Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Εγώ πάλι είμαι απολυμένη εδώ και έξι μήνες, και οπου πήγα για δουλεία με κοίταγαν σαν εξωγήινη! Παντρεμένη χωρίς παιδί? Γειά σας. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε παιδάκι.. Χωρίς να έρχεται όμως.. Είναι δύσκολο να αποβάλλουμε το στρες και το άγχος και καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία γιατί την ίδια περνάω και εγώ. Εύχομαι ότι καλύτερο πάντως και πολύ σύντομα!

Καλα αυτο είναι ρατσισμός.. Αν είναι δυνατόν να μην παίρνουν παντρεμενες γυναίκες χωρίς παιδια. Αίσχος...

Εύχομαι με το Καλο να έρθει το μπεμπακι!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε βεβαια ...γιατι θα σκεφτει ο εργοδοτησ οτι ετοιμη ειναι για παιδι και μετα θα πληρωνει εγκυμοσυνες...

να ξερετε παντως....(ασχετο) οτι το δεκεμβρη ..ψηφιστηκε νομος...

οτι δεν μπορει να σε διωξει ο εργοδοτης (μετα απο την γεννα), οχι για 1 χρονο που ηταν ...αλλα πλεον για 1.5 ...

μεσα σ ολη την κριση ..οι εγκυες ευνοηθηκαν...κατι ειναι κι αυτο ..:P

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλα αυτο είναι ρατσισμός.. Αν είναι δυνατόν να μην παίρνουν παντρεμενες γυναίκες χωρίς παιδια. Αίσχος...

Εύχομαι με το Καλο να έρθει το μπεμπακι!!!

Που να σου πώ ότι μάλλον και γι αυτό απολύθηκα.. Και να πω ότι δεν ήμουν καλή΄στην δουλειά μου? Τσάμπα τα δωδεκάωρα! Τελοσπάντων, πιστεύω ότι ο καθένας είναι με την τύχη του, έχει ο Θεός, ας έρθει το μωρό και όλα τα άλλα θα τα φτιάξω.. Ευχαριστω πολύ πάντως!

ε βεβαια ...γιατι θα σκεφτει ο εργοδοτησ οτι ετοιμη ειναι για παιδι και μετα θα πληρωνει εγκυμοσυνες...

να ξερετε παντως....(ασχετο) οτι το δεκεμβρη ..ψηφιστηκε νομος...

οτι δεν μπορει να σε διωξει ο εργοδοτης (μετα απο την γεννα), οχι για 1 χρονο που ηταν ...αλλα πλεον για 1.5 ...

μεσα σ ολη την κριση ..οι εγκυες ευνοηθηκαν...κατι ειναι κι αυτο ..:P

Καλα κάτσε να δούμε Πρώτα σν εφαρμοστεί ο νόμος Γιατί είμαστε κ λίγο μπάχαλο εδω..

S4iNp3.png

BU56p3.png

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ?

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ?

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΜΕ ΙΚΑ ΚΤΛΠ.

ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

Διαφημίσεις

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ?

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ?

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΜΕ ΙΚΑ ΚΤΛΠ.

ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

Καλα, δεν ξέρουμε αν θα το προλάβουμε κ αυτο:-(

S4iNp3.png

BU56p3.png

Καλα, δεν ξέρουμε αν θα το προλάβουμε κ αυτο:-(

οπα? τι ειναι αυτο δεν το ξερω για πειτε μου αν θελετε...

και κατι αλλο αν ξερετε...μου φαινεται .δεν επιστρεφονται χρηματα εγκυμοσυνης απο ικα κλπ..σε ..ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ!

τωρα ομως...ψηφιστηκε-θα ψηφιστει ..? να γινεται πλεον...

Καλα κάτσε να δούμε Πρώτα σν εφαρμοστεί ο νόμος Γιατί είμαστε κ λίγο μπάχαλο εδω..

Ο ΝΟΜΟΣ!

