Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

αγαπουλες μου καλημερα.....τι κανετε????ηρθε σκ και εξαφανιστηκαμε ολες ετσι????Χαχαχαχα....καλα κανετε...με τετοια μερα γιατι να κατσουμε σπιτι....κι εγω βγηκα το πρωι πηγα κεντρο εδωσα καποια ρουχα για τους αστεγους και μετα πηγα και ειδα καποια φιλαρακια μου σε μια παιδικη παρασταση...πολυ γελιο και πολυ κλαμα ταυτοχρονα....περασα ομορφα...τωρα ειμαι σπιτι μαγειρευω κοτοσουπα και μετα παραστασουλααααααααα.....ααααααααααααχ.....πηρα μια ανασα...χιχιχιχιι....

Αχ με τις σουπίτσες σας! Ζηλεύω! Θα φτιάξω και εγώ μέσα στην εβδομάδα!

Ήθελα να πάω και εγώ να δώσω κουβέρτες και ρουχαλάκια για τους άστεγους, αλλά δεν πρόλαβα. Ελπίζω να τα μαζεύουν και την άλλη εβδομάδα. Μήπως είδες τον Μάικ τον Φασολάκη? Λυσσάει ο ανιψιός μου!

Εγώ τώρα θα φτιάξω τουρτίτσα και μπισκότα! Θα βγάλω τον Παρλιάρο από μέσα μου! Το αντράκι σου είναι καλύτερα? Με τι λουκάνικα το πάθατε αυτό? Στο ορκίζομαι, τόσες φορές το έχω φτιάξει δεν πάθαμε τίποτα!

Γιαννούκο κανονίστηκε το ταξίδι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήθελα να πάω και εγώ να δώσω κουβέρτες και ρουχαλάκια για τους άστεγους, αλλά δεν πρόλαβα. Ελπίζω να τα μαζεύουν και την άλλη εβδομάδα. Μήπως είδες τον Μάικ τον Φασολάκη? Λυσσάει ο ανιψιός μου!

Εγώ τώρα θα φτιάξω τουρτίτσα και μπισκότα! Θα βγάλω τον Παρλιάρο από μέσα μου! Το αντράκι σου είναι καλύτερα? Με τι λουκάνικα το πάθατε αυτό? Στο ορκίζομαι, τόσες φορές το έχω φτιάξει δεν πάθαμε τίποτα!

ποιο φαγητο ειναι αυτο με τα λουκανικα να το φτιαξω στην πεθερα μου?

αχ κι εγω θελω να φτιαξω ενα γλυκακι αλλα κρατιεμαι. οταν αδιαθετησω ομως θα το τιμισω για μια ακομη φορα το γαλακτομπουρεκακι μου.

το μονο που κανονιστηκε ειναι ο καφες για πιο απογευμα γιατι τελικα το πρωι δεν μπορεσαμε να παμε. ειχαμε λαικη και το ειχα ξεχασει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ποιο φαγητο ειναι αυτο με τα λουκανικα να το φτιαξω στην πεθερα μου?

αχ κι εγω θελω να φτιαξω ενα γλυκακι αλλα κρατιεμαι. οταν αδιαθετησω ομως θα το τιμισω για μια ακομη φορα το γαλακτομπουρεκακι μου.

το μονο που κανονιστηκε ειναι ο καφες για πιο απογευμα γιατι τελικα το πρωι δεν μπορεσαμε να παμε. ειχαμε λαικη και το ειχα ξεχασει.

χαχαχαχα!!! Αυτό με τα λουκάνικα!! Αν έπιανε θα το είχα φτιάξει πρώτη στα πεθερικά μου!! Και μεγάλες μερίδες!!!!

Πήγαμε και εμείς λαϊκη!! Και σούπερ μάρκετ!! Εμείς, και 1500 άτομα ακόμα γιατί γινότανε πανικός!

