Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Τι κάνουν τα κοριτσακια μου;;;λινακι κ εγω συμφωνώ με τη Γιαννα,να κάτσεις να κλωσησεις τα αυγουλακια σου!!!χαχαχχαχαχ!!!Γιαννουλα μου θα πας το ταξιδάκι σου θα δεις!!!αν φύγεις εγγυος ρωτά το γιατρο σου για το ταξίδι με το αεροπλάνο,γιατί έχω διαβάσει ότι με τη θρομβοφιλια δεν κάνει!!!!κ βεβαιαως να σου γράψει ένα χαρτί ότι είσαι εγγυος για να μην περνάς απο τους ελέγχους!!(βλέπεις ε;το έχω σίγουρο!!)Γιωτακι ΕΣΥ τι κανείς;Μαρία μου αδειουλα ε;τέλεια!κ εγω σπίτι είμαι απολαμβανω το ρεπο μου!τι θα μαγειρεψετε σήμερα;;;πείτε μια ιδέα!!

καλημερα ομορφια μου.....δικιο εχεις κι εσυ και η γιαννα αλλα θα δουμε τι και πως....δεν ειναι και ωραιο να εγκαταλειπω μια δουλεια που εχουμε μοχθησει τοσο καιρο...αναλογα τα οικονομικα...λοιπον σημερα εγω εφτιαξα

1.πρασορυζο

2.σπανακορυζο

3.σπανακοπιτα

4.συκωτι

πως με βρισκεις???μεσα στο σιδηρο...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ομορφια μου.....δικιο εχεις κι εσυ και η γιαννα αλλα θα δουμε τι και πως....δεν ειναι και ωραιο να εγκαταλειπω μια δουλεια που εχουμε μοχθησει τοσο καιρο...αναλογα τα οικονομικα...λοιπον σημερα εγω εφτιαξα

1.πρασορυζο

2.σπανακορυζο

3.σπανακοπιτα

4.συκωτι

πως με βρισκεις???μεσα στο σιδηρο...

Εμαααα!!!(κρητική έκφραση) είσαι κ ΕΣΥ μαγείρισσα πρώτη!!!!εγω προσπαθώ...έκανα φαβα κ θα τιγανισω κ αυγά!!!χαχαχαχχαχαχ

Εμαααα!!!(κρητική έκφραση) είσαι κ ΕΣΥ μαγείρισσα πρώτη!!!!εγω προσπαθώ...έκανα φαβα κ θα τιγανισω κ αυγά!!!χαχαχαχχαχαχ

τη λεμε κι εμεις τη λεμε κι εμεις...χαχαχαχαχαχαχα.....η αληθεια ειναι οτι ειμαι καλη μαγειρισσα......αφου του λενε του αντρουλη μου στη δουλεια...περνας καλα στο γαμο και σου φαινεται.....χαχαχαχαχ...πλακα κανω....δεν τον εχω παχυνει εγω....η μαμα μου τον εχει παχυνει που του φερνει συνεχως φαγητακια μαμαδιστικα...χαχαχαχα..οχι καλε...μια χαρα ειναι το αγορι μου...πλακα του κανουν ολοι επειδη τον βλεπουν χαμογελαστο....

2kMip2.png

Γεια σας γλυκούλες μου!! Τώρα μπήκα σπίτι μετά από μία μεγάλη ημέρα!!

Αφού γύρισα το λεκανοπέδιο! χαχα!!

Πήγα σε 2 επιθεωρήσεις εργασίας, μία στο κέντρο της Αθήνας, όπου η ουρά έφτανε μέχρι το ισόγειο, και είχαμε κάνει καφενείο με τα υπόλοιπα -άγνωστα- παιδιά στην ουρά! Και η άλλη στη Ν. Ιωνία όπου είχαν στάση εργασίας! Λίγο πριν λήξουν οι προθεσμίες! Εντάξει, αυτά μόνο στην Ελλάδα! Κουράστηκα και εκνευρίστηκα!!

Λινάκι μου τι υγιεινή μαγείρισσα είσαι? Μπράβο!!

Ευαγγελία μου καλά είμαι, και έχω τόσα πολλά να κάνω αυτές τις μέρες που δεν σκέφτομαι καθόλου!

Μαράκι μου αδειούλα? Σούπερ! Ξεσάλωσε λοιπόν!!

Γιαννούκο όλα κομπλέ !! Βίβα Βιέννα!!!

Κορίτσια, η Ντίνα που είναι?

