Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Καλημέρα Γιαννούκο μου!!

Θα στο στείλω!!!

Θα την πάρεις την αδειούλα σου! Μα γιατί όμως πρέπει να σε σκάσει πρώτα? Εκνευρίστηκα και εγώ μαζί σου τώρα.. Του είπες ότι θα φύγεις στο εξωτερικο? Μερικές φορές αυτοί οι εργοδότες είναι πολύ ενοχλητικοί!

Καλά περάσαμε χτες!! Εδωσε ρεσιτάλ η ανηψιά μου και όλοι ασχολιόντουσαν μαζί της! Αλήθεια, το παιχνιδάκι άρεσε στο βαφτιστήρι σου?

εχτες ειχε τα γενεθλια του......πεταγε απο τη χαρα του ομως. εγω παλι απορουσα τι του αρεσε απο αυτη τη μ@Λ@κια....ε γιατι περι μ@λ@κιας επροκειτο. περι ορεξεως ομως κολοκυθοπιτα.

ασε με γιατι ειμαι να σκασω.....ειναι να γινει μεταβιβαση μιας εταιριας σε αλλη εταιρια και ουτε που ξερουν πως θελουν να τα φτιαξουν.....εννοειτε οτι εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρυπα και θα φαω ολο το αγγουρι αλλα ενταξει ανθρωπος ειμαι κι εγω θελω λιγο να ξεκουραστω και να ηρεμησω. αν σου πω αναλυτικα τι εχω να κανω θα φρικαρεις.:(

ευχαριστω για το παιχνιδι....:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχτες ειχε τα γενεθλια του......πεταγε απο τη χαρα του ομως. εγω παλι απορουσα τι του αρεσε απο αυτη τη μ@Λ@κια....ε γιατι περι μ@λ@κιας επροκειτο. περι ορεξεως ομως κολοκυθοπιτα.

ασε με γιατι ειμαι να σκασω.....ειναι να γινει μεταβιβαση μιας εταιριας σε αλλη εταιρια και ουτε που ξερουν πως θελουν να τα φτιαξουν.....εννοειτε οτι εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρυπα και θα φαω ολο το αγγουρι αλλα ενταξει ανθρωπος ειμαι κι εγω θελω λιγο να ξεκουραστω και να ηρεμησω. αν σου πω αναλυτικα τι εχω να κανω θα φρικαρεις.:(

ευχαριστω για το παιχνιδι....:D

Κόλλησες και εσύ με τη φάρμα? εγώ παίζω και ένα άλλο!

Εκβίασε τον ! Πες του ότι αν δεν σου δώσει την άδεια δεν κάνεις τίποτα!! χαχα!! Θα στη δώσει την άδεια αλλά θέλει να το παίξει δύσκολος! Δυο μέρες θα λείψεις μόνο?

Είμαι πολύ σίγουρη ότι θα τα κάνεις όλα τέλεια!!

Κόλλησες και εσύ με τη φάρμα? εγώ παίζω και ένα άλλο!

Εκβίασε τον ! Πες του ότι αν δεν σου δώσει την άδεια δεν κάνεις τίποτα!! χαχα!! Θα στη δώσει την άδεια αλλά θέλει να το παίξει δύσκολος! Δυο μέρες θα λείψεις μόνο?

Είμαι πολύ σίγουρη ότι θα τα κάνεις όλα τέλεια!!

οχι ζητησα απο 12 εως 20. γιατι 13 με 17 ειναι το ταξιδι μας. αλλα εχω 20 εργασιμες αδεια που πρεπει να παρω μεχρι τελος του χρονου. και δεν απαιτω ολες αλλα αυτες. 7 μερες δηλαδη.

δεν μπορω να τον εκβιασω γιατι εκτος απο το οτι δε θελω γιατι δεν ειναι του στυλ μου δεν θελω να χαλασω και την εικονα μου. εδω ο κυκλος ειναι μικρος. κατι να βγει στραβο εξω παει την εχασες την μπαλα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

οχι ζητησα απο 12 εως 20. γιατι 13 με 17 ειναι το ταξιδι μας. αλλα εχω 20 εργασιμες αδεια που πρεπει να παρω μεχρι τελος του χρονου. και δεν απαιτω ολες αλλα αυτες. 7 μερες δηλαδη.

