Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλημερα ομορφες.....

που χαθηκατε καλε εχτες?

Γιωτουλα μου παλι βολτουλες εκανες?

Λινα μου ευχαριστιοσουν το ρεπουδακι σου?

Μαρακι, Ευαγγελια μου?

Ντινα, Ντινα, Ντινα.........εχεις γινει τοσο προβλεπομενη που πλεον δεν μου κανει ορεξη ουτε να σε πειραξω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χιχιχιχιχ...μα ποσο χαζουλα ειμαι μερικες φορες...αν δεν ειχα κι εσενανε τι θα ημουν στη γηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!ταραραραραραρααααααα....

μπορει αλητης να σουνα , να χες καταστραφει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μπορει αλητης να σουνα , να χες καταστραφει.

Χαχαχαχαχα..καλημερα ομορφια μου....εχθες πηγα στην κουμπαρουλα μου και βρηκαμε και μια φιλη απο το σχολειο και πιναμε κρασακια....ωραια ηταν ξεκουραστα ανεμελα και γυναικεια.....μολις ξυπνησα και εχω ακομα λιγο βουλωμενη μυτουλα....λιγο ομως...επιτελους μου περναει...τι να μαγειρεψω φιλη μου;;;

2kMip2.png

Χαχαχαχαχα..καλημερα ομορφια μου....εχθες πηγα στην κουμπαρουλα μου και βρηκαμε και μια φιλη απο το σχολειο και πιναμε κρασακια....ωραια ηταν ξεκουραστα ανεμελα και γυναικεια.....μολις ξυπνησα και εχω ακομα λιγο βουλωμενη μυτουλα....λιγο ομως...επιτελους μου περναει...τι να μαγειρεψω φιλη μου;;;

κολοκυθακια γεμιστα αυγολεμονο.:D:D:D:D

ειναι πολυ ωραιο φαγακι. λαχταριστο.....γιαμ γιαμ.

κρασακια πιναμε εχτες......????? πουλακι μουυυυυυ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κολοκυθακια γεμιστα αυγολεμονο.:D:D:D:D

ειναι πολυ ωραιο φαγακι. λαχταριστο.....γιαμ γιαμ.

κρασακια πιναμε εχτες......????? πουλακι μουυυυυυ

Ε καλα μη φανταστεις...ενα ποτηρακι.....και πολλα ποπ κορν....χιχιχιχι....πω πω μεθαυριο θα ερθει επιτελους η γυναικα να μας καθαρισει το σπιτι και να στρωσει τα χαλια....τι ευτυχιααααααα....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Ε καλα μη φανταστεις...ενα ποτηρακι.....και πολλα ποπ κορν....χιχιχιχι....πω πω μεθαυριο θα ερθει επιτελους η γυναικα να μας καθαρισει το σπιτι και να στρωσει τα χαλια....τι ευτυχιααααααα....

εγω φιλεναδα τα εβαλα το σκ πριν ερθω επανω. βεβαια ακομα εχει λιγη ζεστουλα αλλα απο οτι ειδα θα πεσει η θερμοκρασια στις επομενες μερες.

ααααχχχχ θελω διακοπες σας το ειπα???? ε σας το λεω.....

αντε λιγες μερες ακομα και πλησιαζουν τα Χριστουγεννα μας να παμε και τις διακοπουλες μας.....επιτελους.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εγω φιλεναδα τα εβαλα το σκ πριν ερθω επανω. βεβαια ακομα εχει λιγη ζεστουλα αλλα απο οτι ειδα θα πεσει η θερμοκρασια στις επομενες μερες.

ααααχχχχ θελω διακοπες σας το ειπα???? ε σας το λεω.....

αντε λιγες μερες ακομα και πλησιαζουν τα Χριστουγεννα μας να παμε και τις διακοπουλες μας.....επιτελους.

αν δεν παρω τα χαλια αμεσα απο το συνεργειο καθαρισμου θα τα δωσουν για αποσυρση ετσι οπως μας παει ο χειμωνας φετος....χαχαχαχαχαχα....

