Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

πω πω να το προσεξεις αυτο με το νυχι μη σου φτασει σε σημειο που θελει χειρουργειο...επισης να μην τα κοβεις κυκλικα αλλα ισια...για να μην μπαινουν στο κρεας...

Έχει πρηστεί και έχει κάνει μια φουσκαλα! Βγάζει που και που λίγο πύον!! Το νύχι το έβγαλα με κοφτάκι αλλά ακόμα τα ίδια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει πρηστεί και έχει κάνει μια φουσκαλα! Βγάζει που και που λίγο πύον!! Το νύχι το έβγαλα με κοφτάκι αλλά ακόμα τα ίδια!

βαλε και λιγο μπεταντιν να μη μολυνθει αγαπουλα μου!!!

2kMip2.png

βαλε και λιγο μπεταντιν να μη μολυνθει αγαπουλα μου!!!

Έβαλα και μπενταντιν αλλά έχω και ένα καταπληκτικό σπρέι, πούλβο 47 λέγεται και βοηθάει πολύ!!

λοιπόν, καλό μου κοριτσάκι! Θα σου πω μία γλυκιά καληνύχτα, σου στέλνω και ένα φιλάκι και περιμένω αυτό που είπαμε και την Παρασκευή, ε? Φιλάκια πολλά!!

Έβαλα και μπενταντιν αλλά έχω και ένα καταπληκτικό σπρέι, πούλβο 47 λέγεται και βοηθάει πολύ!!

λοιπόν, καλό μου κοριτσάκι! Θα σου πω μία γλυκιά καληνύχτα, σου στέλνω και ένα φιλάκι και περιμένω αυτό που είπαμε και την Παρασκευή, ε? Φιλάκια πολλά!!

ναι ειναι θαυματουργο το πουλβο....και για τις αυθες στο στομα....χαχαχαχαχαχαχ,,,ονειρα γλυκα ψυχη μου....παω να γραψω εκεινο το γραμμα στον αγιο βασιλη που λεγαμε το μεσημερι?????χαχαχαχαχα....μακια μακια...

2kMip2.png

καλησπερα....

τι κανετε?

εγω...ζαλαδεσ -ζαλαδεσ-ζαλαδεσ...

κ νιωθω κ ψιλοασταθεια ...παει ..set με τισ ζαλαδεσ....και καπωσ το κεφαλι μου .,,σαν οταν περιμενουμε περιοδο...

σκεφτομαι σε ποιον γιατρο να παω....οφθαλμιατρο? ωριλα? παθολογο? η γυναικολογο ..

σασ παρακαλω ...δεν θελω αλλο...γιατρο ..κ μην γελασετυε με αυτα που γραφω...ισα ιισα,γραφω καπωσ μπασ και ξεχαστω...

ανησυχω ..και οτι και να πειτε μην κοροιδεψετε...

πρωτη φορα νιωθω ετσι ..και φοβαμαι ...και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΕΤΣΙ...

το ξεκαθαριζω..

απ την αλλη φοβαμαι να παω σε γιατρο....οκ ..αλλο ο οφθαλμιατροσ ...για τα ματια...και αλλο οι υπολοιποι....

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

καλησπερα....

τι κανετε?

εγω...ζαλαδεσ -ζαλαδεσ-ζαλαδεσ...

κ νιωθω κ ψιλοασταθεια ...παει ..set με τισ ζαλαδεσ....και καπωσ το κεφαλι μου .,,σαν οταν περιμενουμε περιοδο...

σκεφτομαι σε ποιον γιατρο να παω....οφθαλμιατρο? ωριλα? παθολογο? η γυναικολογο ..

σασ παρακαλω ...δεν θελω αλλο...γιατρο ..κ μην γελασετυε με αυτα που γραφω...ισα ιισα,γραφω καπωσ μπασ και ξεχαστω...

ανησυχω ..και οτι και να πειτε μην κοροιδεψετε...

πρωτη φορα νιωθω ετσι ..και φοβαμαι ...και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΕΤΣΙ...

το ξεκαθαριζω..

απ την αλλη φοβαμαι να παω σε γιατρο....οκ ..αλλο ο οφθαλμιατροσ ...για τα ματια...και αλλο οι υπολοιποι....

δεν σε κοροιδευει κανεις ντινακι....συγγνωμη να σε ρωτησω κατι????αδιαθετησες????

