Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

γεια σου γιωτα μου.....καλοφορετα τα μαντηλια σου....

ξεκινησε ο δευτερος γυρος......μου ειπε παλι 10η με 17η μερα οι ζουζουνιες και μετα αναμονη.......αντε ο νοεμβρης να ειναι ο τυχερος μας μηνας..........

Ξεκινήσατε? Τι καλα!! Στο εύχομαι κοριτσάκι μου ολοχυψα!!

Καλημέρα κοριτσακια μου γλυκά!!!!!ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός μας!!!φαντάζεστε να μείνουμε όλες στη σειρά;;;χαχχααχχαχα!!!θα είναι τέλεια!!!!

Καλημέρα Ευαγγελία μου! Λες να γεμίζουμε τα μαιευτήρια? χαχαχα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα γλυκούλες!! Τι κάνετε? εγω καλα, μια απο τα ίδια, καρμπόν!!

Μαρακι μου εσύ όλα ? ξεκινήσατε νεο γύρο?

Γιαννουκο επιστρεψες στα πάτρια εδάφη?

Τον άλλο μήνα, με την ψυχολογία στα ύψη, και με πλήρη εκμετάλλευση των κατάλληλων ημερών θα γίνει το καραμπαμ!

Λινακι μου ακόμα να έρθει? δεν παίρνεις τον γιατρο σου? συμπτωματακια άρχισαν, ε? αντε μπας και κατέβει! Για δοκίμασε να της δώσεις προστάτη: ¨παλιοβλαμμενη περιοδο κατέβα!¨ μπας και την φοβισουμε!

Κοριτσακια μου έχτες πήγα βολτιτσα, στο Θησείο, πήρα και δυο καταπληκτικα μαντηλια απο μια κοπέλα, που έχουν πάνω πεταλουδιτσες, υπέροχα, αλλα γενικα είχε πολυ κόσμο και ήταν πολυ όμορφα! Πήγα με τα ποδαρακια για να κανω κι γυμναστικουλα!

καλημερα αγαπουλα μου.....η παρασκευη μας ηταν πραγματικα υπεροχη....περασα πααααααααααααααααααααρα πολυ ομορφα και χαρηκα παρα πολυ που σας ειδα.....ακομα δεν εχει κατεβει η ατιμη...μου εκανε ενα πονακι πριν λιγο και της εχωσα μια βρισια της ατιμης....της ειπα...καλα δεν καταλαβαινεις οτι δεν σε θελω κυρα μου????δεν καταλαβαινεις οτι δεν θελω να σε ξαναδω για εννεα μηνες????ποτε θα το καταλαβεις επιτελους???Χαχαχαχαχαχαχααχαχα.....με ταλαιπωρει και το συναχι μου αν και ειναι λιγο καλυτερα.....θα περιμενω λιγο ακομα αγαπουλα μου...δεν εχει νοημα να παρω τον γιατρο μου ακομα γιατι αν ειναι και μου κατεβει σημερα αυριο μπορω να περιμενω λιγο ακομα,,.....τοσο περιμενα ...μπορω λιγακι ακομα...απλα ειναι η πρωτη φορα που ο κυκλος μου περναει τις 30 μερες.....ουφ....κοντευει να σκασει η κοιλιτσα μου....θα δουμε...για την ωρα βαρεθηκα να ασχολουμαι....θα παω να παρω το κοτοπουλακι μου να το μαγειρεψω....θα βαλω λιγη ηλεκτρικη να παρω τις πολλες σκονες απο το σπιτακι μας και μετα θα απολαυσω την ηρεμια μου....δεν μπορω αλλο να σκεφτομαι....ουφ και παλι ουφ....

2kMip2.png

Ξεκινήσατε? Τι καλα!! Στο εύχομαι κοριτσάκι μου ολοχυψα!!

Καλημέρα Ευαγγελία μου! Λες να γεμίζουμε τα μαιευτήρια? χαχαχα!!

ευχαριστω!ευχαριστω!...... ειπαμε παμε δυναμικα παρολο που μας ετυχε το θεμα της δουλειας...να ναι καλα η οικογενεια που μας στηριζει......

