Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Hallo!! Hallo!!!

Τι ωραία ατμόσφαιρα εδώ μέσα!!

Λινάκι μου, δες τα οικονομικά σου και αποφάσισε! Αν ήμουν εγώ στη θέση σου, ομολογώ ότι θα πήγαινα γιατί στην εποχή μας δεν είναι εύκολο να αγνοήσεις λεφτά, τα οποία θα χρειαστούν (τα παιδιά έχουν έξοδα!!!). Άλλωστε, δεν είναι πολλές μέρες! Σαν νεράκι θα περάσουν! Αλλά βέβαια, μην προδικάζουμε τίποτα! Μέχρι τότε, ας είμαστε αισιόδοξη, μπορεί να είσαι ήδη έγκυος!!

Γιαννούκο θα είσαι σίγουρα έγκυος στη Βιέννη! Μην έχεις καμία αμφιβολία!!! Πόσο μηνών δεν ξέρω, μπορεί ενός, μπορεί δύο..!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαχαχ!!!γιατί να μην είναι γερό;;;μια χαρα θα είναι θρεφταρι!!!ελπίζω τα βατραχακια να βάλουν τα δυνατά τους!!!!!:D:D τι κάνετε;;;;Γιάννα κ εγω στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα παει Ιταλία για δουλειά κ μου είχε γράψει χαρτί ο γιατρός κ δεν πέρασα απο κανένα έλεγχο!να το ζητήσεις καλού κακού!εγω μόλις μπήκα σπίτι,είχαμε παει τζαμπο βολτιτσα!!

αχχχχχ τζαμποο?????? ακους Γιωτουλα τι λεει....τζαμπο....!!!!:(:(:( θελω κι εγωωωωωωωωωωωω.............

σου εδωσε χαρτι ε? θα το εχω στα υποψη....ευχαριστω πολυ.

Hallo!! Hallo!!!

Τι ωραία ατμόσφαιρα εδώ μέσα!!

Λινάκι μου, δες τα οικονομικά σου και αποφάσισε! Αν ήμουν εγώ στη θέση σου, ομολογώ ότι θα πήγαινα γιατί στην εποχή μας δεν είναι εύκολο να αγνοήσεις λεφτά, τα οποία θα χρειαστούν (τα παιδιά έχουν έξοδα!!!). Άλλωστε, δεν είναι πολλές μέρες! Σαν νεράκι θα περάσουν! Αλλά βέβαια, μην προδικάζουμε τίποτα! Μέχρι τότε, ας είμαστε αισιόδοξη, μπορεί να είσαι ήδη έγκυος!!

Γιαννούκο θα είσαι σίγουρα έγκυος στη Βιέννη! Μην έχεις καμία αμφιβολία!!! Πόσο μηνών δεν ξέρω, μπορεί ενός, μπορεί δύο..!

μπορει και καθολου..........χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχ

οτι θελει ο Θεος ας ειναι.....! παντος αν οντως ισχυει αυτο περι αγχους και οτι αμα δεν το σκεφτεσαι τοτε ερχεται......εεεε μαλλον θα ερθει γρηγορα σε μενα. λιγο με την αδεια, λιγο με τη Βιεννη, λιγο με κατι δουλειες που εχω, αεχω αφωσιωθει ολοκληρωτικα σε αλλο κομματι και εμποδιζω το μυαλουδακι μου να σκεφτεται συνεχεια το θεμα μωρου. μπορω να πω οτι εχω ηρεμησει . και επισης αυτο που παρατηρησα αυτη τη δοση που ξερω πως δεν γινεται να ειμαι εγκυος, ειναι οτι δεν εχω οοοοοολλλλαααα τα συμπτωματα οπως στους 2 προηγ.μηνες. εχω προεμμυνοριακα συμπτωματακια οπως πολυ ηπιο πονο στο στηθος και στη κοιλια και αυτο μονο......! ολα στο μυαλο ειναι......αν το απασχολουμε με κατι αμεσως χαλαρωνουμε.

κοιτα τα υπολογισα λιγο στο περιπου τωρα και αν παμε μεχρι τις 20 ιανουαριου που ελπιζουν αυτοι και κανω και σχετικη οικονομια θα γυρισω πισω καλως εχοντων των πραγματων με κανενα 2000αρο....οποτε νομιζω πως αξιζει τον κοπο...θα περιμενω τις τιμες απο τα ξενοδοχεια και θα υπολογισω παλι για σιγουρια....τωρα στα δικα μας τα μωρουδιστικα....εχουν αρχισει πονακια παλι απο την αριστερη ωοθηκη μου...και λιγα απο τη δεξια...για να δουμε απο που θα πεσει αυτη τη φορα το αυγουλακι μας...ας ειναι γερο παναγιτσα μου και ντουρο και ας το συναντησουν τα βατραχακια του αντρουλη μου .....να τα πουν δυο κουβεντουλες καλες και παραγωγικες....

