Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

αν τυχον και εισαι......να παρεις τον απαυτο σου να πας να κανεις καμια χοριακη.....προσεξε με ΧΟΡΙΑΚΗ, οχι τεστ , ΧΟΡΙΑΚΗ για να εχουμε ξεκαθαρα και αξιοπιστα αποτελεσματα, και αν ειναι θετικο να μιλησεις με τον γιατρο σου να σου πει αν κανει να ερθεις σε επαφη η οχι. εμενα για παραδειγμα μου ειχαν απαγορευσει το κοκο.....σε αλλες ομως το επιτρεπουν κανονικα. μονο ο γιατρος σου θα σου πει αν μπορεις η οχι.

ναι ...ειδα την τυφλα μου και με την χοριακη ...000000000....αν ηταν εκατομυρια θα ημουν πλουσια!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο λεω βρε...πρεπιε με 29 να το υπολογιζω? οκ ..μου ρθε τον προηγ .μηνα με 29 ...θα εξακολουθει να ερχεται ετσι ? αυτο δεν το ξερει βεβαια κανεισ.

αν ειναι 29 και δεν ερθει μεχρι το βραδυ ...αυριο θα ειναι η πρωτη μερα καθυστερησησ ..αν ομωσ υπολογισω βασει 26-27 ...ε τοτε ...θα εχω 2-3 40 μερεσ καθυστερηση ..αλλο τι με συμφερει και αλλο τι ειναι στην πραγματικοτητα...:confused:

δεν μπορω αγαπητη να ξερω αν θα σου ερθει περιοδος στις 29 μερες, στις 26 ή στις 32......δεν γινεται....για ευνοητους λογους.

αν λεμε υπολογισουμε τον μεγαλυτερο κυκλο σου τοτε σημερα θα πρεπει να ερθει. αν δεν ερθει η σημερινη ειναι η πρωτη μερα καθυστερησης.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

δεν μπορω αγαπητη να ξερω αν θα σου ερθει περιοδος στις 29 μερες, στις 26 ή στις 32......δεν γινεται....για ευνοητους λογους.

αν λεμε υπολογισουμε τον μεγαλυτερο κυκλο σου τοτε σημερα θα πρεπει να ερθει. αν δεν ερθει η σημερινη ειναι η πρωτη μερα καθυστερησης.

μαλιστα..,α και αν δεν ερθει ...τι πρεπει να κανω μετα??? ο ε ο ????:rolleyes::tongue::confused::tongue::rolleyes::tongue::P:p:p

μαλιστα..,α και αν δεν ερθει ...τι πρεπει να κανω μετα??? ο ε ο ????:rolleyes::tongue::confused::tongue::rolleyes::tongue::P:p:p

ενα πονσταν με μια κοκακολιτσα θα ηταν σουπερ......

αααααα και στα στελνω εγω δωρο και τα δυο........:tongue:

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ενα πονσταν με μια κοκακολιτσα θα ηταν σουπερ......

αααααα και στα στελνω εγω δωρο και τα δυο........:tongue:

στειλε στειλε ...!!!!:P:p

επρεπε να εβλεπες την γκριματσα μου οταν διαβασα την απορια μου...........απο κινουμενα σχεδια κανονικα......

αλλα γελαω περισσοτερο γιατι καταλαβαινω οτι με ρωτας στα σοβαρα.....σαν να σε εχω εικονα μπροστα μου.......

δεν υπαρχεις φιλεναδα μου........αλλα εγω σε αγαπαω και σενα και το ντεκαπαζ σου.

Χαχαχαχα....ειμαι γκαφατζου η ατιμη.....παω να φαω με τον αντρουλη μου και μετα παω στην κουμπαρουλα μου βολτα....σε φιλω αγαπη μου....ταραραραρααααα....

2kMip2.png

Χαχαχαχα....ειμαι γκαφατζου η ατιμη.....παω να φαω με τον αντρουλη μου και μετα παω στην κουμπαρουλα μου βολτα....σε φιλω αγαπη μου....ταραραραρααααα....

ταραραραρααααα.........ο μον αμουγ........χαχαχαχαχα

φιλακια πολλα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

απορω πως δεν εχεις κανει ακομα τεστ.......το εχω μεγαλη απορια......

δεν εχεις κανενα σπιτι να κανεις να δουμε τι θα βγει?

