Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ γιατί να μην μπορώ να σας πετύχω?? Πήγα κομμωτηριάκι και έφτιαξα μαλλάκι! Επιτέλους πέτυχα αυτό που ήθελα! Τι καλά!!!

Που είστε εσείς? Όλα καλά? Όλα ανθηρά?

Εγώ καλά!! Εχει και κρύο η ημέρα! Μια χαρά!! Πάλι για ταινία μας βλέπω απόψε..

Θα μπω και πιο μετά μπας και σας πετύχω!!

Με υγεια το μαλλακι...

Περιμενω φωτο στο φεις...

2kMip2.png

Που είστε φίλες;Γιώτα μεγια το μαλλακι!κ εγω την προηγούμενη βδομάδα το σκουρινα αλλα δε μ αρέσει!περιμένω να ξεβαψει λίγο με τα λουσιματα!λινακι έτοιμο το σπιτάκι για ζουζουνιες...τι καλα έχεις κ τζάκι!!εμείς δεν έχουμε αλλα το σκέφτομαι πολυ σοβαρά να κάνω ένα του χρόνου!εγω μόλις ζυμωσα πίτσα κ την έβαλα στο φούρνο!!

Γιάννα μου γλυκεια!της Παναγίας είναι 21 Νοεμβρίου!εμείς εδώ στη Κρήτη γιορτάζουμε τις μαριες τις παρθένες!!!τις ελεύθερες δλδ!!!

ναι Ευαγγελια μου κι εμεις εδω αυτη τη μερα γιορταζουμε τις παρθενες.....και οχι μονο. αλλα δεν θυμομουν ακριβως την ημερομηνια.

Αχ γιατί να μην μπορώ να σας πετύχω?? Πήγα κομμωτηριάκι και έφτιαξα μαλλάκι! Επιτέλους πέτυχα αυτό που ήθελα! Τι καλά!!!

Που είστε εσείς? Όλα καλά? Όλα ανθηρά?

Εγώ καλά!! Εχει και κρύο η ημέρα! Μια χαρά!! Πάλι για ταινία μας βλέπω απόψε..

Θα μπω και πιο μετά μπας και σας πετύχω!!

με γεια το μαλλακι κοριτσαρα μου. περιμενουμε φωτο να σε καμαρωσουμε.

ελειπα , ημουν σε χαιρετουρες λογο εορτης.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ναι Ευαγγελια μου κι εμεις εδω αυτη τη μερα γιορταζουμε τις παρθενες.....και οχι μονο. αλλα δεν θυμομουν ακριβως την ημερομηνια.

με γεια το μαλλακι κοριτσαρα μου. περιμενουμε φωτο να σε καμαρωσουμε.

ελειπα , ημουν σε χαιρετουρες λογο εορτης.

Εκανες και τις δημόσιες σχέσεις σου!! Να τους χαίρεσαι Γιαννα μου!!

Καλα, μην περιμένετε καμία τρελή αλλαγή στα μαλλια, απλά άνοιξα και την ρίζα. Θα σας το δειξω!!

Που είστε φίλες;Γιώτα μεγια το μαλλακι!κ εγω την προηγούμενη βδομάδα το σκουρινα αλλα δε μ αρέσει!περιμένω να ξεβαψει λίγο με τα λουσιματα!λινακι έτοιμο το σπιτάκι για ζουζουνιες...τι καλα έχεις κ τζάκι!!εμείς δεν έχουμε αλλα το σκέφτομαι πολυ σοβαρά να κάνω ένα του χρόνου!εγω μόλις ζυμωσα πίτσα κ την έβαλα στο φούρνο!!

Σαν καλή νοικοκυρά!! Μπράβο Ευαγγελία μου! Τζάκι να βάλετε! Αμα μπορείτε, μην το σκέφτεσαι!! Εγω τα μαλλια τα ανοίγω, να δώσει πόσο να θα θα τα κάνω πια !!

