Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Ιστορίες με αίσιο τέλος για εμάς που δεν είμαστε έγκυες

ath_gal1

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσακια μου ?>

εγω δουλευω βραδια ...σε εστιατοριο οπωσ ειπα ...και ετσι δεν εχω πολυ χρονο...χωρια οτι δεν ειχα και νετ 2 εβδομαδεσ...

εγω αυτεσ τισ μερεσ περιμενω ...ε θα δειξει ...

ουτε αγωνιω ουτε τπτ ..αν κατσει εκατσε ...

δεν μπορω καθε μηνα ειμαι δνε ειμια και τετοια....

ειπα τωρα που εκλεισα τα 35 ..μπορει να πει ο θεοσ ...ασ τησ δωσω ενα μωρακι να μην περιμενει αλλο :tongue:

αυτα...αρχιζω σιγα σιγα να ετοιμαζομαι για δουλεια ..να σιδερωσω ρουχα δουλειασ....κλπκλπκλπ......

α ! να πω και κατι που ελιωσα στο γελιο ....

εχθεσ....που ειχα γεννεθλια ...ερχεται ο ιταλοσ σεφ ..και με φιλαει και μου λεει ..."αγγουρι" ...ετσι ξερα!!!

τρελλαθηκα ...

ηξερα οτι σημαινει ..."ευχεσ" στα ιταλικα ..αλλα εκεινη τη στιγμη ..,μου ηρθε καπωσ και μου ρθε να του πω ...στον κ...λο σου !!!

ε γελουσα για καμια ωρα μονη μου μετα!!!!

χρονια σου πολλα ντινακι εστω και με μια μερα καθυστερησης....δεν το ηξερα....οτι επιθυμεις πραγματικα να το εχεις αυτο το χρονο....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

good-luck46.gif

Λινάκι μου καλή επιτυχία!!

αγαπημενη μου σε ευχαριστω τοοοοοοοοοοοοοοοσο μα τοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ......ολα καλα θα πανε πιστευω....εχθες ηταν πραγματικα υπεροχα....πιστευω μως αποψε θα ειναι ακομα καλυτερα....καλο τραπεζωμα αγαπη μου για σημερα....εμεις αυριο θα εχουμε γονεις και κουμπαρους να φαμε μια ψαρουκλα ισα με το μποι μου!!!!χααχαχαχα.χ...

2kMip2.png

χρονια σου πολλα ντινακι εστω και με μια μερα καθυστερησης....δεν το ηξερα....οτι επιθυμεις πραγματικα να το εχεις αυτο το χρονο....

πολλα likessssssssss...σ ευχαριστω πολυ κουκλα μου

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Καλημερα σε ολες ...και χρονια πολλα!

τι καμνετε κοριτσακια??

εχετε παει για περαλαση???

εγω εδω σπιτι ...στισ 4 δουλευω ...και αρχιζω να ποναω....

θα ερθει ....η κυρα-παπαρηγα....

ενιγουει.....νεξτ μανθ!!!

εχω κατι ζαλαδεσ ....σαν χασιματα...τα βραδια...και αυτο επειδη στη δουλεια που ειμαι ,ειμαι συνεχεια ορθια..(σερβοτορα) και πολλεσ ωρεσ ..απλα στεκομαι ορθια και δεν περπαταω..(οταν δεν εχι δουλεια),ε και ξεσυνιθισε οργανισμοσ...(βεβαια ,εμενα το μυαλο μου πηγαινει παντα στο κακο ...αν ακουει η γιαννα ...παλι θα με κραξει ...!!!!!)..γιατι ζαλιζομαι ...και μηπωσ εχω κατι ???

ανιαμια δεν εχω σιγουρα...γιατι ισα ισα εχω υψηλο αιματοκριτη ...και δεν εχω αναιμια ...(καρατσεκαρισμενο)...

αυτα....

στη δουλεια παρ ολο που ειμαστε 5 ανθρωποι ...ειναι λιγο μπαχαλο ..

2 τα αφεντικα και δεν μπορουν να συννενοηθουν μεταξυ τουσ...δεν εχουν κοινη γραμμη ..με αποτελεσμα να ...μου τα σπανε!

