Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

κοιτα να δεις....

δεν ειναι 100% σιγουρο οτι η περιοδος θα ερθει ακριβως 14 μερες μετα την ωορρηξια. μπορει να ερθει και 11 μερες μετα, μπορει και 16 μερες μετα....δεν ειναι απολυτο το 14ημερο.

αν δεν εχεις σταθερο κυκλο και κυμαινεται απο 26-30 μερες για παραδειγμα, τοτε σιγουρα δεν μπορεις να υπολογισεις και τις καλες ημερες σου. το μονο που σε σωζει ειναι επισκεψη στον γυναικολογο σου για να βρισκεται με υπερηχο την ωορρηξια ή το πιο ευκολο να χρησιμοποιεις τεστακια ωορρηξιας.

κοιτα...τα ειχα χρησιμοποιησει κι αυτα ..και ειχα δει ποτε εχω οωρ.

ομωσ οταν ειχα 27 μερεσ κυκλο..

μετα ..εκατσε αυτο με τοσπερμα ...το χαλια..και δεν ξανασχοληθηκα ..ποιοσ ο λογοσ να ξερω εφοσον δεν γινοταν να μεινω...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ....ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ..ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ 2.5 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ....ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΚΟΜΑ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ...ΑΣΤΑ ΛΑ ΒΙΣΤΑ!

Μπορεί και να συμβεί μπορεί και όχι, ανάλογα πάντα τον λογιστή που έχει, και αυτό που λες, ότι μπορείς να το κρύψεις δύο μήνες ισχύει σε αυτούς που έχουν ήδη σύμβαση. Αν σε προσλάβει σήμερα, μπορεί ας πούμε και να μην το ήξερες, αλλά αν σε προσλάβει την άλλη εβδομάδα μπορεί να υπάρξει θέμα. Μία διάσταση σου λεω, δε είναι και σίγουρο ότι θα συμβεί.

κοιτα...τα ειχα χρησιμοποιησει κι αυτα ..και ειχα δει ποτε εχω οωρ.

ομωσ οταν ειχα 27 μερεσ κυκλο..

μετα ..εκατσε αυτο με τοσπερμα ...το χαλια..και δεν ξανασχοληθηκα ..ποιοσ ο λογοσ να ξερω εφοσον δεν γινοταν να μεινω...

εεε νομιζω οτι ειναι καιρος να ξανα ασχοληθεις....και μαλιστα εντατικα.

σας αφηνω γιατι πρεπει να κανω εξωτερικα του γραφειου.

τα λεμε αργοτερα.

φιλακια

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλημερα αγαπες μου.....τελικα γιωτακι δεν μας ειπες...ποιο ηταν το ατυχημα και ποια η συλληψη????

Καλημέρα Λινακι μου!!!!!!

Το ατύχημα ήταν της Βίσση και η σύλληψη του Βαξεβάνη! Μονοπώλησαν το διαδίκτυο!

Εσυ τι κάνεις?

Διαφημίσεις

Μπορεί και να συμβεί μπορεί και όχι, ανάλογα πάντα τον λογιστή που έχει, και αυτό που λες, ότι μπορείς να το κρύψεις δύο μήνες ισχύει σε αυτούς που έχουν ήδη σύμβαση. Αν σε προσλάβει σήμερα, μπορεί ας πούμε και να μην το ήξερες, αλλά αν σε προσλάβει την άλλη εβδομάδα μπορεί να υπάρξει θέμα. Μία διάσταση σου λεω, δε είναι και σίγουρο ότι θα συμβεί.

μωρε ασ μεινω εγω και θα το γραψω σε ελληνικη σημαια και θα κυκλοφορω μ αυτην οπωσ με το euro2004 ..!!!!

Καλημέρα Λινακι μου!!!!!!

Το ατύχημα ήταν της Βίσση και η σύλληψη του Βαξεβάνη! Μονοπώλησαν το διαδίκτυο!

Εσυ τι κάνεις?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....για τετοια συλληψη μιλαμε????χαχαχαχαχαχα....δεν βλεπω τηλεοραση παρα μονο αστυνομικες σειρες.....ειμαι στην κοσμαρα μου.....εμαι πολυ καλα αγαπουλα μου...επιτελους σημερα ρεπο δυο μερες....γιουπιιιιιιιιιιιιι...να ξεκουραστει λιγο η μεσουλα μου γιατι ποναω πολυ αυτες τις μερες....θυμασαι τον πονο που με εκανε να παω στον γυναικολογο????ε ακομα εκει ειναι ...και ρωτησα ενα φιλο που εχει παθει κατι αντιστοιχο και μου ειπε πως ειναι μαλλον μυικο καποια θλαση ισως απο την καταπονηση τοσων ημερων με τις προβες.....θα το κοιταξω ωστοσο εκτενεστερα.....για την ωρα ξεκουραζομαι....δεν θα κανω ουτε μιση δουλεια στο σπιτι...μονο καφε και ξεκουραση σημερα και αυριο...ειμαι πολυ καλυτερα κοιμηθηκα σαν βοδι....καλα δεν σου συζηταω βεβαιως για τη νυστα μου....στη διαρκεια της παραστασης νυσταζα τρομαχτικα.....αν καθομουνα σε ενα σημειο θα κοιμομουν στα σιγουρα...χαχαχαχαχα....ολα υπεροχα....σκισαμε.....και τωρα ολα μπαινουν σε ροη......

