Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα το υπολόγισα για σένα!! Αχα!! Θα πας έγκυος στη Βιέννη! Τι καλά! Το πρώτο ταξίδι του εμβρύου!

αυτη η σιγουρια σου με τρελενει.......χαχαχαχαχαχαχα. τουλαχιστον αν δεν ειμαι εγκυος θα εχει τελειωσει η περιοδος και θα εχουν μπει οι γονιμες......βιενεζικο θα ειναι το παιδι θα δειτε. ;);););)

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αυτη η σιγουρια σου με τρελενει.......χαχαχαχαχαχαχα. τουλαχιστον αν δεν ειμαι εγκυος θα εχει τελειωσει η περιοδος και θα εχουν μπει οι γονιμες......βιενεζικο θα ειναι το παιδι θα δειτε. ;);););)

Είμαι πολύ αισιόδοξη!! Γιατί οχι? Δεν υπάρχει λόγος!! Παρακαλώ να γεμίσεις αισιοδοξία, άμεσα!!

Είμαι ένα όρθιο πτώμα!! Πάω να τελειώσω την τούρτα και θα πέσω για ύπνο!

Σε φιλω γλυκά Γιαννούκο μου!!!!!

Είμαι πολύ αισιόδοξη!! Γιατί οχι? Δεν υπάρχει λόγος!! Παρακαλώ να γεμίσεις αισιοδοξία, άμεσα!!

Είμαι ένα όρθιο πτώμα!! Πάω να τελειώσω την τούρτα και θα πέσω για ύπνο!

Σε φιλω γλυκά Γιαννούκο μου!!!!!

ειμαι γεματη θετικη ενεργεια και σκεψη. το καλο ειναι πως τωρα με το ταξιδακι το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει κι ετσι δεν εχω πολυ χρονο για να αγχωνομαι για το θεμα εγκυμοσυνηε.....καλο αυτο γιατι θα ερθει και πιο ευκολα.

τελειωσε την τουρτιτσα σου και τα λεμε αυριο.

σε φιλω γλυκα μου.

καλο βραδυ να εχουμε.

ονειρα γλυκα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Αγαπες μου κοριτσαρες μου....μολις γυρισα απο παραστασουλα και ειμαι κι εγω λιγακι πτωματακι..

Μπηκα να σας πω μια γλυκια καληνυχτα και να διαβασω τα νεα σας...μμμμμμ....μου αρεσουν πολυ τα ταξιδακια που ακουω....τελεια και τα βιεννεζικα και τα πηλιορειτικα μωρακια....ομως και τα σαλονικιωτικα ειναι μουρλια....εμεις ανεβαινουμε 28 δεκεμβριου επανω και που ξερεις....;;;;;ισως εκει το τσακωσουμε το ατιμουτσικο το τουλουμπακι μας.....χαχαχαχα....ειναι μεγαλος ο θεος και μας ακουει.....αχ τι καλα....λοιπον σας φιλω γιατι θα κοιμηθω επανω στο πληκτρολογιο.....σμουτς.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες μου.....

τι κανετε?

εμεις με το αντρακι μου ξυπνησαμε και πινουμε καφεδακι μαζι. ειχαμε να το ζησουμε αυτο απο περυσι το Χειμωνα αφου ενα 7μηνο καθημερινης δουλειας του δεν μας το επετρεπε.

σας φιλω και θα τα πουμε αργοτερα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα κοριτσαρες μου.....

τι κανετε?

εμεις με το αντρακι μου ξυπνησαμε και πινουμε καφεδακι μαζι. ειχαμε να το ζησουμε αυτο απο περυσι το Χειμωνα αφου ενα 7μηνο καθημερινης δουλειας του δεν μας το επετρεπε.

σας φιλω και θα τα πουμε αργοτερα

Καλημερα φιλη μου αγαπημενη....κι εμεις το ιδιο κανουμε...ξυπνησαμε αγκαλιτσα και πινουμε καφεδακι....ομορφο κυριακατικο πρωινο....

2kMip2.png

Τσα!!! Καλημέρα και από εμένα!

Ευχαριστηθείτε τα αγοράκια σας!!

Εμείς ξυπνήσαμε, ήπιαμε καφεδάκι, συμμαζέψαμε το σπιτάκι και όλα καλά!!

Σήμερα είναι τα γενέθλια της μαμάς, οπότε δεν θα μπω άλλο σήμερα, γιατί πρέπει να την βοηθήσω! Πάλι έλεγε ότι δεν θα κάνει τίποτα και όπως πάντα μάζεψε είκοσι άτομα! Έφτιαξα και την τούρτα σοκολάτα πραλίνα με μπισκότο και από τώρα, θα ξαναγίνω γυναίκα! Μαλλί, νύχι κτλ!!

Τσα!!! Καλημέρα και από εμένα!

Ευχαριστηθείτε τα αγοράκια σας!!

Εμείς ξυπνήσαμε, ήπιαμε καφεδάκι, συμμαζέψαμε το σπιτάκι και όλα καλά!!

