Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

μωρε εμενα μια χαρα μου φαινεται ο αρακας.....του μωρου μου ομως......αστα.

ναι ε????μα καθολου ομως ε????εμενα τρελαινεται ο αντρουλης μου για αρακα.....αυριο λοιπον.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ε????μα καθολου ομως ε????εμενα τρελαινεται ο αντρουλης μου για αρακα.....αυριο λοιπον.....

κι εμενα τρελενεται....αλλα με διαφορετικο τροπο απο αυτον του Θωμα....!!!

του γυριζει το ματι.....κοκκινιζει η μουρη....στραβωνει και λιγο το στομα.....ασε ασε σου λεω τραγικες στιγμες.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

του γυριζει το ματι.....κοκκινιζει η μουρη....στραβωνει και λιγο το στομα.....ασε ασε σου λεω τραγικες στιγμες.

χαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

2kMip2.png

χαχαχαχαχαχαχα

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

κοριτσακια μου ηρθε ο αντρουλης μου και με ρωτησε εχουμε κανενα νεο????και του λεω τιποτα ακομα αλλα εχω μερικα πονακια που και που....κατι που εχω ολη την εβδομαδα βεβαιως....εκει που λεω να θα ερθει εκει και σταματανε....και μου λεει ο γλυκουλης μου ε τοτε θα σου ερθει....δεν πειραζει....και του λεω βρε αγαπουλα μου τα συμπτωματα ειναι ακριβως τα ιδια...και μου λεει α ναι?????και του λεω ναι βρε αγαπη μου....αχου μωρε ο γλυκος μου το θελει τοσο πολυ μαλιστα μου λεει αυτο το μηνα εισαι σιγουρα εγκυος αφου το ξερω...χαχαχαχαχαχαχααχαχα...εγω παλι νομιζω πως θα μου ερθει....αλλα ας περιμενουμε λιγακι ακομα....μεχρι να ερθει....χιχιχιχι...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφη ηρακλειωτισσα.....κι εγω σημερα παρελαβα τα χαλακια μου....ακομα δεν ηρθε η καταρραμενη αλλα μαλλον θα ερθει σημερα αυριο...κι εμενα η ωορρηξια μου ηταν στις 21 συμφωνα με τον υπρηχο του γιατρου μου οποτε καπου τωρα πρεπει να ειναι στη διαδρομη και να κανει την εμφανιση της....ποτε αδιαθετησες εσυ τον προηγουμενο μηνα????οχι τωρα....τον προηγουμενο....

Λοιπόν:4/11 3/10 7/9 6/8 10/7 13/6 18/5!!!!δε μπορείς να πεις!!!!!!:D:D:DΤώρα παρατηρώ ότι με παει ενναλαξ!!

Που είστε όλες;;να κουτσομπολεψουμε λίγο!!λινακι ΕΣΥ τι κύκλο έχεις γενικά;

Ημουνα σχετικα σταθερη...27 28 29....αλλα απο τοτε που ξεκινησαμε προσπαθειες εχω περιεργους κυκλους που ομως ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια....δηλαδη το καλοκαιρι εκανα εναν κυκλο 24 ημερων...και λιγο αργοτερα εναν 30 ημερων..με κορυφαιο τον τωρινο που ειμαι στην 33η μερα και ακομα αφαντη..μιλησα με τον γιατρο μου και αν δεν μου εχει ερθει μεχρι την παρασκευη θα τον παρω τηλεφωνο για να παω να κανω μια χοριακη...η προηγουμενη που εκανα μαλλον ηταν πολυ νωρις...αυτα...για την ωρα πονακια βαρος και περιοδος αφαντη....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Ημουνα σχετικα σταθερη...27 28 29....αλλα απο τοτε που ξεκινησαμε προσπαθειες εχω περιεργους κυκλους που ομως ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια....δηλαδη το καλοκαιρι εκανα εναν κυκλο 24 ημερων...και λιγο αργοτερα εναν 30 ημερων..με κορυφαιο τον τωρινο που ειμαι στην 33η μερα και ακομα αφαντη..μιλησα με τον γιατρο μου και αν δεν μου εχει ερθει μεχρι την παρασκευη θα τον παρω τηλεφωνο για να παω να κανω μια χοριακη...η προηγουμενη που εκανα μαλλον ηταν πολυ νωρις...αυτα...για την ωρα πονακια βαρος και περιοδος αφαντη....