ευαγγελια το φανταζεσαι?σε ολη την ελλαδα να ειμαστε σκορπισμενες οι γκαστρουλες?πλακα θα ειχε

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

ευχαριστω!ευχαριστω!...... ειπαμε παμε δυναμικα παρολο που μας ετυχε το θεμα της δουλειας...να ναι καλα η οικογενεια που μας στηριζει......

ευαγγελια το φανταζεσαι?σε ολη την ελλαδα να ειμαστε σκορπισμενες οι γκαστρουλες?πλακα θα ειχε

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ....παντου φουσκιτσες στο δρομο να περιπλανιουνται και να βλεπουν βιτρινες,.

2kMip2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου παω να ψωνισω κοτοπουλακι και επιστρεφω αργοτερα.....σας φιλω πολυ πολυ!!!!εχω και ενα μαγειρεματακι να κανω....να μου ερθει και καμια εμπνευση....αααααααααααα!!!!!!!μου ηρθε...σπανακοπιτα.......μιαμ μιαμ!!!!

2kMip2.png

Λινάκι μου και εγώ πέρασα υπέροχα! Πάρα πολύ όμορφα ήταν!!!!

Θα έρθει η άτιμη, σήμερα αύριο, απλά έτυχε! Με αυτά που μας συμβαίνουν θα τρελαθούμε τελείως στο τέλος!!! Εγώ αυτόν τον μήνα έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί και να έρθει πιο νωρίς! Προετοιμάζομαι! χαχαχα!! Μου φαίνεται πως θα αρχίσω τις πίτες στον Αγιο Φανούριο!! χαχαχα!!!

καλημερα ομορφια μου....εγω οπως τα ξερεις...στην αναμονη ακομα....αν και νιωθω κατι μικροπονακια σημερα οποτε ισως επιτελους μου κατεβει....για να ξεκινησουμε βρε αδερφε παλι να μπουμε δυναμικα στο εργο......αντε ομως αντε γιατι με ταλαιπωρησε αυτη τη φορα.....

φονισσα μου ομορφη, βαση οσων ειπαμε η περιοδος σου αναμενοταν απο εχτες εως σημερα. 12 μερες που σου ειπε ο γιατρος σου θεωρω οτι ηταν λιγο. περιμενε και σημερα και αν δεν ερθει, που το ευχομαι να μην ερθει, ξανα κανε αυριο μια χοριακουλα. τεστ δεν εχεις στο σπιτι απο την hometest? ε, κανε ενα να δουμε. οχι οτι θα εχει και εγκυρο αποτελεσμα αλλα απο περιεργια.

γεια σου γιωτα μου.....καλοφορετα τα μαντηλια σου....

ξεκινησε ο δευτερος γυρος......μου ειπε παλι 10η με 17η μερα οι ζουζουνιες και μετα αναμονη.......αντε ο νοεμβρης να ειναι ο τυχερος μας μηνας..........

Μαρακι σου ηρθε και σε σενα η ακατνομαστη ε? παμε γερα αυτο το μηνα να το τσακωσουμε το σποριδιο.

Καλημέρα κοριτσακια μου γλυκά!!!!!ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός μας!!!φαντάζεστε να μείνουμε όλες στη σειρά;;;χαχχααχχαχα!!!θα είναι τέλεια!!!!

ομορφοκοριτσο μου ετσι θα γινει. ειμαι σιγουρη....μια μια θα μπαινει και θα ανακοινωνει τα θετικα αποτελεσματα.

Καλημέρα γλυκούλες!! Τι κάνετε? εγω καλα, μια απο τα ίδια, καρμπόν!!

Μαρακι μου εσύ όλα ? ξεκινήσατε νεο γύρο?

Γιαννουκο επιστρεψες στα πάτρια εδάφη?

Τον άλλο μήνα, με την ψυχολογία στα ύψη, και με πλήρη εκμετάλλευση των κατάλληλων ημερών θα γίνει το καραμπαμ!

