Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

Ευαγγελία μου πότε θα ξέρουμε? Για να μετράμε αντίστροφα! Ευχομαι πραγματικά ένα + τεράστιο!!!

Άντε μπας και αρχίσει να γυρίζει η σκυτάλη!! Από κρήτη πιο κοντινός προορισμός είναι η Σαντορίνη!! Γιάννα ακούς?

Γιαννούκο σε είχανε αποκλεισμένη από το νετ? Δεν έχασες και πολλά! Ένα ατύχημα και μία σύλληψη ήταν τα hot του Σαββατοκύριακου!!

Λίνα μου σκίσατε, ε? Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!! Για να δούμε μπας και έχουμε και άλλο ευχάριστο σύντομα..

Ντίνακι Χρόνια Πολλά και από μένα!

Μαράκι και εσύ κάπου εδώ δεν περιμένεις? Γκουντ λακ!!!

Εμένα η περίοδος μου είναι εξαιρετικά συνεπής!! Μου θύμησε τον παλιό καλό κύκλο που είχα!! Πρωί πρωί παρακαλω!!

Το Σάββατο που είχα το τραπέζι ήταν όλα υπέροχα!! Και εχτες είχα καφέ με τα κορίτσια! Ξέρετε, να πούμε για τους άντρες μας! χαχαχα!! Ξέφυγα ένα Σαββατοκύριακο πολύ μακριά από το όλο θέμα γονιμότητα - παιδί!

ατυχημα?

συλληψη?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω σημερα κλεινω τις 29 μερες που ειναι το μαξιμουμ !

μου ηρθε 30 σεπτεμβρη και πριν ..1 σεπτεμβρη ...(γι αυτο λεω 29..)

Συνηθως ειναι 26 μερες...27 ....

δεν λεω τπτ τοσες μερες ,γιατι πιστευω οτι φταιει ο καιρος (αυτο το κ..λοκλιμα πια ,η κουραση στη δουλεια,..

αν ερθει σημερα...θα ξερω οτι πλεον αλλαξε ο κυκλος μου ,και εινια πλεον 29 μερες,και δεν ετυχε απλα τον προηγουμενο κυκλο να φτασει τις 29...

αν δεν ερθει και σημερα...(μακαρι να μην ερθει ),η και αυριο ...μεθαυριο θα παω να κανω εξεταση ...

αλλεσ φορεσ σασ επρηζα απο την 25 μερα....:tongue:

ε τωρα...σασ πρηζω στην τελευταια!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

εγω σημερα κλεινω τις 29 μερες που ειναι το μαξιμουμ !

μου ηρθε 30 σεπτεμβρη και πριν ..1 σεπτεμβρη ...(γι αυτο λεω 29..)

Συνηθως ειναι 26 μερες...27 ....

δεν λεω τπτ τοσες μερες ,γιατι πιστευω οτι φταιει ο καιρος (αυτο το κ..λοκλιμα πια ,η κουραση στη δουλεια,..

αν ερθει σημερα...θα ξερω οτι πλεον αλλαξε ο κυκλος μου ,και εινια πλεον 29 μερες,και δεν ετυχε απλα τον προηγουμενο κυκλο να φτασει τις 29...

αν δεν ερθει και σημερα...(μακαρι να μην ερθει ),η και αυριο ...μεθαυριο θα παω να κανω εξεταση ...

αλλεσ φορεσ σασ επρηζα απο την 25 μερα....:tongue:

ε τωρα...σασ πρηζω στην τελευταια!

χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα δεν μπορω να πω σημαντικη βελτιωση....

να πας να κανεις ομως γιατι αν εχει κατσει το σποριδιο αυτο το μηνα καλο ειναι να το ξερεις οσο πιο νωρις μπορεις για να αποφυγεις τα βαρη στη δουλεια.

αληθεια τι θα κανεις με την δουλεια αν εισαι εγκυος?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

πειτε μου κατι καλο ντε....περιμενω μια κουβεντα σασ ...κατι καλο ...:(:(:(

χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα δεν μπορω να πω σημαντικη βελτιωση....

να πας να κανεις ομως γιατι αν εχει κατσει το σποριδιο αυτο το μηνα καλο ειναι να το ξερεις οσο πιο νωρις μπορεις για να αποφυγεις τα βαρη στη δουλεια.

αληθεια τι θα κανεις με την δουλεια αν εισαι εγκυος?

μωρε ασ κατσει ...για αρχη μονο αυτο με νοιαζει ...

κοιτα ..στη δουλεια ..δεν σηκωνω βαρη ..αλλου ειναι το θεμα!

