Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Πολλά χελόου!! Τι κάνετε?

Εμείς σήμερα ξεμπερδέψαμε με κάτι δουλίτσες και ξεκινά ξεκούραση!! Δε θα δουλέψω άλλο για αυτές την εβδομάδα, οπότε ίσως φτιάξω ντουλάπες! Η' πάλι όχι.. ποιος ξέρει?

Είμαι λίγο πεσμένη, γιατί με πιάνει ένας πανικός ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ. Ξέρω ότι παραλογίζομαι και ότι χωρίς να έχω κάνει καμία θεραπεία γονιμότητας δεν πρέπει να βγάζω συμπεράσματα. Αλλά με πιάνει ένας φόβος ώρες - ώρες.. Φρικάρω! Ευτυχώς όμως έχω έναν πολύ γλυκό σύζυγο που προσπαθεί να με κάνει να νιώθω χαρούμενη.. Ελπίζω να μην τον κουράσω πολύ!! Και να μην κούρασα και εσάς...

Ευαγγελία μου πλησιάζουν οι μέρες!!! Πολύ θετική ενέργεια από εμένα για εσένα!!!

Λινάκι μου ξεκουράστηκες καθόλου? Σου στέλνω πολλά πολλά γλυκά φιλιά!!

Ντινάκι δεν πειράζει! Μην στεναχωριέσαι! Εντατικό σεξάκι και θετική ενέργεια! καλή επιτυχία στο σπερμοδιάγραμμα!

σ ευχαριστω πολυ για το κουραγιο ...αλλα διακρινω να σε παιρνει απο κατω....γιατι μανταμιτσα μου ???δεν θελω να ακουω τετοια....τι να πω κι εγω που ηλικιακα σου ριχνω να υποθεσω...ε?

γι αυτο ασε την μοιρλα και να δεισ που θα κανεισ εσυ την κουτσουκελα ,,και θα μεινουμε ..μ@@ κες....!!! αντε ....κακο κοριτσακι που σκεφτεσαι ετσι ....

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σ ευχαριστω πολυ για το κουραγιο ...αλλα διακρινω να σε παιρνει απο κατω....γιατι μανταμιτσα μου ???δεν θελω να ακουω τετοια....τι να πω κι εγω που ηλικιακα σου ριχνω να υποθεσω...ε?

γι αυτο ασε την μοιρλα και να δεισ που θα κανεισ εσυ την κουτσουκελα ,,και θα μεινουμε ..μ@@ κες....!!! αντε ....κακο κοριτσακι που σκεφτεσαι ετσι ....

Μία με παίρνει από κάτω, μία είμαι μια χαρά.. για το τρελοκομείο είμαι! Απλά μερικές φορές νιώθω σαν μηχανή, φτιάχνεις κάτι χαλάει κάτι άλλο. Αλλά εντάξει είμαι σε γενικές γραμμές την παλεύω! Μελαγχόλησα λιγάκι γιατί συνειδητοποίησα τον καιρό που πέρασε. Όσο για τις ηλικίες πρέπει να το έχω ξαναπεί, δεν πιστεύω σε αυτές!! Είναι όλα θέμα τύχης!! Εγώ πχ που είμαι 28 δυσκολευομαι στη σύλληψη και άλλες στα 40 πιάνουν παιδί με την μυρωδιά.. Άρα? Θέμα τύχης!!!

Καλημεραααα στην όμορφη παρέα!!!!εγω σήμερα το πρωι αμαρτησα..έκανα ένα τεστακι!!!μου χαμογελουσε απο μακρυά!!χαχαχαχχα!!Ήταν αρνητικοτατο!!!!ούτε μια τοσοδουλικη υποψία γραμμουλας!!!χαχαχαχα!!δεπειραζει την υγεία μας να έχουμε κ να κάνουμε πολλές ζουζουνιες!!κ που θα παει θα έρθει!!!!!!:D:D:D:D