2kMip2.png

μωρε ασ μεινω εγω και θα το γραψω σε ελληνικη σημαια και θα κυκλοφορω μ αυτην οπωσ με το euro2004 ..!!!!

για να μεινεις ομως πρεπει να γινεις σεξομηχανη φιλεναδα....αλλιως δουλεια δεν γινεται.....

2kMip2.png

για να μεινεις ομως πρεπει να γινεις σεξομηχανη φιλεναδα....αλλιως δουλεια δεν γινεται.....

ε ...ναι ..αλλη δουλεια δεν ειχαμε νομιζεισ ..καλα εγω ..γιατι ο αλλοσ ..οποτε και να του πεισ ..."ετοιμος" εινια !!!

δεν λεω ..καλο αυτο ..αλλα ολη την ωρα θελει ...οχι οτι γινεται ..αλλα λεμε

ε ...ναι ..αλλη δουλεια δεν ειχαμε νομιζεισ ..καλα εγω ..γιατι ο αλλοσ ..οποτε και να του πεισ ..."ετοιμος" εινια !!!

δεν λεω ..καλο αυτο ..αλλα ολη την ωρα θελει ...οχι οτι γινεται ..αλλα λεμε

τοτε μην περιμενεις να σας ερθει παιδακι αν εχεις αρνητικη σταση απεναντι στο σεξ....ξερεις τι μου ειπε ο γιατρος μου?????δεν μπορω να καταλαβω γιατι εσεις τα νεα ζευγαρια σταματατε τα πιο ομορφα σπορ που υπαρχουν.....και πραγματικα εχει δικιο.....ειναι το πιο ομορφο απολαυστικο και κυριως ανεξοδο σπορ που μπορουμε να κανουμε....κανει και καλο στη γραμμη μας και στην ψυχη μας και μας γεμιζει και την κοιλια μας....οποτε?????

2kMip2.png

Διαφημίσεις

πολυυυυυυυυ βροχηηηηηηηηηη..χαμος χαμος!!!!

Πιο κέντρο Αθήνας, δεν έχει ρίξει σταγόνα!

Βαριέμαι και που ζω σήμερα..!

ηρθα κι εγω.....

εδω κοριτσια πολυυυυυυ αερα....απο βροχη ομως ουτε σταλα.....μονο κατι σευννεφακια που και που.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

ηρθα κι εγω.....

εδω κοριτσια πολυυυυυυ αερα....απο βροχη ομως ουτε σταλα.....μονο κατι σευννεφακια που και που.

γεια σου φιλεναδα μου.....κι εδω πολυς αερας-μου ριχνει τις γλαστρες στο μπαλκονι και συνεχως μαζευω χωματα.......λιγη βροχουλα η οποια σταματησε τωρα.....μου αρεσει πολυ που επιτελους αποφασιζει ο καιρος να παει με την εποχη του....αντε ντε και λιγο τζακακι.....εγω αποφασισα σημερα να μην κανω ουτε μια δουλεια για να ξεκουραστω...τιποτα ομως....μονο μια μπριζολιτσα θα ψησω για τον θωμουλη μου μιας κι εγω εχω φαγητο απο εχθες....ντολμαδακια με κιμα και ρυζι...δεν τα μαγειρεψα εγω....μας τα εφερε η μαμα μου...χιχιχιχιχι...παλι τη σκαπουλαρα....χ.αχαχαχα....αχ σε πεθυμησα αγαπουλα μου.....σκισαμε στο σικαγο εεεεε?????

2kMip2.png

Εδώ βρε παιδιά στο κέντρο της Αθήνας, ζούμε με άλλο κλίμα? Ούτε φυσάει ιδιαίτερα ούτε βρέχει!! Εντάξει, μια μουντίλα την έχει δεν μπορώ να πω!!

Λινάκι μου αυτόν τον πόνο δεν τον είπες στον γιατρό? Πάντως η μέση είναι ύπουλη και να την προσέχεις!! Ξεκουράσου και απόλαυσε τον καιρό!!

Γιαννούκο όλο έξω μου είσαι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...