Σήμερα είναι τα γενέθλια της μαμάς, οπότε δεν θα μπω άλλο σήμερα, γιατί πρέπει να την βοηθήσω! Πάλι έλεγε ότι δεν θα κάνει τίποτα και όπως πάντα μάζεψε είκοσι άτομα! Έφτιαξα και την τούρτα σοκολάτα πραλίνα με μπισκότο και από τώρα, θα ξαναγίνω γυναίκα! Μαλλί, νύχι κτλ!!

Να τη χαιρεσαι την πολυτιμη μανουλα σου αγαπη μου...να περασετε τελεια....αυτη η τουρτα μου εχει γινει εμμονη ιδεα....χαχαχα...θελω κι εγωωωωω

2kMip2.png

Να τη χαιρεσαι την πολυτιμη μανουλα σου αγαπη μου...να περασετε τελεια....αυτη η τουρτα μου εχει γινει εμμονη ιδεα....χαχαχα...θελω κι εγωωωωω

Ευχαριστώ πολύ!!

Υπόσχομαι ότι θα την ξαναφτιάξω για να την γευτείς! (Μεταξύ μας, δεν ξέρω να φτιάχνω άλλη τούρτα, μόνο αυτή!)

Διαφημίσεις

στελνω την πιο γλυκεια μου καλημερα στα κοριτσια μου.... τι κανετε?

την παρασκευη ηταν μια τραγικη μερα στη δουλεια..ετρεχα να προλαβω ευτυχως τα τελειωσα ολα...

ΑΔΕΙΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ τι ωραια........

καλη εβδομαδα......:P:p:p:p:p:p

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλημέρα!!!!!τι κάνετε κοριτσακια μου;;;βλέπω ωραία νεακια!Γιάννα μου μπράβο να περάσετε τέλεια στο ταξιδάκι σας!αν δε φύγεις εγγυουλα εύχομαι να γυρίσεις με τη κοιλιτσα γεμάτη!!!!;):D:D

Καλημέρα ζουζούνες μου! Τι κάνετε?

Εμείς καλά! Σε ησυχίες!!!

καλημερα κοριτσοπουλα μου.....τι κανετε?

εγω εχω πολλα νευρα........ζητησα αδεια για τον Δεκεμβρη και θα μου απαντησει την Τεταρτη αν θα μου τη δωσει......τα εχω παρει κανονικα. αλλα τολμω να μιλησω.....! ενα τηλεφωνο στη Συρο στον εποπτη και θα σου πω εγω αν θα την παρω ή οχι....αλλα το μετα ειναι το θεμα.

εσεις ειστε καλα?

Γιωτουλα πως περασατε εχτες στην μαμα σου?

αααα θελω μια χαρη για τη φαρμα.....οποτε μπορεσεις μπες στο προφιλ μου στο fb και καπου θα δεις που λεω οτι ζηταω ενα farm book? story book? coyntry book? κατι τετοιο.....στειλε μου βρε καλο μου ενα να τελειωσω ενα request που με παιδευει.

εγω περιμενω να αδιαθετησω απο μερα σε μερα.

καλα κοριτσια να δεν μου δωσει αδεια θα το παθω το εγκεφαλικο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα κοριτσοπουλα μου.....τι κανετε?

εγω εχω πολλα νευρα........ζητησα αδεια για τον Δεκεμβρη και θα μου απαντησει την Τεταρτη αν θα μου τη δωσει......τα εχω παρει κανονικα. αλλα τολμω να μιλησω.....! ενα τηλεφωνο στη Συρο στον εποπτη και θα σου πω εγω αν θα την παρω ή οχι....αλλα το μετα ειναι το θεμα.

εσεις ειστε καλα?

Γιωτουλα πως περασατε εχτες στην μαμα σου?

αααα θελω μια χαρη για τη φαρμα.....οποτε μπορεσεις μπες στο προφιλ μου στο fb και καπου θα δεις που λεω οτι ζηταω ενα farm book? story book? coyntry book? κατι τετοιο.....στειλε μου βρε καλο μου ενα να τελειωσω ενα request που με παιδευει.

εγω περιμενω να αδιαθετησω απο μερα σε μερα.

καλα κοριτσια να δεν μου δωσει αδεια θα το παθω το εγκεφαλικο.

Καλημέρα Γιαννούκο μου!!

Θα στο στείλω!!!

Θα την πάρεις την αδειούλα σου! Μα γιατί όμως πρέπει να σε σκάσει πρώτα? Εκνευρίστηκα και εγώ μαζί σου τώρα.. Του είπες ότι θα φύγεις στο εξωτερικο? Μερικές φορές αυτοί οι εργοδότες είναι πολύ ενοχλητικοί!

Καλά περάσαμε χτες!! Εδωσε ρεσιτάλ η ανηψιά μου και όλοι ασχολιόντουσαν μαζί της! Αλήθεια, το παιχνιδάκι άρεσε στο βαφτιστήρι σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...