Λινακι μου ακόμα να έρθει? δεν παίρνεις τον γιατρο σου? συμπτωματακια άρχισαν, ε? αντε μπας και κατέβει! Για δοκίμασε να της δώσεις προστάτη: ¨παλιοβλαμμενη περιοδο κατέβα!¨ μπας και την φοβισουμε!

Κοριτσακια μου έχτες πήγα βολτιτσα, στο Θησείο, πήρα και δυο καταπληκτικα μαντηλια απο μια κοπέλα, που έχουν πάνω πεταλουδιτσες, υπέροχα, αλλα γενικα είχε πολυ κόσμο και ήταν πολυ όμορφα! Πήγα με τα ποδαρακια για να κανω κι γυμναστικουλα!

μεγεια τα μαντηλακια Γιωτουλακι μου. καλοφορετα.

γυρισα στα πατρια εδαφη και εχω τοοοοοοση δουλεια, μα τοοοοση δουλεια. και στο γραφειο κια στο σπιτι.....ε φανταστειτε ενας αντρας μονος στο σπιτι απο την Τεταρτη μεχρι εχτες που γυρισα .....:evil:. οχι ενταξει δεν μπορω α πω ο γλυκουλης μου ειναι προσεκτικος αλλα δεν παβει να εχει μεσα του το αντρικο στοιχειο.

εγω πηρα απο το αεροδρομιο το αρωμα του Roberto Cavalli. ενταξει δεν υπαρχει.....ειναι ΤΕΛΕΙΟ.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καμια ωραια μαριναρα για κοτοπουλο ξερουμε????? αλλα θελω να το ψησω σημερα...να τοπ αφησω δηλαδη κανενα 3ωρο μεσα στη μαριναρα και μετα να το ψησουμε στα καρβουνα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Μαρακι σου ηρθε και σε σενα η ακατνομαστη ε? παμε γερα αυτο το μηνα να το τσακωσουμε το σποριδιο.

γερα και δυνατα παμε.....δε μπορω να πω οτι δεν στεναχωρεθηκα αλλα δεν το βαζουμε κατω.......

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίο άρωμα Γιαννούκο!! Το φόραγα και εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό!!

Εμένα το αγοράκι μου το κάνει το σπίτι χάλια ακόμα και όταν είμαι εδώ!! Εντάξει, δεν υπάρχει! Να μη σας πω για τα ρουχα που αλλάζει!! Άλλα στη δουλειά, αλλά στη μπάλα, άλλα στο τρέξιμο, άλλα στη βόλτα! Δύο πλυντήρια εγώ, 25 αυτός!!!! Και στη δουλειά φαντάζομαι θα γίνεται χαμός!! Κάνε κουράγιο ομορφούλα μου!! Μέχρι αύριο θα τα έχεις βάλει όλα σε τάξη!!

Υ.Γ. : Βάλε νέο άρωμα, νέα εσώρουχα και κάνε πανικό!

καμια ωραια μαριναρα για κοτοπουλο ξερουμε????? αλλα θελω να το ψησω σημερα...να τοπ αφησω δηλαδη κανενα 3ωρο μεσα στη μαριναρα και μετα να το ψησουμε στα καρβουνα.

Εγώ βάζω λάδι αλάτι πιπέρι και πάπρικα!!

γερα και δυνατα παμε.....δε μπορω να πω οτι δεν στεναχωρεθηκα αλλα δεν το βαζουμε κατω.......

ε μα ειναι και λογικο να στεναχωρηθεις. ολες στεναχωριομαστε οταν αδιαθετουμε. απλα να μην σε περνει απο κατω γιατι και η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας.

Πολύ ωραίο άρωμα Γιαννούκο!! Το φόραγα και εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό!!

