Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Έκανα τεστακι δε χαμογέλασε!αλλα αυτα τα υγρα απο σήμερα;;;μάλλον θα πάω μια επίσκεψη απο τον γιατρο!απο Δευτέρα βέβαια!!τα χει παίξει αυτός ο κύκλος!!ότι να ναι!!

Ευαγγελια μου αν οντως εχεις ωορρηξια σημερα τοτε λογικο που δεν χαμογελασε το τεστ σημερα. τα τεστ ανιχνευουν την αυξηση της LH η οποια προηγειται της ωορρηξιας. πραγμα που σημαινει οτι θα σου εβγαινε ενα τεστακι θετικο εχτες ή προχτες.

κανε τις ζουζουνιες σου ομως ολο το 3ημερο κ την Δευτερα πηγαινε μια βολτουλα στο γιατρο σου για υπερηχο να δειτε αν εχει γινει η οχι.

παντως αν θες τη γνωμη μου νομιζω οτι ειναι ακομα νωρις για ωορρηξια. χωρις βεβαια αυτο να ειναι κ απολυτο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που εισαι φιλεναδα σημερα...????

σας εχασα.......:(:(:(:(

Αχ είχα πολλά τρεξίματα!!

Έφυγα το μεσημέρι να πάω σε έναν πελάτη, μετά σε μία φίλη που γέννησε να δω και το ζουζούνι, και μετά πήγα να πάρω δώρο στη μαμά μου που έχει γενέθλια! Γύρισα και μαγείρεψα γιατί το στομάχι έφτασε στην πλάτη!!

Μπορούμε πια με τον άντρα μου να κλείνουμε ραντεβού! χαχα!!

Εσύ όλα καλά?

Διαφημίσεις

Αχ είχα πολλά τρεξίματα!!

Έφυγα το μεσημέρι να πάω σε έναν πελάτη, μετά σε μία φίλη που γέννησε να δω και το ζουζούνι, και μετά πήγα να πάρω δώρο στη μαμά μου που έχει γενέθλια! Γύρισα και μαγείρεψα γιατί το στομάχι έφτασε στην πλάτη!!

Μπορούμε πια με τον άντρα μου να κλείνουμε ραντεβού! χαχα!!

Εσύ όλα καλά?

να χαιρεστε την μανουλα σου Γιωτουλι μου και να ειναι πολυχρονη.

καλα κι εγω......εδω βαρεμαρα απιστευτη ομως. πριν που ετρωγα κοντευα να κοιμηθω επανω στην καρεκλα.

τι καλο εκανες? εγω μοσχαροσουπα.......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

να χαιρεστε την μανουλα σου Γιωτουλι μου και να ειναι πολυχρονη.

καλα κι εγω......εδω βαρεμαρα απιστευτη ομως. πριν που ετρωγα κοντευα να κοιμηθω επανω στην καρεκλα.

τι καλο εκανες? εγω μοσχαροσουπα.......

Με αυγολέμονο? Τις λατρεύω τις σούπες!!!!!

Τίποτα το ιδιαίτερο, έφτιαξα κάτι σαν πίτσα αλλά με πίτα, ντάκο και αυγουλάκια βραστά!! Εγώ έφαγα μονο ντάκο και αυγουλάκι! Η πίτσα για τον μικρό που είναι στην ανάπτυξη!! χαχαχα!!

Και εγώ βαριέμαι, άστα! Έχετε κρύο? Εδώ έχει καταπληκτικό καιρό! Ψύχρα αλλά όχι να ξεπαγιάζουμε, λιγάκι ήλιο, να ζεσταίνεται και το νερό!

Με αυγολέμονο? Τις λατρεύω τις σούπες!!!!!

Τίποτα το ιδιαίτερο, έφτιαξα κάτι σαν πίτσα αλλά με πίτα, ντάκο και αυγουλάκια βραστά!! Εγώ έφαγα μονο ντάκο και αυγουλάκι! Η πίτσα για τον μικρό που είναι στην ανάπτυξη!! χαχαχα!!

Και εγώ βαριέμαι, άστα! Έχετε κρύο? Εδώ έχει καταπληκτικό καιρό! Ψύχρα αλλά όχι να ξεπαγιάζουμε, λιγάκι ήλιο, να ζεσταίνεται και το νερό!

κι εμας εδω τα ιδια. εχει βαλει μια ψυχρουλα αλλα οχι αυτο που λες να τουρτουριζουμε, και ο ηλιος ειχε την τιμιτικη του σημερα......εβγαιναν για λιγο οι συννεφουλες αλλα ο ηλιος τις κατασπαραζε.

εγω ψιλοψαχνομαι για τις διακοπες. μαλλον θα παμε με ενα αλλο ζευγαρι, ξαδελφια μας και ισως τελικα παμε Βιεννη. ακομα ομως ολα ειναι αοριστα. απλα το συζηταμε και εγω ψαχνω για τιμες. αυριο το πρωι εχουμε συναντηση για καφε και να τα πουμε λιγο να δουμε τελικα τι θα κανουμε.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κι εμας εδω τα ιδια. εχει βαλει μια ψυχρουλα αλλα οχι αυτο που λες να τουρτουριζουμε, και ο ηλιος ειχε την τιμιτικη του σημερα......εβγαιναν για λιγο οι συννεφουλες αλλα ο ηλιος τις κατασπαραζε.