2kMip2.png

δεν σε κοροιδευει κανεις ντινακι....συγγνωμη να σε ρωτησω κατι????αδιαθετησες????

ναι ....αλλα ειχα 3 μερες ....(την τριτη καφε)....

δεν ξερω ...ολο στο κακο πηγαινει το μυαλο μου ..και να θελω να μην το σκεφτομαι ....παλι εκει πηγαινει ..τι να κανουμε ..ο καθενασ με τισ αδυναμιεσ του ...

ναι ....αλλα ειχα 3 μερες ....(την τριτη καφε)....

δεν ξερω ...ολο στο κακο πηγαινει το μυαλο μου ..και να θελω να μην το σκεφτομαι ....παλι εκει πηγαινει ..τι να κανουμε ..ο καθενασ με τισ αδυναμιεσ του ...

δεν χρειαζεται να πηγαινει ο νους σου εκει....αλλωστε ο καθε λυκλος μας διαφερει....εμενα μου ηρθε μετα απο 34 μερες...δεν ειναι απαριατητα κακα ολα αυτα που μας συμβαινουν....γυναικες ειμαστε ορμρονες εχουμε τρελαινονται που και που....ηρεμησε....απο το αγχος σου εχεις προκαλεσει ολα αυτα στον οργανισμο σου....

2kMip2.png

σε γενικεσ γραμμες ....δεν θα πω οτι ειμαι υποχονδρια ...αλλα φοβαμαι μην εχω κατι ...

πχ ...οταν ειχα αιμα τον αυγουστο του 2010 ..μετα την περιοδο ....(δλδ ...αδιαθεςτησα 1 αυγουστου και μετα καπακι 15...) σκεφτηκα ..καθοτι καναμε ελευθερα οτι πιθανοτατα μα ημουν εγκυοσ ..και οτι ειχα λιγο αιμα ...

μεχρι τοτε ...καναμε παλι ελευθερα αλλα δεν ηθελα μπεμπε οπωσ τωρα...και οπωσ μετραω τωρα γονιμεσ κλπ ...

πηγα λοιπον γιατρο ...ελεγα δεν θα εχω κατι ..και τελικα ..ειχα ενα ινομυωμα 11 εκατοστα...

ειπα δλδ μαι φορα να τα δω θετικα οτι δεν θα αναι κατι ...και τελικα ηταν ..

τι θετικο να σκεφτω λοιπονμ ρε γ@@ μωτο ..

στη δουλεια που επιασα τωρα ωσ σερβιτορα ...δουλευω επι 3.5 βδομαδεσ χωρισ ρεπω ...οκ ..εχει δουλεια ...ορθοστασια και ολιγον τι ..κουραση ...αλλα δεν μπορω να πω ..εχω δουλεψει και πολυ περισσοτερο και πιο πολλεσ ωρεσ και πιο πολυ κουραση και ετσι δεν εχω νιωσει ..

ιδιαιτερο αγχοσ με τη δουλεια αυτη δεν εχω ..(για μενα ειναι τησ πλακασ,σιγα τι κανω ..) ...αλλα να νιωθω τοσο χαλια?ε δεν μπορω να το εξηγησω ..

συγνωμη αν εγραψα πολλα ..αλλα καλυτερα να τα λεω να μην τα κραταω μεσα μου ...

καλημεεεεεεεερααααααα.....

μα σαν να εβαλε λιγο ψυχρα???? σαν να χειμωνιασε αποτομ σημερα????? τρελενομαιιιιι....δωσε καιρουλη μου δωσε.....!!!

εδω κοριτσια εχει τρελο αερα....καπου 8 με 9 μποφωρ. (καλα εχουμε ζησει και χειροτερα με 13 ). το ξανα παει για βροχη, μιας και ολο το βραδυ σχεδον εβρεχε και εχει βαλει και λιγο κρυο. αντε μπας και χειμωνιασει επιτελους.

στα δικα μας τωρα.

-Γιωτουλακι μου γλυκο πως παει το νυχακι? τα πονακια στην κοιλια σταματησαν? να δεις που ωορρηξια ηταν δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο.

-Λινακι μου τρελο εσυ τι κανεις? σε ταλαιπωρει η καταραμενη? πιες κανενα παυσιπονο αν δεις και πονας γιατι εχουμε και παρασταση σημερα.

