Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ath_gal1 29/10

Evangelia79 02/11

aggelmike 02/11

gianna_p 14/11

liontarina28 23/11

ωραια και να προστεθουν κι αλλες μελλουσες .!!!!

κατι αλλο να ρωτησω εγω...

μου ηρθε ειπα 30/9 ....ο κυκλοσ μου ειναι ...26 - 27 -29 ημερων ..

για να καταλαβετε... 30/9

01/09 διαφορα 29 ημερες

06/08

01/09 διαφορα 26 ημερεσ

10/07

06/08 διαφορα 27 ημερεσ

11/06

10/07 διαφορα 29 ημερεσ...

τωρα εγω τι να παρω ωσ ανωτερο ..το 29 μερες? δλδ ακομα και να μην μου ερθει περιοδοσ σημερα...απο ποτε αρχιζει μια καθυστερηση "καλη"?

δεν ξερω γιατι εχει γινει ετσι ο κυκλοσ μου ...παντα ημουν 27 μερες νταν!

οκ ..εγω λεω θα μου ερθει ...καπωσ ομωσ πρεπει να υπολογισω και την ωορηξια...ενα μπαχαλο .

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

01/09 διαφορα 29 ημερες

06/08

01/09 διαφορα 26 ημερεσ

10/07

06/08 διαφορα 27 ημερεσ

11/06

τωρα εγω τι να παρω ωσ ανωτερο ..το 29 μερες? δλδ ακομα και να μην μου ερθει περιοδοσ σημερα...απο ποτε αρχιζει μια καθυστερηση "καλη"?

οκ ..εγω λεω θα μου ερθει ...καπωσ ομωσ πρεπει να υπολογισω και την ωορηξια...ενα μπαχαλο .

επειδη κι εμενα κυμαινεται η περιοδος μου απο 24 μεχρι 29 μερες μου ειπε ο γιατρος μου οτι ειναι φυσιολογικο...να μην ανησυχω....ομως για επιτευξη εγκυμοσυνης η παιρνεις τεστακια και την τσεκαρεις η πηθαινεις στον γιατρο σου και την ανακαλυπτετε μαζι...κατι σαν την αμερικη που ανακαλυψε ο κολομβος...χαχαχαχα.....ειναι πολυ απλο...μη σε ανησυχει...απλα θελει ενα προγραμματακι....μη φερνεις την καταστροφη ντινακι.....

2kMip2.png

επειδη κι εμενα κυμαινεται η περιοδος μου απο 24 μεχρι 29 μερες μου ειπε ο γιατρος μου οτι ειναι φυσιολογικο...να μην ανησυχω....ομως για επιτευξη εγκυμοσυνης η παιρνεις τεστακια και την τσεκαρεις η πηθαινεις στον γιατρο σου και την ανακαλυπτετε μαζι...κατι σαν την αμερικη που ανακαλυψε ο κολομβος...χαχαχαχα.....ειναι πολυ απλο...μη σε ανησυχει...απλα θελει ενα προγραμματακι....μη φερνεις την καταστροφη ντινακι.....

μ αρεσε αυτο με τον κολομβο!!! χααχαχαχα

λεσ να κανω τετοια ανακαλυψη κι εγω???

βασικα θελουμε να ξανακανουμε σπερμοδιαγραμμα ...αλλα ο αλλοσ ..απο κει ..οποτε του λεω ...να μην κανουμε να περασουν ...4 μερεσ...τον ρωταω με χαρα θα πασ? και μου λεει δεν γινεται ..! (μαλλον την ειχε κανει λαστιχο!)

αμανννννννννν

Γιάννα μου αυτός ο μήνας θα είναι και ο τυχερός μας!!! θα πρέπει να κάνουμε γερή προπόνηση!!!!! χαχαχαχα!!

Κοριτσάκια μου θα σας δω το απόγευμα! Πάω στην αδελφούλα μου για λιγάκι!!!

Φιλακια!!

Διαφημίσεις

Γιάννα μου αυτός ο μήνας θα είναι και ο τυχερός μας!!! θα πρέπει να κάνουμε γερή προπόνηση!!!!! χαχαχαχα!!

Κοριτσάκια μου θα σας δω το απόγευμα! Πάω στην αδελφούλα μου για λιγάκι!!!

Φιλακια!!

φιλακιααααααα πολλλλαααααααααα πολλλλλαααααααα

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αφου ειμαι ξανθουλα τι να κανω????χαχαχαχαχαχα....πεθαινω οταν γελας με τις γκαφες μου!!!!!

επρεπε να εβλεπες την γκριματσα μου οταν διαβασα την απορια μου...........απο κινουμενα σχεδια κανονικα......

αλλα γελαω περισσοτερο γιατι καταλαβαινω οτι με ρωτας στα σοβαρα.....σαν να σε εχω εικονα μπροστα μου.......

δεν υπαρχεις φιλεναδα μου........αλλα εγω σε αγαπαω και σενα και το ντεκαπαζ σου.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

01/09 διαφορα 29 ημερες

06/08

01/09 διαφορα 26 ημερεσ

10/07

06/08 διαφορα 27 ημερεσ

11/06

λοιπον,

η λυση ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια.....

βασικα οι λυσεις ειναι 2

1. τεστακια ωορρηξιας

2. υπερηχο σε γυναικολογο

****3. θερμομετρηση (στη δικη σου περιπτωση δεν μπορει να γινει λογο ασταθειας του κυκλου.) δεν θα βγαζεις ακρη.

οποτε αν ερθει η κοκκινομουρα , μπαινεις και παραγγελνεις τεστακια ωορρηξιας και την βγαζεις αρχοντας.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

λοιπον,

η λυση ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια.....

