο γιατρο κ το αυγουλακι είναι 1.7 έτοιμο να σπάσει!μου είπε επαφη Αύριο!!!ΟΧΙ σήμερα το τόνισε!!του λέω μα γιατί;δεν είναι καλύτερα κ σήμερα κ αύριο;μου λέει όχι!!!κάθε δεύτερη μέρα!!!πολυ σημαντικό!!γενικά με βρήκε πολυ καλα,το ενδομητριο 1,07 τραχηλικη βλενη πολυ καλή!!είμαι έτοιμη!!τώρα ποτε θα έρθει θα το αποφασίσει το σπορακι!!χαχαχχχα!έλα βρε σπορακι αυτο το μήνα!!!!!!!:D:DΕλπίζω κ η άλλη πλευρά να είναι καλα!!!το σπερμα μας εννοώ!τη πρώτη φορα αποδείχτηκε δυνατό!!!τώρα βέβαια ξεκίνησε πάλι το κάπνισμα,ενώ το είχε κόψει δυο χρόνια!!!!

Λοιπον αγαπουλα μου πανεμορφη....αποψε ειδα μια φιλη μου που ειναι στον ογδοο μηνα...ταλαιπωρηθηκε κι αυτη μς το αγχος μεχρι να πιασει....μη σε ανησυχει τιποτα...ολα ειναι στο μυαλο μας....χαλαρωσε αφου εισαι μια χαρα και ετοιμη και απολαυσε το...μην το περιμενεις....αυτο θα ερθει στα σιγουρα...

2kMip2.png

Γειά και χαρά και από εμένα!!

Πρωί πρωί πετάχτηκα στην εφορία, μετά πήγα να πάρω παραστατικά από έναν πελάτη, μετά να κάνω κάτι δουλειές στο γραφείο μετά να μαγειρέψω, μετά να φτιάξω την παπουτσοθήκη (επιτέλους) και σιγά σιγά να φτιάξω τις ντουλαπίτσες μου!!

Πλήρες ρεπόρτο!!!

Γιάννούκο μου τι έγινε? Βρήκατε ξενοδοχείο? Αχ τι καλά που θα πάτε ταξιδάκι!! Να περάσετε τέλεια τέλεια τέλεια!!

Λινάκι μου ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τα βρείτε με την παραγωγή!!

Κλώσησε το αυγουλάκι σου γλυκούλα μου!!!! Και μετά κάνε τον χαμό σου!! χαχαχα!!

Μαράκι απολαμβάνεις την άδεια? Τι καλά! Να περνάς όμορφα!!

Ευαγγελία μου μια χαρά σε βρίσκω!! Αυτό που σου είπε ο γιατρός (για αυρίο) είναι ανάλογα τον γιατρό. Άλλοι λένε κάθε μέρα άλλοι μέρα παρα μέρα. Κάνε αυτό που εσύ νιώθεις σωστό!!! Και καλή επιτυχία!!!!!

Αγαπουλα μου εσυ...οτι γινει με τα επαγγελματικα θα γινει...δεν περιμενω τιποτα πια..απλα ακολουθω το δρομο που μου ανοιγεται μπροστα μου...και το μωρακι μας θα ερθει...δεν περιμενω μονο πορευομαι και απολαμβανω καθε τι που βρισκω και χτιζω στο δρομο μου...καθε σταση που κανω ειναι ενα βημα ακομα προς τον στοχο μου...ειναι εκει τον βλεπω...απλα πρεπει να κανω τη σωστη διαδρομη για να τον φτασω και να τον κατακτησω...εννοειται πως ειμαι μια καλη κοτα και κλωσαω τα αυγα μου...χαχαχα...αυτος ειναι και ο προορισμος μου αλλωστε...μου λειψατεεεεεε....

2kMip2.png

καλημερα κοριτσαρες μου.

τι μου κανετε?

Ευαγγελια μου καλες ζουζουνιες σημερα. δωστε του να καταλαβει. κι αν κανατε τιποτα και χτες μην σε απασχολει. εμενα η γιατρος μου ειπε απο την μερα του θετικου τεστ να ξεκιναω επαφες και να εχω και για τις 2 επομενες καθημερινα. δηλαδη 3 μερες στη σειρα. ειναι αναλογα τον γιατρο οπως ειπε και η Γιωτουλα μας. αντε κοριτσακι μου ολο το περιβαλλον εκει κατω φαινεται καλο και φιλοξενο.....ας ευχηθουμε λοιπον να εχει και κατοικο για τους υπολοιπους 9 μηνες.