Μακάρι λινακι!άντε να είσαι η πρώτη!!!!!!:D:D

Μακάρι λινακι!άντε να είσαι η πρώτη!!!!!!:D:D

Η υπομονη μου λεει ο μπαμπας μου ειναι μεγαλη αρετη...μερικες φορες την εχω και μερικες φορες λειτουργω τοσο βιαστικα....τωρα ομως δεν εχω αλλη επιλογη...παρα να περιμενω με υπομονη....οτι ερθει...σε ευχαριστω κουκλαρα μου....μακαρι!!!!!

2kMip2.png

Κοριτσακια μου επιτελους αδιαθετησα...και λεω επιτελους γιατι με ταλαιπωρησε αυτη η αναμονη..

Τωρα τουλαχιστον ξερω οτι δεν εχω κατι κακο...ουφ....ας ξεκινησουμε λοιπον ολες μαζι ξανα...ειπαμε ομορφος μηνας ο νοεμβριος....ονειρα γλυκα αγαπες μου!!!!!"

2kMip2.png

Ευαγγελια μου μην την ακους. ολο το καλοκαιρι ειχε 28 μερες κυκλο.με ειχε βαλει και τις μετρουσα μια μια τις μερες να δω τι κυκλο εχει. ηταν τοσο σταθερος που μονο την ωρα που θα ερθει δεν ξεραμε. αλλα εχει φερει την καταστροφη στο μυαλο της αυτες τις μερες, ανευ λογου βεβαιως βεβαιως, και εχει δημιουργησει κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις. κατσε τωρα μολις συνελθει και περασουν 2-3 μερες και παρει παλι τα πανω της θα δεις που θα μας πει.....μωρε τι χαζη που ειμαι? ολο βλακειες σας λεω? ολο αγχωνομαι....

σονι και καλα να βρουμε προβλημα.......απο το πουθενα οτι κατι εχει.

Κοριτσακια μου επιτελους αδιαθετησα...και λεω επιτελους γιατι με ταλαιπωρησε αυτη η αναμονη..

Τωρα τουλαχιστον ξερω οτι δεν εχω κατι κακο...ουφ....ας ξεκινησουμε λοιπον ολες μαζι ξανα...ειπαμε ομορφος μηνας ο νοεμβριος....ονειρα γλυκα αγαπες μου!!!!!"

επιτελους .....επιτεεεεεεεελους. μωρε αυτη δε σε ταλαιπωρησε , εσυ απο μονη σου ταλαιπωρησε.

αααα μαλιστα επρεπε να σου ερθει περιοδος για να καταλαβεις οτι δεν εχεις κατι κακο?????????? δηλαδη πας να αναιρεσεις ολοκληρη ιατρικη-γυναικολογικη επιστημη που σου λεω ολημερης και ολονυχτης οτι εισαι καλα???? τι θες να σκισω τα πτυχια μου?????? και καλα του γιατρου σου να μην του εχεις εμπιστοσυνη....εμενα ομως γιατ? της φιλης σου? τι σου ελεγα εχτες που μιλουσαμε? οτι αν μεχρι σημερα το πρωι δεν εχει ερθει τοτε θα αρχιζαμε απο σημερα να μετραμε καθυστερηση, σωστα? και σου ηρθε εχτες το βραδυ.......ενταξει ειμαι Θεα.....ανοιγω ιατρειο.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα στα ομορφα κοριτσια.... τι κανετε?

αχ βρε γιαννα μ΄αρεσει που εκτος απο τον δικο σου κυκλο ξερεις και των κοριτσιων......χιχι....

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...