Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Μακάρι Λινάκι μου στο έυχομαι!!

Εγώ σήμερα βρε κορίτσια, χτυπάω το κεφάλι μου ότι έχω συμπτώματα που θυμίζουν την ωορρηξία, έχω ελάχιστες ενοχλήσεις, είμαι λίγο πρησμένη, και έχω και αυτά τα υγρά που (ομολογώ ότι είχα καιρό να τα δω) λένε ότι είναι της ωόρρηξίας, αλλά τι γίνεται επιτέλους? Μα γιατί να μην έχω έναν υπέρηχο στο σπίτι μου??? Κλαψ...

Πολύ χαίρομαι που βλέπω τόσο κέφι!! Μακάρι να μπορούσα να συγχαρώ μαζί σας αλλά δεν!! Δεν το έχουμε σήμερα!!

με βαση τον γιατρουλη σου ειχες ωορρηξια το σκ που μας περασε....μηπως καθυστερησε λιγακι????πως με βλεπεις γιατρε γιαννα????δινω και συμβουλες τωρα ε????παντως ανεξαρτητα απο το ποτε εγινε η θα γινει δεν χαιροσαστε εστω και αυτη σου τη διαισθηση ομορφη μου γιωτουλα????μπορει και να εγινε μπορει ομως και να γινεται τωρα...κανε και ενα τεστακι οπως ειπε και η γιαννουλα μας και χαρειτε αυτη τη μερα....και οτι γινει...ειδες κι εγω που νομιζα και νομιζα και νομιζω και τελικα αλλα νομιζα αλλα ηταν....χαμενες ευκαιριες ειπαμε...ΤΕΛΟΣ!!!!ε αγαπουλα μου????και εννοειται πως δεν ειναι αναγκη να εισαι στη χαρα μας απο τη στιγμη που δεν το νιωθεις....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγαπημενε μου Αγιε Βασιλη,

ελπιζω να εισαι καλα και να μην εχεις αρπαξει καμια πουντα εκει πανω με τοσο κρυο.

οπως κατεβαινεις προς τα κατω θα ηθελα να σε παρακαλεσω, αυτα τα Χριστουγεννα να μου φερεις ενα μωρουλι (ζωντανο οχι τυπου κουκλας) , με ματακια τυρκουαζ, ξανθο μαλλακι, ψηλο, αδυνατο και με προοπτικη να γινει το νεχτ τοπ μοντελ του 2032 (εαν φερεις κοριτσακι) ή τον επομενο βιν ντιζελ (αν ειναι αγορακι).

σε ευχαριστω πολυ καλε μου Αγιε Βασιλη.

τα φιλια μου στους ταρανδους σου.

ενταξει δεν υπαρχει το γραμμα σου...καλυτερο δεν θα μπορουσα να γραψω....μπορω να το παρω και να το στειλω κι εγω????αυτο με τους ταρανδους με πεθανε....χαχαχαχαχαχαχ.....αποψε ρεπο κοριτσια μου λογω γεγονοτων στο κεντρο της αθηνας δεν θα παιξουμε....

2kMip2.png

Ξέρω και εγώ? Τι να πω!! Αν δεν ήταν 10η ημέρα κύκλου θα έλεγα ότι θα αδιαθετήσω! Τέτοια πονάκια έχω..

Αλλά να σας πω τι έγινε μόλις τώρα!! Με πήρε το αγοράκι μου τηλέφωνο και του λέω ότι δεν είμαι και στα καλύτερα μου και κάτι τέτοια, του είπα και για την αίσθηση που έχω και μου λέει.. Ερχομαι! Εντάξει είναι θεότρελος! Αλλά πραγματικά μου αρέσει που είναι τόσο μέσα στο θέμα! Θα έρθει και θα ξαναφύγει για δουλειά.. Το γλυκούλι μου!!

Δεν θα το ψάξω άλλο, enough is enough!! Θα μάθουμε σε 15 μέρες!!! χαχα!!

Ξέρω και εγώ? Τι να πω!! Αν δεν ήταν 10η ημέρα κύκλου θα έλεγα ότι θα αδιαθετήσω! Τέτοια πονάκια έχω..