οι υπολοιπες τσουπρες ειστε καλα? το Μαρακι μαλλον απολαμβανει την αδεια....καλα κανει το κοριτσι μας.

Γιωτουλακι μου ετρεχες εχτες χρυσο μου ολη μερα ε?

Λινα μου σε εβλεπα στον υπνο μου......λιγο μπερδεμενο ηταν. ειμασταν λεει στο θεατρο...σ'ενα θεατρο δεν ξερω πιο....και εκει λεει που περιμενα να παιξεις ξαφνικα μου αλλαζε το σκηνικο και αρχιζα εγω και ντυνομουν για να βγω στη σκηνη και να με παρακολουθησεις εσυ.....και την ωρα λεει που μου εφερναν κατι κουστουμια εγω αναρωτιομουνα "γιατι ντυνουν εμενα?" η Λίνα δεν θα παίξει???? και ηταν λεει εκει και μια κοπελα που εφερνε τα ρουχα και με βοηθουσε να ντυθω και της λεω σε θυμαμαι....επαιζες στο σικαγο.....και μου λεει ναι μαζι με την Λινα και την Αντιγονη.....και της λεω και τωρα τι κανεις; εδω? που ειναι η Λινα???? μεχρι εκει θυμαμαι.....

γενικα εβλεπα πολλα περιεργα χτες βραδυ.....ακουστε και το αλλο...

ημουν λεει σε ενα δρομο μαζι με τον αντρα μου και οδηγουσα εγω....αλλα μην φανταστειτε κανονικο αυτοκινητο.,....ηταν λεει σαν να καθομασταν πανω σε κατι σανιδες και ειχε ροδες απο κατω ( μονο εγω τα βλεπω αυτα).....και απο εκει λεει που οδηγουσα σε ενα δρομο με πολυ κινηση και φωτα....ξαφνικα μπαινω σε ενα δρομο που ειχα μονο ενα αμαξι μπροστα και απο εκει που ηταν 2 λωριδες στην κατευθυνση μας γινοταν μια και η αλλη αντιθετο ρευμα. και οπως λεει πηγαιναμε βλεπω κατι γυφτακια στο βαθος πανω στο πεζοδρομιο και το μπροστινο αυτοκινητο να αρχιζει να φρεναρει. και μπαινουν λεει τα γυφτακια και κλεινουν το δρομο γιατι μπηκαν και εκατσαν μες στη μεση.....και οπως εβλεπα εγω τι γινοταν αισθανθηκα τρομερο φοβο γιατι σκεφτηκα πως αυτο ηταν στιμενο και πως θα πεταγοντουσαν απο καπου εγκληματιες για να μας σκοτωσουν ή να μας ληστεψουν (οτι και καλα τα γυφτακια τα ειχαν βαλει για δολωμα)....και απο το φοβο μου ξυπνησα.....!

εβλεπα και αλλα αλλα πολυ μπερδεμενα και δεν τα θυμαμαι ακριβως.

αφου κοριτσια στο ονειρο με τα γυφτακια δεν ξερω γιατι φοβηθηκα τοσο που αφου ξυπνησα επιασα απο το συρταρι του κομοδινου μου την εικονα του αγιου εφραιεμ και τον φιλησα και προσευχηθηκα......! με καταλαβε ο αντρας μου και μου λεει τι επαθες? τι κανεις με την εικονα...? του λεω την φιλαω γιατι ειδα ασχημο ονειρο....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ααααααααα καλε δεν σας ειπα.....

πηρα εχτες τηλεφωνο στον γιατρο να μου πουν τα αποτελεσματα του παπ. ολα καλα δοξα το Θεο. ουτε καν μικροβιο δεν αναφερει οποτε δεν χρειαζεται να κανω και την καλλιεργεια κολπικου υγρου που σκεφτομουν. μου ειπαν πως δεν υπαρχει λογος.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ααααααααα καλε δεν σας ειπα.....

πηρα εχτες τηλεφωνο στον γιατρο να μου πουν τα αποτελεσματα του παπ. ολα καλα δοξα το Θεο. ουτε καν μικροβιο δεν αναφερει οποτε δεν χρειαζεται να κανω και την καλλιεργεια κολπικου υγρου που σκεφτομουν. μου ειπαν πως δεν υπαρχει λογος.