Εννοειται πως δεν φταιει η συνταγη αγαπουλα μου....μαλλον του εκατσε βαρυ τετοια ωρα που το εφαγε...χωριατικο λουκανικο με πρασσο....τελειο μεν βαρυ δε....καλα ειναι τωρα...απλα δεν το χωνεψε και το εβγαλε...εφτιαξα σοκολατακια με κουβερτουρα και αμυγδαλα και τα εχω φαει ολα μονη μου...χαχαχα....σε λιγο παω στο θεατρο....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Που το καταλαβες βρε θηριο οτι πηγα στον φασολακη;;;;χαχαχα....τελειο...πολυ πλακα μονο που ειναι για μωρα...τα πιο μεγαλα παιδια ισως τους φανει λιγο παιδικο....καταλαβαινεις τι εννοω;;;;;αλλα ειναι πολυ γλυκο και πολυ χαριτωμενο....φαντασμαγορικο....

2kMip2.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου!τι ωραία σαββατοκύριακο!!!!!!κάνει κ ψυχρουλα σήμερα κ είναι τέλεια!!τι κάνετε;;

καλησπέρα Ευαγγελία!!

Εννοειται πως δεν φταιει η συνταγη αγαπουλα μου....μαλλον του εκατσε βαρυ τετοια ωρα που το εφαγε...χωριατικο λουκανικο με πρασσο....τελειο μεν βαρυ δε....καλα ειναι τωρα...απλα δεν το χωνεψε και το εβγαλε...εφτιαξα σοκολατακια με κουβερτουρα και αμυγδαλα και τα εχω φαει ολα μονη μου...χαχαχα....σε λιγο παω στο θεατρο....

Δεν πάχυνε κι όλας!! χαχαχα!!

Εγώ φτιάχνω τούρτα πραλίνα και μετά μπισκότα με καραμέλα γάλακτος και σοκολάτα!!

Που το καταλαβες βρε θηριο οτι πηγα στον φασολακη;;;;χαχαχα....τελειο...πολυ πλακα μονο που ειναι για μωρα...τα πιο μεγαλα παιδια ισως τους φανει λιγο παιδικο....καταλαβαινεις τι εννοω;;;;;αλλα ειναι πολυ γλυκο και πολυ χαριτωμενο....φαντασμαγορικο....

Δεν ξέρω καλέ άλλη παιδική παράσταση!! Και αυτήν την ξέρω επειδή όταν παίζει η διαφήμιση, ο ανιψιός μου (5 ετών) μας τραβάει τα χέρια για να τον πάμε!

και ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........μετραμε αντιστροφα τις μερες για τις διακοπουλες μας......13/12 πεταμε για Βιεννηηηηηηηη.........γιουπιιιιιι!!!!

χαχα! Εσύ για Βιέννη και τα πεθερικά μου για Ελβετία!! Είναι μάλλον η ημέρα των αναχωρήσεων!!

Τέλεια Γιαννούκο!!! Καλέ!! Βάλε με σε μια βαλιτσούλα! (λες και χωράω!!)

χαχα! Εσύ για Βιέννη και τα πεθερικά μου για Ελβετία!! Είναι μάλλον η ημέρα των αναχωρήσεων!!

Τέλεια Γιαννούκο!!! Καλέ!! Βάλε με σε μια βαλιτσούλα! (λες και χωράω!!)

αυτο το τελευταιο περι χωρου το προσπερναω γιατι θα συγχιστω και μετα ξερεις τι θα γινει????? θα πεταξω ρυτιδα και δε κανει......:cool:

την ιδια μερα με τα πεθερικα σου πεταω?????

μπαααα Ελβετια τα πεθερικουλια σου?????? κι εσυ καθεσαι με σταυρωμενα χερια.......ετοιμασε καλε βαλιτσες..........