δεν μπορω να τον εκβιασω γιατι εκτος απο το οτι δε θελω γιατι δεν ειναι του στυλ μου δεν θελω να χαλασω και την εικονα μου. εδω ο κυκλος ειναι μικρος. κατι να βγει στραβο εξω παει την εχασες την μπαλα.

χαχαχα!! Πλάκα έκανα καλέ! Θα στη δώσει, έτσι πιστεύω! Έτσι με σκάγανε και εμένα στην προηγούμενη δουλειά, αλλα στο τέλος την έπαιρνα!

χαχαχα!! Πλάκα έκανα καλέ! Θα στη δώσει, έτσι πιστεύω! Έτσι με σκάγανε και εμένα στην προηγούμενη δουλειά, αλλα στο τέλος την έπαιρνα!

μμμμ ναι μεσα στην πλακα ηταν.......μωρε ας μου πει ναι την Τεταρτη κι ας με χει σκασει πρωτα, δεν πειραζει. αρκει να μου πει ναι και να κανει τον σταυρο του να μην εχουν αυξηθει τα εισιτηρια........γιατι τοτε ποιος ειδε τον Θεο και δεν τον φοβηθηκε.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

μμμμ ναι μεσα στην πλακα ηταν.......μωρε ας μου πει ναι την Τεταρτη κι ας με χει σκασει πρωτα, δεν πειραζει. αρκει να μου πει ναι και να κανει τον σταυρο του να μην εχουν αυξηθει τα εισιτηρια........γιατι τοτε ποιος ειδε τον Θεο και δεν τον φοβηθηκε.

Δεν μπορεις να τα κρατήσεις? Εγώ πάντα έτσι κανω με τα εισητήρια και το ξενοδοχείο, και τα πληρώνω λίγες μέρες πριν, αλλά μου το κάνει μία φίλη μου που δουλεύει σε ταξιδιωτικό!

γιαννα ηρεμησε.θα την παρεις την αδεια...ολοι ετσι κανουν το παιζουν δυσκολοι αλλα μετα γινεται αυτο που θες...ισα ισα για να σε εκνευρισουν..

και μενα μου πεταξε να μηπως να μην επαιρνες αδεια....(γιατι σταματησε η γκαστρουλα του γραφειου) αλλα του το εκοψα....

dont worry....... θα την παρεις

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Κοριτσια μου καλησπερα...εδω ειμαι κι εγω...σημερα ειχα καλεσμενα τα κουμπαρακια μας και τωρα εφυγαν γιαυτο και δεν μπηκα καθολου σημερα να δω τι κανετε...βλεπω ο αναδρομος ερμης μας εχει αναστατωσει ολες τελικα..

.καθυστερησεις αναβολες παρεξηγησεις....αχαχαχ...ολα θα γινουν φιλες μου...ειναι η περιοδος τεταμενη..ευτυχως μπαινει σε ευθεια τροχια στο τελος του μηνα και ξεμπερδευουμε...γιαννουλα μου υπομονη και θα δεις οτι θα το πατε το ταξιδακι σας...κι εμενα λιγο αναποδα ηρθαν τα πραγματα και για αλλη μια φορα πρεπει να σκεφτω τι θα κανω...τα οικονομοκα για να ανεβω θεσσαλονικη με την παρασταση ειναι λιγο υποτιμητικα και δεν ξερω τι να κανω...ακομα δεν εχω συμφωνησει...πιστευω να δεχθουν την αντιπροταση μου...αλλιως ειναι πολλες μερες μακρια απο τον αντρα μου και το σπιτι μας...ολα θα ισιωσουν...ολα θα γινουν...

