Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Πάλι χαμός!! Αυρίο πάλι θα είναι το κέντρο σαν πεδίο μετά από μάχη!!

Anyway!! Βρέχει τόσο πολύ! Εφτιαξα και ποπ κορν και είδα κάτι αμερικάνικα σήριαλ! Τι καλά!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Anyway!! Βρέχει τόσο πολύ! Εφτιαξα και ποπ κορν και είδα κάτι αμερικάνικα σήριαλ! Τι καλά!!!

πωπωωωωω...ποπ κορν ????εγω αφου ειδα ncis τωρα βλεπω τζενη καρεζη στον αλφα.....τι ωραια ταινιααααααααααααα...

2kMip2.png

ανω παναγια κατω παναγια περα παναγια δωθε παναγια....αχαχαχαχαχ...τι πλακα ο παπαγιαννοπουλος...

2kMip2.png

εγω παλι, ξεκινησα να παιζω με τη φαρμα στο φειςμπουκ .....παραλληλα μπαινω εδω και σας διαβαζω , ενω η τηλεοραση ειναι στο καναλι της Βουλης και ακουω τους αρχιμαλακες να μιλανε.

καλα εννοειτε οτι θα περασουν τα μετρα οσο κι αν χτυπιουνται οι απ'εξω. δυστηχως θα περασουν.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εγω παλι, ξεκινησα να παιζω με τη φαρμα στο φειςμπουκ .....παραλληλα μπαινω εδω και σας διαβαζω , ενω η τηλεοραση ειναι στο καναλι της Βουλης και ακουω τους αρχιμαλακες να μιλανε.

καλα εννοειτε οτι θα περασουν τα μετρα οσο κι αν χτυπιουνται οι απ'εξω. δυστηχως θα περασουν.

ετσι ειναι γιαννουλα μου ....δυστυχως....βαλε τη τζενουλα να σκασει λιγο το χειλακι σου!!!!

2kMip2.png

Διαφημίσεις

τζενη τζενη...τι ωραια ταινια....

ααααα καλα....τρια πουλακια.....!!! επαθες παρακρουση κι εσυ....

παω για υπνο γιατι σαν να κουτουλαω λιγο. νιωθω πολυ κουρασμενη........οποτε παω για μακροβουτι στο κρεβατακι μου.

φιλακια πολλα

καλο ξημερωμα αγαπες

bhXOp3.png

ofRSp2.png

παω για υπνο γιατι σαν να κουτουλαω λιγο. νιωθω πολυ κουρασμενη........οποτε παω για μακροβουτι στο κρεβατακι μου.

φιλακια πολλα

καλο ξημερωμα αγαπες

ονειρα γλυκα....γλυκα μου!!!!

2kMip2.png

τζενη τζενη...τι ωραια ταινια....

Εμένα μου αρέσει η ατάκα στην τελευταία σκηνή: Βουλευτής Μαντάς! μέλλων υπουργός ναυτηλίας! Σταματήστε!!

χαχαχαχα!!

φιλακια πολλα

καλο ξημερωμα αγαπες

Καληνύχτα κουκλάκι μου! Όνειρα γλυκά!!

Εμένα μου αρέσει η ατάκα στην τελευταία σκηνή: Βουλευτής Μαντάς! μέλλων υπουργός ναυτηλίας! Σταματήστε!!

χαχαχαχα!!

τρελαινομαι στα γελια με τη σκηνη οπου βγαζει λογο ο μαντας και πινει νερο ο παπαγιαννοπουλος.....χαχαχαχαχαχα...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!!

αγαπουλα μου πως εισαι εσυ????

2kMip2.png

τρελαινομαι στα γελια με τη σκηνη οπου βγαζει λογο ο μαντας και πινει νερο ο παπαγιαννοπουλος.....χαχαχαχαχαχα...
αγαπουλα μου πως εισαι εσυ????

Είναι πολύ ωραία ταινία!! Επίσης υπέροχη είναι και η σκηνή με την Καρέζη στο πάρτυ όπου τα ξέρει όλα, και κάνει θραύση!!!

Καλά είμαι Λινάκι μου, πέρασε η μέρα και χαλαρώνω! Όλα καλά!! Εσύ πως πας? Πονάει η κοιλίτσα? Άσχετο αλλά έχει μπει τι νύχι μέσα στο δάκτυλο του ποδιου και πονάωωω!!!

Είναι πολύ ωραία ταινία!! Επίσης υπέροχη είναι και η σκηνή με την Καρέζη στο πάρτυ όπου τα ξέρει όλα, και κάνει θραύση!!!

Καλά είμαι Λινάκι μου, πέρασε η μέρα και χαλαρώνω! Όλα καλά!! Εσύ πως πας? Πονάει η κοιλίτσα? Άσχετο αλλά έχει μπει τι νύχι μέσα στο δάκτυλο του ποδιου και πονάωωω!!!

