Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Καλά, και το καστανό δεν μου πάει με τίποτα! Φαίνομαι πολύ άσπρη και αν δεν βαφτώ νομίζεις πως βλέπεις φάντασμα!! Μπουυυυυυ!!

Πήρα ένα μανό, φανταστικό, έβαψα νυχάκια!!

Έχω έναν πονοκέφαλο.. φρικτό!

Έτσι όπως περίμενα τον καφέ μου στη Νέα Σμύρνη, δίπλα ετοιμάζανε τα Χριστουγεννιάτικα!! Και έπαθα πλάκα με έναν βάτραχο, με κουστούμι και καπέλο περίπου στο 1.20 σαν να βγήκε από παιδικό!! Αχ πόσο το ήθελα...

Αχ τι καλα....ερχονταιιιιιιιι

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχουμε ακόμα!! 56 ημέρες που λέει και η Γιαννούκο!!

Πάω να δω αρβύλα και να ξαπλώσω μπας και φύγει ο πονοκέφαλος!

Λινάκι μου σε φιλώ γλυκά!!!!!!!

Ονειρα γλυκα χωρις πονοκεφαλιασμα αγαπουλα μου...

2kMip2.png

καλησπερα...τωρα γυσρισα σπιτι απο τη δουλεια...μου ηρθε περιοδος τωρα το βραδυ ...

δεν πειραζει ...τον επομενο μηνα παλι ..σεξακι πιο εντατικα..!

βεβαια ..με εχει πεθανει το κεφαλι μου ,ζαλαδεσ απιστευτεσ ...

μαλλον τωρα που πατησα τα 35...πωσ αλλαζει το σωμα ....? οργανικα? ξερω κι εγω?

ασχετα πηρα το γιατρο μου το μεσημερι ...και του ελεγα για τισ γονιμεσ ...ασχετα που δεν ηξερα οτι θα μου ερθει σημερα...

και του λεω πωσ γινεται να μετραμε 14 η 16 μερεσ απο την αναμενομενη περιοδο ...οταν δεν ξερουμε αν θα εχουμε καθυστερηση η οχι ..ε μου λεει αυτο ειναι θεμα ..

μονο με τεστ ωορηξιασ η απο κοντα αν με δει...

τεσπα...

μεθαυριο θα παει και ο δικοσ μου να κανει παλιενα σπερμοδιαγγραμα ...να δουμε τι γινεται και κατα ποσο εχει ανεβει ..εχουν περασει και 3.5 μηνεσ απο το χειορυργειο...

να δουμε ...τζαμπα κανουμε? εφτιαξε ? χειροτερεψε ? τι εγινε ..

ε αυτα τα νεα μου ...τωρα ποναω αρκετα...

και πολλεσ ζαλαδεσ ρε γ@@ μωτο...

λεσ και ειμια μεθυσμενη ...και με ενοχλει αφανταστα αυτο ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου? τι κανετε?

τελευταια μερα του μηνα.επιτελους να χαλαρωσουμε και λιγο.....

μια πολυ πολυ γρηγορη καλημερα κι απο μενα.

εχω τρεξιμο Βεγγου σημερα.

εχω τραπεζες, ικα και εφορια αν εχουν σταματησει την απεργια. και ολα αυτα μεχρι τις 2 παρα γιατι μετα πρεπει να φυγω να παω σπιτι να ετοιμαστω να κατεβω στο λιμανι γιατι φευγω 3+30 το μεσημερι......ΕΡΧΟΜΑΙ.

Ντινα μου την επομενη φορα μην στεναχωριεσαι.

Ευαγγελια μου κι εγω ετσι ποναγα κι ελεγα ερχεται ερχεται αλλα ημουν εγκυος.

τα φιλια μου σε ολες σας. συγνωμη που ειμαι βιαστικη αυτες τις μερες, αλλα λιγο η δουλεια , λιγο οτι δεν εω ιντερνετ στο σπιτι χαθηκα.πιστευω να προλαβω να μπω μετα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εχω τραπεζες, ικα και εφορια αν εχουν σταματησει την απεργια. και ολα αυτα μεχρι τις 2 παρα γιατι μετα πρεπει να φυγω να παω σπιτι να ετοιμαστω να κατεβω στο λιμανι γιατι φευγω 3+30 το μεσημερι......ΕΡΧΟΜΑΙ.