αντε Λινακι μου καλη ωορρηξια με πολυυυυυυ καλο και μεγαλο αυγουλακι και καλη ανταμωση με τα βατραχακια. :D:D:D:D:D:D και πες στο αυγουλακι σου να μην ειναι ακαταδεχτο....ν'ανοιξει να του πουν τα καλαντα....;););););)(ζωγραφισα παλι)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Κοριτσακια μου μολις μπηκα σπιτι...οι γατες στη γειτονια πρεπει να εχουν ωορρηξια...βογκανε ολες μαζι...μυριζομαι πολλα γατακια..γιαννουλα μου εχεις απολυτο δικιο..οσο δεν σκεφτομαστε το πολυποθητο οπως κι εγω τωρα παυουμε να ειμαστε κατα φαντασιαν εγκυες...θα ερθει το ζουζουνι

...γρηγορα..ευαγγελια μου εγω εδωσα εντολη στο αυγουλακι μου να μη φερθει εγωιστικα αυτο το μηνα και το καλο που του θελω να ειναι υπακουο και ανοιχτο σε επισκεπτες...χαχαχα...

2kMip2.png

την πιο ζεστη και ομορφη καλημερα μου για τα πιο αξιολατρευτα κοριτσια του κοσμου......!!!!

τι κανετε αγαπες μου? εεε τετοια ωρα θα κοιμαστε μαλλον. εγω εδω στο γραφειο μπηκα να σας πω την καλημερα μου και να ριξω μια ματια στο google για ξενοδοχεια.....εχουμε βρει ενα εχει και δωματια για τις ημερομηνιες που θελουμε αλλα επειδη δεν ειναι κεντρο ( ειναι ολα πανακριβα 800 ευρω, 1000 ευρω τετοιες τιμες) ψαχνω μηπως και βρω κατι πιο οικονομικο στο κεντρο.

τα θα πουμε αργοτερα....θα μπαινω να δω αν ειναι καμια σας μεσα.....

τα φιλια μου .

bhXOp3.png

ofRSp2.png

την πιο ζεστη και ομορφη καλημερα μου για τα πιο αξιολατρευτα κοριτσια του κοσμου......!!!!

τι κανετε αγαπες μου? εεε τετοια ωρα θα κοιμαστε μαλλον. εγω εδω στο γραφειο μπηκα να σας πω την καλημερα μου και να ριξω μια ματια στο google για ξενοδοχεια.....εχουμε βρει ενα εχει και δωματια για τις ημερομηνιες που θελουμε αλλα επειδη δεν ειναι κεντρο ( ειναι ολα πανακριβα 800 ευρω, 1000 ευρω τετοιες τιμες) ψαχνω μηπως και βρω κατι πιο οικονομικο στο κεντρο.

τα θα πουμε αργοτερα....θα μπαινω να δω αν ειναι καμια σας μεσα.....

τα φιλια μου .

καλημερουδια αγαπημενη μου....το ξενοδοχειο ειναι πια ενα ψαξιμο απολαυσης...αφου θα φυγετε μη σε σε ανησυχει τιποτα....θα τη βρειτε και τη φωλιτσα σας....ζεστη και οικονομικη...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουζούνες!!

Όλα καλά! Τελείωσα και με την επιθεώρηση όλα κομπλέ!! Πήγα και μία γρήγορη βόλτα στο ικέα, για κάτι κουτιά αποθήκευσης που ήθελα και τσίμπησα και δύο χριστουγεννιάτικα!!

Καλημέρα ζουζούνες!!

Όλα καλά! Τελείωσα και με την επιθεώρηση όλα κομπλέ!! Πήγα και μία γρήγορη βόλτα στο ικέα, για κάτι κουτιά αποθήκευσης που ήθελα και τσίμπησα και δύο χριστουγεννιάτικα!!

αχ χριστουγεννακια ερχονται...σημερα εγω ειμαι λιγο νταουν...εβλεπα και κατι ανησυχα ονειρα....μας εχουν τρελανει με τα οικονομικα ...νομιζουν πως ειμαστε ζωα.....δεν μπορω αλλο την εκμεταλλευση αγαπουλα μου....νομιζω πως τελικα μεγαλωνοντας δεν ανεχομαστε και πολλα...και αμα εχεις περασει και πολλα και καλα πραγματα στη δουλεια δεν αντεχεις την αδικια αλλο...

2kMip2.png

αχ χριστουγεννακια ερχονται...σημερα εγω ειμαι λιγο νταουν...εβλεπα και κατι ανησυχα ονειρα....μας εχουν τρελανει με τα οικονομικα ...νομιζουν πως ειμαστε ζωα.....δεν μπορω αλλο την εκμεταλλευση αγαπουλα μου....νομιζω πως τελικα μεγαλωνοντας δεν ανεχομαστε και πολλα...και αμα εχεις περασει και πολλα και καλα πραγματα στη δουλεια δεν αντεχεις την αδικια αλλο...

Αχ κοριτσάκι μου γλυκό, αυτά τα οικονομικά θα μας τρελάνουν! Και εμείς τώρα αυτά έχουμε στο μυαλό μας.. Μέχρι να σκασουμε!! Τα όνειρα σου απλά επηρεάστηκαν απο τα αρχή μας! Μην ανησυχείς! Ας σκεφτούμε τα Χριστούγεννα που είναι όμορφα!!