-Ευαγγελια μου εσυ εισαι καλα?

-Μαρακι εσυ?

-Ντινα μου ολα αυτα που περιγραφεις για ασταθεια και ζαλαδες δεν ειναι καλα ουτε φυσιολογικα. νομιζω οτι πρεπει οπωςδηποτε να σε δει γιατρος. ξεκινα με ωριλα να δει αυτια και μετα σε αγγειολογο μπας και σου πει να κανεις καμια μαγνητικη εγκεφαλου (να εξετασει κεφαλι+αυχενα). με ανησυχουν πολυ οι ζαλαδες. πρεπει να το δεις αμεσα....μην το αφηνεις. και πες τους να σου γραψουν και ενα τριπλεξ καροτιδων να δειτε αν αιματωνεται σωστα ο εγκεφαλος. ετσι και μια γνωστη μας απο εδω ειχε ζαλαδες και ασταθεια και η κοπελα τραβιεται τωρα. ασε σου λεω δραμα η συγκεκριμενη. γι'αυτο μην το αφηνεις.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουζουνες!!!

Καλα είμαι Γιαννουκο μου, δε πονάει η κοιλιά, μάλλον έχεις δικιο και σαν ωορρηξια ήτανε!! Τι νυχι με βασανίζει! Θα περάσει και αυτό!!

Ντινακι η Γιαννα έχει δίκιο!! Να πας γρήγορα σε γιατρο! Δεν παίζουμε με αυτά!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια απο την βροχερη και κρύα Αθήνα..

σε γενικεσ γραμμες ....δεν θα πω οτι ειμαι υποχονδρια ...αλλα φοβαμαι μην εχω κατι ...

πχ ...οταν ειχα αιμα τον αυγουστο του 2010 ..μετα την περιοδο ....(δλδ ...αδιαθεςτησα 1 αυγουστου και μετα καπακι 15...) σκεφτηκα ..καθοτι καναμε ελευθερα οτι πιθανοτατα μα ημουν εγκυοσ ..και οτι ειχα λιγο αιμα ...

μεχρι τοτε ...καναμε παλι ελευθερα αλλα δεν ηθελα μπεμπε οπωσ τωρα...και οπωσ μετραω τωρα γονιμεσ κλπ ...

πηγα λοιπον γιατρο ...ελεγα δεν θα εχω κατι ..και τελικα ..ειχα ενα ινομυωμα 11 εκατοστα...

ειπα δλδ μαι φορα να τα δω θετικα οτι δεν θα αναι κατι ...και τελικα ηταν ..

τι θετικο να σκεφτω λοιπονμ ρε γ@@ μωτο ..

στη δουλεια που επιασα τωρα ωσ σερβιτορα ...δουλευω επι 3.5 βδομαδεσ χωρισ ρεπω ...οκ ..εχει δουλεια ...ορθοστασια και ολιγον τι ..κουραση ...αλλα δεν μπορω να πω ..εχω δουλεψει και πολυ περισσοτερο και πιο πολλεσ ωρεσ και πιο πολυ κουραση και ετσι δεν εχω νιωσει ..

ιδιαιτερο αγχοσ με τη δουλεια αυτη δεν εχω ..(για μενα ειναι τησ πλακασ,σιγα τι κανω ..) ...αλλα να νιωθω τοσο χαλια?ε δεν μπορω να το εξηγησω ..

συγνωμη αν εγραψα πολλα ..αλλα καλυτερα να τα λεω να μην τα κραταω μεσα μου ...

καλημερα ντινα....εγω παλι λεω οτι ειναι ψυχολογικο...ομως αν ειναι να αρρωστησεις τελικα με τη σκεψη οτι κατι εχεις τοτε πηγαινε σε ολους τους γιατρους να ησυχασεις....

2kMip2.png

καλημερες πολλες αγαπες μου....ειναι τελεια που βρεχει και επιτελους κανει λιγο κρυουλι....σημερα για πρωτη φορα για φετος τουρτουρισα λιγακι....και μου αρεσει...εχω ξυπνησει απο το πρωι γιατι ηρθε η γυναικα να μου καθαρισει το σπιτακι μας να στρωσουμε τα χαλακια μας και επιτελους να γινει λιγο χειμωιατικο το σπιτακι μας...μενει να παρουμε ξυλα ωστε να αναψουμε και το τζακακι μας σε λιγο καιρο....αχ τι καλα...χριστουγενναααααααααααααα ερχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......

