Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Γιαννα μου ..απ τη μια απογοητευομαι ,απ την αλλη το βλεπω πολυ ωμα και λεω ..δεν .γ@@@ται ..κ τι εγινε?

θα κατσει που θα παει ...δεν ειμαι και στειρα πια..!

οσο για το τσιγαρο ...ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ,αλλα δεν σημαινει οτι δεν πιανω απο αυτο ..

εκει θελω να καταληξω ..

ναι μεν ..αλλά...

θα προσπαθησω ξανα ,,μολις μου τελιωσει η περιοδος ,θα παω κ γιατρο να με δει...κα βλεπουμε ...

εσυ πως εισαι ????

εμεις μολις φαγαμε ,κ παω να πεσω λιγακι μηπως και με παρει ο υπνος...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιαννα μου ..απ τη μια απογοητευομαι ,απ την αλλη το βλεπω πολυ ωμα και λεω ..δεν .γ@@@ται ..κ τι εγινε?

οσο για το τσιγαρο ...ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ,αλλα δεν σημαινει οτι δεν πιανω απο αυτο ..

εκει θελω να καταληξω ..

ναι μεν ..αλλά...

θα προσπαθησω ξανα ,,μολις μου τελιωσει η περιοδος ,θα παω κ γιατρο να με δει...κα βλεπουμε ...

εσυ πως εισαι ????

κανεις λαθος μπορει να οφειλεται και σε αυτο.....

bhXOp3.png

ofRSp2.png

gianna_p να σε ρωτήσω κάτι; εσύ πόσο καθυστέρηση είχες που έκανες χωριακή; ρωτάω γιατι εγώ είχα περίοδο 23 προς 24.01 το βράδυ και επειδή έχω σταθερό κυκλο 28 ημερών κ περιμένω σήμερα άυριο λογικά αλλά πέρα απο πρησμένο στήθος δεν έχω ούτε πόνο ούτε τπτ κ η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να κάνω τεστ.

gianna_p να σε ρωτήσω κάτι; εσύ πόσο καθυστέρηση είχες που έκανες χωριακή; ρωτάω γιατι εγώ είχα περίοδο 23 προς 24.01 το βράδυ και επειδή έχω σταθερό κυκλο 28 ημερών κ περιμένω σήμερα άυριο λογικά αλλά πέρα απο πρησμένο στήθος δεν έχω ούτε πόνο ούτε τπτ κ η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να κάνω τεστ.

γεια σου ελενη,

εκανα την χοριακη με μια μερα καθυστερηση...περιμενα στις 14 και 15 πρωι ετρεξα στο μικροβιολογικο......!!!!

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εκει θελω να καταληξω ..

ναι μεν ..αλλά...

εσυ πως εισαι ????

Δε πειράζει κοριτσάκι!!!!ξεζουμισε τον κ αυτο το μηνα!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ATH MOY ΠΙΚΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ

?ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ.

ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΧΘΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΦΕ ΒΛΕΝΝΕΣ ΣΚΟΥΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΡΟΖ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΟΚ.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΥΣΤΙΚΟ ΩΑΡΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ.

ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.

ATH MOY ΠΙΚΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ

?ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ.

ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΧΘΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΦΕ ΒΛΕΝΝΕΣ ΣΚΟΥΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΡΟΖ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΟΚ.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΥΣΤΙΚΟ ΩΑΡΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ.

ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.

κοιταχτε...:cool:δεν κλαιω ...κιολα ...οκ με ψιλοπαιρνει απο κατω ...αλλα δεν κλαιω ..(δεν εχω φτασει σε αυτο το σημειο ακομα !)

ελπιζω να προλαβω να μην φτασω να κλαιω..

θα προσπαθησω και αν δεν κ τον επομηνα μηνα ...τον μεθεπομενο ..κ.ο.κ.

ειπα εξαλλου οτι θα κανω σαλπιγγογραφια μετα απο 2 κυκλους..

το λεω συχνα -πυκνα ..ωστε να το εμπεδωσω ΚΑΛΑ!:confused::confused:

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.

ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?

μετρωντασ γονιμες....2 μηνες...γενικα ελευθερα..(αλλα οχι απαραιτητα γονιμες,να μην σου πω οτι δεν τυχαινε ποτε...) απο το Μαιο του 2011