κοριτσια την πηρα την αδεια.....την τσεπωσα......!!! :D:D:D

Τι κάνουν τα κοριτσακια μου;;;λινακι κ εγω συμφωνώ με τη Γιαννα,να κάτσεις να κλωσησεις τα αυγουλακια σου!!!χαχαχχαχαχ!!!Γιαννουλα μου θα πας το ταξιδάκι σου θα δεις!!!αν φύγεις εγγυος ρωτά το γιατρο σου για το ταξίδι με το αεροπλάνο,γιατί έχω διαβάσει ότι με τη θρομβοφιλια δεν κάνει!!!!κ βεβαιαως να σου γράψει ένα χαρτί ότι είσαι εγγυος για να μην περνάς απο τους ελέγχους!!(βλέπεις ε;το έχω σίγουρο!!)Γιωτακι ΕΣΥ τι κανείς;Μαρία μου αδειουλα ε;τέλεια!κ εγω σπίτι είμαι απολαμβανω το ρεπο μου!τι θα μαγειρεψετε σήμερα;;;πείτε μια ιδέα!!

Ευαγγελια μου γλυκια ναι αυτο μου αρεσει κι εμενα που το εχεις σιγουρο....χαχαχαχαχαχα. δεν νομιζω οτι γλιτωνεις το τσεκ στο αεροδρομιο αν εισαι εγκυος. ειναι σιγουρο αυτο? γιατι στην προηγ.εγκυμοσυνη μου που ειχα ανεβει αθηνα με αεροπλανο και το ειπα στο γιατρο οτι θα φυγω παλι με αεροπλανο δεν μου ειπε τιποτα. αν ηταν δεν θα το ελεγε? κανονικα περασα στους ελεγχους.

τωρα οσο αναφορα τη θρομβοφιλια κανει να ταξιδευεις με αεροπλανο κι ας εισαι εγκυος απλα εμενα λεει η γνωματευση του αιματολογου οτι κι εκτος εγκυμοσυνης αν κανω ταξιδι πανω απο 3 ωρες να κανω αντιπυκτικη αγωγη. ομως οταν παω βιεννη και εγκυος να ειμαι που λεει ο λογος θα εχω ηδη ξεκινησιε ενεσουλες και θα κανω καθε μερα μια οποτε θα ειμαι καλυμενη.

αγαπουλα μου καλημερα ολη μερα....λοιπον αν τυχον αυτος δεν σου σωσει την αδεια σου δινω εγω την αδεια να λαβεις μερος στο σικαγο να γινεις μια ωραιοτατη φονισσα....χαχαχαχαχαχ....φυσικα και θα σου τη δωσει ...δεν ειναι στο χερι του...αντε μην πω πια με τους εργοδοτες....τωρα για τη θεσσαλονικη φυσικα και δεν θα αντεξω τοσες μερες μακρια του....ενταξει 20 μερες ειναι θα κοιταξω να κατεβω και μια φορα να μοιρασω την αποσταση και την ελλειψη....δεν θα χασω ομως τον δεκεμβριο αλλα τον ιανουραιο....γιατι φευγουμε τελη δεκεμβριου ...οποτε μπορει και να εχει γινει ηδη το μοιραιο...χιχιχιχιχιχιχιχι....αρα να μη χασουμε ουτε τον ιανουαριο...το πιασες το υποννοουμενο ετσι????χαχαχαχαχαχαχαχα...θα δουμε αγαπη μου....περιμενω να με παρουν τηλεφωνο να μου πουν τα οικονομικα και αν δω οτι με συμφερει θα παω...ειναι χρηματα για το μωρακι μας...αυτο που το πας?????χιχιχιιχ....

καλα ειναι και αυτα τα χρηματα στη μεση που μας κανουν οτι θελουν. δες αγαπουλα μου εσυ τι σε συμφερει και σε βολευει και πραξε αναλογα.

Γεια σας γλυκούλες μου!! Τώρα μπήκα σπίτι μετά από μία μεγάλη ημέρα!!

Αφού γύρισα το λεκανοπέδιο! χαχα!!

Πήγα σε 2 επιθεωρήσεις εργασίας, μία στο κέντρο της Αθήνας, όπου η ουρά έφτανε μέχρι το ισόγειο, και είχαμε κάνει καφενείο με τα υπόλοιπα -άγνωστα- παιδιά στην ουρά! Και η άλλη στη Ν. Ιωνία όπου είχαν στάση εργασίας! Λίγο πριν λήξουν οι προθεσμίες! Εντάξει, αυτά μόνο στην Ελλάδα! Κουράστηκα και εκνευρίστηκα!!