Αλλά να σας πω τι έγινε μόλις τώρα!! Με πήρε το αγοράκι μου τηλέφωνο και του λέω ότι δεν είμαι και στα καλύτερα μου και κάτι τέτοια, του είπα και για την αίσθηση που έχω και μου λέει.. Ερχομαι! Εντάξει είναι θεότρελος! Αλλά πραγματικά μου αρέσει που είναι τόσο μέσα στο θέμα! Θα έρθει και θα ξαναφύγει για δουλειά.. Το γλυκούλι μου!!

ειδες???πανω που εγραωα οτι εχουμε τους καλυτερους αντρες του κοσμου....εκει που εμεις εχουμε τα ορμονικα μας και φερνουμε τον κοσμο πανω κατω μας προσγειωνουν πολυ πολυ ομορφα και ειναι διπλα μας....αχ τι καλα...ειναι πολυ σπανιο να εχουμε τετοιους αντρες με κατανοηση και πολλη αγαπη....φτου φτου φτου μας....ομως δεν ειναι φοβερο πως ειναι η ζωη????οταν πεφτει η μια την σηκωνει η αλλη και τουμπαλιν????γιαυτο σας αγαπω πολυ......υπομονη γιωτακι μου....και αντε πηγαινε να σενιαριστεις γιατι ερχεται το αντρουλι σου.....γιουχουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

2kMip2.png

ειδες???πανω που εγραωα οτι εχουμε τους καλυτερους αντρες του κοσμου....εκει που εμεις εχουμε τα ορμονικα μας και φερνουμε τον κοσμο πανω κατω μας προσγειωνουν πολυ πολυ ομορφα και ειναι διπλα μας....αχ τι καλα...ειναι πολυ σπανιο να εχουμε τετοιους αντρες με κατανοηση και πολλη αγαπη....φτου φτου φτου μας....ομως δεν ειναι φοβερο πως ειναι η ζωη????οταν πεφτει η μια την σηκωνει η αλλη και τουμπαλιν????γιαυτο σας αγαπω πολυ......υπομονη γιωτακι μου....και αντε πηγαινε να σενιαριστεις γιατι ερχεται το αντρουλι σου.....γιουχουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

Πάω να σενιαριστώ!!! χαχαχα!!! Ευχαριστώ Λινάκι μου!!!! Τα λέμε μετά!!

Διαφημίσεις

Να σου πω Γιαννούκο μου την Παρασκευή είχα δύο ωοθυλάκια, 18 & 19 εκατοστά, λες να κάνω διπλές και να μην μπορώ να πιάσω με καμία? χαχαχα!! Έκανα τεστάκι πριν απο λίγο, αρνητικό αλλά να ομολογήσω ότι έκανα την Κυριακή και είχε βγει αχνη δευτερη γραμμή, αλλά επειδή έχουμε επαφές κάθε μέρα δεν ξαναέκανα, γιατί είχα στο μυαλό μου αυτά που μου είπε ο γιατρός.

Δεν ξέρω αλλά σήμερα νιώθω λίγο περίεργα, έναν στομαχόπονο? Ψιλοναυτία? Ζαλούρα? Απροσδιόριστες ενδείξεις!!

χχμμμ,

κοιτα που για ωορρηξια μου μυριζει η υποθεση.

2 ωοθυλακια, το ενα το περιμεναμε μεσα στο σκ.

ομως το αχνο θετικο της Κυριακης ειναι υποπτο.

που σημαινει οτι την Δευτερα θα μπορουσε να ειναι θετικο οποτε να περιμεναμε δευτερη ωορρηξια μεσα στις επομενες 12 εως 48 ωρες. δηλαδη εως σημερα.....!!!!! ΩΟΡΡΗΞΙΑ ειναι και δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο....δωστε του να καταλαβει.

η πρωτη εισαι που εχει διπλη ωορρηξια ή η τελευταια? γιατι να το αποκλεισουμε δηλαδη? και αν θυμαμαι καλα υπαρχει και κατι κληρονομικο στη μεση με διπλες ωορρηξιες ή το θυμαμαι απο αλλαη κοπελα?

Γιωτακι μου εχω θεωρω οτι ειναι ωορρηξια......βοοοουυυυυυυρρρρρρ.

ενταξει δεν υπαρχει το γραμμα σου...καλυτερο δεν θα μπορουσα να γραψω....μπορω να το παρω και να το στειλω κι εγω????αυτο με τους ταρανδους με πεθανε....χαχαχαχαχαχαχ.....αποψε ρεπο κοριτσια μου λογω γεγονοτων στο κεντρο της αθηνας δεν θα παιξουμε....