Καλημέρα όμορφες!! Ολα καλα;

Και εμείς καλα!!! Πήρα στην ανηψουλα μου μια στολή Χιονατης επειδή της έχει αδυναμία!! Κανει την Χιονατη συνέχεια!!

Εσείς καλα;

Καλημέρα όμορφες!! Ολα καλα;

Και εμείς καλα!!! Πήρα στην ανηψουλα μου μια στολή Χιονατης επειδή της έχει αδυναμία!! Κανει την Χιονατη συνέχεια!!

Εσείς καλα;

αγαπες μουυυυυυυ........

καλησπερα, τι μου κανετε?

εγω κοριτσια ποναω σημερα και νομιζω οτι θα αδιαθετησω νωριτερα. καλυτερα ομως να ξανα μπουμε πιο γρηγορα στο παιχνιδι παλι.

εχτες ειχα επισκεψεις λογο εορτης και τα ετσουξα λιγακι......ειχα να πιω και καιρο και με επιασαν τα ατιμα. σημερα εκτος απο το οτι εχω πιει 5 λιτρα νερο θελω συνεχεια να τρωω.....!!! θυμηθηκα τον παλιο καλο καιρο , τοτε στα νιατα μου που εβγαινα συνεχεια και πιναμε και την επομενη ετρωγα ενα ψυγειο ολοκληρο. μιλαμε για τρομερη πεινα.

σημερα θα κανω μια ωραιοτατη μοσχαροσουπα. παει και λογο καιρου και λογο πιωματος. τουλαχιστον δεν εχω πονοκεφαλο, κατι ειναι και αυτο.νυσταζωωωωωωω ομως αρκετα.

εσεις τα νεα σας?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!θέλω τη βοήθεια της γιατρού μας!Γιάννα μου έχω υγρα ωορρηξιας!!!μόλις τα είδα!!!τι μου συμβαίνει;;;;είναι δυνατόν;;;;θα κάνω ένα τεστακι!!!λέτε;;

Διαφημίσεις

καλημερουδια σας κοριτσλης μου εχθες επαθε μια στομαχικη διαταραχη λογω λουαρες μου....εμεις καλα...σχετικα....ο αντρουλης μου εχθες επαθε μια στομαχικη διαταραχη λογω λουκανικου χωριατικου που εφαγε αργαααααααααααααα εχθες και εκανε δυο εμετους και δυο διαρροιες....ο καημενουλης μου....γιωτακι εφτιαξα εχθες τη συβταγη με τα λουκανικα και τις πατατες στο φουρνο και εγω λογω σκορδου δεν εφαγα...το εφαγε ολο ο αντρουλης μου και σημερα το πρωι κατα τις 6 το εναποθεσε ολο στη λεκανη....χιχιχι.και τωρα ειναι λιγο εξαντλημενος ο καημενος μου...αλλα ευτυχως ηταν καθαρα απο το φαγητο και οχι καμια γαστρεντεριτιδα που κυκλοφορει....εγω καλα ...αναρρωνω απο το συναχακι μου και παμε γερα....γιαννουλα μου αντε να ξεκινησουμε παλι για τα καλα αυτη τη φορα...σημερα εγω εκανα ενα τεστακι που δειχνει κατα ποσο ειμαι γονιμη αυτο το μηνα...αυτα τα τεστακια που μετρανε την ορμονη της γονιμοτητας και ηταν μια χαρα...θα κανω και αυριο και μεθαυριο για επιβεβαιωση και απο εβδομαδα παω στον γιατρουλη μου να αρχισουμε να βλεπουμε τα αυγουλακια μου και να βρουμε τις γονιμες....πολυ χαλαρα το εχω παρει αυτο το μηνα γιατι δεν θελω να στενοχωρηθω παλι....και οτι γινει....θα γινει το ξερω...με οποιον τροπο....απλα βγαζω τελειως το αγχος απο μεσα μου...και παμε γερααααααααα....