Λινάκι μου τι υγιεινή μαγείρισσα είσαι? Μπράβο!!

Ευαγγελία μου καλά είμαι, και έχω τόσα πολλά να κάνω αυτές τις μέρες που δεν σκέφτομαι καθόλου!

Μαράκι μου αδειούλα? Σούπερ! Ξεσάλωσε λοιπόν!!

Γιαννούκο όλα κομπλέ !! Βίβα Βιέννα!!!

Κορίτσια, η Ντίνα που είναι?

ναι ειχαν σταση σημερα τα πουλακια μου. μπαινω κι εγω στην εφορια 11+30 και με βλεπουν και γυρισε το ματι αναποδα......τι παθατε ρε παιδια λεω???? μεχρι τις 12 θα ειμαστε ανοικτα σημερα μου λενε......εεε κανενα προβλημα απανταω.....ακομα 11+30 ειναι πως κανετε ετσι.....χαχχααχχαχ οχι θα τους αφηνα.....χαχχχαχαχ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Ευαγγελια μου γλυκια ναι αυτο μου αρεσει κι εμενα που το εχεις σιγουρο....χαχαχαχαχαχα. δεν νομιζω οτι γλιτωνεις το τσεκ στο αεροδρομιο αν εισαι εγκυος. ειναι σιγουρο αυτο? γιατι στην προηγ.εγκυμοσυνη μου που ειχα ανεβει αθηνα με αεροπλανο και το ειπα στο γιατρο οτι θα φυγω παλι με αεροπλανο δεν μου ειπε τιποτα. αν ηταν δεν θα το ελεγε? κανονικα περασα στους ελεγχους.

τωρα οσο αναφορα τη θρομβοφιλια κανει να ταξιδευεις με αεροπλανο κι ας εισαι εγκυος απλα εμενα λεει η γνωματευση του αιματολογου οτι κι εκτος εγκυμοσυνης αν κανω ταξιδι πανω απο 3 ωρες να κανω αντιπυκτικη αγωγη. ομως οταν παω βιεννη και εγκυος να ειμαι που λεει ο λογος θα εχω ηδη ξεκινησιε ενεσουλες και θα κανω καθε μερα μια οποτε θα ειμαι καλυμενη.

καλα ειναι και αυτα τα χρηματα στη μεση που μας κανουν οτι θελουν. δες αγαπουλα μου εσυ τι σε συμφερει και σε βολευει και πραξε αναλογα.

ναι ειχαν σταση σημερα τα πουλακια μου. μπαινω κι εγω στην εφορια 11+30 και με βλεπουν και γυρισε το ματι αναποδα......τι παθατε ρε παιδια λεω???? μεχρι τις 12 θα ειμαστε ανοικτα σημερα μου λενε......εεε κανενα προβλημα απανταω.....ακομα 11+30 ειναι πως κανετε ετσι.....χαχχααχχαχ οχι θα τους αφηνα.....χαχχχαχαχ

ειδες που το ελεγα εγω οτι θα την παρεις????δεν υπηρχε περιπτωση να σου χαλασει το ταξιδακι σας....εμενα με πηρα τηλ τωρα απο την παραγωγη να μου πουν τα δυσαρεστα τα οικονομικα...θα τα βαλω κατω και θα δω τι μπορω να κανω και τι θελω να κανω...να δω αν με συμφερει....οτι γινει κοριτσι μου...οτι ερθει...στην τελικη μπορει να ειναι για καλο να ανεβω ωστε να μαζεψω μερικα χρηματα για το μωρο μας που ισως και να ειναι στην κοιλιτσα μου οταν ανεβω επανω...χιχιχιχι...πως με βρισκεις????

2kMip2.png

ειδες που το ελεγα εγω οτι θα την παρεις????δεν υπηρχε περιπτωση να σου χαλασει το ταξιδακι σας....εμενα με πηρα τηλ τωρα απο την παραγωγη να μου πουν τα δυσαρεστα τα οικονομικα...θα τα βαλω κατω και θα δω τι μπορω να κανω και τι θελω να κανω...να δω αν με συμφερει....οτι γινει κοριτσι μου...οτι ερθει...στην τελικη μπορει να ειναι για καλο να ανεβω ωστε να μαζεψω μερικα χρηματα για το μωρο μας που ισως και να ειναι στην κοιλιτσα μου οταν ανεβω επανω...χιχιχιχι...πως με βρισκεις????

σουπερ ανεβασμενη σε βρισκω και μου αρεσει.....