ολα τελεια λοιπον αγαπουλα μου....και το ονειρο φαινεται πως ηταν υποσυνειδητη αγωνια για τα αποτελεσματα σου....τωρα το δικο μας ονειρο...χαχαχαχαχαχαχαχα....ποιος ξερει τι σημαινει...χαχαχαχαχα...καλα αυτο με τα γυφτακια ηταν ολα τα λεφτα....

2kMip2.png

Hallo, hallo και ξανά hallo!!

Όλα καλά - όλα ανθηρά!! Μα τι καλά που περνάμε!!

Δεν έχω τρελαθεί ακόμα αλλά νομίζω πλησιάζω!! χαχαχα!!

Λινάκι μου πως πάει το κλώσημα? Οι γόνιμες σου την άλλη εβδομάδα δεν είναι? Καλά θυμάμαι?

Γιαννούκο για το όνειρο δεν ξέρω να σου πω, αλλά προσπέρασε το γιατί δεν σημαίνει τίποτα!! Ένας ανήσυχος ύπνος ήταν, πάει πέρασε!!

Πολλά πολλά μπράβο για το τεστ!! Τέλειο το χωράφι δηλαδή, ε? Έτοιμο για σποριά!!!

Αν μπείτε στο σπίτι μου θα νομίζετε πως μου έχει επιτεθεί η Χαμάς!!! Βομβαρδισμένο τοπίο!!!! Αχ πολύ με λυπάμαι!!

Hallo, hallo και ξανά hallo!!

Όλα καλά - όλα ανθηρά!! Μα τι καλά που περνάμε!!

Δεν έχω τρελαθεί ακόμα αλλά νομίζω πλησιάζω!! χαχαχα!!

Λινάκι μου πως πάει το κλώσημα? Οι γόνιμες σου την άλλη εβδομάδα δεν είναι? Καλά θυμάμαι?

Γιαννούκο για το όνειρο δεν ξέρω να σου πω, αλλά προσπέρασε το γιατί δεν σημαίνει τίποτα!! Ένας ανήσυχος ύπνος ήταν, πάει πέρασε!!

Πολλά πολλά μπράβο για το τεστ!! Τέλειο το χωράφι δηλαδή, ε? Έτοιμο για σποριά!!!

Αν μπείτε στο σπίτι μου θα νομίζετε πως μου έχει επιτεθεί η Χαμάς!!! Βομβαρδισμένο τοπίο!!!! Αχ πολύ με λυπάμαι!!

γεια σου αγαπημενη μου...το κλωσημα καλα κρατει αγαπη μου...απλα δεν περιμενω πια...για τιποτα...δεν ειναι απαισιοδοξο αυτο που λεω...απλα λεω οτι δεν θα σκεφτομαι οτι γινεται για αυτο το λογο...ειπαμε μονο απολαυση απο εδω και μπρος...δυναμικα και συστηματικα....και οταν ειναι να ερθει θα ερθει...για την ωρα ηρεμει το πνευμα μου,.,,οχι ομως και το κορμι μου,....χααχαχα...ουτε τα αυγουλακια μου...του δινουμε και καταλαβαινει...ναι νομιζω την αλλη εβδομαδα ειναι οι γονιμες φουλ...ακομα ειμαι στην εννατη μερα....θα δειξει....

2kMip2.png

γεια σας κοριτσαρες μου.... τι κανετε?

σημερα τελευταια μερα αδειας.σνιφ σνιφ σνιφ.......

με ρωτησατε πως περναω στην αδεια μου...ετυχε στην εβδομαδα αυτη να ειναι η εβδομαδα των ζουζουνιων..... οποτε το δωσαμε και καταλαβε.....χιχιχι.

ευαγγελια και μενα η γιατρος μου ειπε οι ζουζουνιες μερα παρα μερα για να ειναι πιο δυνατο το σπερμα.......

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

γεια σας κοριτσαρες μου.... τι κανετε?

σημερα τελευταια μερα αδειας.σνιφ σνιφ σνιφ.......

με ρωτησατε πως περναω στην αδεια μου...ετυχε στην εβδομαδα αυτη να ειναι η εβδομαδα των ζουζουνιων..... οποτε το δωσαμε και καταλαβε.....χιχιχι.

ευαγγελια και μενα η γιατρος μου ειπε οι ζουζουνιες μερα παρα μερα για να ειναι πιο δυνατο το σπερμα.......

μακαρι κοριτσακι μου να πετυχατε τα ζουζουνια σας....ολα τα καλα ευχομαι...και πανω απο ολα....μην το σκεφτεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!ειναι το μοτο μου αυτη την περιοδο...χιχιχιχιχ...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...