2kMip2.png

καλημεεεεεεεερααααααα.....

μα σαν να εβαλε λιγο ψυχρα???? σαν να χειμωνιασε αποτομ σημερα????? τρελενομαιιιιι....δωσε καιρουλη μου δωσε.....!!!

εδω κοριτσια εχει τρελο αερα....καπου 8 με 9 μποφωρ. (καλα εχουμε ζησει και χειροτερα με 13 ). το ξανα παει για βροχη, μιας και ολο το βραδυ σχεδον εβρεχε και εχει βαλει και λιγο κρυο. αντε μπας και χειμωνιασει επιτελους.

στα δικα μας τωρα.

-Γιωτουλακι μου γλυκο πως παει το νυχακι? τα πονακια στην κοιλια σταματησαν? να δεις που ωορρηξια ηταν δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο.

-Λινακι μου τρελο εσυ τι κανεις? σε ταλαιπωρει η καταραμενη? πιες κανενα παυσιπονο αν δεις και πονας γιατι εχουμε και παρασταση σημερα.

-Ευαγγελια μου εσυ εισαι καλα?

-Μαρακι εσυ?

-Ντινα μου ολα αυτα που περιγραφεις για ασταθεια και ζαλαδες δεν ειναι καλα ουτε φυσιολογικα. νομιζω οτι πρεπει οπωςδηποτε να σε δει γιατρος. ξεκινα με ωριλα να δει αυτια και μετα σε αγγειολογο μπας και σου πει να κανεις καμια μαγνητικη εγκεφαλου (να εξετασει κεφαλι+αυχενα). με ανησυχουν πολυ οι ζαλαδες. πρεπει να το δεις αμεσα....μην το αφηνεις. και πες τους να σου γραψουν και ενα τριπλεξ καροτιδων να δειτε αν αιματωνεται σωστα ο εγκεφαλος. ετσι και μια γνωστη μας απο εδω ειχε ζαλαδες και ασταθεια και η κοπελα τραβιεται τωρα. ασε σου λεω δραμα η συγκεκριμενη. γι'αυτο μην το αφηνεις.

φιλη μου αγαπημενη εγραψα το γραμμα μου στον αγιο βασιλη και σκεφτομαι να παω να το ριξω στο κουτι που εχει εξω απο τα ελτα που ειναι γραμματα για τον αγιο βασιλη....χαχαχαχαχαχαχ....ειμαι τρελη...και ικανη να το κανω..

2kMip2.png

Καλημέρα ζουζουνες!!!

Καλα είμαι Γιαννουκο μου, δε πονάει η κοιλιά, μάλλον έχεις δικιο και σαν ωορρηξια ήτανε!! Τι νυχι με βασανίζει! Θα περάσει και αυτό!!

Ντινακι η Γιαννα έχει δίκιο!! Να πας γρήγορα σε γιατρο! Δεν παίζουμε με αυτά!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια απο την βροχερη και κρύα Αθήνα..

καλημερες πολλες αγαπες μου....ειναι τελεια που βρεχει και επιτελους κανει λιγο κρυουλι....σημερα για πρωτη φορα για φετος τουρτουρισα λιγακι....και μου αρεσει...εχω ξυπνησει απο το πρωι γιατι ηρθε η γυναικα να μου καθαρισει το σπιτακι μας να στρωσουμε τα χαλακια μας και επιτελους να γινει λιγο χειμωιατικο το σπιτακι μας...μενει να παρουμε ξυλα ωστε να αναψουμε και το τζακακι μας σε λιγο καιρο....αχ τι καλα...χριστουγενναααααααααααααα ερχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......

καλημερα αγαπουλες μου........κανει κρυο καιρος για δυο........!!!!

ερχονται και τα Χριστουγεννα μας. καλα αν σκεφτειτε οτι κατα το τελος του μηνα θα στολισω δεντρο τοτε τι εμεινε???? τιποτα....

αντε να φτιαξω και τα φανταστικα μου μελομακαρονα και κουραμπιεδες. ε ρε κιλα παλι που θα φορτωσουμε.........:shock:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...