Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

φιλη μου αγαπημενη εγραψα το γραμμα μου στον αγιο βασιλη και σκεφτομαι να παω να το ριξω στο κουτι που εχει εξω απο τα ελτα που ειναι γραμματα για τον αγιο βασιλη....χαχαχαχαχαχαχ....ειμαι τρελη...και ικανη να το κανω..

αληθεια εχει τετοιο κουτι????????

αααααα θελω κι εγωωωωωωωωωω

να πας να το ριξεις και θα σου στειλω κι εγω ενα δικο μου γραμμα να το βαλεις μεσα......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αγαπουλες μου........κανει κρυο καιρος για δυο........!!!!

ερχονται και τα Χριστουγεννα μας. καλα αν σκεφτειτε οτι κατα το τελος του μηνα θα στολισω δεντρο τοτε τι εμεινε???? τιποτα....

αντε να φτιαξω και τα φανταστικα μου μελομακαρονα και κουραμπιεδες. ε ρε κιλα παλι που θα φορτωσουμε.........:shock:

ασε ασε αγαπουλα.....και καναμε τοσο κοπο να τα χασουμε με τοσες προβες....θα τα παρουμε παλι....χααχαχχα...καλα δεν ξαναμιλαω....χιχιχιιχιιχ...

2kMip2.png

ασε ασε αγαπουλα.....και καναμε τοσο κοπο να τα χασουμε με τοσες προβες....θα τα παρουμε παλι....χααχαχχα...καλα δεν ξαναμιλαω....χιχιχιιχιιχ...

ασχολιαστο.............δεν μπορω να συγχιστω, θα πεταξω ρυτιδα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγάπες!!!!τι ωραία που χειμωνιαζει επιτέλους!!!Γιωτακι περαστικά σου!λινακι μου θα γράψω κ εγω ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη μου φενεται!!!χαχχαχαχα!!!γιαννουλα μου εγω σκέφτομαι να στολισω νωρίτερα το σπίτι μας φέτος,λέω της Παναγίας!!κ θα το καθιερωσω!!

Καλημέρα αγάπες!!!!τι ωραία που χειμωνιαζει επιτέλους!!!Γιωτακι περαστικά σου!λινακι μου θα γράψω κ εγω ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη μου φενεται!!!χαχχαχαχα!!!γιαννουλα μου εγω σκέφτομαι να στολισω νωρίτερα το σπίτι μας φέτος,λέω της Παναγίας!!κ θα το καθιερωσω!!

η μανουλα μου καθε χρονο στολιζει το σπιτι την ημερα της γιορτης μου του αγιου στυλιανου στις 26 νοεμβριου...και λεω φετος να το κανω κι εγω....ανυπομονωωω....

2kMip2.png

γεια σου Ευαγγελια μου. εισαι καλα? ναι χειμωνιαζει και ναι ερχονται τα Χριστουγεννα. βλεπω ολες αγαπαμε αυτη την εποχη.

ποτε ειναι της Παναγιας.? εγω συνηθως κατα τις 27-29 Νοεμβριου στολιζω. καλα εννοειτε πως δεν με χαλαει και νωριτερα. τη σκουφια μου πεταω......:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ τι πολυλογια!! Χαχα!!

Καλημέρα Ευαγγελία μου!

Πάλι για τα Χριστούγεννα λέμε; Εγω θα στολίσω μόλις γυρίσω απο το πηλιο! 2 Δεκεμβρίου! Να εχω ολοκληρώσει και την προετοιμασία μου!!

στελνω την καλημερα μου στα κοριτσια μου..........απο την παγωμενη θεσσαλονικη...κρυο κρυο καιρος για δυο..........

Χριστουγεννα ηρθαν παλι............ λα λα λα λα λα λα αλ λα λα λα λα λα...τι ωραια

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

γεια σου Ευαγγελια μου. εισαι καλα? ναι χειμωνιαζει και ναι ερχονται τα Χριστουγεννα. βλεπω ολες αγαπαμε αυτη την εποχη.

ποτε ειναι της Παναγιας.? εγω συνηθως κατα τις 27-29 Νοεμβριου στολιζω. καλα εννοειτε πως δεν με χαλαει και νωριτερα. τη σκουφια μου πεταω......:D

21 νοεμβριου ειναι αγαπουλα μου της παναγιας....τα εισοδια της θεοτοκου!!!!

2kMip2.png

Γιάννα μου γλυκεια!της Παναγίας είναι 21 Νοεμβρίου!εμείς εδώ στη Κρήτη γιορτάζουμε τις μαριες τις παρθένες!!!τις ελεύθερες δλδ!!!

Αχ γιατί να μην μπορώ να σας πετύχω?? Πήγα κομμωτηριάκι και έφτιαξα μαλλάκι! Επιτέλους πέτυχα αυτό που ήθελα! Τι καλά!!!

Που είστε εσείς? Όλα καλά? Όλα ανθηρά?

Εγώ καλά!! Εχει και κρύο η ημέρα! Μια χαρά!! Πάλι για ταινία μας βλέπω απόψε..

Θα μπω και πιο μετά μπας και σας πετύχω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...