Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Εδώ βρε παιδιά στο κέντρο της Αθήνας, ζούμε με άλλο κλίμα? Ούτε φυσάει ιδιαίτερα ούτε βρέχει!! Εντάξει, μια μουντίλα την έχει δεν μπορώ να πω!!

Λινάκι μου αυτόν τον πόνο δεν τον είπες στον γιατρό? Πάντως η μέση είναι ύπουλη και να την προσέχεις!! Ξεκουράσου και απόλαυσε τον καιρό!!

Γιαννούκο όλο έξω μου είσαι!!!!

ναι φυσικα και του τον ειπα και μου ειπε οτι ειναι απο τη μεση και απο την κουραση που τραβηξα ολον αυτον τον καιρο....και αλλα παιδια απο την παρασταση εχουν ακριβως τον ιδιο πονο οποτε ειναι σωματικη καταπονηση....θα το κοιταξω μην ανησυχεις.....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου φιλεναδα μου.....κι εδω πολυς αερας-μου ριχνει τις γλαστρες στο μπαλκονι και συνεχως μαζευω χωματα.......λιγη βροχουλα η οποια σταματησε τωρα.....μου αρεσει πολυ που επιτελους αποφασιζει ο καιρος να παει με την εποχη του....αντε ντε και λιγο τζακακι.....εγω αποφασισα σημερα να μην κανω ουτε μια δουλεια για να ξεκουραστω...τιποτα ομως....μονο μια μπριζολιτσα θα ψησω για τον θωμουλη μου μιας κι εγω εχω φαγητο απο εχθες....ντολμαδακια με κιμα και ρυζι...δεν τα μαγειρεψα εγω....μας τα εφερε η μαμα μου...χιχιχιχιχι...παλι τη σκαπουλαρα....χ.αχαχαχα....αχ σε πεθυμησα αγαπουλα μου.....σκισαμε στο σικαγο εεεεε?????

πο-πο ντομαδακια μανουλας????

εγω ειχα κανει το σαββατο κολοκυθακια γεμιστα αυγολεμονο.....ενταξει δεν μπορω να σας περιγραψω το ποοοοσο φανταστικα εγιναν. ο αντρας μου ετρωγε και μουγκριζε.....χαχαχχαχαχαχ

ημουν σιγουρη οτι θα σκιζατε Λινακι μου.....αφου εισαι εσυ μεσα , γινοταν να μην πατε καλα? ε? δεν γινοταν.....

Εδώ βρε παιδιά στο κέντρο της Αθήνας, ζούμε με άλλο κλίμα? Ούτε φυσάει ιδιαίτερα ούτε βρέχει!! Εντάξει, μια μουντίλα την έχει δεν μπορώ να πω!!

Λινάκι μου αυτόν τον πόνο δεν τον είπες στον γιατρό? Πάντως η μέση είναι ύπουλη και να την προσέχεις!! Ξεκουράσου και απόλαυσε τον καιρό!!

ασε Γιωτα μου, μου εχουν σπασει τα νευρα.....και αυριο παλι εξω θα ειμαι....απο πιο νωρις. πππφφφφ και Τεταρτη να δεις. εν το μεταξυ εμας η δου μας κανει απεργια απο την παρασκευη και θα συνεχισει λεει σιγουα και μεχρι την Τεταρτη, επειδη ειναι μεσα στη λιστα για κλεισιμο. εδω που τα λεμε δεν μας βολκευει κι εμεας να κλεισει. μετα θα πρεπει να πηγαινουμε ναξο ή συρο. μα ειναι δυνατον? να θελω να θεωρησω βιβλια και να κανω κρουαζιερα? αυτα μονο στο Ελλαντα γινονται. και οι επιχειρησεις εδω ειναι παρα πολλες. αφηστε που στην δικια μας δου υπαγονται θηρασια-αναφη-σικινος-φολεγανδρος και Ιος. και την κλεινουν......ωωωω μανα μου, ε ρε γλεντια.....!