1. Απαγορεύεται και είναι απόλυτα άκυρη η καταγγελία της σύμβασης ή σχέσης εργασίας εργαζόμενης από τον εργοδότη της, τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όσο και για το χρονικό διάστημα δέκα οκτώ (18 ) μηνών μετά τον τοκετό ή κατά την απουσία της για μεγαλύτερο χρόνο, λόγω ασθένειας που οφείλεται στην κύηση ή τον τοκετό, εκτός εάν υπάρχει σπουδαίος λόγος για καταγγελία.

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Λοιπόν,έρχομαι απο το "διπλανό parents" και έκανα νέα εγγραφή επειδή δεν ήξερα αν μπορώ να συνδεθώ με τον παλιό username.Καποια στιγμή προσπάθησα να κάνω νέα εγγραφή με το ιδιο όνομα αλλα δεν το δεχόταν και επειδή τα "πήρα"άνοιξα νέο κωδικο.anyway.

Θέλω να σας πω εν συντομία την δική μου ιστορία...Πρόσπαθούσαμε 3 χρόνια για παιδί και δεν ερχόταν με τπτ.Κάναμε 1 σπερμ. και 2 εξωσ. με αρνητικά αποτελέσματα.Ενω ετοιμαζομασταν για την 3η προσπάθεια έσκασε μύτη το μικρό μου,ετσι στο άσχετο.Να φανταστείτε είχα 16 μέρες καθυστέρηση,δεν έκανα τεστ και πήγα στον γιατρό μου με την εντύπωση πως θα μου πεί πως έκαναν εμφάνιση πάλι οι κυστούλες μου.Με το που μπαίνω μου λέει έκανες τεστ;Του λέω οχι φυσικά,εδω με εξωσωματικές δεν έμεινα και θα μείνω έτσι;Μου λέει σύνηθες φαινόμενο.....Με το που μου έβαλε τον υπέρυχο μου λέει συγχαρητήρια είστε έγκυος!!!Δεν ξέρω πόσα volt με διαπέρασαν εκείνη την στιγμη...Εκλαιγα με αναφιλητά και γελούσα ταυτόχρονα.Μου έλεγε τι να προσέχω και έλεγα σε μενα τα λέει;Εγω είμαι έγκυος;Δεν το πίστευα....Ααααα είχαμε δει και την καρδούλα παρεπιπτώντος και όλα αυτα τα ζούσα μόνη μου,χωρίς τον σύζυγο,χωρις κανέναν...που να το φανταστώ;

Όλοι μου έλεγαν ελα μωρέ θα κάνεις παιδί,είσαι μικρή και έλεγα που ξέρουν αυτοι;Μόνο ο θεός ξέρει....

Τώρα ο μικρός μου είναι 16μηνών και συνέχεια τον κατεβάζω απο τους καναπέδες και τα τραπέζια...

Σας τα λέω αυτα γιατι διαβάζοντας τις ιστορίες σας νιώθω αυτόν τον κόμπο στο στομάχι και αυτην την αγωνία που ένιωθα τότε.Μην απελπίζεστε όμως γιατι όπως λέει και ο γιατρός μου:στην εποχή που ζούμε μόνο όποια δεν θέλει δεν κάνει παιδί....

Εύχομαι ο καλός θεούλης να δίνει έστω και ένα παιδάκι σε όλες τις οικογένειες!

Διαφημίσεις

ΝΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΣΟΥ ΗΡΘΑ ΤΕΛΙΚΑ Ε?? ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΗΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΕς ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ ΑΠΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΛΕΝΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΣΠΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ΑΧ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ

τι υπεροχα νεα ειναι αυτα πρωι πρωι???μπραβο σου ευχομαι τα καλυτερα!!!να εχεις μιΑ τελεια εγκυμοσυνη!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ΑΧ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!! :P:p:p

ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

ΕΙΔΕ???ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΣΟΥΝ???

ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!!!

ΒΟΥΡ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑ Ι ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!!!

:-P:-P:-P:-P

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........συγχαρητηριααααααααααααααααααααα και ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T4YJp2.png

Ο μπαμπας και η μαμα ανυπομονουν να ερθεις στη ζωη τους!!!!!!!!σε περιμενουμε....πειρατη μας!!!!!

2013.pngMake a pregnancy ticker

wSStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...