Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

βρε συ δεν υπαρχει καθυστερηση τοσων ημερων.

ποτε ειχες ωορρηξια? η περιοδος μπορει να εμφανιστει απο 11 μερες εως και 16 μερες μετα την ωορρηξια.

κι αν τελικα ερθει σημερα ή αυριο μιλαμε για φυσιολογικη περιοδο. μην μενεις στις 12 μερες που σου ειπε ο γιατρος. κανενας δεν μπορει να ξερει ακριβως ποσες μερες μετα την ωορρηξια θα ερθει η περιοδος.....ουτε καν ο γιατρος. ισως σου ειπε οτι θα μπορουσες να κανεις χοριακη μετα απο 12 μερες και εσυ να καταλαβες οτι θα ερθει περιοδος μετα απο 12 μερες.

γιαυτο εγραψα ας πουμε 4 μερες....η ωορρηξια με βαση τον υπερηχο ηταν στις 20 οκτωβριου....βαλε και 16 το μεγιστο ισον 4 νοεμβρη....χαχαχαχαχαχαχαχα.....ο γιατρουλης μου μου ειπε περιοδος σε 12 μερες.....τελος παντων δεν εχει σημασια....υπομονη μεχρι την καθοδο των μυριων...χαχαχαχαχα...γιατρουλη μου εσυ...να σου πω κανεις και κολπικη εξεταση στο ιατρειο σου????παπ???Χαχαχαχαχαχαχ...θα ερχομαι σε εσενα καλυτερα τα ξερεις....χχιχιχιχιχ...φιλη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε συ δεν υπαρχει καθυστερηση τοσων ημερων.

ποτε ειχες ωορρηξια? η περιοδος μπορει να εμφανιστει απο 11 μερες εως και 16 μερες μετα την ωορρηξια.

κι αν τελικα ερθει σημερα ή αυριο μιλαμε για φυσιολογικη περιοδο. μην μενεις στις 12 μερες που σου ειπε ο γιατρος. κανενας δεν μπορει να ξερει ακριβως ποσες μερες μετα την ωορρηξια θα ερθει η περιοδος.....ουτε καν ο γιατρος. ισως σου ειπε οτι θα μπορουσες να κανεις χοριακη μετα απο 12 μερες και εσυ να καταλαβες οτι θα ερθει περιοδος μετα απο 12 μερες.

συγγνωμη οχι στις 20 στις 21 οκτωβριου....αρα εχεις δικιο....χιχιχιχιχιχιχ....

2kMip2.png

γιαυτο εγραψα ας πουμε 4 μερες....η ωορρηξια με βαση τον υπερηχο ηταν στις 20 οκτωβριου....βαλε και 16 το μεγιστο ισον 4 νοεμβρη....χαχαχαχαχαχαχαχα.....ο γιατρουλης μου μου ειπε περιοδος σε 12 μερες.....τελος παντων δεν εχει σημασια....υπομονη μεχρι την καθοδο των μυριων...χαχαχαχαχα...γιατρουλη μου εσυ...να σου πω κανεις και κολπικη εξεταση στο ιατρειο σου????παπ???Χαχαχαχαχαχαχ...θα ερχομαι σε εσενα καλυτερα τα ξερεις....χχιχιχιχιχ...φιλη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.....

χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα

χαχχαχαχαχαχχαχχχχχχχχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

συγγνωμη οχι στις 20 στις 21 οκτωβριου....αρα εχεις δικιο....χιχιχιχιχιχιχ....

λοιπον, 21/10 ημερα ωορρηξιας ετσι?

οποτε , πρωτον εκανες πολυ νωρις την χοριακη. ενα εγκυρο αποτελεσμα χοριακης θα επερνες αν εκανες αιματολογικη εχτες ή σημερα.

δευτερον, ο κυκλος μας επηρεαζεται απο πολλους παραγοντες. το να εχεις μια μικρη αποκλιση 1-2 ημερων δεν καθιστα τον κυκλο αστατο. οποτε μην ανησυχεις οσο αφορα τον κυκλο σου. ειναι φυσιολογικοτατος. για να αναφερθουμε σε αστατο κυκλο θα πρεπει η αποκλιση να ειναι πανω 4 μερες τουλαχιστον.

τριτον, αφου ειχες καθυστερημενη ωορρηξια ειναι φυσιολογικο και επομενο να καθυστερησει και η περιοδος. ( κι εμενα η γιατρος μου ειπε οτι με τα χιλιοστα του αυγου μου μπορει να καθυστερησει 2-3 μερες ο κυκλος μου). αρα παιζει ρολο ακομα και τα χιλιοστα του ωαριου μας.

τεταρτον , ακομα και αυτη η γριπουλα που εχεις θα μπορουσε να επηρεασει τον κυκλο και να μεταβαλει ελαφρως.

οποτε ομορφοφονισσουλα μου, ολα ειναι καλα και δεν πρεπει να μου ανησυχεις. χαλαρωσε κι αν οντως το τεστακι μας εδωσε το σωστο αποτελεσμα τοτε ειναι θεμα ωρων να ερθει η κοκκινομουρα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα

χαχχαχαχαχαχχαχχχχχχχχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

λοιπον, 21/10 ημερα ωορρηξιας ετσι?