τη νεα νομοθεσια με την καταβολη εισφορων του ικα την εμαθες???? οι εισφορες του μηνα οκτωβριου θα πρεπει να καταβληθουν εως την 5η εργασιμη ημερα δημοσιου του Νοεμβριου. δηλαδη μεχρι 07/11........μη γελας??? αληθεια ειναι δεν κανω πλακα.....βεβαια του εχουν δωσει ηδη 2 φορες παραταση αυτου του σχεδιου και ισως γινει και για τριτη φορα, αλλα προς το παρον αυτο ισχυει.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ναι φυσικα και του τον ειπα και μου ειπε οτι ειναι απο τη μεση και απο την κουραση που τραβηξα ολον αυτον τον καιρο....και αλλα παιδια απο την παρασταση εχουν ακριβως τον ιδιο πονο οποτε ειναι σωματικη καταπονηση....θα το κοιταξω μην ανησυχεις.....

ναι κοριτσοπουλο μου κι εγω απο κουραση νομιζω οτι ειναι.

αφου σας ξεπατωσανε.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ναι κοριτσοπουλο μου κι εγω απο κουραση νομιζω οτι ειναι.

αφου σας ξεπατωσανε.

πρεπει να εστιασω κατα τη διαρκεια των χορευτικων σε ποιο σημειο πιεζεται εκει η μεση μου για να καταλαβω ποια κινηση προκαλεσε την μυικη θλαση,,.....και οτνα το εντοπισω θα την αλλαξω ωστε καποια στιγμη να μου περασει....ειχα παρει ενα norgesic τις προαλλες και μου περασε οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι μυικο το θεμα....αλλα δεν θελω να με φορτωνω με χαπια τετοιου ειδους εκτος και αν ειναι πολυ σοβαρο το θεμα και πρεπει να κανω θεραπεια....αλλα τωρα που θα ξεκουραστω δυο μερες θα καταλαβω τι γινεται....παντως σημερα ειμαι καλυτερα.,,,,,θα δουμε και αυριο....

2kMip2.png

αδιαθετησες?????

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

πρεπει να εστιασω κατα τη διαρκεια των χορευτικων σε ποιο σημειο πιεζεται εκει η μεση μου για να καταλαβω ποια κινηση προκαλεσε την μυικη θλαση,,.....και οτνα το εντοπισω θα την αλλαξω ωστε καποια στιγμη να μου περασει....ειχα παρει ενα norgesic τις προαλλες και μου περασε οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι μυικο το θεμα....αλλα δεν θελω να με φορτωνω με χαπια τετοιου ειδους εκτος και αν ειναι πολυ σοβαρο το θεμα και πρεπει να κανω θεραπεια....αλλα τωρα που θα ξεκουραστω δυο μερες θα καταλαβω τι γινεται....παντως σημερα ειμαι καλυτερα.,,,,,θα δουμε και αυριο....

οχι Λινα μου μην πινεις συνεχεια χαπακια, εκτος απο το οτι μπορει να εισαι εγκυουλα και να κανουν κακο, αν τα πινεις συνεχεια μετα τα συνηθιζει ο οργανισμος και δεν θα σε πιανουν. και θα πρεπει να πας σε μεγαλυτερα παυσιπονα....οποτε προσπαθησε οσο μπορεις να τα αποφευγεις. αν δεν αντεχεις καποιες φορες πινε ντεπονακι μαξιμουμ αναβραζον που επιτρεπεται κιολας στην κυηση και ειναι και απο τα πιο καλα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

οχι Λινα μου μην πινεις συνεχεια χαπακια, εκτος απο το οτι μπορει να εισαι εγκυουλα και να κανουν κακο, αν τα πινεις συνεχεια μετα τα συνηθιζει ο οργανισμος και δεν θα σε πιανουν. και θα πρεπει να πας σε μεγαλυτερα παυσιπονα....οποτε προσπαθησε οσο μπορεις να τα αποφευγεις. αν δεν αντεχεις καποιες φορες πινε ντεπονακι μαξιμουμ αναβραζον που επιτρεπεται κιολας στην κυηση και ειναι και απο τα πιο καλα.

ναι ναι δεν πινω...ενα πηρα πριν την πρεμιερα γιατι ηθελα να μη με απασχολει ο πονος εκεινη την ωρα...αν και με την αδρεναλινη δεν καταλαβαινω τιποτα...χαχαχαχαχα....δεν πινω χαπια γενικως...μονο οταν υποφερω πολυ....ντεπονακι κανονικο μπορω να πινω????

2kMip2.png

αδιαθετησες?????

Βέβαια, είναι δυνατόν να μην αδιαθετούσα? Αλλά από την άλλη ήρθε την 26 ημέρα όπως συνήθιζε τόσα χρόνια. Έγινε και κάτι καλό!! Γιατί με είχε ταράξει στο 23!!!