καλα εγω θελω να δω τα μουτρα της πεθερας μου οταν τους πουμε οτι φευγουμε για Βιεννη................χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ απο τωρα γελαω

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

αυτο το τελευταιο περι χωρου το προσπερναω γιατι θα συγχιστω και μετα ξερεις τι θα γινει????? θα πεταξω ρυτιδα και δε κανει......:cool:

την ιδια μερα με τα πεθερικα σου πεταω?????

μπαααα Ελβετια τα πεθερικουλια σου?????? κι εσυ καθεσαι με σταυρωμενα χερια.......ετοιμασε καλε βαλιτσες..........

καλα εγω θελω να δω τα μουτρα της πεθερας μου οταν τους πουμε οτι φευγουμε για Βιεννη................χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ απο τωρα γελαω

Φέτος είπαμε να τα κάνουμε ανάποδα!! Εμείς εδώ και αυτοί στο εξωτερικό! Δεν πειράζει, μακριά και αγαπημένοι!! χαχαχα!!

Έχουμε το σκοπό μας τώρα και δεν είμαστε για πολλά έξοδα! Κάτσε να δούμε τι θα γίνει με το σπίτι!

Θέλω περιγραφή παρακαλώ το ύφος της πεθεράς! Λατρεύω αυτές τις στιγμές! Εμείς κάθε φορά που πάμε ταξίδι, ακολουθεί και η ερώτηση: Πάλι λεφτά θα χαλάσετε? Ακόμα και τώρα, που θα πάμε στο Πήλιο, η ίδια ερώτηση! Τόσα λεφτά χαλάσατε τον τελευταίο καιρό, θα χαλάσετε κι άλλα? Ναι ρε φίλε, δικά μας είναι ότι θέλουμε τα κάνουμε! Γι' αυτό και τα μαθαίνουν όλα τελευταίοι! Για το σπίτι που λέμε, δεν έχουν ιδέα. Ούτε για το παιδί που θέλουμε! Όταν μας ρωτάνε αλλάζουμε κουβέντα!

Φέτος είπαμε να τα κάνουμε ανάποδα!! Εμείς εδώ και αυτοί στο εξωτερικό! Δεν πειράζει, μακριά και αγαπημένοι!! χαχαχα!!

Έχουμε το σκοπό μας τώρα και δεν είμαστε για πολλά έξοδα! Κάτσε να δούμε τι θα γίνει με το σπίτι!

Θέλω περιγραφή παρακαλώ το ύφος της πεθεράς! Λατρεύω αυτές τις στιγμές! Εμείς κάθε φορά που πάμε ταξίδι, ακολουθεί και η ερώτηση: Πάλι λεφτά θα χαλάσετε? Ακόμα και τώρα, που θα πάμε στο Πήλιο, η ίδια ερώτηση! Τόσα λεφτά χαλάσατε τον τελευταίο καιρό, θα χαλάσετε κι άλλα? Ναι ρε φίλε, δικά μας είναι ότι θέλουμε τα κάνουμε! Γι' αυτό και τα μαθαίνουν όλα τελευταίοι! Για το σπίτι που λέμε, δεν έχουν ιδέα. Ούτε για το παιδί που θέλουμε! Όταν μας ρωτάνε αλλάζουμε κουβέντα!

για σπιτι ακουω τελευταια αλλα δεν μας λες λεπτομεριες......

θελετε να αγορασετε σπιτακι? εχετε βρει καποιο?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

για σπιτι ακουω τελευταια αλλα δεν μας λες λεπτομεριες......

θελετε να αγορασετε σπιτακι? εχετε βρει καποιο?