Εγω πάλι εχω αυτήν την αίσθηση το τζεζαβου! Ολο νομίζω πως αυτά τα εχω ξαναζήσει!!

Αγαπουλες τι κάνετε;τώρα μπήκα στο σπιτάκι μου!κάθομαι στον καναπεδουλι μου έκανα ένα καφεδάκι κ περιμένω το αντρακι μου!θα του μαγειρεψω πένες με κοτόπουλο!θα ανοίξω κ ένα κρασακι κ ο θεός βοηθός!!χαχαχχαχαχ!!!!αυτα τα τεστακια της home test δεν τα πολυκαταλαβαινω!ίσα ίσα που αχνοφενεται η γραμμουλα!αυτο τι σημαίνει;ότι πλησιάζει;η είναι αρνητικό;;;

καλησπερα κοριτσια μου.τι κανετε?

εχω την αδειουλα μου και κανω παρεα την αγορινα μου στο ψαξιμο.εχουμε οργωσει ολη τη θεσ/νικη...που θα παει θα κατσει κατι ..... εσεις τι κανετε?

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου.τι κανετε?

εχω την αδειουλα μου και κανω παρεα την αγορινα μου στο ψαξιμο.εχουμε οργωσει ολη τη θεσ/νικη...που θα παει θα κατσει κατι ..... εσεις τι κανετε?

Γεια σου Μαρία μου τι κανείς;κάτι θα βρεθεί δε μπορεί...υπομονή!!

Γεια σου Μαρία μου τι κανείς;κάτι θα βρεθεί δε μπορεί...υπομονή!!

γεια σου ευαγγελια μου.......θα βρεθει που θα παει.....

το πολυ πολυ να μας περασουν για χαζοχαρουμενα γιατι εχουμε ακομα πιστη και ελπιδα οτι θα βρεθει κατι.χιχιχι

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Γειά και χαρά!!

Ευαγγελία ωραίο το σκηνικό! Καφεδάκι, καναπεδάκι, αγοράκι, όλα σούπερ!

Νομίζω πως η αχνή γραμμή είναι αρνητικο, αλλά να το επαναλάβεις και δευτερη φορά γιατί μάλλον πλησιάζει!! Κάτσε να μπει και η Γιάννα που τα ξέρει καλύτερα!

Μαράκι κάτι θα βρεθεί! Να έχετε πίστη και επιμονή!

Ευαγγελια μου το αχνο το μετραμε ως αρνητικο. ομως ξεκινα τωρα να κανεις 2 τεστ την ημερα με διαφορα 8ωρων το ενα με το αλλο γιατι λογικα πλησιαζει. αντε κοριτσακι μου και καλη επιτυχια.

Μαρια μου καλα κανετε και δεν πτοειστε. εννοειτε πως κατι θα βρεθει.....αλλα θελει λιγο ψαξιμο.....keep walking...!

Γιωτουλι μουυυυυυυυ..................:D

Λινα μου εσυ τι κανεις τσουπρα ? τα κλωσαμε τα αυγουλακια?;)

Εγω κοριτσια εχω ζαλιστει με τοσες ωρες ψαξιμο στο ινετρνετ. αλλα μου αρεσει.....αααχχχχ μετραω αντιστροφα για τις διακοπουλες μου....ποσο θελω να φυγω δε λεγεται................

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Ευαγγελια μου το αχνο το μετραμε ως αρνητικο. ομως ξεκινα τωρα να κανεις 2 τεστ την ημερα με διαφορα 8ωρων το ενα με το αλλο γιατι λογικα πλησιαζει. αντε κοριτσακι μου και καλη επιτυχια.

Μαρια μου καλα κανετε και δεν πτοειστε. εννοειτε πως κατι θα βρεθει.....αλλα θελει λιγο ψαξιμο.....keep walking...!

Γιωτουλι μουυυυυυυυ..................:D

Λινα μου εσυ τι κανεις τσουπρα ? τα κλωσαμε τα αυγουλακια?;)

Εγω κοριτσια εχω ζαλιστει με τοσες ωρες ψαξιμο στο ινετρνετ. αλλα μου αρεσει.....αααχχχχ μετραω αντιστροφα για τις διακοπουλες μου....ποσο θελω να φυγω δε λεγεται................

Φιλη μου καλη και αγαπημενη..πριν λιγο μπηκα σπιτι...κλασσικα...το αυγουλακι μας ακομα ωριμαζει...οπιτε και που το κλωσαμε δεν ....χαχαχα...σε καμια εβδομαδα θα ειναι σε ωραια φαση....οποτε απλα χαιρομαστε χωρις να αγχωνομαστε...χιχιχι...αχ αντε φιλη μου να βρειτε καλη τιμουλα....θα περασετε σουπερ...εμεις αυριο θα κανουμε μια νυξη στην παραγωγη για τα χρηματα που θελουμε και ο θεος μαζι μας...αλλιως δεν θα ανεβουμε....δεν βγαινει διαφορετικα...μακαρι να πανε ολα καλα...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...