καλα ειναι η κοιλιτσα μου...την προλαβα με nurofen και δεν με πονεσε καθολου αυτη τη φορα...ουτε για δειγμα....λιγαααααααααααακι το απογευμα αλλα χαπακωθηκα και ισιωσα....αυτο ηταν...απο αυριο θα ειμαι καλα....μολις μου τελειωσει παιρνω τηλ τον γιατρουλη μου να ξεκινησω παρακολουθηση της ωορρηξιας μου και οτι γινει...πραγματικα δεν θα πεθανω κιολας...το πηρα λιγο βαρεως αυτη τη φορα...αλλα ειπα μεσα μου οτι θα παψω να το σκεφτομαι γιατι αλλιως δεν γινεται....το πολυ πολυ να κανουμε εξωσωματικη στην εσχατη λυση....πιστευω πολυ στον αντρουλη μου και στη θεληση του να κανουμε παιδακια....οποτε αν υπαρχει προβλημα θα καταφυγουμε στην εσχατη λυση που ειναι αυτη αφου τσεκαρουμε οτι δεν μπορουμε με φυσιολογικο τροπο....οτι θελει ο θεουλης....ομως κουραστηκα λιγακι....οχι να προσπαθω...αλλα να ελπιζω...να περιμενω και να μην ερχεται...οποτε θα αφησω το τετραμηνο να περασει με χαλαρες σκεψεις και εντατικες προσπαθειες χωρις να περιμενω πολλα πολλα και μετα βλεπουμε....πως παει εσενα ο πονος σου αγαπη μου???

2kMip2.png

πω πω να το προσεξεις αυτο με το νυχι μη σου φτασει σε σημειο που θελει χειρουργειο...επισης να μην τα κοβεις κυκλικα αλλα ισια...για να μην μπαινουν στο κρεας...

2kMip2.png

καλα ειναι η κοιλιτσα μου...την προλαβα με nurofen και δεν με πονεσε καθολου αυτη τη φορα...ουτε για δειγμα....λιγαααααααααααακι το απογευμα αλλα χαπακωθηκα και ισιωσα....αυτο ηταν...απο αυριο θα ειμαι καλα....μολις μου τελειωσει παιρνω τηλ τον γιατρουλη μου να ξεκινησω παρακολουθηση της ωορρηξιας μου και οτι γινει...πραγματικα δεν θα πεθανω κιολας...το πηρα λιγο βαρεως αυτη τη φορα...αλλα ειπα μεσα μου οτι θα παψω να το σκεφτομαι γιατι αλλιως δεν γινεται....το πολυ πολυ να κανουμε εξωσωματικη στην εσχατη λυση....πιστευω πολυ στον αντρουλη μου και στη θεληση του να κανουμε παιδακια....οποτε αν υπαρχει προβλημα θα καταφυγουμε στην εσχατη λυση που ειναι αυτη αφου τσεκαρουμε οτι δεν μπορουμε με φυσιολογικο τροπο....οτι θελει ο θεουλης....ομως κουραστηκα λιγακι....οχι να προσπαθω...αλλα να ελπιζω...να περιμενω και να μην ερχεται...οποτε θα αφησω το τετραμηνο να περασει με χαλαρες σκεψεις και εντατικες προσπαθειες χωρις να περιμενω πολλα πολλα και μετα βλεπουμε....πως παει εσενα ο πονος σου αγαπη μου???

Αχ Λινάκι μου γλυκό, μα πόσο σε καταλαβαίνω δεν μπορείς να φανταστείς!! Να το βγάλουμε από το μυαλό μας, δύσκολο, αλλά ας υποθέσουμε ότι θα γίνει σε τρεις τέσσερις μήνες! Και εγώ αυτά νιώθω, κουράστηκα να ελπίζω, αλλά είμαι ήρεμη, έχω φτιάξει ένα πλάνο, μέχρι τα Χριστούγεννα δεν κάνω τίποτα, με το νέο έτος, θα κάνουμε και εμείς παρακολούθηση και θα ξεκινήσουμε άλλη διαδρομή! Σκέψου θετικά, σκέψου ότι είσαι στα χέρια του γιατρούλη σου, και απόλαυσε την διαδρομή.. Άλλωστε, ο δρόμος για να κάνουμε παιδάκι είναι διασκεδαστικός!!;););)

Εμένα πονάει το δακτυλάκι μου!! Το πρωί πόναγε η κοιλίτσα μου σαν πόνους περιόδου θα έλεγα, αλλά από το μεσημέρι και μετά τίποτα!! Πέρασε.. Ποιος ξέρει.. who knows!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...