καλε για σενα ηταν το γραμμα.......ολο δικο σου.

συγνωμη αλλα αν δεν στελναμε και κανενα φιλι στα ταρανδακια θα ειμασταν πολυ αγενης.

ρεπο σημερα????? φαααααρδοςςςςςς ε φαρδος.

χαθηκε ο κοσμος να ειναι το γραφειο μου στο συνταγμα?????????

καλα δεν υπαρχουν οι αντρες σας κοριτσια....απλα υπεροχοι.....!!! Μπραβο τους και παλι μπραβο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χχμμμ,

κοιτα που για ωορρηξια μου μυριζει η υποθεση.

2 ωοθυλακια, το ενα το περιμεναμε μεσα στο σκ.

ομως το αχνο θετικο της Κυριακης ειναι υποπτο.

που σημαινει οτι την Δευτερα θα μπορουσε να ειναι θετικο οποτε να περιμεναμε δευτερη ωορρηξια μεσα στις επομενες 12 εως 48 ωρες. δηλαδη εως σημερα.....!!!!! ΩΟΡΡΗΞΙΑ ειναι και δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο....δωστε του να καταλαβει.

η πρωτη εισαι που εχει διπλη ωορρηξια ή η τελευταια? γιατι να το αποκλεισουμε δηλαδη? και αν θυμαμαι καλα υπαρχει και κατι κληρονομικο στη μεση με διπλες ωορρηξιες ή το θυμαμαι απο αλλαη κοπελα?

Γιωτακι μου εχω θεωρω οτι ειναι ωορρηξια......βοοοουυυυυυυρρρρρρ.

καλε για σενα ηταν το γραμμα.......ολο δικο σου.

συγνωμη αλλα αν δεν στελναμε και κανενα φιλι στα ταρανδακια θα ειμασταν πολυ αγενης.

ρεπο σημερα????? φαααααρδοςςςςςς ε φαρδος.

χαθηκε ο κοσμος να ειναι το γραφειο μου στο συνταγμα?????????

καλα δεν υπαρχουν οι αντρες σας κοριτσια....απλα υπεροχοι.....!!! Μπραβο τους και παλι μπραβο.

μη τυχον και δεν ακουσεις τη γιατρινα μας γιωτακι μου....ξερει τι σου λεει.....

2kMip2.png

Μα και βέβαια Λινάκι μου την άκουσα την γιατρό μας!! Και επειδή έπρεπε να ξαναφύγει για την δουλειά, μου είπε φευγοντας: Εμείς οι δύο δεν τελειώσαμε! Μα νομίζει πως παίζει σε ταινία? χαχαχα!!

Γιαννούκο μου πραγματικά έχουμε πολύ καλούς συντρόφους!! Βάλε καλέ και το δικό σου αγοράκι μέσα! Μην το αφήνεις παραπονεμένο!

Σήμερα έμαθα για μία φίλη, που παντρευτήκαμε την ίδια περίοδο, ότι είναι έγκυος, και χάρηκα πολύ!! Χάρηκα, γιατί πριν λίγο καιρό είχε ζητήσει το τηλέφωνο ενός γιατρού που κανει εξωσωματική, από έναν γνωστό μας που το παιδάκι του τα έκανε με εξωσωματική. Αχ, δεν θέλω ο κόσμος να έχει προβλήματα!! Γιατί δεν κυλάνε όλα ομαλά?? Μα τι στο καλό μας ψεκάζουνε και όλο προβλήματα έχουμε? Γκρ....

Μα και βέβαια Λινάκι μου την άκουσα την γιατρό μας!! Και επειδή έπρεπε να ξαναφύγει για την δουλειά, μου είπε φευγοντας: Εμείς οι δύο δεν τελειώσαμε! Μα νομίζει πως παίζει σε ταινία? χαχαχα!!

Γιαννούκο μου πραγματικά έχουμε πολύ καλούς συντρόφους!! Βάλε καλέ και το δικό σου αγοράκι μέσα! Μην το αφήνεις παραπονεμένο!

Σήμερα έμαθα για μία φίλη, που παντρευτήκαμε την ίδια περίοδο, ότι είναι έγκυος, και χάρηκα πολύ!! Χάρηκα, γιατί πριν λίγο καιρό είχε ζητήσει το τηλέφωνο ενός γιατρού που κανει εξωσωματική, από έναν γνωστό μας που το παιδάκι του τα έκανε με εξωσωματική. Αχ, δεν θέλω ο κόσμος να έχει προβλήματα!! Γιατί δεν κυλάνε όλα ομαλά?? Μα τι στο καλό μας ψεκάζουνε και όλο προβλήματα έχουμε? Γκρ....

