Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

συγχαρητηρια Χαρά καλη εγκυμοσύνη σου ευχομαι!!!!!! Ναι να πας σημερα για να επαναλάβεις σε λίγες μέρες και να δεις ότι διπλασιάζεται

ΝΕΝΑ εσυ ποτε περιμενεισ?

lGd9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ τωρα το ειδα ευχαριστω πιστευω να μπορεσω να παω σε λιγακι

αν πας μεχρι τις 12, λογικα θα τα παρεις το απογευμα.... αντε μια τερααααααστια χοριακη να εχεις!!!!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

ΝΕΝΑ εσυ ποτε περιμενεισ?

δυστυχώ έχω ακόμη μερες, την Κυριακή περιμένω, αλλά δεν έχω απολυτως κανενα συμπτωμα, τίποτα όμως, οπότε μαλλον δεν εκατσε αυτη τη φορά.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

δυστυχώ έχω ακόμη μερες, την Κυριακή περιμένω, αλλά δεν έχω απολυτως κανενα συμπτωμα, τίποτα όμως, οπότε μαλλον δεν εκατσε αυτη τη φορά.

εεεεε!!οχι απογοητευση...τι συμπτωματα περιμενεις να εχεις??μακαρι να μην εχεις κανενα συμπτωμα και να εχεις ενα bebe στην κοιλια!!!!

lGd9p2.png

λοιπον κοριτσια εγω ξερετε τι συμπτωματα εχω?

ταχυκαρδια

δυσπνοια οταν μιλαω πολυ ωρα

ανακατωσουρες

ζαλαδες που και που

οταν ειμαι καθιστη και σκυψω μπροστα νιωθω σαν βαρος στη κοιλια και

με πονανε πολυ η θηλες αυτα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

εεεεε!!οχι απογοητευση...τι συμπτωματα περιμενεις να εχεις??μακαρι να μην εχεις κανενα συμπτωμα και να εχεις ενα bebe στην κοιλια!!!!

Μακαρι αλλα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξη, όλες όλο και από κάτι ενιωθαν, εγώ τίποτα βρε παιδι μου απολύτως τίποτα. Ασε που άρχισα να ανησυχώ γιατί έχω ένα πόνο μόνο στο ένα στηθος, σε συγκεκριμένο σημείο και φοβαμαι ότι μπορεί να είναι από καποιες κύστες που είχα. Ελπίζω δηλ. να είναι αυτό.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

λοιπον κοριτσια εγω ξερετε τι συμπτωματα εχω?

ταχυκαρδια

δυσπνοια οταν μιλαω πολυ ωρα

ανακατωσουρες

ζαλαδες που και που

οταν ειμαι καθιστη και σκυψω μπροστα νιωθω σαν βαρος στη κοιλια και

με πονανε πολυ η θηλες αυτα

εγώ ουτε ένα απο αυτα γι αυτο πιστευω ότι δεν.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εγώ ουτε ένα απο αυτα γι αυτο πιστευω ότι δεν.....

αν ηταν ετσι δεν θα υπηρχαν γυναικες που ηταν 3 μηνων εγκυος και δεν το ηξεραν...ελπιζουμε μεχρι να μας κατσει!!!και θα μας κατσει!!!

lGd9p2.png

παντως εγω στο πρωτο δε θυμαμαι να ειχα συμπτωματα γι αυτο ποτε μη λες ποτε

κοριτσια εγω παντως πιστευω οτι αυτο το μηνα θα μεινω εγκυος!!!μακαρι παναγια μου!!!

δεν ξερω γιατι...απλα ετσι νομιζω

lGd9p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα και παλι ...

ο καλος μου ..μια και μου ηρθε περιοδος ..μου ειπε να κανει σπερμοδιαγραμμα ..

ρωτησα εδω στην περιοχη μου και ειναι το μεγαλυτερο μικροβιολογικο εργαστηριο και μου ειπαν ...15 ευρω ...το απλο ..κ με καλλιεργεια 40 ...

οταν μου λεει ..εξω αλλου δλδ .το εχουν 70...

το εργαστηριο αυτο ειναι πολυ μεγαλο ..(θεωρω αξιοπιστο) απ τα πιο παλια εδω στο γαλατσι ..και μαλιστα εχει ..μεγαλωσει ..(παλια δεν ειχε τοσες ..υπηρεσιες μεσα..)

θεωρειτε οτι ειναι πολυ φτηνο ..δλδ οχι αξιοπιστο για 15 ευρω που το χουν?

κ 40 το πληρες?

σε σχεση με τα ιδιωτ., νοσοκομεια,που βαρανε 100αρα??

πειτε μου κατι οσες γωνωριζετε...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλημερα και παλι ...

ο καλος μου ..μια και μου ηρθε περιοδος ..μου ειπε να κανει σπερμοδιαγραμμα ..

ρωτησα εδω στην περιοχη μου και ειναι το μεγαλυτερο μικροβιολογικο εργαστηριο και μου ειπαν ...15 ευρω ...το απλο ..κ με καλλιεργεια 40 ...