και δουλευω για πολυ λιγα...ετσι ωστε ισωσ σταματησω...

η εκμεταλλευση τησ εκμεταλλευσησ ...

και δεν τα σηκωνω αυτα στα 35 μου ...λεσ και ειμια 20 χρονων ...(διαρκωσ μου την λενε ...για το τπτ ...μα ο,τι και να κανω ...,κ σκεφτομια μηπωσ το κανουν να μου παρουν τον αερα ..να μην ζητησω περισσοτερα...για ετσι το κοβω....)

θα δειξει ....η θα γινει το μεγαλο μπραφ και θα φυγω ...η θα μου τα ..σκασουν!

σασ επριξα ...αυτα τα νεα μου ...περιμενω τα δικα σασ ...

φιλακια πολλα ......:tongue::P:tongue::P

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιι κοπελαρες μου καλη μας μερα....ομορφη κυριακη....μετα απο μια απολαυστικη πρεμιερα εχθες το βραδυ νιωθω υπεροχα ηρεμα πια αλλα ταυτοχρονα σα να με εχουν δειρει 50 νοματαιοι.....χαχαχαχαχα....περασαμε υπεροχα.....ηρθε και ο αντρουλης μου και μετα βγηκαμε με ξαδερφια και ηπιαμε πολλα πολλα κρασιαααααααααα.....και τωρα περιμενουμε τους γονεις να τους κανουμε το τραπεζι με μια ψαρουκλα σαν το μποι μου...τι κανετε????αγαπες μου????μου λειψατε....πως πανε τα δικα μας????εγω περιμενω σε κανα δυο μερες....αρχισαν και μικροπονακια....οποτε την βλεπω να με επισκεπτεται και παλι...αλλα δεν πειραζει...στο προγραμμα ειναι ολα....καποια πολυ πολυ συντομα θα παρει τη σκυταλη ωστε να τη δωσει στην επομανη....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

τι καμνετε κοριτσακια??

εχω κατι ζαλαδεσ ....σαν χασιματα...τα βραδια...και αυτο επειδη στη δουλεια που ειμαι ,ειμαι συνεχεια ορθια..(σερβοτορα) και πολλεσ ωρεσ ..απλα στεκομαι ορθια και δεν περπαταω..(οταν δεν εχι δουλεια),ε και ξεσυνιθισε οργανισμοσ...(βεβαια ,εμενα το μυαλο μου πηγαινει παντα στο κακο ...αν ακουει η γιαννα ...παλι θα με κραξει ...!!!!!)..γιατι ζαλιζομαι ...και μηπωσ εχω κατι ???

ανιαμια δεν εχω σιγουρα...γιατι ισα ισα εχω υψηλο αιματοκριτη ...και δεν εχω αναιμια ...(καρατσεκαρισμενο)...

αυτα....

2 τα αφεντικα και δεν μπορουν να συννενοηθουν μεταξυ τουσ...δεν εχουν κοινη γραμμη ..με αποτελεσμα να ...μου τα σπανε!

και δεν τα σηκωνω αυτα στα 35 μου ...λεσ και ειμια 20 χρονων ...(διαρκωσ μου την λενε ...για το τπτ ...μα ο,τι και να κανω ...,κ σκεφτομια μηπωσ το κανουν να μου παρουν τον αερα ..να μην ζητησω περισσοτερα...για ετσι το κοβω....)

καλημερα ντινακι....ε καλα τα λες και μονη σου...δεν χρειαζεται καθε φορα που σου συμβαινει κατι περαν του φυσιολογικου να εχεις κατι....μη γινεσαι κατα φαντασιαν ασθενης....κουραζεις τον εαυτο σου ετσι.....οπως καταλαβες βρηκες κι αλλο μπελα τωρα...οχι μονο την γιαννουλα μας να σου τη λεει....τωρα θα τα ακους και απο εμενα....χαχαχαχα....οσον αφορα τη δουλεια αστα βραστα....ειναι εκμεταλλευση μεγαλη τωρα πια....παιρνουν και το δικαιωμα γιατι σου λεει κριση υπαρχει τη χρειαζεται καποιος τη δουλεια σιγα μη μιλησει....ομως εγω διαφωνω με αυτη την τακτικη....εννοειται και πρεπει να μιλαμε...αλλιως την πατησαμε....οποτε καλα κανεις και σκεφτεσαι ετσι.