2kMip2.png

Κοριτσια μου καλησπερα...εδω ειμαι κι εγω...σημερα ειχα καλεσμενα τα κουμπαρακια μας και τωρα εφυγαν γιαυτο και δεν μπηκα καθολου σημερα να δω τι κανετε...βλεπω ο αναδρομος ερμης μας εχει αναστατωσει ολες τελικα..

.καθυστερησεις αναβολες παρεξηγησεις....αχαχαχ...ολα θα γινουν φιλες μου...ειναι η περιοδος τεταμενη..ευτυχως μπαινει σε ευθεια τροχια στο τελος του μηνα και ξεμπερδευουμε...γιαννουλα μου υπομονη και θα δεις οτι θα το πατε το ταξιδακι σας...κι εμενα λιγο αναποδα ηρθαν τα πραγματα και για αλλη μια φορα πρεπει να σκεφτω τι θα κανω...τα οικονομοκα για να ανεβω θεσσαλονικη με την παρασταση ειναι λιγο υποτιμητικα και δεν ξερω τι να κανω...ακομα δεν εχω συμφωνησει...πιστευω να δεχθουν την αντιπροταση μου...αλλιως ειναι πολλες μερες μακρια απο τον αντρα μου και το σπιτι μας...ολα θα ισιωσουν...ολα θα γινουν...

να κανεις αυτο που σε συμφαιρει κοριτσακι μου και φυσικα αυτο που σε γεμιζει. αλλα γιατι ειχα την εντυπωσξη οτι θα ανεβαινε και ο θωμας σου επανω μαζι σου? θα θυμαμαι ισως λαθος. κανε αυτο που λεει η ψυχη σου και αστους να κουρευονται.

λοιπον μετα απο πολυ φιλοσοφιση ξερετε τι εφταιξε και δεν μου ειπε ναι το μπος μου???? οι γλωσσοφαγια της πεθερας μου μαλλον......λυσαξε οταν το εμαθε......καπνους απο τα αφτια εβγαζε.......αααααχχχχχ επρεπε να το ειχα φανταστει.....κι αντε τωρα να της πω οτι δεν θα παμε αν δεν παρω αδεια.....οσο σκεφτομαι τη χαρα της με πιανει λυυυυυυυυυσσσσσσσσαααααααα.......:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εμένα προσωπικά ο ανάδρομος με έχει τσακίσει! Που θα πάει, θα έρθει στα ίσια του!! Συμφωνώ με την Γιάννα, να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου!

Και εγώ έτσι νόμιζα, ότι θα έρθει και ο άντρας σου μαζί! Αν τελικά δεχτούν την πρόταση σου θα έρθει? Μακάρι να πάτε παρέα στην όμορφη Θεσσαλονίκη!!

να κανεις αυτο που σε συμφαιρει κοριτσακι μου και φυσικα αυτο που σε γεμιζει. αλλα γιατι ειχα την εντυπωσξη οτι θα ανεβαινε και ο θωμας σου επανω μαζι σου? θα θυμαμαι ισως λαθος. κανε αυτο που λεει η ψυχη σου και αστους να κουρευονται.

λοιπον μετα απο πολυ φιλοσοφιση ξερετε τι εφταιξε και δεν μου ειπε ναι το μπος μου???? οι γλωσσοφαγια της πεθερας μου μαλλον......λυσαξε οταν το εμαθε......καπνους απο τα αφτια εβγαζε.......αααααχχχχχ επρεπε να το ειχα φανταστει.....κι αντε τωρα να της πω οτι δεν θα παμε αν δεν παρω αδεια.....οσο σκεφτομαι τη χαρα της με πιανει λυυυυυυυυυσσσσσσσσαααααααα.......:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Α, καλά τι μου θυμίζεις τώρα! Θα την πάρεις όμως την αδειούλα σου και άστην να λυσσάει!

Διαφημίσεις

Οχι φιλεναδες μου...δεν μπιρει να ερθει ο αντρουλης μου μαζι μου...μονο για 2 3 μερες...αφου δουλευει...

Και η παράσταση θα είναι πολλές μέρες στη Θεσσαλονίκη?

καλημερα babies μου,

τι κανετε?