εγω ψιλοψαχνομαι για τις διακοπες. μαλλον θα παμε με ενα αλλο ζευγαρι, ξαδελφια μας και ισως τελικα παμε Βιεννη. ακομα ομως ολα ειναι αοριστα. απλα το συζηταμε και εγω ψαχνω για τιμες. αυριο το πρωι εχουμε συναντηση για καφε και να τα πουμε λιγο να δουμε τελικα τι θα κανουμε.

Αχ τι καλά!! Μπράβο Γιαννούκο μου!! Ήμουν βέβαια σίγουρη πως το θέμα ψάξιμο θα το είχες αναλάβει!! Αφού είσαι εξπέρ!!!

Εμείς μέχρι το εξωτικό Πήλιο! Και αν τα πράγματα πάνε όπως τα σχεδιάζουμε τα εξωτερικά τα χαιρετάμε για αρκετό καιρό!! Έχω βάλει στο μάτι ένα σπίτι, αλλά λέμε για το νέο έτος, ελπίζω να μην το πάρει κανένας άλλος!!

Σήμερα έδωσα ρεπό στον σύζυγο.. Τον ξετίναξα όλες αυτες τις μέρες!! Εσύ πότε περιμένεις?

Αχ τι καλά!! Μπράβο Γιαννούκο μου!! Ήμουν βέβαια σίγουρη πως το θέμα ψάξιμο θα το είχες αναλάβει!! Αφού είσαι εξπέρ!!!

Εμείς μέχρι το εξωτικό Πήλιο! Και αν τα πράγματα πάνε όπως τα σχεδιάζουμε τα εξωτερικά τα χαιρετάμε για αρκετό καιρό!! Έχω βάλει στο μάτι ένα σπίτι, αλλά λέμε για το νέο έτος, ελπίζω να μην το πάρει κανένας άλλος!!

Σήμερα έδωσα ρεπό στον σύζυγο.. Τον ξετίναξα όλες αυτες τις μέρες!! Εσύ πότε περιμένεις?

κοιτα κανονικα ειμαι στην 25η μερα να αδιαθετησω, 24 μερες κυκλο δηλαδη. εχω βαλει ομως στο τικερακι 27 μερες κυκλο γιατι μου ειπε η γιατρος πως επειδη εκανα ωορρηξια με λιγη καθυστερηση και με 22 χιλιοστα αυγουλακι πως μπορει να καθυστερησει 2-3 μερες η περιοδος και να μην ανησυχησω.

εχουν αρχισει παντως τα προεμμυνοριακα σημαδια. οποτε μπρει και να μου ερθει κανονικα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

κοιτα κανονικα ειμαι στην 25η μερα να αδιαθετησω, 24 μερες κυκλο δηλαδη. εχω βαλει ομως στο τικερακι 27 μερες κυκλο γιατι μου ειπε η γιατρος πως επειδη εκανα ωορρηξια με λιγη καθυστερηση και με 22 χιλιοστα αυγουλακι πως μπορει να καθυστερησει 2-3 μερες η περιοδος και να μην ανησυχησω.

εχουν αρχισει παντως τα προεμμυνοριακα σημαδια. οποτε μπρει και να μου ερθει κανονικα.

Τελειώνουμε δηλαδή και πάμε δυναμικά στον επόμενο κύκλο!! Αν και ποτέ δεν ξέρεις...!

Άσχετο αλλά όταν βρίσκω κουκούτσι στα μανταρίνια γίνομαι έξαλλη!

Τελειώνουμε δηλαδή και πάμε δυναμικά στον επόμενο κύκλο!! Αν και ποτέ δεν ξέρεις...!

Άσχετο αλλά όταν βρίσκω κουκούτσι στα μανταρίνια γίνομαι έξαλλη!

εγω παλι δεν μπορω τα κουκουτσια στο καρπουζι και το σταφυλι......με τιποτα ομως.....!!!!

μπα Γιωτα μου τον αλλο μηνα. εχει ο Θεος.

Σε αφηνω κοριτσακι μου να παω για υπνο γιατι νυστααααααζω.....με βλεπω να ξυπναω αυριο το απογευμα.

καλο βραδυ να εχουμε. ονειρα γλυκα.

φιλακια πολλα πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εγω παλι δεν μπορω τα κουκουτσια στο καρπουζι και το σταφυλι......με τιποτα ομως.....!!!!

μπα Γιωτα μου τον αλλο μηνα. εχει ο Θεος.

Σε αφηνω κοριτσακι μου να παω για υπνο γιατι νυστααααααζω.....με βλεπω να ξυπναω αυριο το απογευμα.

καλο βραδυ να εχουμε. ονειρα γλυκα.

φιλακια πολλα πολλα

Καλό βράδυ γλυκούλα μου!

αγαπουλες μου καλημερα.....τι κανετε????ηρθε σκ και εξαφανιστηκαμε ολες ετσι????Χαχαχαχα....καλα κανετε...με τετοια μερα γιατι να κατσουμε σπιτι....κι εγω βγηκα το πρωι πηγα κεντρο εδωσα καποια ρουχα για τους αστεγους και μετα πηγα και ειδα καποια φιλαρακια μου σε μια παιδικη παρασταση...πολυ γελιο και πολυ κλαμα ταυτοχρονα....περασα ομορφα...τωρα ειμαι σπιτι μαγειρευω κοτοσουπα και μετα παραστασουλααααααααα.....ααααααααααααχ.....πηρα μια ανασα...χιχιχιχιι....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...