Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

καλε κοριτσιαααααααα....ακομα καμια δεν ξυπνησε?????αααααααααααααααα.....τι κανετε????εγω εδω ρουφαω τη μυτη μου που εχει βουλωσει...με tuboflo ισως κατι γινει....χαχαχαχαχα...κατα τα αλλα ηρεμια στο προσκηνιο....ουτε περιοδος ουτε υπονοια οτι θα ερθει....ειναι σαν να μου τελειωσε μολις οπου νιωθεις αυτη την ευεξια οτι ξεκινα ενας καινουργιος κυκλος αναεωμενη και φρεσκια....τωρα θα μου πεις με βουλωμενη μυτη πως νιωθω φρεσκια????χαχαχαχαχα...ειπα να μην την αφησω να με ριξει....ουτε αυτη ουτε το συναχι ουτε τιποτα....το μονο που φοβαμαι ειναι μη μου σκασει ξαφνικα η περιοδος με κανενα τρελο πονο απο το πουθενα και με τσακισει....χαχαχαχαχ...θα το υποστω κι αυτο....για την ωρα πληηηηηηηηηηηρης ηρεμια....καπου χαθηκε εκει μεσα φαινεται....καπου εχασε το δρομο στη διαδρομη ...χαχαχαχαχαχ...ορεξουλες εχω σημερα εεεεεεεεε???ειδατε τι καλο κοριτσι που ειμαι????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε κοριτσιαααααααα....ακομα καμια δεν ξυπνησε?????αααααααααααααααα.....τι κανετε????εγω εδω ρουφαω τη μυτη μου που εχει βουλωσει...με tuboflo ισως κατι γινει....χαχαχαχαχα...κατα τα αλλα ηρεμια στο προσκηνιο....ουτε περιοδος ουτε υπονοια οτι θα ερθει....ειναι σαν να μου τελειωσε μολις οπου νιωθεις αυτη την ευεξια οτι ξεκινα ενας καινουργιος κυκλος αναεωμενη και φρεσκια....τωρα θα μου πεις με βουλωμενη μυτη πως νιωθω φρεσκια????χαχαχαχαχα...ειπα να μην την αφησω να με ριξει....ουτε αυτη ουτε το συναχι ουτε τιποτα....το μονο που φοβαμαι ειναι μη μου σκασει ξαφνικα η περιοδος με κανενα τρελο πονο απο το πουθενα και με τσακισει....χαχαχαχαχ...θα το υποστω κι αυτο....για την ωρα πληηηηηηηηηηηρης ηρεμια....καπου χαθηκε εκει μεσα φαινεται....καπου εχασε το δρομο στη διαδρομη ...χαχαχαχαχαχ...ορεξουλες εχω σημερα εεεεεεεεε???ειδατε τι καλο κοριτσι που ειμαι????

γεια σου λινα.....περαστικουλια σου..........τις προαλλες ημουν αρρωστη και εβαλα φυσ. ορο...μου περασε σε λιγες ωρες

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Κουκλίτσες μου τι κάνετε??

Εγώ καλά! Πολύ καλά!!

Θα ήθελα να σας πω για το Λινάκι μας, που είναι απίστευτη!! Να την δείτε πάνω στη σκηνή να τρελαθείτε! Μια κίνηση? Εκπληκτική! Εκφράσεις? Μα τι να πρωτοπώ!! Είναι μια καλλιτέχνης!!!

204014.gif

Ελπίζω όλα τα κοριτσάκια να είστε μία χαρα!!!

Ευαγγελία μου πολύ πολύ θετική ενέργεια και πολλές ευχές! Μακάρι να είσαι έγκυος!! Μία πανέμορφη έγκυος!

Μαράκι μου όλα καλά? Σε φιλώ γλυκά!

Ντινάκι περαστικά!!

Η Γιαννούκο θα παίζει με το ανήψι!! Κάνε πρόβες γλυκιά μου γιατί σύντομα θα παίζεις το μωράκι σου!!

Να έχετε όλες ένα όμορφο Σαββατόβραδο!!!!

15166.gif

Καλημέρα κοριτσαρες!!!καλοκαιρινή μέρα σήμερα!ότι πρεπει για θαλλασσα:P εγω αδειαθετησα!!!!δε μου έκανε τη χάρη το σπορακι!!!!χαχαχαχαχ!!!

Καλημέρα Ευαγγελία μου! Υπεροχη μέρα όντως!! Αφου αδιαθετησες τελικα θα αφήσουμε πισω τον μήνα που μας μπουρδουκλωσε με την ωορρηξια και θα κάνουμε εντατικές όμορφες χειμωνιατικες προσπάθειες αυτόν τον μήνα!