οτι δεν ειμαι ασφαλισμενη ...θα μου κολλησουν καποια ενσημα ...και εγω γενικα ..δεν θα θελω να το πω στην αρχη ...για διαφορουσ λογουσ ...

(αυτο το λεω γενικα ειτε κατσει τωρα ειτε αργοτερα...)

εαν μου κολησουν ενσημα ..και καποια στιγμη ..λθελω να φυγω ...θελω να μου κανουν απολυση για ν ξαναμπω ταμειο ...ΟΜΩΣ δεν μπορουν να με διωξουν εαν ειμαι ...

πιασ το αυγο και κουρευτο !

εαν δηλωσω παραιτηση δεν μπαινω ταμειο ξανα ..

και σιγουρα δεν θα δεχτει να μου κανει απολυση γιατι θα φοβαται μην τον τραβηξω εγω μετα...(και καλα εγκυοσ και με απελυσεσ...)

δεν ξερω γιαννα ...δεν ξερω ειλικρινα

Διαφημίσεις

πειτε μου κατι καλο ντε....περιμενω μια κουβεντα σασ ...κατι καλο ...:(:(:(

τι να σου πω μαρηηηηη κουζουλη???? δεν θελω να σου φουσκωνω τα μυαλα γιατι μετα ποιος θα σε μαζεβει απο τα πατωματα???? σε ξερω καλα και δεν θελω να σου βαζω ιδεες και μετα να απογοητευεσαι...

εννοειτε οτι θελω παρα πολυ να τα εχεις καταφερει....αλλα προτιμω να το μαθεις ξαφνικα και να το χαρεις αφανταστα παρα να σου δινω τρελες ελπιδες και αν δεν....να μου στεναχωριεσαι.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μωρε ασ κατσει ...για αρχη μονο αυτο με νοιαζει ...

κοιτα ..στη δουλεια ..δεν σηκωνω βαρη ..αλλου ειναι το θεμα!

οτι δεν ειμαι ασφαλισμενη ...θα μου κολλησουν καποια ενσημα ...και εγω γενικα ..δεν θα θελω να το πω στην αρχη ...για διαφορουσ λογουσ ...

(αυτο το λεω γενικα ειτε κατσει τωρα ειτε αργοτερα...)

εαν μου κολησουν ενσημα ..και καποια στιγμη ..λθελω να φυγω ...θελω να μου κανουν απολυση για ν ξαναμπω ταμειο ...ΟΜΩΣ δεν μπορουν να με διωξουν εαν ειμαι ...

πιασ το αυγο και κουρευτο !

εαν δηλωσω παραιτηση δεν μπαινω ταμειο ξανα ..

και σιγουρα δεν θα δεχτει να μου κανει απολυση γιατι θα φοβαται μην τον τραβηξω εγω μετα...(και καλα εγκυοσ και με απελυσεσ...)

δεν ξερω γιαννα ...δεν ξερω ειλικρινα

καταρχην μπορει να σε απολυσει ενα εισαι εγκυος.....αλλα θα πρεπει να σου καταβαλει τον μισθο ολων των μηνων που θα επρεπε να σε ειχε στη δουλεψη του.

εαν σου κολλησει ενσυμα πρεπει να σου κολλησει 4 μηνες απο 25 ενσυμα για να μπορεσεις να μπεις ταμειο.....και φυσικα αν μπεις γιατι αν θυμαμι καλα τωρα σταματησεις απο τον οαεδ σωστα?

επιπλεον θα σου προτεινα να κοιταξεις να κερδισεις ενσυμα για να μπορεις να εχεις ασφαλεια. αυτο ειναι το σημαντικοτερο. να εξασφαλισεις ασφαλεια για την επομενη χρονια. μην ξεχνας πως αν εισαι εγκυος η ασφαλεια του χροχου θα σου ειναι απολυτως απαραιτητη με το μωρο.

κατσε οσο μπορεις εκει και απαιτησε ενσυμα και να βρεθει κατι αλλο την κανεις με αραια πηδηματακια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καταρχην μπορει να σε απολυσει ενα εισαι εγκυος.....αλλα θα πρεπει να σου καταβαλει τον μισθο ολων των μηνων που θα επρεπε να σε ειχε στη δουλεψη του.

εαν σου κολλησει ενσυμα πρεπει να σου κολλησει 4 μηνες απο 25 ενσυμα για να μπορεσεις να μπεις ταμειο.....και φυσικα αν μπεις γιατι αν θυμαμι καλα τωρα σταματησεις απο τον οαεδ σωστα?