οποτε , πρωτον εκανες πολυ νωρις την χοριακη. ενα εγκυρο αποτελεσμα χοριακης θα επερνες αν εκανες αιματολογικη εχτες ή σημερα.

δευτερον, ο κυκλος μας επηρεαζεται απο πολλους παραγοντες. το να εχεις μια μικρη αποκλιση 1-2 ημερων δεν καθιστα τον κυκλο αστατο. οποτε μην ανησυχεις οσο αφορα τον κυκλο σου. ειναι φυσιολογικοτατος. για να αναφερθουμε σε αστατο κυκλο θα πρεπει η αποκλιση να ειναι πανω 4 μερες τουλαχιστον.

τριτον, αφου ειχες καθυστερημενη ωορρηξια ειναι φυσιολογικο και επομενο να καθυστερησει και η περιοδος. ( κι εμενα η γιατρος μου ειπε οτι με τα χιλιοστα του αυγου μου μπορει να καθυστερησει 2-3 μερες ο κυκλος μου). αρα παιζει ρολο ακομα και τα χιλιοστα του ωαριου μας.

τεταρτον , ακομα και αυτη η γριπουλα που εχεις θα μπορουσε να επηρεασει τον κυκλο και να μεταβαλει ελαφρως.

οποτε ομορφοφονισσουλα μου, ολα ειναι καλα και δεν πρεπει να μου ανησυχεις. χαλαρωσε κι αν οντως το τεστακι μας εδωσε το σωστο αποτελεσμα τοτε ειναι θεμα ωρων να ερθει η κοκκινομουρα.

μωρε γιατρουλη μου ναι θα ερθει η ατιμουλα.....αλλα ας ερθει για να ηρεμησω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωω.......γιουχουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!σε αγαπω σου το ειπα???Χαχαχαχαχαχα.....

2kMip2.png

μωρε γιατρουλη μου ναι θα ερθει η ατιμουλα.....αλλα ας ερθει για να ηρεμησω κι εγωωωωωωωωωωωωωωωωω.......γιουχουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!σε αγαπω σου το ειπα???Χαχαχαχαχαχα.....

θελω να το ακουω, να το ακουω, να το ακουω να το λεεεεεςςςςς.:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ναι ναι ναι......θα ειναι καλος μηνας....το καλο που του θελω..χιχιχι

χαχχαχαχαχαχχαχαχα...........τρεμε Νοεμβρη....!!!

ναι ειναι ο πιο ομορφος μηνας....γιατι στις 26 γιορταζω....χαχαχαχαχαχαχαχ....

αααααααα ........δεν υπαρχεις...χαχαχχαχαχ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

χιχιχιχιχ...μα ποσο χαζουλα ειμαι μερικες φορες...αν δεν ειχα κι εσενανε τι θα ημουν στη γηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!ταραραραραραρααααααα....

2kMip2.png

αντε ρε φιλη....νομιζω πως μας αξιζει φετος τα χριστουγεννα να βλεπουμε το δεντρακι μας και να χαιδευουμε τη μικροσκοπικη κοιλιτσα μας.....

2kMip2.png

αντε ρε φιλη....νομιζω πως μας αξιζει φετος τα χριστουγεννα να βλεπουμε το δεντρακι μας και να χαιδευουμε τη μικροσκοπικη κοιλιτσα μας.....

Αχ αχχχχ ναι ναι!!!!!!!!!!!!εγω βέβαια δε στολιζω δέντρο κάτι γιργαντες βάζω!!χχαχαχα!έχω πει μόλις κάνω μωρακι θα στολιζω κ δεντρακι!!!:D

γεια σας και απο μενα ...

τι κανετε?

εγω οχικαι τοσο καλα ...

ειχα πει οτι δεν ενιωθα καλα και ακομα συνεχιζω να μην νιωθω...

ζαλαδεσ καθε μερα...ισωσ κουραση ...(δεν εχω παρει ρεπο εδω και 3-4 βδομαδες,σερυ ..εβρι ντει!!!)

λιγο τα κιλα που εχασα...(κανα 4αρι...5 αρι..)

δεν ξερω τι γινεται ...ηταν να παρψ σημερα ρεπο ...τελικα το καναμε αυριο ..και τελικα θα το κανω την πεπμπτη ...και αν!

γενικα πολυ εξαντληση ...

στο γιατρο πρεπει να παω ..απο την 1.30 το μεσημερι να πιασω ουρα ...για να με παρει στισ 4.30 που δεχεται ..γιατι γινεται κολαση απο γερουσ!

και βεβαια ...που να προλαβω με τα κ@λωραριαπου δουλευω..,.

λεω μηπωσ ειναι ο αστιγματισμοσ και εχει ανεβει ...και εχω ζαλαδεσ..απ την αλλη ...η κουραση ..τα κιλα που εχασα ...τι να σκεφτω ...

ε και κλασσικα θα σκεφτω ..κακα πραγματα ...(τωρα μ ακουσ γιαννα,το ξερω!)

αυτα...τα ολιγα απο μενα...

εσεισ πωσ πατε???

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...