Καλησπέρα κορίτσια μου!!κ εδώ φυσάει παίρνει τον κόσμο!!!!τις καρέκλες της αυλής μου τις έψαχνα το πρωί!!!!!κ είναι κ Νότιας!!!πφφφφφφ!!!κεφάλι αστα να πανε!!!!!εσείς τι μου κάνετε;;Γιωτακι αδιαθετησες;;δε πειράζει!!!τον επόμενο μήνα!!:D εγω τα ίδια,θερμοκρασία 37-37.1 πάντα μεσημεριανοαπογευματινες ώρες!σήμερα το πρωι 36.8!λίγα πονακια,αφήστε που είχα να πάω κ τουαλέτα 4μερες κ χτες το βράδυ έβαλα δυο υποθετα παρακαλώ!!!!μου τα κάνει συχνά αυτα το εντερακι μου!!!η Λίνα αδιαθετησε;Γιαννουλα ήρθαν οι μερες παλι:D δωστου να καταλάβει!!!;)Ντίνα ΕΣΥ δεν περιμενεις;)!!!η Μαρία μας που είναι;;

ναι ναι δεν πινω...ενα πηρα πριν την πρεμιερα γιατι ηθελα να μη με απασχολει ο πονος εκεινη την ωρα...αν και με την αδρεναλινη δεν καταλαβαινω τιποτα...χαχαχαχαχα....δεν πινω χαπια γενικως...μονο οταν υποφερω πολυ....ντεπονακι κανονικο μπορω να πινω????

ολα τα σκευασματα του ντεπον να τα πινεις. εμενα ο παθολογος μου , μου ειχε πει μακρυα απο παναντολ και πονσταν.....ειδικα με τα παναντολ τον πιανει σχιζοφρενεια οταν τα ακουει.

ντεπονακι ομως κανει και στην εγκυμοσυνη. με μετρο βεβαια . ομως καλο εινια να ρωτησεις και τον γυναικολογο σου για σιγουρια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

ολα τα σκευασματα του ντεπον να τα πινεις. εμενα ο παθολογος μου , μου ειχε πει μακρυα απο παναντολ και πονσταν.....ειδικα με τα παναντολ τον πιανει σχιζοφρενεια οταν τα ακουει.

ντεπονακι ομως κανει και στην εγκυμοσυνη. με μετρο βεβαια . ομως καλο εινια να ρωτησεις και τον γυναικολογο σου για σιγουρια.

για την ωρα ειμαι καλα και δεν χρειαζομαι ευτυψως κανενα παυσιπονο....παναντολ και πονσταν δεν πινω με τιποτα ....μετα την νιλα που επαθα με τα πονσταν και την κοκα κολα που μαστουρωσα...χαχαχαχαχ....πολυ γελιο σου λεω....

2kMip2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!κ εδώ φυσάει παίρνει τον κόσμο!!!!τις καρέκλες της αυλής μου τις έψαχνα το πρωί!!!!!κ είναι κ Νότιας!!!πφφφφφφ!!!κεφάλι αστα να πανε!!!!!εσείς τι μου κάνετε;;Γιωτακι αδιαθετησες;;δε πειράζει!!!τον επόμενο μήνα!!:D εγω τα ίδια,θερμοκρασία 37-37.1 πάντα μεσημεριανοαπογευματινες ώρες!σήμερα το πρωι 36.8!λίγα πονακια,αφήστε που είχα να πάω κ τουαλέτα 4μερες κ χτες το βράδυ έβαλα δυο υποθετα παρακαλώ!!!!μου τα κάνει συχνά αυτα το εντερακι μου!!!η Λίνα αδιαθετησε;Γιαννουλα ήρθαν οι μερες παλι:D δωστου να καταλάβει!!!;)Ντίνα ΕΣΥ δεν περιμενεις;)!!!η Μαρία μας που είναι;;

καλημερα ευαγγελια μου ομορφη....δεν εχω αδιαθετησει ακομα....αλλα νομιζω πως ειμαστε παρεουλα...εχουμε 2 ,3 μερες ακομα για να δουμε τι γινεται στον κατω κοσμο!!!!χαχαχαχαχα...

2kMip2.png

Βέβαια, είναι δυνατόν να μην αδιαθετούσα? Αλλά από την άλλη ήρθε την 26 ημέρα όπως συνήθιζε τόσα χρόνια. Έγινε και κάτι καλό!! Γιατί με είχε ταράξει στο 23!!!