βασικα οι λυσεις ειναι 2

1. τεστακια ωορρηξιας

2. υπερηχο σε γυναικολογο

****3. θερμομετρηση (στη δικη σου περιπτωση δεν μπορει να γινει λογο ασταθειας του κυκλου.) δεν θα βγαζεις ακρη.

οποτε αν ερθει η κοκκινομουρα , μπαινεις και παραγγελνεις τεστακια ωορρηξιας και την βγαζεις αρχοντας.

πρωτον εχω καμποσα ακομα αποτοττε ποτυ ειχα παραγγειλει...

δευτερον ..απαντηστε μου οποια μπορει....με βαση τις ημερεσ που εγραψα ...εγω υπολογιζω οτι εχω πια 29 μερεσ....? τον προηγουμενο μηνα ειχα 29 μερεσ..ενω τουσ αλλουσ λιγοτερεσ...

τι σκ@@τα υπολογιζω?

γι αυτο ρωτησα αν θα παρω σημερα που ειναι η 29η μερα σαν ανωτερη σε σχεση με τισ αλλεσ...

μπακλαβα δεν εφαγα ... μολισ χτυπησα ομωσ μμια καρυδοπιττα μαμασ....

αφου ρε γιαννα ,,,,ετρωγα καρυδοπιττα και διαβασα για μπακλαβα και λεω ..με παρακολουθει ?

χααχαχαχαχχα

θερμομετρο βαζω ενα ζαβο ηλεκτρονικο που εχω και δειχνει ..34 !αχχαχααχχααχαχ

το εχω απο το ιασω πριν 2 χρονια!

ενα με υδραργυρο που εχω ...τον ριχνω μπασ και πεσει ωστε να το βαλω και δεν πεφτει με τπτ ...συνεπωσ ...2 θερμομετρα και τα 2 γιοκ!

Διαφημίσεις

αν τυχον και ειμαι ..που δε νομιζω ...γενικα μιλαω ...τωρα αν θελω να κανω σεξακι ...που περιμενω ...ασχετο αν ερθει η οχι ...κανω κακο?

μπορει δλδ να προκαλεσω ζημια ..σε περιπτωση που μπορει να εχει κατσει ?

με τισ κινησεισ και τισ πιεσεισ που γινονται?

αυτο το ρωταω γενικα

πρωτον εχω καμποσα ακομα αποτοττε ποτυ ειχα παραγγειλει...

δευτερον ..απαντηστε μου οποια μπορει....με βαση τις ημερεσ που εγραψα ...εγω υπολογιζω οτι εχω πια 29 μερεσ....? τον προηγουμενο μηνα ειχα 29 μερεσ..ενω τουσ αλλουσ λιγοτερεσ...

τι σκ@@τα υπολογιζω?

γι αυτο ρωτησα αν θα παρω σημερα που ειναι η 29η μερα σαν ανωτερη σε σχεση με τισ αλλεσ...

αν το υπολογιζεις με 29 μερες τοτε σημερα ειναι η πρωτη μερα καθυστερησης.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μπακλαβα δεν εφαγα ... μολισ χτυπησα ομωσ μμια καρυδοπιττα μαμασ....

αφου ρε γιαννα ,,,,ετρωγα καρυδοπιττα και διαβασα για μπακλαβα και λεω ..με παρακολουθει ?

χααχαχαχαχχα

θερμομετρο βαζω ενα ζαβο ηλεκτρονικο που εχω και δειχνει ..34 !αχχαχααχχααχαχ

το εχω απο το ιασω πριν 2 χρονια!

ενα με υδραργυρο που εχω ...τον ριχνω μπασ και πεσει ωστε να το βαλω και δεν πεφτει με τπτ ...συνεπωσ ...2 θερμομετρα και τα 2 γιοκ!

χαχαχαχχαχαχαχα i'm watching you....

ασε την θερμοκρασια. μην ζοριζεσαι με αυτη.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αν τυχον και ειμαι ..που δε νομιζω ...γενικα μιλαω ...τωρα αν θελω να κανω σεξακι ...που περιμενω ...ασχετο αν ερθει η οχι ...κανω κακο?

μπορει δλδ να προκαλεσω ζημια ..σε περιπτωση που μπορει να εχει κατσει ?

με τισ κινησεισ και τισ πιεσεισ που γινονται?

αυτο το ρωταω γενικα

αν τυχον και εισαι......να παρεις τον απαυτο σου να πας να κανεις καμια χοριακη.....προσεξε με ΧΟΡΙΑΚΗ, οχι τεστ , ΧΟΡΙΑΚΗ για να εχουμε ξεκαθαρα και αξιοπιστα αποτελεσματα, και αν ειναι θετικο να μιλησεις με τον γιατρο σου να σου πει αν κανει να ερθεις σε επαφη η οχι. εμενα για παραδειγμα μου ειχαν απαγορευσει το κοκο.....σε αλλες ομως το επιτρεπουν κανονικα. μονο ο γιατρος σου θα σου πει αν μπορεις η οχι.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

αν το υπολογιζεις με 29 μερες τοτε σημερα ειναι η πρωτη μερα καθυστερησης.

αυτο λεω βρε...πρεπιε με 29 να το υπολογιζω? οκ ..μου ρθε τον προηγ .μηνα με 29 ...θα εξακολουθει να ερχεται ετσι ? αυτο δεν το ξερει βεβαια κανεισ.

αν ειναι 29 και δεν ερθει μεχρι το βραδυ ...αυριο θα ειναι η πρωτη μερα καθυστερησησ ..αν ομωσ υπολογισω βασει 26-27 ...ε τοτε ...θα εχω 2-3 4 μερεσ καθυστερηση ..αλλο τι με συμφερει και αλλο τι ειναι στην πραγματικοτητα...:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...