Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Ευαγγελια μου μην την ακους. ολο το καλοκαιρι ειχε 28 μερες κυκλο.με ειχε βαλει και τις μετρουσα μια μια τις μερες να δω τι κυκλο εχει. ηταν τοσο σταθερος που μονο την ωρα που θα ερθει δεν ξεραμε. αλλα εχει φερει την καταστροφη στο μυαλο της αυτες τις μερες, ανευ λογου βεβαιως βεβαιως, και εχει δημιουργησει κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις. κατσε τωρα μολις συνελθει και περασουν 2-3 μερες και παρει παλι τα πανω της θα δεις που θα μας πει.....μωρε τι χαζη που ειμαι? ολο βλακειες σας λεω? ολο αγχωνομαι....

σονι και καλα να βρουμε προβλημα.......απο το πουθενα οτι κατι εχει.

επιτελους .....επιτεεεεεεεελους. μωρε αυτη δε σε ταλαιπωρησε , εσυ απο μονη σου ταλαιπωρησε.

αααα μαλιστα επρεπε να σου ερθει περιοδος για να καταλαβεις οτι δεν εχεις κατι κακο?????????? δηλαδη πας να αναιρεσεις ολοκληρη ιατρικη-γυναικολογικη επιστημη που σου λεω ολημερης και ολονυχτης οτι εισαι καλα???? τι θες να σκισω τα πτυχια μου?????? και καλα του γιατρου σου να μην του εχεις εμπιστοσυνη....εμενα ομως γιατ? της φιλης σου? τι σου ελεγα εχτες που μιλουσαμε? οτι αν μεχρι σημερα το πρωι δεν εχει ερθει τοτε θα αρχιζαμε απο σημερα να μετραμε καθυστερηση, σωστα? και σου ηρθε εχτες το βραδυ.......ενταξει ειμαι Θεα.....ανοιγω ιατρειο.

oυυυυυπς.....τολμωνα μιλησω τωρα???δεν τολμω....γιατρε μουυυυυυυυυυυυ...δεν ξαναμιλαω....χιχιχιιχιχιχιχ....το τι γελιο εχω ριξει με το που ανοιγω τα ματια μου.....καλε και στους δυο σας εχω εμπιστοσυνη...αλλα η λινα ειμαι ..να μηνε χω και ενα drama queen το μηνα για να μη βαριοσαστε κι εσεις βρε πουλακια μου....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....ελα ενταξει ολα καλα....τουλαχιστον δεν ποναω.....χιχιχιχιχι....πραγματικα αν ξαναπω τιποτα να μου βαλεις πιπερι στο στομα....χιχιχιχιχ....ποσο γελασα φιλη μου......

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα στα ομορφα κοριτσια.... τι κανετε?

αχ βρε γιαννα μ΄αρεσει που εκτος απο τον δικο σου κυκλο ξερεις και των κοριτσιων......χιχι....

καλημερα Μαρακι.....

τι να κανω????? που εχω γινει ο γιατρος του καφε.....δεν πρεπει να ξερω τον κυκλο των ασθενων μου???? και ποσο μαλλον της Λινας μου......τον εχουμε φιλοσοφησει αυτον τον κυκλο......οοουυυυυυυυ πολλες φορες, κοντευω να τον μαθω πιο καλα και απο τον δικο μου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα Μαρακι.....

τι να κανω????? που εχω γινει ο γιατρος του καφε.....δεν πρεπει να ξερω τον κυκλο των ασθενων μου???? και ποσο μαλλον της Λινας μου......τον εχουμε φιλοσοφησει αυτον τον κυκλο......οοουυυυυυυυ πολλες φορες, κοντευω να τον μαθω πιο καλα και απο τον δικο μου.

αγαπηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου εσυυυυυυυυυυυ.....πες μου τωρα γιατρε μου???..τι τικερακι να βαλω????τι κυκλο????χαχαχαχαχαχ....αληθεια πες μου.....

2kMip2.png

oυυυυυπς.....τολμωνα μιλησω τωρα???δεν τολμω....γιατρε μουυυυυυυυυυυυ...δεν ξαναμιλαω....χιχιχιιχιχιχιχ....το τι γελιο εχω ριξει με το που ανοιγω τα ματια μου.....καλε και στους δυο σας εχω εμπιστοσυνη...αλλα η λινα ειμαι ..να μηνε χω και ενα drama queen το μηνα για να μη βαριοσαστε κι εσεις βρε πουλακια μου....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....ελα ενταξει ολα καλα....τουλαχιστον δεν ποναω.....χιχιχιχιχι....πραγματικα αν ξαναπω τιποτα να μου βαλεις πιπερι στο στομα....χιχιχιχιχ....ποσο γελασα φιλη μου......

καλως την ασθενη μου.......καλημερουδια αγαπη........!!!

οχι πες μου την αληθεια.....με παραδεχεσαι???? εχω δικιο οταν σου μιλαω??????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αγαπηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου εσυυυυυυυυυυυ.....πες μου τωρα γιατρε μου???..τι τικερακι να βαλω????τι κυκλο????χαχαχαχαχαχ....αληθεια πες μου.....

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχ

κλαιωωωωωωωω

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλως την ασθενη μου.......καλημερουδια αγαπη........!!!