Εμένα το αγοράκι μου το κάνει το σπίτι χάλια ακόμα και όταν είμαι εδώ!! Εντάξει, δεν υπάρχει! Να μη σας πω για τα ρουχα που αλλάζει!! Άλλα στη δουλειά, αλλά στη μπάλα, άλλα στο τρέξιμο, άλλα στη βόλτα! Δύο πλυντήρια εγώ, 25 αυτός!!!! Και στη δουλειά φαντάζομαι θα γίνεται χαμός!! Κάνε κουράγιο ομορφούλα μου!! Μέχρι αύριο θα τα έχεις βάλει όλα σε τάξη!!

Υ.Γ. : Βάλε νέο άρωμα, νέα εσώρουχα και κάνε πανικό!

καλα εχω ετοιμο σεναριο στο μυαλο μου......

αρωμα ρομπερτο, το μαυρο νεγκλιζε ....(αυτο το πανακριβο που πηραμε), τα κοκκινα μου σεντονια, ροδοπεταλα και απαλη μουσικουλα......εχω ερθει αποφασισμενη οτι στην επομενη ωορρηξια μου θα το πιασω το σπορι......ερχεται ειναι στο δρομο....το μυριζω....:D

Εγώ βάζω λάδι αλάτι πιπέρι και πάπρικα!!

αν βαλω και κετσαπ πειραζει?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

φονισσα μου ομορφη, βαση οσων ειπαμε η περιοδος σου αναμενοταν απο εχτες εως σημερα. 12 μερες που σου ειπε ο γιατρος σου θεωρω οτι ηταν λιγο. περιμενε και σημερα και αν δεν ερθει, που το ευχομαι να μην ερθει, ξανα κανε αυριο μια χοριακουλα. τεστ δεν εχεις στο σπιτι απο την hometest? ε, κανε ενα να δουμε. οχι οτι θα εχει και εγκυρο αποτελεσμα αλλα απο περιεργια.

ομορφοκοριτσο μου ετσι θα γινει. ειμαι σιγουρη....μια μια θα μπαινει και θα ανακοινωνει τα θετικα αποτελεσματα.

μεγεια τα μαντηλακια Γιωτουλακι μου. καλοφορετα.

γυρισα στα πατρια εδαφη και εχω τοοοοοοση δουλεια, μα τοοοοση δουλεια. και στο γραφειο κια στο σπιτι.....ε φανταστειτε ενας αντρας μονος στο σπιτι απο την Τεταρτη μεχρι εχτες που γυρισα .....:evil:. οχι ενταξει δεν μπορω α πω ο γλυκουλης μου ειναι προσεκτικος αλλα δεν παβει να εχει μεσα του το αντρικο στοιχειο.

εγω πηρα απο το αεροδρομιο το αρωμα του Roberto Cavalli. ενταξει δεν υπαρχει.....ειναι ΤΕΛΕΙΟ.

ναι καλα τα λες εσυ γιατρινα μου....εχω τεστακι αλλα λεω να μην το κανω...οχι ακομα τουλαχιστον ....μην παει και χαμενο...χαχαχαχαχ.....αν δεν εχει ερθει και αυριο θα το κανω....και θα μιλησω και στον ντοκτορα μου να μου πει τι να κανω....αντε αν δουμε...σιριαλ εχει γινει αυτη η περιοδος μου!!!!χαχαχαχα....

2kMip2.png

ε μα ειναι και λογικο να στεναχωρηθεις. ολες στεναχωριομαστε οταν αδιαθετουμε. απλα να μην σε περνει απο κατω γιατι και η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας.

καλα εχω ετοιμο σεναριο στο μυαλο μου......

αρωμα ρομπερτο, το μαυρο νεγκλιζε ....(αυτο το πανακριβο που πηραμε), τα κοκκινα μου σεντονια, ροδοπεταλα και απαλη μουσικουλα......εχω ερθει αποφασισμενη οτι στην επομενη ωορρηξια μου θα το πιασω το σπορι......ερχεται ειναι στο δρομο....το μυριζω....:D

αν βαλω και κετσαπ πειραζει?

ουουουουουουο...τρελη κατασταση φιλη μου!!!!!οχι ενα αλλα τρια σπορια θα πιασεις με αυτη την εικονα....χαχαχαχαχα....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...