καλα γελασα πολυ με αυτο το εμεις οι δυο δεν τελειωσαμε.....χαχαχχαχαα.

μεσα κια το δικο μου αγορακι......εμ τι αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει.

με εξωσωματικη εμεινε εγκυος η φιλη σου?

δεν ξερω αν μας ψεκαζουν ή οχι.....αυτο που ξερω ειναι πως στο τελος ολες θα εχουμε αισιο τελος. οπως και να εχει ειτε με εξωσωματικη ειτε οχι. και στο κατω κατω εχει τοσο μεγαλη σημασια το πως θα μεινεις εγκυος? οχι καμια. το οτι εισαι εγκυος ειναι το θεμα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

μεσα κια το δικο μου αγορακι......εμ τι αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει.

δεν ξερω αν μας ψεκαζουν ή οχι.....αυτο που ξερω ειναι πως στο τελος ολες θα εχουμε αισιο τελος. οπως και να εχει ειτε με εξωσωματικη ειτε οχι. και στο κατω κατω εχει τοσο μεγαλη σημασια το πως θα μεινεις εγκυος? οχι καμια. το οτι εισαι εγκυος ειναι το θεμα.

Ετσι ειναι φιλη μου....στο τελος ολες μας θα το αγκαλιαζουμε το μωρακι μας....τοση τρυφεροτητα τοση αγαπη...οχι αρνητικες σκεψεις...κανουμε κακο στην υποφυση μας και δεν παραγουμε τις καλες ορμονες....ε;;;;πως με βρισκεις;;;;;

2kMip2.png

που εισαστε φιλες μου?????εμεις καναμε δουλιτσες με τον αντρουλη μου και τωρα απολαμβανω το ρεπο μου ξανα....γινεται χαμος στο κεντρο...ευτυχως που δεν καναμε παρασταση....

2kMip2.png

Αχ, τι να κάνεις!! Είναι καλά παιδιά!! Γι' αυτό άλλωστε και τους έχουμε αδυναμία!!

Δεν ρώτησα αν έμεινε έγκυος με εξωσωματική, δεν ήθελα να ρωτήσω, μακάρι να πάνε όλα καλά! μόνο αυτό μετράει!!

Καλά, εμένα δεν με νοιάζει καθόλου πως θα μείνω έγκυος!! Αρκει να μείνω, και αύριο θα έκανα εξωσωματική αν μου το έλεγε ο γιατρός. Δεν με νοιάζει ούτε τι διαδικασία θα ακολουθήσω, ούτε αν θα πονέσω, αν θα πρέπει να κάνω στυγερή οικονομία κλπ! Ολα θα τα κάνω αρκει να έχω κάποια στιγμή στη ζωη μου το ζουζούνι μου! Ποτέ δεν με φόβισαν οι δυσκολίες! Το είπα και την Παρασκευή στον γιατρό μου, να κάνουμε εξωσωματική αλλά δεν χαμπαριάζει! Αν δεν τα έχω καταφέρει μέχρι το καλοκαίρι όμως θα κάνω. Είναι αμετάκλητη απόφαση!

Σήμερα έχει πάλι μια δαιμονισμένη κίνηση!!! Και βροχή μαζί! Ευτυχώς γύρισα σπιτάκι μου, θα φτιάξω μία σουπίτσα αυγολέμονο και θα έρθει το γλυκούλι μου να φάει!!

γεια σας αγαπες.....

καλα της καλλιροης γινεται στο Συνταγμα παλι ε?

Γιωτα μου κι εγω την ιδια αποψη εχω. αν ειναι να μεινω εγκυος και σπερματεγχυση κανω και εξωσωματικη και οτι να'ναι.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

γεια σας αγαπες.....

καλα της καλλιροης γινεται στο Συνταγμα παλι ε?

Γιωτα μου κι εγω την ιδια αποψη εχω. αν ειναι να μεινω εγκυος και σπερματεγχυση κανω και εξωσωματικη και οτι να'ναι.

Οι αυτοκαταστροφικοι ελληναρες ξαναχτυπουν....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...