Καλημεραααα στην όμορφη παρέα!!!!εγω σήμερα το πρωι αμαρτησα..έκανα ένα τεστακι!!!μου χαμογελουσε απο μακρυά!!χαχαχαχχα!!Ήταν αρνητικοτατο!!!!ούτε μια τοσοδουλικη υποψία γραμμουλας!!!χαχαχαχα!!δεπειραζει την υγεία μας να έχουμε κ να κάνουμε πολλές ζουζουνιες!!κ που θα παει θα έρθει!!!!!!:D:D:D:D

καλημερα ευαγγελια........... οπως ειπες θα κανουμε πολλες πολλες ζουζουνιες

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Μωρε ζουζουνιες θα κανετε αλλα και παλι το αρνητικο τεστ δε λεει και τιποτα...περιμενε λιγες μερουλες ακομα η αν δεν αντεχεις τρεχα για μια χοριακη που ειναι αξιοπιστη....για πες μου ομορφια μου...ποτε ειχατε επαφη;;

2kMip2.png

Μωρε ζουζουνιες θα κανετε αλλα και παλι το αρνητικο τεστ δε λεει και τιποτα...περιμενε λιγες μερουλες ακομα η αν δεν αντεχεις τρεχα για μια χοριακη που ειναι αξιοπιστη....για πες μου ομορφια μου...ποτε ειχατε επαφη;;

Επαφή είχαμε 19 Παρασκευή,είχα παει στο γιατρο Πέμπτη κ μου είχε πει επαφή αύριο!εγω ένιωσα την ωορρηξια το σαββατοκύριακο!

Επαφή είχαμε 19 Παρασκευή,είχα παει στο γιατρο Πέμπτη κ μου είχε πει επαφή αύριο!εγω ένιωσα την ωορρηξια το σαββατοκύριακο![/QUOΤΕ

απο τη στιγμη μου δεν σου εχει ερθει ακομα αγαπουλα μου μπορεις να ελπιζεις....αλλωστε παρε παραδειγμα και απο την γιαννα μας που εκανε τεστ και της βγηκε αρνητικο και μετα εκανε χοριακη και ηταν πολυ εγκυος ομως...θυμασαι?????οποτε τρωμε λιγακι ακομα τα νυχια μας και κανουμε υπομονη μεχρι αυριο ας πουμε????η δεν αντεχεις????μηπως πηγαινες και σημερα να κανεις μια χοριακη????αλλα δεν ξερω τι αποτελεσμα θα βγει.....λογικα σημερα ειναι η πρωτη μερα καθυστερησης σωστα????οποτε αν ειχες επαφη στις 19 σημερα ειναι η 14η απο την επαφη....ισως και να δειξει...δεν ξερω....μπορεις να πας σε ενα μικροβιολογικο της γειτονιας και να ρωτησεις....ποτε ειναι καλυτερο αν κανω μια χοριακη?????ωστε αν δειξει????

2kMip2.png

Επαφή είχαμε 19 Παρασκευή,είχα παει στο γιατρο Πέμπτη κ μου είχε πει επαφή αύριο!εγω ένιωσα την ωορρηξια το σαββατοκύριακο!

α καλα τωρα ειδα το τικερακι μου κι εγω.....ειμαστε μαζι κοριτσακι μου.....εσυ βεβαια με 30 μερες εγω με 28...χαχαχαχαχα....πολυ πλακα....

2kMip2.png

α καλα τωρα ειδα το τικερακι μου κι εγω.....ειμαστε μαζι κοριτσακι μου.....εσυ βεβαια με 30 μερες εγω με 28...χαχαχαχαχα....πολυ πλακα....

Εμένα νομίζω είναι λάθος το τικερακι μου!εφόσον είχα ωορρηξια 19-20 ο κύκλος είναι 32 οπότε δεν έχω ακόμα καθυστέρηση!περιμένω 4/11.:confused ότι να ναι!θα έρθει αν Ήταν θα το είχε ανιχνεύσει απο σήμερα!!