Θέλουμε, γιατί αυτό το σπίτι, που το αγαπάμε πολύ βέβαια, είναι μόνο 56 τετραγωνικά και τώρα που θα κάνουμε παιδάκι (αισιοδοξία, ε?) πρέπει να έχει και δωμάτιο! Λέγαμε να το αφήσουμε για πιο μετα, να έρθει πρώτα ο απόγονος, αλλά πωλείται ένα τέλειο σπίτι δίπλα από αυτό που μένουμε τώρα. Αλλά το δίνει ακριβά. Πιστεύω ότι θα πεσει και άλλο η τιμή γιατί υπάρχουν πολλά απούλητα καινούργια! Αχ, μακάρι να πέσει λίγο ακόμα! Βέβαια έχω και κάτι άλλο στο μυαλό μου αλλά είναι ακόμα υπό σκέψη..

Θέλω και με τρία υπνοδωμάτια βλέπεις! Το ένα να το κάνω γραφείο και playroom, του αγοριού μου!

Τι να κάνουμε, πρέπει να βάλουμε πλάνο, δεν μου αρέσει καθόλου να είμαι χύμα! Θέλω να ξέρω που πατάω!

Θέλουμε, γιατί αυτό το σπίτι, που το αγαπάμε πολύ βέβαια, είναι μόνο 56 τετραγωνικά και τώρα που θα κάνουμε παιδάκι (αισιοδοξία, ε?) πρέπει να έχει και δωμάτιο! Λέγαμε να το αφήσουμε για πιο μετα, να έρθει πρώτα ο απόγονος, αλλά πωλείται ένα τέλειο σπίτι δίπλα από αυτό που μένουμε τώρα. Αλλά το δίνει ακριβά. Πιστεύω ότι θα πεσει και άλλο η τιμή γιατί υπάρχουν πολλά απούλητα καινούργια! Αχ, μακάρι να πέσει λίγο ακόμα! Βέβαια έχω και κάτι άλλο στο μυαλό μου αλλά είναι ακόμα υπό σκέψη..

Θέλω και με τρία υπνοδωμάτια βλέπεις! Το ένα να το κάνω γραφείο και playroom, του αγοριού μου!

Τι να κάνουμε, πρέπει να βάλουμε πλάνο, δεν μου αρέσει καθόλου να είμαι χύμα! Θέλω να ξέρω που πατάω!

αχ Γιωτα μου νιωθω την λαχταρα σου και μακαρι να γινει αυτο που πραγματικα επιθυμεις.

αν λαβουμε υποψη την οικονομικη κριση που επικρατει, θα δυσκολευτει καπως να το πουλησει ο ιδιοκτητης το σπιτι οποτε θελωντας και μη θα ριξει σταδιακα λιγι λιγο την τιμη. μακαρι να το κανει γρηγορα και να γινει συντομα δικο σας αγαπουλα. στο ευχομαι ολοψυχα.....γιατι ερχεται και ο πελαργος και θα θελει δωματιο....!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αχ Γιωτα μου νιωθω την λαχταρα σου και μακαρι να γινει αυτο που πραγματικα επιθυμεις.

αν λαβουμε υποψη την οικονομικη κριση που επικρατει, θα δυσκολευτει καπως να το πουλησει ο ιδιοκτητης το σπιτι οποτε θελωντας και μη θα ριξει σταδιακα λιγι λιγο την τιμη. μακαρι να το κανει γρηγορα και να γινει συντομα δικο σας αγαπουλα. στο ευχομαι ολοψυχα.....γιατι ερχεται και ο πελαργος και θα θελει δωματιο....!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Έτσι πιστεύω και εγώ, ότι θα δυσκολευτεί να το πουλήσει, γιατί έχει στην ίδια πολυκατοικία άλλα 2 κενά, πιο μικρά όμως! Σαν λιοντάρι όμως έχω τρομερή ανυπομονησία! Σε αντίθεση με τον άντρα μου (δίδυμος) που μου λέει ότι αν δεν πάρουμε αυτό θα πάρουμε κάποιο άλλο! Αχ, σε τι ωραίο κόσμο ζούνε οι άντρες!!

Στο ταξιδάκι σε τι μέρα του κύκλου θα είσαι? Το έχεις ψάξει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...