Διαφημίσεις

Κουκλίτσες μου τι κάνετε??

Εγώ καλά! Πολύ καλά!!

Θα ήθελα να σας πω για το Λινάκι μας, που είναι απίστευτη!! Να την δείτε πάνω στη σκηνή να τρελαθείτε! Μια κίνηση? Εκπληκτική! Εκφράσεις? Μα τι να πρωτοπώ!! Είναι μια καλλιτέχνης!!!

204014.gif

Ελπίζω όλα τα κοριτσάκια να είστε μία χαρα!!!

Ευαγγελία μου πολύ πολύ θετική ενέργεια και πολλές ευχές! Μακάρι να είσαι έγκυος!! Μία πανέμορφη έγκυος!

Μαράκι μου όλα καλά? Σε φιλώ γλυκά!

Ντινάκι περαστικά!!

Η Γιαννούκο θα παίζει με το ανήψι!! Κάνε πρόβες γλυκιά μου γιατί σύντομα θα παίζεις το μωράκι σου!!

Να έχετε όλες ένα όμορφο Σαββατόβραδο!!!!

15166.gif

Αγαπη μου εσυ με τα γλυκα σου λογια.....ειμαι τοσο χαρουμενη που ηρθατε.....

2kMip2.png

Καλημέρα κοριτσαρες!!!καλοκαιρινή μέρα σήμερα!ότι πρεπει για θαλλασσα:P εγω αδειαθετησα!!!!δε μου έκανε τη χάρη το σπορακι!!!!χαχαχαχαχ!!!

Δεν πειραζει κοριτσακι μου ομορφο....ξεκιναει ο νοεμβριος που ειναι και φοβερος μηνας....αν μας κανει και τη χαρη να κρυωσει και λιγο ο καιρος να ζουζουνισουμε πιο πολυ....

2kMip2.png

αγαπουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες καλημερα σας.....μα τι εγινε το σκ????εξαφανιζολ ολες μας ετσι????χαχαχαχαχαχα....καλη εβδομαδα κοριτσια μου....ξυπνησα πως βλεπετε πρωι πρωι και δεν ηξερα τι μερα ειναι τι ωρα ειναι τι εχω να κανω...ολα αυτα τα αποπροσανατολιστικα....χαχαχαχαχαχα....εννοεται πως ακομα αφαντη η περιοδος....και δεν ξερω τι να υποθεσω και δεν ξερω ποσο να περιμενω ακομα??????λιγο ανησυχω να σας πω την αληθεια μου γιατι εφοσον η χοριακη ηταν αρνητικη την παρασκευη τοτε τι να συμβαινει αραγε??????δε μενει παρα να παρω τηλ τον γιατρο μου να με δει απο κοντα...απλα ελεγα να περιμενω μπας και ερθει αλλα δεν εχω κανενα συμπτωμα που να μαρτυραει κατι τετοιο....τι να πω?????τοση κουραση????το συναχι????περιεργα μας τα λεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2kMip2.png

καλημερα κι απο εμενα ομορφουλες μου.

μπηκα στα γρηγορα να σας πω ενα γεια και να ξανα βγω γιατι εχω πααααρα πολυ δουλιτσα σημερα.

τη Λινα μου και τη Γιωτουλα μου καταφερα να τις δω απο κοντα και να καμαρωσω και το κοριτσακι μας στην παρασταση της. Λινα μου καταπληκτικη.

Ντινα μου δεν βρηκα χρονο να δω κι εσενα. την Παρασκευη ξεκλεψα λιγο χρονο το απογευμα και ειδα τις αλλες τσουπρες. τι να σε κανω που μου δουλευες? νεξτ ταιμ.....

εγω πηγα στη γιατρο με ειδε, γενικα ολα φαινονται μια χαρα, περιμενουμε και τα αποτελεσματα του παπ σε καμια εβδομαδα και συνεχιζουμε. την ωορρηξια μου την εχασα αυτη τη δοση και ειχα και μια αβγουλαρα θρεφταρι κανονικο. οποτε δεν εχουμε ελπιδες για αυτο το μηνα . παμε για τον επομενο.

κανενα ευχαριστο απο εδω?

περιμενω νεα σας , δεν εχω διαβασει τι εχει υποθει πιο κατω. κανενα ευχαριστο ειχαμε?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο εμενα ομορφουλες μου.

μπηκα στα γρηγορα να σας πω ενα γεια και να ξανα βγω γιατι εχω πααααρα πολυ δουλιτσα σημερα.