τα φιλια μου σε ολες σας. συγνωμη που ειμαι βιαστικη αυτες τις μερες, αλλα λιγο η δουλεια , λιγο οτι δεν εω ιντερνετ στο σπιτι χαθηκα.πιστευω να προλαβω να μπω μετα.

Καλημερα αγαπουλα μουυυυυυυυυ

2kMip2.png

καλο ταξιδι γιαννα....

καταλαβαινω τι τρεξιμο εχεις.ενα απο τα ιδια.....

λινα μου καλημερα.....πως πανε οι προβες?

Καλημερα μαρακι...οι προβες τελος....τωρα μονο παραστασεις....σουπερ....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

καλημερα....ποτε ειπεσ οτι ερχεσαι ??? αυριο μου φαινεται?και ποσο θα μεινεισ ? εννοειται πωσ θα σε δω αυτη τη φορα....στο λεω ...κανονισε!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλημερα....ποτε ειπεσ οτι ερχεσαι ??? αυριο μου φαινεται?και ποσο θα μεινεισ ? εννοειται πωσ θα σε δω αυτη τη φορα....στο λεω ...κανονισε!!!

ερχομαι σημερα. δηλαδη θα φτασω κατα τις 12 το βραδυ. γυρναω κυριακη πρωι. Ντινα μου αν δω οτι μου μενει χρονος θα σε παρω τηλεφωνο να δω αν μπορεις κι εσυ να βρεθουμε. αλλα γενικα εχω λιγο πυγμενο προγραμμα. σαββατο σιγουρα ολη μερα δεν θα μπορεσω. ερχεται η ανηψια μου απο το χωριο και θα της αφιερωθω ολοκληρωτικα. αυριο παλι το πρωι με θελει η κουμπαρα μου για κατι δουλειες και το απογευμα εχω γιατρο. μια Παρασκευη μενει που πρεπει να παω να δω την βαφτηστηρα μου, γιατι ξερει οτι ενεβαινω και θα με γδαρει αν δεν παω, εχω να κανω κατι ψωνια,να κανονισουμε και κατι δουλειες με τον αδελφο μου. ισως την Παρασκευη το απογευματακι να ξεκλεψω λιγο χρονο αλλα ακομα δεν εγγυουμαι κατι......παντως θα προσπαθησω.

εδω και με τα κοριτσια ειχα κανονισει καφε αλλα τον ακυρωσαμε, γιατι μου βγηκαν καποιες υποχρεωσεις που δεν περιμενα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Πάλι νομίζω λάθος το έχω βάλει το τικερακι μου!αν είχα ωορρηξια Παρασκευή 19/10,ένιωσα βέβαια ότι το Σάββατο η τη Κυριακή Ήταν,έπρεπε να βάλω κύκλο 32 ημερών όχι 30!τέλος πάντων,θα δείξει!!!!

Πάλι νομίζω λάθος το έχω βάλει το τικερακι μου!αν είχα ωορρηξια Παρασκευή 19/10,ένιωσα βέβαια ότι το Σάββατο η τη Κυριακή Ήταν,έπρεπε να βάλω κύκλο 32 ημερών όχι 30!τέλος πάντων,θα δείξει!!!!

κοριτσαρα μου μην τρελαινεσαι/.....οτι εγινε εγινε....παρε μια βαθια ανασα και κανε λιιιιιγο υπομονη...αλλωστε οι μερες εφτασαν που θα σου πουν τι εχει γινει.....στο τελος της εβδομαδας μια χοριακουλα και θα μας πει τα παντα......μη βασανιζεις αλλο το μυαλουδακι σου...δεν προκειτε να σου πει νωριτερα τι εχει γινει....ουτε προκειτε να αποτρεψεις κατι....ειτε αυτο ειναι περιοδος -που δεν το ευχομαι-ειτε ειναι μωρακι που το παραευχομαι.....ανασες αναπνοες και ηρεμια.....ειμαστε στη μεση της εβδομαδας σε λιγες μερες τελεωνει...ερχεται η παρασκευη που μπορεις να κανεις τη χορισκουλα.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...