:(:(:( κι εγω νομιζα οτι δεν ειχες αλλαξει το τικερακι σου.

παμε παρεουλα για τον επομενο. αντε μωρε κι αυτη δεν μπορουσε να χασει τον δρομο για κανενα 9μηνο? νευριασα τωρα.:evil:

Ευαγγελια μου κι εδω οπου φυσαει ο ανεμος παω ειμαστε.....πολυυυ αερα ομως.

ποτε θα κανεις τεστακι?

μην την υπολογιζεις την θερμοκρασια σου. βαζεις αδικα τον εαυτσο σου σε αγχος. η θρεμοκρασια παραμενει ανεβασμενη μετα την ωορρηξια και πεφτει λιγη ωρα πριν ερθει η περιοδος. ειναι οποτε λογικο να εχεις ανεβασμενη. θα χαρουμε αν δουμε οτι εχεις καθυστερηση και εξακολουθει να βαραει 37αρι.....εκει μιλαμε για παρτυ......:D

κανενα περιεργο συμπτωματακι?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

για την ωρα ειμαι καλα και δεν χρειαζομαι ευτυψως κανενα παυσιπονο....παναντολ και πονσταν δεν πινω με τιποτα ....μετα την νιλα που επαθα με τα πονσταν και την κοκα κολα που μαστουρωσα...χαχαχαχαχ....πολυ γελιο σου λεω....

???? για πες........

bhXOp3.png

ofRSp2.png

???? για πες........

γυρνουσαμε απο διακοπες απο σκιαθο με τον αντρα μου και ενα ζευγαρι που γνωρισαμε εκει....μου ερχεται λοιπον η περιοδος μεσα στο πλοιο στην επιστροφη....απο τα μπανια και τα σχετικα ποναγα αρκετα και με το κουνημα του πλοιου ημουνα σε κατασταση καταστολης....δεν ειχα παυσιπονο γιατι δεν περιμενα να μου ερθει τοτε....οποτε μου λεει η κοπελα εχω πονσταν θελεις???και της λεω φερτο τωρα γιατι δεν παλευεται ο πονος...παιρνω λοιπον το χαπι.....ξαπλωνω για λιγη ωρα μεχρι να μου περασει και τελικα σηκωνομαι και λενε τα παιδια να παιξουμε κανενα παιχνιδι μεχρι να φτασουμε αγιο κωνσταντινο????ναι λεμε ολοι....επειδη διψαγα ανοιγω το ψυγειο που κουβαλαγαμε σε ολες τις διακοπες και λεω τι να πιω τι να πιω????αααααααα...μια κοκα κολα....και πινω...και μου περναει και ο πονος και ειμαι καλα....φτανοντας στο λιμανι παμε σε ενα καφε να κανουμε τσισα μας και να φαμε ενα γλυκο...τρωω και γλυκο....αρχισε να καιγεται ο οισοφαγος μου και να λεω στον θωμα....δεν ειμαι καλα....καιγεται ο οισοφαγος μου και εχω και ταχυπαλμια....μου λεει ο θωμας πιες λιγο νερακι και θα σου περασει....οσο περναγε ομως η ωρα εγω γινομουνα κανονικα...αρχιζαν να πεφτουν τα ματια μου και να εχω και παραισθησεις....φευγουμε λοιπον για αθηνα και στο αυτοκινητο ειχα μισοξαπλωσει και οπως κοιταζα τις ταμπελες του δρομου αυτες τις μεγαλες τις πρασινες που σου λενε προς τα που πας, εγω εβλεπα τα γραμματα να ξεκολλανε και να ερχονται κατα επανω μου...στην αρχη πανικοβληθηκα αλλα μετα το απολαυσα και γελουσα τοσο πολυ...ο θωμας με κοιταζε και ελεγε παει αυτη το εχασε.....μολις φτασαμε αθηνα ειχα ξενερωσει και κοιμηθηκα σαν πουλακι....την επομενη μερα πηρα τη γιατρο μου και της ειπα την ιστορια και γελαγε γιατι μου λεει το καλυτερο παραισθησιογονο ειναι πονσταν με κοκα κολα....ετσι λοιπον για πρωτη φορα στη ζωη μου εν αγνοια μου μαστουρωσα....χαχαχαχαχαχ...

2kMip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...