εγω σκυλοβαριεμαι σημερα....και εχω ενα σορο δουλειες να κανω.

Λινα μου θα αντεξεις χωρις το αντρακι σου τοσες μερες?

και το σημαντικοτερο....αν τυχει να εχεις ωορρηξια στη θεσ/νικη και ο Θωμας ειναι στην Αθηνα θα χασετε και τον Δεκεμβριο?????????? εγω λεω να μην πας θεσ/νικη. να κατσεις στα αυγα σου να τα κλωσησεις.....;););) (καλα τι ειπα η γυναικα παλι????:D)

εχω ενα αγχος με την αδεια. τα νευρα μου ομως εχουν χτυπησει κοκκινο........αααχχχ και να κανει ο διαολος να μην μου τη δωσει......οι εφημεριδες θα με γραψουν για φονο....!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Τι κάνουν τα κοριτσακια μου;;;λινακι κ εγω συμφωνώ με τη Γιαννα,να κάτσεις να κλωσησεις τα αυγουλακια σου!!!χαχαχχαχαχ!!!Γιαννουλα μου θα πας το ταξιδάκι σου θα δεις!!!αν φύγεις εγγυος ρωτά το γιατρο σου για το ταξίδι με το αεροπλάνο,γιατί έχω διαβάσει ότι με τη θρομβοφιλια δεν κάνει!!!!κ βεβαιαως να σου γράψει ένα χαρτί ότι είσαι εγγυος για να μην περνάς απο τους ελέγχους!!(βλέπεις ε;το έχω σίγουρο!!)Γιωτακι ΕΣΥ τι κανείς;Μαρία μου αδειουλα ε;τέλεια!κ εγω σπίτι είμαι απολαμβανω το ρεπο μου!τι θα μαγειρεψετε σήμερα;;;πείτε μια ιδέα!!

καλημερα babies μου,

τι κανετε?

εγω σκυλοβαριεμαι σημερα....και εχω ενα σορο δουλειες να κανω.

Λινα μου θα αντεξεις χωρις το αντρακι σου τοσες μερες?

και το σημαντικοτερο....αν τυχει να εχεις ωορρηξια στη θεσ/νικη και ο Θωμας ειναι στην Αθηνα θα χασετε και τον Δεκεμβριο?????????? εγω λεω να μην πας θεσ/νικη. να κατσεις στα αυγα σου να τα κλωσησεις.....;););) (καλα τι ειπα η γυναικα παλι????:D)

εχω ενα αγχος με την αδεια. τα νευρα μου ομως εχουν χτυπησει κοκκινο........αααχχχ και να κανει ο διαολος να μην μου τη δωσει......οι εφημεριδες θα με γραψουν για φονο....!

αγαπουλα μου καλημερα ολη μερα....λοιπον αν τυχον αυτος δεν σου σωσει την αδεια σου δινω εγω την αδεια να λαβεις μερος στο σικαγο να γινεις μια ωραιοτατη φονισσα....χαχαχαχαχαχ....φυσικα και θα σου τη δωσει ...δεν ειναι στο χερι του...αντε μην πω πια με τους εργοδοτες....τωρα για τη θεσσαλονικη φυσικα και δεν θα αντεξω τοσες μερες μακρια του....ενταξει 20 μερες ειναι θα κοιταξω να κατεβω και μια φορα να μοιρασω την αποσταση και την ελλειψη....δεν θα χασω ομως τον δεκεμβριο αλλα τον ιανουραιο....γιατι φευγουμε τελη δεκεμβριου ...οποτε μπορει και να εχει γινει ηδη το μοιραιο...χιχιχιχιχιχιχιχι....αρα να μη χασουμε ουτε τον ιανουαριο...το πιασες το υποννοουμενο ετσι????χαχαχαχαχαχαχαχα...θα δουμε αγαπη μου....περιμενω να με παρουν τηλεφωνο να μου πουν τα οικονομικα και αν δω οτι με συμφερει θα παω...ειναι χρηματα για το μωρακι μας...αυτο που το πας?????χιχιχιιχ....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...