να υποθεσω οτι θα σας καλυψουν την διανομη ή οχι?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

να σου κανω μια ερωτηση φιλεναδα μου????εσυ περιμενεις περιοδο οπου ναναι σωστα????και βιεννη πατε αρχες δεκεμβρη???σωστα????αρα αν εισαι εγκυος στο ταξιδι δεν θα το ξερεις....σωστα?????

2kMip2.png

σουπερ ανεβασμενη σε βρισκω και μου αρεσει.....

να υποθεσω οτι θα σας καλυψουν την διανομη ή οχι?

μας δινουν εκτος εδρας απο τα οποια θα πληρωνουμε τη διαμονη μας...ψαχνουν να βρουν οικονομικα πακετα ξενοδοχειων ωστε να μη βγουμε ζημιωμενοι....θα περιμενω να μου πουν τιμες και θα υπολογισω τι και πως....για να δουμε...ειδες η αισιοδοξια μου????παει συννεφο...χαχαχαχαχαχαχαχα....

2kMip2.png

να σου κανω μια ερωτηση φιλεναδα μου????εσυ περιμενεις περιοδο οπου ναναι σωστα????και βιεννη πατε αρχες δεκεμβρη???σωστα????αρα αν εισαι εγκυος στο ταξιδι δεν θα το ξερεις....σωστα?????

εμενα σημερα ειναι η τελευταια μερα του κυκλου μου. ειμαι στην 24η μερα. αρα αυριο πρεπει να αδιαθετησω. ομως εχω υπολογισει και 2-3 μερες οτι μπορει να καθυστερησει γιατι ετσι μου ειπε η γιατρος....επειδη και καλα ειχα μεγαλο αυγουλακι οτι μπορει να μου αργησει λιγο και να μην ανυσηχησω.

καλα για να ειμαι εγκυος τωρα δεν ειμαι....πως με τον κρινο???? θα ειναι θαυμα να ειμαι. αλλα ανννννν ειμαι που δεν ειμαι ε ναι θα το ξερω τοτε σε ενα μηνα. βασικα και τωρα να μην ειμαι και μεινω εγκυος στο 24ημερο που θα ξεκινησει τωρα αν τα καταφερουμε τελικα σε αυτη την ωορρηξια μου παλι θα το ξερω στις 13/12 που θα πεταω για βιεννη οτι ειμαι εγκυος.

το καλο ειναι οτι στην προηγ.εγκυμοσυνη μου ο γιατρος μου ειχε πει οτι μπορω να κανω ταξιδια και πως δεν υπαρχει προβλημα. οποτε δεν νομιζω να χρειαστει να ακυρωσω το ταξιδι. θα δουμε ομως....οτι και να λεμε τωρα εικασιες ειναι....!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

εμενα σημερα ειναι η τελευταια μερα του κυκλου μου. ειμαι στην 24η μερα. αρα αυριο πρεπει να αδιαθετησω. ομως εχω υπολογισει και 2-3 μερες οτι μπορει να καθυστερησει γιατι ετσι μου ειπε η γιατρος....επειδη και καλα ειχα μεγαλο αυγουλακι οτι μπορει να μου αργησει λιγο και να μην ανυσηχησω.

καλα για να ειμαι εγκυος τωρα δεν ειμαι....πως με τον κρινο???? θα ειναι θαυμα να ειμαι. αλλα ανννννν ειμαι που δεν ειμαι ε ναι θα το ξερω τοτε σε ενα μηνα. βασικα και τωρα να μην ειμαι και μεινω εγκυος στο 24ημερο που θα ξεκινησει τωρα αν τα καταφερουμε τελικα σε αυτη την ωορρηξια μου παλι θα το ξερω στις 13/12 που θα πεταω για βιεννη οτι ειμαι εγκυος.

το καλο ειναι οτι στην προηγ.εγκυμοσυνη μου ο γιατρος μου ειχε πει οτι μπορω να κανω ταξιδια και πως δεν υπαρχει προβλημα. οποτε δεν νομιζω να χρειαστει να ακυρωσω το ταξιδι. θα δουμε ομως....οτι και να λεμε τωρα εικασιες ειναι....!

αααααααααα..οκ...γιατι δεν μου εβγαινε να το ξερεις μεχρι να πας ταξιδακι....και ελεγα οτι θα πας και δεν θα το γνωριζεις...αλλα μακαρι αγαπουλα μου...μακαρι να ερθει πριν πατε και να το γιορτασετε εκει....βιεννεζικο παρτυ εγκυμοσυνης....πως με βρισκεις???Χαχαχαχαχαχαχ....