Διαφημίσεις

ΕΣΥ κοριτσάκι μου πως νιώθεις; Έχεις συμπτωματακια;ποτε θα κανείς τεστακι;

Εμένα νομίζω είναι λάθος το τικερακι μου!εφόσον είχα ωορρηξια 19-20 ο κύκλος είναι 32 οπότε δεν έχω ακόμα καθυστέρηση!περιμένω 4/11.:confused ότι να ναι!θα έρθει αν Ήταν θα το είχε ανιχνεύσει απο σήμερα!!

κοιτα επειδη κι εμενα με εζωναν τα φιδια πολυ πολυ συχνα τους τελευταιους μηνες και φανταζομουνα διαφορα και εβγαζα μονη μου συμπερασματα για ολα το οτι δεν εδειξε το τεστακι δεν σημαινει κατι....εννοειται πως δεν θα σου εδειχνε ακομα περισσοτερο αφου λες οτι ο κυκλος σου ειναι μεγλαυτερος....οποτε μη σκας ακομα καρδουλα μου....αυτο με τον κυκλο μας που αλλαζει συνεχως θα μας τρελανει στο τελος....

2kMip2.png

κοιτα να σου πω τι γινεται με εμενα....εδω και μια εβδομαδα πανω κατω, λιγο λιγοτερο λιγε περισσοτερο δεν μπορω να θυμηθω, εχουν αρχισει τα πονακια που λενε οτι ετοιμαζεται η περιοδος να κατεβει....ομως ειναι πολυ πιο ηπια και εκει που λεω νατη κατεβαινει εκει δεν κατεβαινει....κατα τα αλλα τιποτα....ουτε στηθος διαφορετικα πρησμενο ....η αληθεια ειναι οτι νυσταζω πολυ αλλα πως να μη νυσταζω με τετοια κουραση που τραβαω...και η αληθεια ειναι πως τρωω ασχετα πραγματα το ενα πισω απο το αλλο αλλα πως να μην τρωω με τετοια πεινα που εχει πεσει....χαχαχαχαχα...οπως καταλαβες πιστευω πως θα μου ερθει αυριο μεθαυριο....ασε που νομιζω πως αρχιζω και συναχωνομαι απο εχθες το βραδυ...χαχαχαχαχαχα....παντως πονοι περιοδου δεν εχουν εμφανιστει....θα δειξει....δεν κανω ονειρα μεχρι να γινουν απο μονα τους....θα περιμενουμε....τεστακι δεν κανω γιατι δεν προκειται να δειξει....αν ειναι και κρατησει ετσι θα παω για χοριακη τη δευτερα,..για την ωρα συμπεριφερομαι φυσιολογικα....και δεν ψαχνω δικαιολογιες και σημαδια....χαχαχαχα....

2kMip2.png

δηλαδη αν ειμαι -λεμε τωρα-νιωθω τοσο καλα !!!!!!καμια σχεση με ολα αυτα που λενε οτι εισαι χαλια και οτι δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου!!!!θα δουμε...θα δουμε....δεν προτρεχω....

2kMip2.png

δηλαδη αν ειμαι -λεμε τωρα-νιωθω τοσο καλα !!!!!!καμια σχεση με ολα αυτα που λενε οτι εισαι χαλια και οτι δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου!!!!θα δουμε...θα δουμε....δεν προτρεχω....

Χαχαχαχαχχααχ!!!!πήρες φορά δε σε προλαβαίνω!!!!!!εγω στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ειχαεντονους πόνους περιοδου καθόλου πρισμενο στήθος κ πολυυυυ υπνηλια!!!τώρα τίποτα απο αυτα!χαχαχαχχαχ έχω πρισμενο στήθος λίγο πονακια στη κοιλιά κ είμαι στη τσιτα!!!!οοοτι να ναι!!!τότε είχα κάνει τεστ δυο μερες πριν την καθυστέρηση κ είχε βγει αρνητικό,12 μερες μετα την επαφή,το θετικό το είχα δει 16 μερες μετα την επαφη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...