2kMip2.png

καλημερα ντινακι....ε καλα τα λες και μονη σου...δεν χρειαζεται καθε φορα που σου συμβαινει κατι περαν του φυσιολογικου να εχεις κατι....μη γινεσαι κατα φαντασιαν ασθενης....κουραζεις τον εαυτο σου ετσι.....οπως καταλαβες βρηκες κι αλλο μπελα τωρα...οχι μονο την γιαννουλα μας να σου τη λεει....τωρα θα τα ακους και απο εμενα....χαχαχαχα....οσον αφορα τη δουλεια αστα βραστα....ειναι εκμεταλλευση μεγαλη τωρα πια....παιρνουν και το δικαιωμα γιατι σου λεει κριση υπαρχει τη χρειαζεται καποιος τη δουλεια σιγα μη μιλησει....ομως εγω διαφωνω με αυτη την τακτικη....εννοειται και πρεπει να μιλαμε...αλλιως την πατησαμε....οποτε καλα κανεις και σκεφτεσαι ετσι.

διαβαζω οτι σκισατε εχθεσ!!! μπραβοοοοοοο.!!!!

οσο για τη δουλεια μου ...εννοειται τα χωνων ωστε αν ειναι να φυγω απο τωρα..οχι να επαναπαυτω οτι ολα οκ και τελικα μια ωραια πρωια ..λε πουλ...να ξερουν με ποια εχουν να κανουν ...οταν ομωσ...κανω πραγματα (καλα γι ααυτουσ ) που δεν μπορω να γραψω εδω μεσα για ευνοητουσ λογουσ ..(δεν λεγονται αυτα στο διαδυκτιο )...τοτε ειμαι καλη ε??

ε αποφασιστε ρε μαγκεσ ...σασ κανω η οχι ...??

εκει τα παιρνω κρανιο...

θα δειξει σημερα...

Καλημέρα Ευαγγελία μου! Καλά είμαι!! Εσύ?

Έχω όλα τα συμπτώματα της περιόδου! Δεν περιμένω και πολλά αυτόν τον μήνα! Μακάρι να εκπλαγώ ευχάριστα!!

γιωτακι μου ??????σας εχασα ολες το σκ....

2kMip2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα,ειστε καλα?

επιτελους βρηκα ιντερνετ και μπηκα.

δεν μπορεσα να σας παρακολουθησω ολο το σκ γιατι μετα απο μι αδιακοπη ρευματος που ειχαμε καηκε το ρουτερ και μαλλον σημερα θα το αντικαταστησουν.......φρικη σκετη ηταν.

παω να διαβασω στα γρηγορα τα νεα σας και επανερχομαι.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Που είστε κορίτσια μου;;;έχετε δουλειτσες;;έχω πονακια περιοδου μια βδομάδα νωρίτερα!μήπως θα αδιαθετησω;;;έχω βέβαια κ δεκατακια 37-37.1 αλλα πάντα το απογευματακι,το πρωί που μετρησα προχτές είχα 36.4.κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα δεκατα την ίδια ώρα μετρουσα κ τοτε,ποτε πρωί!θα δείξει....περιμένουμε !!!!!

Ευαγγελια μου περιμενω σαν τρελη να μαθω νεα σου.....τι εγινε? εκανες το τεστ τελικα? η θερμοκρασια σου η απογευματινη ειναι σουπερ....η πρωινη ομως δεν μου αρεσει και πολυ. αλλα αφου δεν την μετρας συνεχεια δεν μπορουμε να εχουμε αποψη πανω σε αυτη.

περιμενω νεααααα....αντε κοριτσακι μου και με ενα θετικο ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ....αντε αντε να παρουμε ολες τα πανω μας.