τη Λινα μου και τη Γιωτουλα μου καταφερα να τις δω απο κοντα και να καμαρωσω και το κοριτσακι μας στην παρασταση της. Λινα μου καταπληκτικη.

Ντινα μου δεν βρηκα χρονο να δω κι εσενα. την Παρασκευη ξεκλεψα λιγο χρονο το απογευμα και ειδα τις αλλες τσουπρες. τι να σε κανω που μου δουλευες? νεξτ ταιμ.....

εγω πηγα στη γιατρο με ειδε, γενικα ολα φαινονται μια χαρα, περιμενουμε και τα αποτελεσματα του παπ σε καμια εβδομαδα και συνεχιζουμε. την ωορρηξια μου την εχασα αυτη τη δοση και ειχα και μια αβγουλαρα θρεφταρι κανονικο. οποτε δεν εχουμε ελπιδες για αυτο το μηνα . παμε για τον επομενο.

κανενα ευχαριστο απο εδω?

περιμενω νεα σας , δεν εχω διαβασει τι εχει υποθει πιο κατω. κανενα ευχαριστο ειχαμε?

καλημερα ομορφια μου....εγω οπως τα ξερεις...στην αναμονη ακομα....αν και νιωθω κατι μικροπονακια σημερα οποτε ισως επιτελους μου κατεβει....για να ξεκινησουμε βρε αδερφε παλι να μπουμε δυναμικα στο εργο......αντε ομως αντε γιατι με ταλαιπωρησε αυτη τη φορα.....

2kMip2.png

Καλημέρα γλυκούλες!! Τι κάνετε? εγω καλα, μια απο τα ίδια, καρμπόν!!

Μαρακι μου εσύ όλα ? ξεκινήσατε νεο γύρο?

Γιαννουκο επιστρεψες στα πάτρια εδάφη?

Τον άλλο μήνα, με την ψυχολογία στα ύψη, και με πλήρη εκμετάλλευση των κατάλληλων ημερών θα γίνει το καραμπαμ!

Λινακι μου ακόμα να έρθει? δεν παίρνεις τον γιατρο σου? συμπτωματακια άρχισαν, ε? αντε μπας και κατέβει! Για δοκίμασε να της δώσεις προστάτη: ¨παλιοβλαμμενη περιοδο κατέβα!¨ μπας και την φοβισουμε!

Κοριτσακια μου έχτες πήγα βολτιτσα, στο Θησείο, πήρα και δυο καταπληκτικα μαντηλια απο μια κοπέλα, που έχουν πάνω πεταλουδιτσες, υπέροχα, αλλα γενικα είχε πολυ κόσμο και ήταν πολυ όμορφα! Πήγα με τα ποδαρακια για να κανω κι γυμναστικουλα!

Καλημέρα γλυκούλες!! Τι κάνετε? εγω καλα, μια απο τα ίδια, καρμπόν!!

Μαρακι μου εσύ όλα ? ξεκινήσατε νεο γύρο?

Γιαννουκο επιστρεψες στα πάτρια εδάφη?

Τον άλλο μήνα, με την ψυχολογία στα ύψη, και με πλήρη εκμετάλλευση των κατάλληλων ημερών θα γίνει το καραμπαμ!

Λινακι μου ακόμα να έρθει? δεν παίρνεις τον γιατρο σου? συμπτωματακια άρχισαν, ε? αντε μπας και κατέβει! Για δοκίμασε να της δώσεις προστάτη: ¨παλιοβλαμμενη περιοδο κατέβα!¨ μπας και την φοβισουμε!

Κοριτσακια μου έχτες πήγα βολτιτσα, στο Θησείο, πήρα και δυο καταπληκτικα μαντηλια απο μια κοπέλα, που έχουν πάνω πεταλουδιτσες, υπέροχα, αλλα γενικα είχε πολυ κόσμο και ήταν πολυ όμορφα! Πήγα με τα ποδαρακια για να κανω κι γυμναστικουλα!

γεια σου γιωτα μου.....καλοφορετα τα μαντηλια σου....

ξεκινησε ο δευτερος γυρος......μου ειπε παλι 10η με 17η μερα οι ζουζουνιες και μετα αναμονη.......αντε ο νοεμβρης να ειναι ο τυχερος μας μηνας..........

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Καλημέρα κοριτσακια μου γλυκά!!!!!ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός μας!!!φαντάζεστε να μείνουμε όλες στη σειρά;;;χαχχααχχαχα!!!θα είναι τέλεια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...