τι ομορφα...τζακακι ζεστο καφεδακι η τσαγακι στολιδια χριστουγεννα και αγιος ο θεος....

2kMip2.png

αν δεν παρω τα χαλια αμεσα απο το συνεργειο καθαρισμου θα τα δωσουν για αποσυρση ετσι οπως μας παει ο χειμωνας φετος....χαχαχαχαχαχα....

τι ομορφα...τζακακι ζεστο καφεδακι η τσαγακι στολιδια χριστουγεννα και αγιος ο θεος....

Χριστουγεννα.......η πιο ωραια και χαρουμενη εποχη του χρονου. τα λατρευω.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Καλημέρα απο το καλαοκαιρινο Ηράκλειο!!!μέρα για θάλασσα χωρις υπερβολές!θέλω το χειμωωωνααα μου τωωωρααα!!!!τι κάνετε κοριτσακια μου;κ εγω εχθές εστρωσα το πρώτο μου χαλάκι!στην τραπεζαρία!του σαλονιού το παραγγελία κ θα είναι εδώ σε μια βδομάδα!!ελπίζω μεχρι τότε να κάνει κρύο!!!!!γιαννουλα μου πως περασες στην Αθήνα;;;λινακι ήρθε η καταραμενη;κ εγω ωορρηξια έκανα 19-20 κ ήρθε τη Κυριακή!

Διαφημίσεις

Καλημέρα απο το καλαοκαιρινο Ηράκλειο!!!μέρα για θάλασσα χωρις υπερβολές!θέλω το χειμωωωνααα μου τωωωρααα!!!!τι κάνετε κοριτσακια μου;κ εγω εχθές εστρωσα το πρώτο μου χαλάκι!στην τραπεζαρία!του σαλονιού το παραγγελία κ θα είναι εδώ σε μια βδομάδα!!ελπίζω μεχρι τότε να κάνει κρύο!!!!!γιαννουλα μου πως περασες στην Αθήνα;;;λινακι ήρθε η καταραμενη;κ εγω ωορρηξια έκανα 19-20 κ ήρθε τη Κυριακή!

καλημερα ομορφια μου.

εμας εδω παει να βγει δειλα δειλα ο ηλιος αλλα τα συννεφακια εχουν την τιμιτικη τους σημερα.

Στην αθηνα περασα καλα. ειδα την ανηψια μου η οποια ειναι 5μιση μηνων, γεμισα μωρουδιλα και γυρισα. φυσικα βρεθηκα με τα κοριτσια μου, τη Γιωτα και τη Λινα και με τη Γιωτουλα καμαρωσαμε και το Λινακι στην παρασταση. εκανα λιγα ψωνια, οχι τιποτα το ιδιαιτερο. ειδα συγγενεις και γυρισα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα ομορφη ηρακλειωτισσα.....κι εγω σημερα παρελαβα τα χαλακια μου....ακομα δεν ηρθε η καταρραμενη αλλα μαλλον θα ερθει σημερα αυριο...κι εμενα η ωορρηξια μου ηταν στις 21 συμφωνα με τον υπρηχο του γιατρου μου οποτε καπου τωρα πρεπει να ειναι στη διαδρομη και να κανει την εμφανιση της....ποτε αδιαθετησες εσυ τον προηγουμενο μηνα????οχι τωρα....τον προηγουμενο....

2kMip2.png

καλημερα κοριτσια........μολις γυρισα και γω απο εξωτερικες δουλειες..εσεις τι κανετε?

καλως το Θεσσαλονικιο μας κοριτσι......

καλα ειμαστε. οσο μπορουμε δηλαδη.....

εγω νυσταζω πολυυυυυυυυυυ μα παρα πολυυυυυυυυυ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλως το Θεσσαλονικιο μας κοριτσι......

καλα ειμαστε. οσο μπορουμε δηλαδη.....

εγω νυσταζω πολυυυυυυυυυυ μα παρα πολυυυυυυυυυ

δε μπορω να πω οτι νυσταζω.. αλλα βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω να τελειωσει και αυτη η εβδομαδα για να εχω μετα την αδειουλα μου..........:D:D:D:D:D:D:D:D:D

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...