Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια κρεπα οταν ξανα ανεβω, μιας και με την Γιωτα καναμε βολτα ολη την Ερμου και δεν βρηκαμε ουτε μια κρεπερι......εμεινα με την λιγουρα.

το pseudo που λεει......δεν το θυμαμαι και ακριβως, πρεπει να ειναι εκει που λεει forum signatures.

χαχαχαχαχαχα....πολλες κρεπες....μα δεν βρηκατε κρεπα?????τςτςτςτςτςτςτςτς....τραγικη πολη η αθηνα....

2kMip2.png

Καλημέρα κοριτσακια μου!!!βλέπω έχουμε εξελίξεις!!!χαχαχαχχαχαχααχχαχ!!!πολυ γέλιο πρωι πρωι!!!δε πειράζει Λίνα μου είπαμε τον επόμενο μήνα όλες μαζί!!!γιαννουλα μου ΕΣΥ γλυκιά μου τι θα καναμε χωρις εσένα!!!!!Πάω να δω την κολλητη μου που είναι εγγυουλα στο κρεβάτι 8μηνες παρακαλώ!!!!!μετα απο περιδεση κτλπ!!θα σας τα πω άλλη φορα!!!σας φιλώ θα τα πούμε σε λίγο!!!

καλημερα ομορφια μου.

με το καλο να γεννησει το κοριτσι. αυτα ειναι τα ζορια. να γεννησει με το καλο και ολο αυτο να ειναι μια κακη εμπειρια.

φιλια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχ ελεος σταματα με βλεπουν απο τις καμερες που χτυπιεμαι........

ειδες ομως????μετα την πολυημερη αγωνια μου οτι κατι εχω σημερα ειμαι σε πολυ καλη διαθεση....περιμενα να ειμαι νταουν αλλα με εσενα για φιλη και γιατρο μου πως μπορω να μην ειμαι καλα????εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????και φυσικα με τετοιο θωμα διπλα μου.......του λεω πρωι πρωι αγαπουλα μου δεν εχουμε μωρακι αυτη τη φορα στην κοιλιτσα μου και μου λεει δεν πειραζει αγαπη μου....αφου εισαι η αγαπη μου και αυτο δεν αλλαζει...θα την γεμισουμε την κοιλιτσα σου συντομα...μη στενοχωριεσαι....οποτε με τετοιο ξυπνημα απο τον αντρουλη μου και απο εσενα πως να μην ειμαι καλα?????γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!

2kMip2.png

χαχαχαχαχαχα....πολλες κρεπες....μα δεν βρηκατε κρεπα?????τςτςτςτςτςτςτςτς....τραγικη πολη η αθηνα....

ελα μου ντε.

μα να θελω μια κρεπα η γυναικα και να μην μπορω να βρω. τραγικο.

ειδες ομως????μετα την πολυημερη αγωνια μου οτι κατι εχω σημερα ειμαι σε πολυ καλη διαθεση....περιμενα να ειμαι νταουν αλλα με εσενα για φιλη και γιατρο μου πως μπορω να μην ειμαι καλα????εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????και φυσικα με τετοιο θωμα διπλα μου.......του λεω πρωι πρωι αγαπουλα μου δεν εχουμε μωρακι αυτη τη φορα στην κοιλιτσα μου και μου λεει δεν πειραζει αγαπη μου....αφου εισαι η αγαπη μου και αυτο δεν αλλαζει...θα την γεμισουμε την κοιλιτσα σου συντομα...μη στενοχωριεσαι....οποτε με τετοιο ξυπνημα απο τον αντρουλη μου και απο εσενα πως να μην ειμαι καλα?????γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!

αχου τι καλος ο Θωμακος.....μπραβο Θωμακο. ευγε.

Λινα μου εχει δικιο το αντρακι σου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ελα μου ντε.

μα να θελω μια κρεπα η γυναικα και να μην μπορω να βρω. τραγικο.

αχου τι καλος ο Θωμακος.....μπραβο Θωμακο. ευγε.

Λινα μου εχει δικιο το αντρακι σου.

μα τι τυχερες που ειμαστε....εχουμε τα θεματα μας και τα περναμε εντονα εμεις οι γυναικες και αυτοι οι γλυκουληδες μας μας ηρεμουν τοτε που πραγματικα τους εχουμε αναγκη....ειναι πολυ ομορφο αυτο οταν συμβαινει χωρις να το εχεις εξαναγκασει εσυ....δεν ειναι?????αχ φιλη μου να σου πω μια μικρη ιστοριουλα....κατσε να κλεισω το πανεθυρι γιατι εδω στον πεμπτο ειναι οσα παιρνει ο ανεμος...

2kMip2.png

Λινα μου απορω πως ακομα δεν εχεις την περιεργια με το χρωμα του τικερ......δεν θα με ρωτησεις γιατι ειναι αλλο χρωμα το δικο μου αλλο το δικο σου????

χαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααα...δεν με απασχολησε καρδια μου...χαχαχαχαχαχα......θα παθω τιποτα απο τα γελια....

2kMip2.png

χαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααα...δεν με απασχολησε καρδια μου...χαχαχαχαχαχα......θα παθω τιποτα απο τα γελια....

το γελιο ειναι μακροζωια.......

συν της αλλης σου προσφερω και χρονια παραπανω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Λινα μου απορω πως ακομα δεν εχεις την περιεργια με το χρωμα του τικερ......δεν θα με ρωτησεις γιατι ειναι αλλο χρωμα το δικο μου αλλο το δικο σου????

σου παραθετω τα λογια μιας πολυ καλης μου φιλης οταν με παροτρυνε να κανω παιδακι γιατι αυτη μολις γεννησε και μου ειπε να μην αγχωνομαι......

"Σου το εύχομαι! Προπάντων μην αγχωνεσαι!!! Να ξέρεις οτι αν δεν το σκέφτεσαι θα ερθει πιο εύκολα. Τι σου λέω τώρα;;; Κι εγω αγχωνομουν για καιρό και ήρθε τη στιγμη που δεν το σκεφτόμουν καν. Ειναι μαγικό ναι! Παύεις να ασχολείσαι με το εγώ σου που βρίσκεται μέσα στο σώμα σου και ασχολείσαι με την ουσία της ύπαρξής σου που κρατάς στην αγκαλιά σου. Δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα έξω απο αυτο και απορείς πώς ζούσες μέχρι τώρα χωρίς να το έχεις."

εκει καταλαβα οτι υπαρχουν κι αλλες κοπελες σαν κι εμας που αγχωνονται κοπελες που λες αποκλειεται να αγχωνεται αυτη...κι ομως....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

και συμπληρωνει τη φραση κλειδι.....

"Επαψα να ελπίζω. Νόμιζα ότι δεν μπορούσα. Ότι δεν θα μου συνέβαινε ποτέ και αφεθηκα. "

2kMip2.png

αυτη την κοπελα την εχω στην καρδια μου τοσο βαθια και γερα .....ειχαμε 13 χρονια να τα πουμε..αλλα τωρα που ξαναβρεθηκαμε νομιζω πως δεν θα ξαναχαθουμε....ηταν καρμικο...ηταν γραφτο να γινει....οπως και με εσενα....σας αγαπω πολυ και τις δυο....

και μετα τρεχουν τα δακρυα...πρωι πρωι...

2kMip2.png

σου παραθετω τα λογια μιας πολυ καλης μου φιλης οταν με παροτρυνε να κανω παιδακι γιατι αυτη μολις γεννησε και μου ειπε να μην αγχωνομαι......

"Σου το εύχομαι! Προπάντων μην αγχωνεσαι!!! Να ξέρεις οτι αν δεν το σκέφτεσαι θα ερθει πιο εύκολα. Τι σου λέω τώρα;;; Κι εγω αγχωνομουν για καιρό και ήρθε τη στιγμη που δεν το σκεφτόμουν καν. Ειναι μαγικό ναι! Παύεις να ασχολείσαι με το εγώ σου που βρίσκεται μέσα στο σώμα σου και ασχολείσαι με την ουσία της ύπαρξής σου που κρατάς στην αγκαλιά σου. Δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα έξω απο αυτο και απορείς πώς ζούσες μέχρι τώρα χωρίς να το έχεις."

εκει καταλαβα οτι υπαρχουν κι αλλες κοπελες σαν κι εμας που αγχωνονται κοπελες που λες αποκλειεται να αγχωνεται αυτη...κι ομως....

κοιτα οποια και να εισαι, οταν το προσπαθεις και δεν ερχεται ή οταν εχεις προβληματα , θα αγχωθεις. οσο κι αν οι αλλοι μπορει να λενε...ελα μωρε σιγα μην αγχωθει τωρα αυτη για να γινει μανα.....η καρδια της καθε μιας μας το ξερει.

και ναι το αγχος ειναι πολυ κακος παραγοντας. θα επαναλαβω την φραση οτι η καλυτερη αντισυλλιπτικη μεθοδος ειναι το αγχος. ομως δεν ειναι και ευκολο να ζεις χωρις αυτο, μη λεμε βλακειες. αλλα ολα θελουν ενα μετρο. το να εχεις απλα αγχος οκ το κατανοω....το να εισαι ομως ο ορισμος του αγχους δεν κατανοω και ουτε προκειται ποτε να κατανοησω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αυτη την κοπελα την εχω στην καρδια μου τοσο βαθια και γερα .....ειχαμε 13 χρονια να τα πουμε..αλλα τωρα που ξαναβρεθηκαμε νομιζω πως δεν θα ξαναχαθουμε....ηταν καρμικο...ηταν γραφτο να γινει....οπως και με εσενα....σας αγαπω πολυ και τις δυο....

και μετα τρεχουν τα δακρυα...πρωι πρωι...

ταραραραραρα....ταραραραραραραραραραραραραραρα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...