οχι πες μου την αληθεια.....με παραδεχεσαι???? εχω δικιο οταν σου μιλαω??????

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...σε παραδεχομαι.....να ερχομαι σε εσενα να βγαζεις και το μεροκαματο βρε παιδι μου...με τοσες ερωτησεις που κανω καθημερνα θα εβγαζες πολλα απο εμενα...αληθεια τωρα πες μου τι κυκλο να βαλω στο τικερακι μου????καλημερα αγαπουλα μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!

2kMip2.png

βρε κοριτσια θελω τοσες μερες να σας ρωτησω και ολο το ξεχναω... ολο λετε το τικερακι και τικερακι. τι ειναι αυτο?το τεστ ωορριξιας? :confused::confused:

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...σε παραδεχομαι.....να ερχομαι σε εσενα να βγαζεις και το μεροκαματο βρε παιδι μου...με τοσες ερωτησεις που κανω καθημερνα θα εβγαζες πολλα απο εμενα...αληθεια τωρα πες μου τι κυκλο να βαλω στο τικερακι μου????καλημερα αγαπουλα μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!

΄βαλε τικερακι 28 ημερων.

θα παρακολουθησεις και αυτο το μηνα την ωορρηξια σου. το τικερακι θα ειναι ενδεικτικο....ετσι για να ακολουθεις τη μοδα. θα κανεις τεστ ωορρηξιας και θα πας και στο γιατρο σου οπως σου ειπε να την παρακολουθησετε να δειτε περιπου ποτε ειναι. εννοειτε ΣΕΕΕΕΕΕΞΞΞΞ μπολικο και θα ξερουμε ποτε (δεν) περιμενεις οταν γινει η ωορρηξια σου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

βρε κοριτσια θελω τοσες μερες να σας ρωτησω και ολο το ξεχναω... ολο λετε το τικερακι και τικερακι. τι ειναι αυτο?το τεστ ωορριξιας? :confused::confused:

βλεπεις κατω απο τα σχολια μας που εχει κατι εικονουλες που λενε σημερα εισαι στην ταδε ημερα του κυκλου.....απομενουν τοσες μερες μεχρι την ωορρηξια ή απομενουν τοσες μερες μεχρι το τεστ.

ε αυτα ειναι τα τικερακια που λεμε

bhXOp3.png

ofRSp2.png

΄βαλε τικερακι 28 ημερων.

θα παρακολουθησεις και αυτο το μηνα την ωορρηξια σου. το τικερακι θα ειναι ενδεικτικο....ετσι για να ακολουθεις τη μοδα. θα κανεις τεστ ωορρηξιας και θα πας και στο γιατρο σου οπως σου ειπε να την παρακολουθησετε να δειτε περιπου ποτε ειναι. εννοειτε ΣΕΕΕΕΕΕΞΞΞΞ μπολικο και θα ξερουμε ποτε (δεν) περιμενεις οταν γινει η ωορρηξια σου.

ναι βρε για τη μοδα ακριβως....ετσι γιατι μας αρεσει να την ακολουθουμε...χιχιχιχιχιχ....ναι αγαπημενε μου γιατρε....θα παω και θα κανω και σεξ!!!!!τι οφειλω παρακαλωωωωωωωωωω?????χαχαχαχαχαχαχ.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

βλεπεις κατω απο τα σχολια μας που εχει κατι εικονουλες που λενε σημερα εισαι στην ταδε ημερα του κυκλου.....απομενουν τοσες μερες μεχρι την ωορρηξια ή απομενουν τοσες μερες μεχρι το τεστ.

ωωωω thanks για την πληροφορια.....το ειχα απορια ...χιχιχι

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

ποιο κανω κοπι πειστ????

2kMip2.png

Καλημέρα κοριτσακια μου!!!βλέπω έχουμε εξελίξεις!!!χαχαχαχχαχαχααχχαχ!!!πολυ γέλιο πρωι πρωι!!!δε πειράζει Λίνα μου είπαμε τον επόμενο μήνα όλες μαζί!!!γιαννουλα μου ΕΣΥ γλυκιά μου τι θα καναμε χωρις εσένα!!!!!Πάω να δω την κολλητη μου που είναι εγγυουλα στο κρεβάτι 8μηνες παρακαλώ!!!!!μετα απο περιδεση κτλπ!!θα σας τα πω άλλη φορα!!!σας φιλώ θα τα πούμε σε λίγο!!!

ναι βρε για τη μοδα ακριβως....ετσι γιατι μας αρεσει να την ακολουθουμε...χιχιχιχιχιχ....ναι αγαπημενε μου γιατρε....θα παω και θα κανω και σεξ!!!!!τι οφειλω παρακαλωωωωωωωωωω?????χαχαχαχαχαχαχ.....

μια κρεπα οταν ξανα ανεβω, μιας και με την Γιωτα καναμε βολτα ολη την Ερμου και δεν βρηκαμε ουτε μια κρεπερι......εμεινα με την λιγουρα.

ποιο κανω κοπι πειστ????

το pseudo που λεει......δεν το θυμαμαι και ακριβως, πρεπει να ειναι εκει που λεει forum signatures.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...