Καλησπέρα κορίτσια, βλέπω σ'αυτό το forum υπάρχει καθημερινή επικοινωνία πράγμα αρκετά ευχάριστο. Θα σας πω μια ιστορία, προσπαθώντας να δώσω λίγο θάρρος. Μια φίλη μου, 35 ετών προσπαθούσε για παιδάκι αρκετό καιρό, είχανε κάνει με τον άντρα της όλες τις εξετάσεις και όλα ήταν καλά. Το άγχος της όμως ήταν απίστευτο. Ο γιατρός της αρνήθηκε να της κάνει εξωσωματική γιατί πίστευε ότι δεν υπήρχε λογος και μπορούσε να πρσπαθήσει με τον φυσιολογικό τρόπο. Αποφάσισε λοιπόν να αλλάξει γιατρό και πήγε σε κέντρο που κάνουν εξωσωματικές. Συμφωνήσανε με τον νέο γιατρό να ξεκινήσουν μετά τις διακοπές, από Σεπτέμβρη. Το αποτέλεσμα νομίζω το φαντάζεστε. Ηταν τόσο χαλαρή και ήρεμη που έμεινε έγκυος εκείνο το καλοκαίρι.. Ελπίζω να έδωσα λίγο θάρρος και ποτέ μα ποτέ μην χάνετε την ελπίδα σας!

Διαφημίσεις

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΨΙΛΟΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2011 ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ?

οπωσ σου ειπα ..απο Μαιο ..κανουμε ελευθερα...ομως δεν σημαινει οτι επεφτα σε γονιμες ..ε και δεν γινοταν και συνεχεια ..(ειχα κανει αφαιρεση ινομυωματος και απαγορευοταν να υπαρξει κυηση για καποιο χρονικο διαστημα ..) οποτε ...δεν σημαινει οτι παντα καναμε και ελευθερα απ το μαιο ..ποτε μεσα..ποτε εξω!:tongue: το σεπτεμβρη ..καναμε ...1 φορα το μηνα μονο!!!!(ντροπη ,αλλα ετυχε να γινει μονο μια φορα)

στην ουσια σου ειπα 2 μηνες μετραω και κανω επι τουτου..

και ΔΕΝ ειμαι παντρεμενη ...απλα συζουμε !!!:P

Καλησπέρα κορίτσια, βλέπω σ'αυτό το forum υπάρχει καθημερινή επικοινωνία πράγμα αρκετά ευχάριστο. Θα σας πω μια ιστορία, προσπαθώντας να δώσω λίγο θάρρος. Μια φίλη μου, 35 ετών προσπαθούσε για παιδάκι αρκετό καιρό, είχανε κάνει με τον άντρα της όλες τις εξετάσεις και όλα ήταν καλά. Το άγχος της όμως ήταν απίστευτο. Ο γιατρός της αρνήθηκε να της κάνει εξωσωματική γιατί πίστευε ότι δεν υπήρχε λογος και μπορούσε να πρσπαθήσει με τον φυσιολογικό τρόπο. Αποφάσισε λοιπόν να αλλάξει γιατρό και πήγε σε κέντρο που κάνουν εξωσωματικές. Συμφωνήσανε με τον νέο γιατρό να ξεκινήσουν μετά τις διακοπές, από Σεπτέμβρη. Το αποτέλεσμα νομίζω το φαντάζεστε. Ηταν τόσο χαλαρή και ήρεμη που έμεινε έγκυος εκείνο το καλοκαίρι.. Ελπίζω να έδωσα λίγο θάρρος και ποτέ μα ποτέ μην χάνετε την ελπίδα σας!

Μπραβο και ειναι πολυ συχνο φαινομενο αυτο ..σε διακοπες χαλαρωνουν και πιανουν μπεμπε..

Εγω δυστυχως δεν πηγα διακοπες λογω ...ελλειψησ χρηματων..(απληρωτη 2 μηνες το καλοκαιρι ,αλλα την αδεια ..μου την δωσανε:confused::confused:)

οποτε ..γενικα ειμαι στρεσαρισμενη που δεν πηγα πουθενα που δεν εκανα κατι που ηθελα οχι 15 μερες..ουτε 5!

πωσ λοιπον ..θα βγαλω το χειμωνα ...

τυχερη η φιλη σου λοιπον!

Ντινακι μου έμαθα τα :-( δεν πειράζει όμως, αυτο σημαίνει Ότι Έχεις δικαιολογία κ αυτο το μήνα για άφθονο sex..

Όλα Καλα θα πανε!!!!

Καλησπέρα κ σε όλα τα υπόλοιπα Κορίτσια!!!

Γιάννα πως είναι το σπορακι σου;;; Καλα, άσχετο βέβαια Αλλά το καλοκαίρι επισκέφτηκα το νησί σου,Πρώτη φορα!!!! Απλά δεν υπάρχει!!! Είσαι πολυ τυχερή που ζεις εκει!!!

S4iNp3.png

BU56p3.png

Εγώ πάλι είμαι απολυμένη εδώ και έξι μήνες, και οπου πήγα για δουλεία με κοίταγαν σαν εξωγήινη! Παντρεμένη χωρίς παιδί? Γειά σας. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε παιδάκι.. Χωρίς να έρχεται όμως.. Είναι δύσκολο να αποβάλλουμε το στρες και το άγχος και καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία γιατί την ίδια περνάω και εγώ. Εύχομαι ότι καλύτερο πάντως και πολύ σύντομα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...