2kMip2.png

μας δινουν εκτος εδρας απο τα οποια θα πληρωνουμε τη διαμονη μας...ψαχνουν να βρουν οικονομικα πακετα ξενοδοχειων ωστε να μη βγουμε ζημιωμενοι....θα περιμενω να μου πουν τιμες και θα υπολογισω τι και πως....για να δουμε...ειδες η αισιοδοξια μου????παει συννεφο...χαχαχαχαχαχαχαχα....

τι να σου πω βρε αγαπη???? απο την μια που να ξεσπιτωνεσαι τωρα αλλα απο την αλλη ειναι και αυτο που ειπες πριν....πως τοσος κοπος και τοση κουραση ολο αυτο το διαστημα γιατι να τα χαραμισεις......you know baby!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αααααααααα..οκ...γιατι δεν μου εβγαινε να το ξερεις μεχρι να πας ταξιδακι....και ελεγα οτι θα πας και δεν θα το γνωριζεις...αλλα μακαρι αγαπουλα μου...μακαρι να ερθει πριν πατε και να το γιορτασετε εκει....βιεννεζικο παρτυ εγκυμοσυνης....πως με βρισκεις???Χαχαχαχαχαχαχ....

κοιτα αν ειναι γραφτο μου στους επομενους 2 κυκλους μου να μεινω εγκυος τοτε η που θα το γιορτασω στη Βιεννη το μεγαλος γεγονος ή που θα το τσεπωσω στη Βιεννη....γιατι θα ειμαι σε γονιμες μερες.......:D:D:D:D εεεεεε πως βρισκεις τωρα εσυ εμενα????? χαχαχαχχαχαχαχαχ

σε φιλω, πρεπει να φυγω....σχολασα, παει και το σημερινο.

θα τα πουμε μετα φιλεναδουλιτσα μου.....!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

τι να σου πω βρε αγαπη???? απο την μια που να ξεσπιτωνεσαι τωρα αλλα απο την αλλη ειναι και αυτο που ειπες πριν....πως τοσος κοπος και τοση κουραση ολο αυτο το διαστημα γιατι να τα χαραμισεις......you know baby!

κοιτα τα υπολογισα λιγο στο περιπου τωρα και αν παμε μεχρι τις 20 ιανουαριου που ελπιζουν αυτοι και κανω και σχετικη οικονομια θα γυρισω πισω καλως εχοντων των πραγματων με κανενα 2000αρο....οποτε νομιζω πως αξιζει τον κοπο...θα περιμενω τις τιμες απο τα ξενοδοχεια και θα υπολογισω παλι για σιγουρια....τωρα στα δικα μας τα μωρουδιστικα....εχουν αρχισει πονακια παλι απο την αριστερη ωοθηκη μου...και λιγα απο τη δεξια...για να δουμε απο που θα πεσει αυτη τη φορα το αυγουλακι μας...ας ειναι γερο παναγιτσα μου και ντουρο και ας το συναντησουν τα βατραχακια του αντρουλη μου .....να τα πουν δυο κουβεντουλες καλες και παραγωγικες....

2kMip2.png

κοιτα τα υπολογισα λιγο στο περιπου τωρα και αν παμε μεχρι τις 20 ιανουαριου που ελπιζουν αυτοι και κανω και σχετικη οικονομια θα γυρισω πισω καλως εχοντων των πραγματων με κανενα 2000αρο....οποτε νομιζω πως αξιζει τον κοπο...θα περιμενω τις τιμες απο τα ξενοδοχεια και θα υπολογισω παλι για σιγουρια....τωρα στα δικα μας τα μωρουδιστικα....εχουν αρχισει πονακια παλι απο την αριστερη ωοθηκη μου...και λιγα απο τη δεξια...για να δουμε απο που θα πεσει αυτη τη φορα το αυγουλακι μας...ας ειναι γερο παναγιτσα μου και ντουρο και ας το συναντησουν τα βατραχακια του αντρουλη μου .....να τα πουν δυο κουβεντουλες καλες και παραγωγικες....

Χαχαχαχαχ!!!γιατί να μην είναι γερό;;;μια χαρα θα είναι θρεφταρι!!!ελπίζω τα βατραχακια να βάλουν τα δυνατά τους!!!!!:D:D τι κάνετε;;;;Γιάννα κ εγω στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα παει Ιταλία για δουλειά κ μου είχε γράψει χαρτί ο γιατρός κ δεν πέρασα απο κανένα έλεγχο!να το ζητήσεις καλού κακού!εγω μόλις μπήκα σπίτι,είχαμε παει τζαμπο βολτιτσα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...