επιπλεον θα σου προτεινα να κοιταξεις να κερδισεις ενσυμα για να μπορεις να εχεις ασφαλεια. αυτο ειναι το σημαντικοτερο. να εξασφαλισεις ασφαλεια για την επομενη χρονια. μην ξεχνας πως αν εισαι εγκυος η ασφαλεια του χροχου θα σου ειναι απολυτως απαραιτητη με το μωρο.

κατσε οσο μπορεις εκει και απαιτησε ενσυμα και να βρεθει κατι αλλο την κανεις με αραια πηδηματακια.

κοιτα πμ που θα στειλω τωρα...

χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ΤΩΡΑ ΠΕΤΥΧΕΣ!!!!!!ΕΔΩ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΤΙΠΣ ....ΚΟΙΝΩΣ ...ΦΙΛΟΔΩΡΙΜΑΤΑ ....ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ...

ΔΕΝ ΛΕΩ ..ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΙΠΣ ..ΣΤΑ 2!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!! ΑΧΑΑΑΧΑΧ

Διαφημίσεις

Ντινάκι κάνε υπομονή μέχρι αυριο και πήγαινε να κάνεις μια χοριακή!

Όσο για τη δουλεια δε νομίζω ότι μπορεις να το κρύψεις, γιατί μετά ο εργοδότης μπορεί να επικαλεστεί δόλο, ότι δηλαδή κατά την πρόσληψη ήσουν έγκυος και το έκρυψες. Τώρα, αν σε προσλάβει και μετά θες να φύγεις πες του να σου κάνει εικονικη απόλυση για να μπεις στο ταμείο.

Ντινάκι κάνε υπομονή μέχρι αυριο και πήγαινε να κάνεις μια χοριακή!

Όσο για τη δουλεια δε νομίζω ότι μπορεις να το κρύψεις, γιατί μετά ο εργοδότης μπορεί να επικαλεστεί δόλο, ότι δηλαδή κατά την πρόσληψη ήσουν έγκυος και το έκρυψες. Τώρα, αν σε προσλάβει και μετά θες να φύγεις πες του να σου κάνει εικονικη απόλυση για να μπεις στο ταμείο.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ....ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ..ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ 2.5 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ....ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΚΟΜΑ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ...ΑΣΤΑ ΛΑ ΒΙΣΤΑ!

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ....ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ..ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ 2.5 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ....ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΕΙΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΚΟΜΑ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ...ΑΣΤΑ ΛΑ ΒΙΣΤΑ!

καλα αν ειναι να φτασετε μεχρι εκει.....χ@σ@ μεσα Πολυχρονη......

bhXOp3.png

ofRSp2.png

εαν αλλαξε ο κυκλοσ μου ,σημαινει οτι αλλαξαν και οι μερεσ ωορηξιασ μου ?

δλδ ....δεν εχω την 14 μερα...απο την αρχη τησ περιοδου,αλλα 14 μερεσ πριν την αναμενομενη ? αυτο ρε κοριτσια ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ....πρεπει δλδ ..αφου δεν ξερω ποτε θα μου ερθει ...(αν θα εχω 26 κυκλο ή 29...) να κανω συνεχεια καθε μερα ...5 φορεσ την ημερα σεξ ...μετα την μεση του κυκλου ..μπασ και μεινω ...ΕΛΕΟΣ!!!!!

τι ειμαι ? σεξομηχανη?

εαν αλλαξε ο κυκλοσ μου ,σημαινει οτι αλλαξαν και οι μερεσ ωορηξιασ μου ?

δλδ ....δεν εχω την 14 μερα...απο την αρχη τησ περιοδου,αλλα 14 μερεσ πριν την αναμενομενη ? αυτο ρε κοριτσια ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ....πρεπει δλδ ..αφου δεν ξερω ποτε θα μου ερθει ...(αν θα εχω 26 κυκλο ή 29...) να κανω συνεχεια καθε μερα ...5 φορεσ την ημερα σεξ ...μετα την μεση του κυκλου ..μπασ και μεινω ...ΕΛΕΟΣ!!!!!

τι ειμαι ? σεξομηχανη?

κοιτα να δεις....

δεν ειναι 100% σιγουρο οτι η περιοδος θα ερθει ακριβως 14 μερες μετα την ωορρηξια. μπορει να ερθει και 11 μερες μετα, μπορει και 16 μερες μετα....δεν ειναι απολυτο το 14ημερο.

αν δεν εχεις σταθερο κυκλο και κυμαινεται απο 26-30 μερες για παραδειγμα, τοτε σιγουρα δεν μπορεις να υπολογισεις και τις καλες ημερες σου. το μονο που σε σωζει ειναι επισκεψη στον γυναικολογο σου για να βρισκεται με υπερηχο την ωορρηξια ή το πιο ευκολο να χρησιμοποιεις τεστακια ωορρηξιας.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...