Κοριτσια μου σκισαμε στη γενικη προβα...αυριο πρεμιερα....θα σας δω το πρωι....φιλακαααααα...

περιμενουμε λεπτομεριες απο την πρεμιερα....

επιτελους ξεκινησατε να σε απολαμβανει το κοινο σου το απογευμα και εμεις εδω πολυ περισσοτερο Λινακι.....!

τι κανετε κοριτσακια μου ?>

εγω δουλευω βραδια ...σε εστιατοριο οπωσ ειπα ...και ετσι δεν εχω πολυ χρονο...χωρια οτι δεν ειχα και νετ 2 εβδομαδεσ...

εγω αυτεσ τισ μερεσ περιμενω ...ε θα δειξει ...

ουτε αγωνιω ουτε τπτ ..αν κατσει εκατσε ...

δεν μπορω καθε μηνα ειμαι δνε ειμια και τετοια....

ειπα τωρα που εκλεισα τα 35 ..μπορει να πει ο θεοσ ...ασ τησ δωσω ενα μωρακι να μην περιμενει αλλο :tongue:

αυτα...αρχιζω σιγα σιγα να ετοιμαζομαι για δουλεια ..να σιδερωσω ρουχα δουλειασ....κλπκλπκλπ......

α ! να πω και κατι που ελιωσα στο γελιο ....

εχθεσ....που ειχα γεννεθλια ...ερχεται ο ιταλοσ σεφ ..και με φιλαει και μου λεει ..."αγγουρι" ...ετσι ξερα!!!

τρελλαθηκα ...

ηξερα οτι σημαινει ..."ευχεσ" στα ιταλικα ..αλλα εκεινη τη στιγμη ..,μου ηρθε καπωσ και μου ρθε να του πω ...στον κ...λο σου !!!

ε γελουσα για καμια ωρα μονη μου μετα!!!!

τι καμνετε κοριτσακια??

αυτα....

χαχαχαχαχα....με εχει φοβηθει το ματι σου ε???? χαχχαχαχαχχα

μια χαρα εισαι βρε χαζο.....δεν εχεις τιποτα.

οσο για την δουλεια ενα εχω να πω....! απο το λιγο που σε ξερω εχω καταλαβει οτι δεν χαριζεσαι και πολυ.....οποτε ουτε για μια στιγμη να μην περασει απο το μυαλο σου να χαριστεις σε οποιοδηποτε αφεντικο και να μην απαιτησεις αυτα που δικαιουσε. εαν καναμε ολοι ετσι τοτε την ειχαμε χαμενη την μπαλα. δεν ειμαστε δουλοι....οφειλουν να ειναι ευγενικοι και τιμιοι μαζι μας.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Ευαγγελία μου πότε θα ξέρουμε? Για να μετράμε αντίστροφα! Ευχομαι πραγματικά ένα + τεράστιο!!!

Άντε μπας και αρχίσει να γυρίζει η σκυτάλη!! Από κρήτη πιο κοντινός προορισμός είναι η Σαντορίνη!! Γιάννα ακούς?

Γιαννούκο σε είχανε αποκλεισμένη από το νετ? Δεν έχασες και πολλά! Ένα ατύχημα και μία σύλληψη ήταν τα hot του Σαββατοκύριακου!!

Λίνα μου σκίσατε, ε? Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!! Για να δούμε μπας και έχουμε και άλλο ευχάριστο σύντομα..

Ντίνακι Χρόνια Πολλά και από μένα!

Μαράκι και εσύ κάπου εδώ δεν περιμένεις? Γκουντ λακ!!!

Εμένα η περίοδος μου είναι εξαιρετικά συνεπής!! Μου θύμησε τον παλιό καλό κύκλο που είχα!! Πρωί πρωί παρακαλω!!

Το Σάββατο που είχα το τραπέζι ήταν όλα υπέροχα!! Και εχτες είχα καφέ με τα κορίτσια! Ξέρετε, να πούμε για τους άντρες μας! χαχαχα!! Ξέφυγα ένα Σαββατοκύριακο πολύ μακριά από το όλο θέμα γονιμότητα - παιδί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...