οταν μου λεει ..εξω αλλου δλδ .το εχουν 70...

το εργαστηριο αυτο ειναι πολυ μεγαλο ..(θεωρω αξιοπιστο) απ τα πιο παλια εδω στο γαλατσι ..και μαλιστα εχει ..μεγαλωσει ..(παλια δεν ειχε τοσες ..υπηρεσιες μεσα..)

θεωρειτε οτι ειναι πολυ φτηνο ..δλδ οχι αξιοπιστο για 15 ευρω που το χουν?

κ 40 το πληρες?

σε σχεση με τα ιδιωτ., νοσοκομεια,που βαρανε 100αρα??

πειτε μου κατι οσες γωνωριζετε...

καταρχην μπραβο....απο εκει πρεπει να ξεκινας..ειναι η πιο απλη εξεταση...ευχομαι καλα αποτελεσματα

καταδευτερον κι εμεις περιπου 40 πληρωσαμε...οποτε καλα το βλεπω..

να ξερεις θελει αποχη 3 μερες ουτε λιγοτερο ουτε παραπανω!!

lGd9p2.png

γεια σας κορίτσια. ερχομαι και εγω απο τo parents καταρχην να συγχαρω την εγκυούλα τησ παρέας να πάνε όλα κάλα η Γιάννα έδωσε τη θετίκη της ενέργεια σε όλες και οι ευχέσ τισ έπιασαν!!! εγω είμαι στο δευτερο μήνα προσπαθειών ... τον πρώτο μήνα είχα φρικάρει έκανα 7 τεστ μεσα σε 2 βδομάδεσ χωρίσ να έχω καθυστέρηση!! και αυτό είναι το λιγοτερό είχα όλα τα συμπτωματά μέχρι και εμετουσ έκανα... ειμουν ανυπόφορη!! είχα χάσει το νόημα του έρωτα. το εβλεπά σαν ένα τρόπο απλα να με κάνει μαμα!! αυτο το μήνα μπορω να πω ότι συνήλθα αρκετά/ βγαίνω έξω διασκεδάζω!! χαίρομαι τον έρωτα σχεδόν καθε μέρα χωρίς να κολλάει το μυαλό μου σε γόνιμεσ μέρες σιγουρα τα σκεφτομαι και συνεχίζω ν α περιμένω άλλα προσπαθώ να κάνω πραγματα που με μια εγκυμοσυνη η ένα μωρο δεν θα μπορούσα, να πιω λίγο παραπάνω, να ξενυχτύσω κτλ!! ευχομαι καλή επιτυχία σε όλεσ μας!!!:P:p:p:p:p

καταρχην μπραβο....απο εκει πρεπει να ξεκινας..ειναι η πιο απλη εξεταση...ευχομαι καλα αποτελεσματα

καταδευτερον κι εμεις περιπου 40 πληρωσαμε...οποτε καλα το βλεπω..

να ξερεις θελει αποχη 3 μερες ουτε λιγοτερο ουτε παραπανω!!

ναι ...δεν εχουμε κανει κατι τωρα τελευταιεσ μερεσ...εκτοσ ...κι αν το εκανε μονοσ του και δεν μου το πε!!!!:tongue::tongue::tongue:

χααχχα

μας ειπε και ο μικροβιολ. ολο το σπερμα μεσα σε ουροσυλλεκτη ...που να σημαδεψει ρε παιδια ...? το ..σκεφτομαι και γελαω ..τι να κανω...

γεια σας κορίτσια. ερχομαι και εγω απο τo parents καταρχην να συγχαρω την εγκυούλα τησ παρέας να πάνε όλα κάλα η Γιάννα έδωσε τη θετίκη της ενέργεια σε όλες και οι ευχέσ τισ έπιασαν!!! εγω είμαι στο δευτερο μήνα προσπαθειών ... τον πρώτο μήνα είχα φρικάρει έκανα 7 τεστ μεσα σε 2 βδομάδεσ χωρίσ να έχω καθυστέρηση!! και αυτό είναι το λιγοτερό είχα όλα τα συμπτωματά μέχρι και εμετουσ έκανα... ειμουν ανυπόφορη!! είχα χάσει το νόημα του έρωτα. το εβλεπά σαν ένα τρόπο απλα να με κάνει μαμα!! αυτο το μήνα μπορω να πω ότι συνήλθα αρκετά/ βγαίνω έξω διασκεδάζω!! χαίρομαι τον έρωτα σχεδόν καθε μέρα χωρίς να κολλάει το μυαλό μου σε γόνιμεσ μέρες σιγουρα τα σκεφτομαι και συνεχίζω ν α περιμένω άλλα προσπαθώ να κάνω πραγματα που με μια εγκυμοσυνη η ένα μωρο δεν θα μπορούσα, να πιω λίγο παραπάνω, να ξενυχτύσω κτλ!! ευχομαι καλή επιτυχία σε όλεσ μας!!!:P:p:p:p:p

σωστη!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...