οχι ...εχω ομωσ απο κατω φαρμακειο ..και χρηματα εχω γιατι πληρωθηκα χθεσ ..ΟΜΩΣΣΣΣΣΣ δεν παω.....εχω βαρεθει μωρε γιαννα ...ξερεις τι εχω περασει ..αγωνιεσ και μ@@ κιες ...ε δενμπορω αλλο...θα περιμενω και αν δεν ...ε τοτε ναι θα παω...

αλλα δεν θελω με το παραμικρο οπωσ παλια...αλλο που τα λεμε εδω ..τουλαχιστον να μεινω στα λογια ..και οχι να κανω σαν παλαβη παλι ..

αν ειναι και εχει κατσει ...η χοριακη θα ειναι η ..λιγοτερη εξεταση που θα πρεπει να κανω ...;)

καθε μηνα τισ ιδιες αγωνιεσ ...νυσαφι πια!

Διαφημίσεις

οχι ...εχω ομωσ απο κατω φαρμακειο ..και χρηματα εχω γιατι πληρωθηκα χθεσ ..ΟΜΩΣΣΣΣΣΣ δεν παω.....εχω βαρεθει μωρε γιαννα ...ξερεις τι εχω περασει ..αγωνιεσ και μ@@ κιες ...ε δενμπορω αλλο...θα περιμενω και αν δεν ...ε τοτε ναι θα παω...

αλλα δεν θελω με το παραμικρο οπωσ παλια...αλλο που τα λεμε εδω ..τουλαχιστον να μεινω στα λογια ..και οχι να κανω σαν παλαβη παλι ..

αν ειναι και εχει κατσει ...η χοριακη θα ειναι η ..λιγοτερη εξεταση που θα πρεπει να κανω ...;)

καθε μηνα τισ ιδιες αγωνιεσ ...νυσαφι πια!

δικιο εχεις και χαιρομαι που το καταλαβαινεις.

κοιτα,

αν κανεις τεστ και βγει θετικο θα πρεπει να κανεις και χοριακη. και φυσικα να την επαναλαβεις για να δει ο γιατρος σου οτι ανεβαινουν οι μοναδες και οτι εξελισεται φυσιολογικα το κυημα. οποτε κανωντας κατευθειαν χορικαη , γλιτωνεις τα λεφτα του τεστ.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

κοιτα,

αν κανεις τεστ και βγει θετικο θα πρεπει να κανεις και χοριακη. και φυσικα να την επαναλαβεις για να δει ο γιατρος σου οτι ανεβαινουν οι μοναδες και οτι εξελισεται φυσιολογικα το κυημα. οποτε κανωντας κατευθειαν χορικαη , γλιτωνεις τα λεφτα του τεστ.

ε ναι ...γιατι με το τεστ ..κλασσικα ...η θα το σπασω οπωσ το αλλο απο την αγωνια μου που το ειχα ξεχαρβαλωσει ..η θα το κανω λαθοσ ..(θα το περασω για υποθετο!!! )χαχααχχαχαχααχ

οποτε αν δεν μεχρι αυριο ...απογευμα ασ πουμε ισωσ παω για χοριακη ...βεβαια...ποιοσ κοιμαται μεχρι μεθαυριο πρωι ...αλλα λεμε ...

κοιτα,

βγαινω να παω σιγα-σιγα προς το σπιτακι μου.

θα τα πουμε πιο απογευμα και αν εχουν φτιαξει το ρουτερ και εχω ιντερνετ....αλλιως αυριο παλι.

φιλακια

bhXOp3.png

ofRSp2.png

βγαινω να παω σιγα-σιγα προς το σπιτακι μου.

θα τα πουμε πιο απογευμα και αν εχουν φτιαξει το ρουτερ και εχω ιντερνετ....αλλιως αυριο παλι.

φιλακια

αντε καλο απογευμα κουκλα μου ...εγω σε λιγο θα ετοιμαστω...δουλευω 6

γεια σας κοριτσια μου...τι κανετε?

συγγνωμη που για αλλη μια φορα χαθηκα.ακομα τρεχω με τις δουλειες ακομα και στο σπιτι δουλευω...αντε να τελειωσει ο μηνας γιατι εχω τρελαθει......:evil::evil::evil::evil::evil:

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...