2kMip2.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!θέλω τη βοήθεια της γιατρού μας!Γιάννα μου έχω υγρα ωορρηξιας!!!μόλις τα είδα!!!τι μου συμβαίνει;;;;είναι δυνατόν;;;;θα κάνω ένα τεστακι!!!λέτε;;

καλημερα ευαγελια μου .....φυσικα και μπορει να συμβαινει....και η γιωτουλα μας απο νωρις νωρις την εκανε την ωορρηξια της το μηνα που μας περασε....γιατι να μη συμβαινει....να κανεις τεστακι γιατι οχι...αν φυσικα συμφωνει και η γιατρος μας....χιχιχιχιχ....ε γιατρε μας τι λες???τι προτεινεις ?????

2kMip2.png

καλημερουδια σας κοριτσλης μου εχθες επαθε μια στομαχικη διαταραχη λογω λουαρες μου....εμεις καλα...σχετικα....ο αντρουλης μου εχθες επαθε μια στομαχικη διαταραχη λογω λουκανικου χωριατικου που εφαγε αργαααααααααααααα εχθες και εκανε δυο εμετους και δυο διαρροιες....ο καημενουλης μου....γιωτακι εφτιαξα εχθες τη συβταγη με τα λουκανικα και τις πατατες στο φουρνο και εγω λογω σκορδου δεν εφαγα...το εφαγε ολο ο αντρουλης μου και σημερα το πρωι κατα τις 6 το εναποθεσε ολο στη λεκανη....χιχιχι.και τωρα ειναι λιγο εξαντλημενος ο καημενος μου...αλλα ευτυχως ηταν καθαρα απο το φαγητο και οχι καμια γαστρεντεριτιδα που κυκλοφορει....εγω καλα ...αναρρωνω απο το συναχακι μου και παμε γερα....γιαννουλα μου αντε να ξεκινησουμε παλι για τα καλα αυτη τη φορα...σημερα εγω εκανα ενα τεστακι που δειχνει κατα ποσο ειμαι γονιμη αυτο το μηνα...αυτα τα τεστακια που μετρανε την ορμονη της γονιμοτητας και ηταν μια χαρα...θα κανω και αυριο και μεθαυριο για επιβεβαιωση και απο εβδομαδα παω στον γιατρουλη μου να αρχισουμε να βλεπουμε τα αυγουλακια μου και να βρουμε τις γονιμες....πολυ χαλαρα το εχω παρει αυτο το μηνα γιατι δεν θελω να στενοχωρηθω παλι....και οτι γινει....θα γινει το ξερω...με οποιον τροπο....απλα βγαζω τελειως το αγχος απο μεσα μου...και παμε γερααααααααα....

ααααααααααα...καλα το πληκτρολογια μου τρελαθηκε....νομιζω πως θα καταλαβατε πως στην πρωτη σειρα επαθε ενα κοκομπλοκο .....χιχιχιιχιχ.....

2kMip2.png

Ευαγγελία μου όπως τα είπε το Λινακι! Ο γιατρός είδε ότι θα έκανα ωορρηξια την 7η με 9η ημέρα!! Συμβαίνουν και απο αυτά!! Αλλα να σας πω, έχει συμβεί και σε πολλές κοπέλες που δεν πρόσεχαν για δεν ήταν γόνιμες μέρες και τελικά ήταν γιατί την έκαναν νωρίτερα! Το τεστ απο μπορεί να μην δείξει γιατί δείχνει 24-48 ώρες πριν την ωορρηξια!!

Λινακι περαστικά στο αγοράκι σου!!!

Γιαννουλα μου καλα έκανες ! Πιεσ τώρα που μπορείς!! Γιατί θα κανεις πολυυυυυ καιρό να ξαναπιεις!! (Βάζω και τον θηλασμο μέσα!!!)

Έκανα τεστακι δε χαμογέλασε!αλλα αυτα τα υγρα απο σήμερα;;;μάλλον θα πάω μια επίσκεψη απο τον γιατρο!απο Δευτέρα βέβαια!!τα χει παίξει αυτός ο κύκλος!!ότι να ναι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...